FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1167168169170171689»
yo_marius_xxx25.09.2007 13:02
@yo_marius_xxx

pentru inculti (prosti) e fff greu de inteles...VA COMPATIMESC

nu ma obosesc sa-ti rasp dar sper ca pentru asta se vor lua cateva masuri.....

fane_casieru25.09.2007 13:11

@NEO-ne...lasi ?

Pentru primul tau post,deja ai inceput cu stangul incearca sa-ti controlezi limbajul.

c.ronaldo1725.09.2007 14:02
@yo_marius_xxx

Gigi e cel mai tare de la Steaua...

Da, si eu zic la fel. Propun ca AISS sa ii faca o statuie mare (daca s`ar putea chiar pe gazonul din Ghencea in punctul de la mijlocul terenului) si sa ii mai cumparam un Maibach ca ala deja e vechi, il are de un an. A da, si sa vorbeasca cineva cu Dumnezeu (care sta mai aproape de el) sa ii cauta si lu` cioby o zi in calendar (daca se poate 29 februarie).

strezahuzum25.09.2007 14:31

Am incercat sa vorbesc cu Dumnezeu, dar mi-a raspuns "Fiule, sunt ocupat sa-l ascult pe trimisul meu pe pamant, Gigi I-ul de Pipera".

In rest, de acord cu statuia, cu mentiunea ca ar trebui sa respectam traditia mesterului Manole si sa-l zidim la temelie pe cel caruia ii va fi dedicata.

Dragoshel27.09.2007 17:45
Fundasul polonez al Stelei, Pawel Golanski, s-a accidentat in minutul 34 al intalnirii cu FCM Bacau, din 16-imile Cupei Romaniei, castigata de "ros-albastrii" cu 4-0.

In urma investigatilor medicale s-a descoperit ca fundasul dreapta stelist a suferit o ruptura medicala si va rata meciurile cu FC Vaslui, din Liga I, si Arsenal, din grupele Ligii Campionilor.

Sursa: ziarecom

Wally27.09.2007 20:32

Cred ca Pawel a suferit o ruptura musculara, nicidecum o "ruptura medicala"...

fane_casieru27.09.2007 20:50
Cred ca Pawel a suferit o ruptura musculara, nicidecum o "ruptura medicala"...

@wally - sau poate...o ruptura medievala :blink:

Wally27.09.2007 20:57

Ma mir ca asa zisii "ziaristi" nu au scris ca ar fi vorba de o ruptura medicinala...

Dani200527.09.2007 21:35
:))pana la urma s-a aflat ce are:|...dar pe bune nu rupturi d'astea:P
yo_marius_xxx28.09.2007 07:06

"Ov.Petre mi-a spus inaintea meciului cu UTA ca vrea sa vorbeasca cu craciunescu,sa-i explice ca nu el l-a lucrat pe Hagi.Era foarte demoralizat inaintea meciului de la Arad."(Valeriu Argaseala,presedinte Steaua)

saracu' Ovidiu,a fost cu moralul la pamant si cu mana in aer!!!

JDERUL28.09.2007 07:56

Propun ca Ov.Petre sa fie transferat pe rand la fiecare echipa cu care ufmeaza sa ne intalnim.Astfel vom avea acolo un om de baza.

yo_marius_xxx28.09.2007 08:20

"Rica Neaga s-a suparat rau pe galeria Stelei. La meciul cu FCM Bacau din Cupa Romaniei, Neaga a fost extrem de deranjat de apostrofarile propriilor suporteri si a refuzat la finalul meciului sa mearga la galerie sa o salute.

"Nu vreau sa ma duc la ei. M-au injurat tot meciul!", a declarat Neaga la finalul partidei, informeaza ProSport. "Lasa, du-te acolo!" i-ar fi raspuns Pedrazzini."(sport.ro)

oare ar fi trebuit ca lui Neaga sa i se cante o oda,ceva?

**alex**28.09.2007 12:17

Neaga a venit la Steaua cu sufletul, a dat bani de la el ca sa ajunga in Ghencea si sa joace fotbal la cel mai inalt nivel nu ca sa fie injurat de o mana de oameni.

c.ronaldo1728.09.2007 13:09

Sunt exagerari ale presei. Eu am fost in acel loc si nimeni nu l`a injurat pe Neaga. Se mai auzeau uneori nemultumiri ale unora sau altora.

MALDINI_STEAUA28.09.2007 15:10

"În urma partidei de la Praga, dintre Slavia și Steaua, doi suporteri ai "roș-albaștrilor" nu au mai fost gãsiți.

Cei doi fani sunt:

1. Sebe Andrei, zis "Milogu'"

2. Grigorescu Andrei, zis "Ureche"

Cine poate da relații este rugat sã sune la numãrul 0724.******"

sursa : gsp :blink:

DanStan28.09.2007 17:38
Neaga a venit la Steaua cu sufletul, a dat bani de la el ca sa ajunga in Ghencea si sa joace fotbal la cel mai inalt nivel

Ce insemna asta ? Sa faca act de prezenta in Champions League sau SA JOACE FOTBAL ? Pentru ca in cazul variantei b ar trebui sa se ia la palme in fiecare dimineata in fata oglinzii. Ca numai 'la cel mai inalt nivel' nu joaca ...

**alex**28.09.2007 18:33

Pentru ca Neaga nu a fost pus sa joace unde stie cel mai bine.

Lasati-l in pace ca e unul dintre putinii jucatori care joaca cu sufletul la Steaua.

NEO-ne29.09.2007 14:24

Gigi e imi este simpatic si nu cred ca ar trebui sa-i facem statui dar DE CE SA NU II FACEM LUI Hagi??!! Sa nu se inteleaga gresit imi place jucatorul Hagi dar nu si antrenorul... Sa isi tina aerele de superioritate la el acasa si sa nu mai planga ca un crocodil ca nu el la adus pe Becali la Steaua!! HAI Steaua!! HAI Gigi!! fularsteau2

clausblaus29.09.2007 17:44
Neaga a venit la Steaua cu sufletul, a dat bani de la el ca sa ajunga in Ghencea si sa joace fotbal la cel mai inalt nivel nu ca sa fie injurat de o mana de oameni.

Si ti se pare ca joaca la cel mai inalt nivel?Ma indoiesc.

c.ronaldo1729.09.2007 17:49

@clausblaus

Ideea era alta. Nu uita ca si Danciu sau Alexa dupa ce au venit din Congo au avut nevoie de vreun an pana sa revina la forma maxima. Hai sa avem rabdare cu Neaga, poate cel mai stelist din lot.

PS: Fane a devenit nemilos, asta e in stare sa ne impuste (pak!) daca nu repectam regulamentul. :)

clausblaus29.09.2007 17:50
Gigi e imi este simpatic si nu cred ca ar trebui sa-i facem statui dar DE CE SA NU II FACEM LUI Hagi??!! Sa nu se inteleaga gresit imi place jucatorul Hagi dar nu si antrenorul... Sa isi tina aerele de superioritate la el acasa si sa nu mai planga ca un crocodil ca nu el la adus pe Becali la Steaua!! HAI Steaua!! HAI Gigi!! fularsteau2

Se pare ca stai prost cu exprimarea!Nu te supara dar asta este adevarul!DE CE SA NU II FACEM? sau DE CE SA II FACEM?RECITESTE INAINTE DE A POSTA!!!!!

@clausblaus

Ideea era alta. Nu uita ca si Danciu sau Alexa dupa ce au venit din Congo au avut nevoie de vreun an pana sa revina la forma maxima. Hai sa avem rabdare cu Neaga, poate cel mai stelist din lot.

PS: Fane a devenit nemilos, asta e in stare sa ne impuste (pak!) daca nu repectam regulamentul. :)

Nu am vrut niciodata sa judec pe cineva!Doar ca trebuie sa apreciem doar atunci cand avem ce!In rest sant de acord cu tine.Timp avem??

inches30.09.2007 00:25

Eu unu nu inteleg ce aveti cu Ov Petre. Primul rind cine poate sa spuna cu adevar ca el la lucrat pe Hagi ? Hagi a spus doar de Becali, in rest, nu stie nimeni nimic.

Ala Craciunescu, cine e sai dati incredere asa ? Pai poate se afla in treaba ca a facut si el scandal prin presa.

Presa e vinovata de foarte multe, printre care ridicarea lui Becali (ca tot de el se vorbeste in truna). Si din cauza presei merge prost la Steaua treaba. (Atentie, nu zic ca Becali nu e vinovat, el e primul)

Deci din moment ce nu aveti dovezi, trebuie considerat Ov Petre ca fiind nevinovat. Si daca tot va place sa fluierati, facetio inspre Gigi Becali.

IONUTZ-CIPRIAN30.09.2007 05:50

Presa a spus multe dar poate unii suporteri s-au cam saturat de jocul lui apatic!

cHrisTophE piNna30.09.2007 09:53

E adevarat ca nu are in momentul de fata cel mai bun joc.. da nu uitati ca maestro piti a spus ca e cel mai bun inchizator din tara!! .. si eu sunt de aceasi parere ... numai ca uneori parca doarme pe teren..

yo_marius_xxx30.09.2007 09:57
da nu uitati ca maestro piti a spus ca e cel mai bun inchizator din tara!! ..

piti a spus ca e cel mai bun pe postul lui!!!si postul lui Ovidiu este REZERVA!!!intr-adevar,acolo e cel mai bun!!! :biggrin:

«1167168169170171689»