FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1165166167168169689»
**alex**20.09.2007 16:00

Ce fraier a fost Zenga. Daca mai astepta o saptamana, maine era antrenorul Stelei.

rocker17r_malv20.09.2007 16:27

Ar fi bine sa vina cel mai mare stelist>Lacatus. Sa vedem ce-i mai zice Becali . El care vroia sa-i faca statuie lui Lacatus. Cred ca e un antrenor bun si ar deveni f bun la Steaua. E dur si stie sa le bage mintile in cap la jucatori si sa explice clar ce vrea de la ei. Sau ar mai fi Sabau?

-=Danny=-20.09.2007 17:30

Bagamias pana in el de Becali si cu tot neamu lui de cioban cu cine draku la facut , cel mai handicapat om de care am auzit de el , bagamias pana in el de Oli , cu tot cu Becali ,sa moara in chinuri imi doresc Oli si Becali . Degeaba ziceau ba astia ca Copos e domnu presiune , da Becali e si domnu presiune , si domnu comunist cacamasi pe el da handilau . Ba a plans ma Hagi la conferinta , ba si bou ala de Becali , mai e si ruda cu el ma . Apreciez ca si-a dat Hagi demisisa , si ca nu s-a lasat transformat intr-o carpa . Sper sa moara Oli in drum spre Romania !!!! :angry: :angry:

inches20.09.2007 17:55

Cea mai buna replica a lui Hagi la conferintza a fost

"Credeti-ma! Nu mai puteam. Daca noi cistigam..."am zis eu" (nr zicea Gigi). Daca pierdeam... "a facut el" (nr Gigi dadea vina pe Hagi)

Complet adevarat. Fiecare data cind poate sa se puna in evidentza, o face. Cind face aiurea si e vina lui, ii baga pe alti in fatza.

Nu im pare rau ca a plecat Hagi, dar im pare foarte rau de cum sa comportat de la inceput cu el, de felul in care conduce Steaua. Ca om Hagi nu merita sa fie tratat asa, nici nu trebuie sa vorbim ca e "Hagi". Becali nu are nici un respect vizavi de ceilalti. Sa se duca la Augh Augh daca tot se compoarta ca un Caine, sa se asimileze cu brinzari lui de verii.

Zenga ce sa faca la Steaua ? La Dinamo nu cred ca e asa rau cum e la Steaua.

Eu personal nu cred ca vine Oli la Steaua, nu o sa dea Becali banii cat primeste el la Arabii aia.

EDIT: @rocker17r_malv : lasane cu Lacatus, ce a demonstrat el ca antrenor ? Daca vine o sa fie or marioneta or dat afara in 3-4 etape. Nu are ce cauta Lacatus la Steaua, plus ca nu va veni, daca a plecat cind a plecat stim noi de ce.

_yang20.09.2007 19:00
[...],sa moara in chinuri imi doresc Oli si Becali . [...] Sper sa moara Oli in drum spre Romania !!!! :angry: :angry:

Ai grija ce-ti doresti...

EDIT: @rocker17r_malv : lasane cu Lacatus, ce a demonstrat el ca antrenor ? Daca vine o sa fie or marioneta or dat afara in 3-4 etape. Nu are ce cauta Lacatus la Steaua, plus ca nu va veni, daca a plecat cind a plecat stim noi de ce.

Lacatus a demonstrat la Galati de ce in stare daca are cativa jucatori de valoare... Ar fi castigat titlul daca n-ar fi fost tradat de jucatori in ultimele 3 etape... Si oricum merita o sansa asa cum a primit si Hagi.

Cat despre Nu are ce cauta Lacatus la Steaua... Chiar n-am cum sa comentez asa ceva...

Din pacate oricum nu vine ca nu va fi ofertat, si chiar de ar fi ofertat i-ar fi frica sa nu pateasca ca Hagi (ma refer la impunerile in echipa) si nu ar accepta cu siguranta.

Din pacate asta e oierul... Il invata pe Hagi ce ghete ii trebuie pe un gazon ud (recunosc) si il face pe Lacatus sa nu accepte o oferta de la Steaua...

gabrieluno20.09.2007 19:34

Ilie NASTASE: "IN SPORT AU INCEPUT SA INVESTEASCA TOTI "MAFIOTII SI TOTI NEIMPLINITII"Joi, 20 Septembrie 2007

Si cita dreptate are . :sad2:

cHrisTophE piNna20.09.2007 20:59

Da de Protasov ce se ma stie lume.?? cred ca ar fii o solutie buna decat Olitza:| ... nu credetzi ? forzateaua

horse3720.09.2007 21:05

Tolontan despre Gigi Becali: "Anumite rãspunsuri se aflã în farmacii"

sursa gsp

tolontane ai fost tare!

_yang20.09.2007 21:17
Da de Protasov ce se ma stie lume.??

Protasov e la Dnepr... Nu cred ca vrea sa plece de acolo... sanse mici...

Tolontan despre Gigi Becali: "Anumite rãspunsuri se aflã în farmacii"

In cazul lui Gigi cam toate...

cHrisTophE piNna20.09.2007 22:03

SOC! sport.ro aia .. anunta ca cica oire ar fii primit un telefon de la Zenga care ar fii dispus sa se intoarca la Steaua:O:O:O .. da la cate prostii zic astia de la sport.ro , gsp si alte site-uri deastea .. m-as mira , desi daca chiar ar fii adevarat io zic ca ar fii bine sa vina poate ne-ar scoate el din cirza! fularsteau2

Wally20.09.2007 22:06

Nu-l mai visati atat pe Zenga!

1. NU e dorit

2. NU va veni

3. NU e bine primit

inches20.09.2007 22:20

Va spun eu care e situatia:

- Protasov nu vine ca nu e fraier sa revina dupa ce a facut Becali ce stie el mai bine sa faca (+ ca merge bine Dniepr)

- Zenga nu vine pentru cele 3 cauze enumerate de Wally mai sus

- Oli nu vine ca cistiga in o luna cit cistiga un an in Romania

- Lacatus nu vine pentru ca nu e fraier

Cine mai ramine ? Avind in vedere ca nu mai vrea nimeni sa vina la Becali FC (im pare rau dar asta e situatia Stelei in momentul de fatza), nu ar veni decit cei la somaj.

Deci:

- Mourinho: ce sa faca aici, are de recuperat 15 M Euro de la Chelsea + ca vrea la Portugalia

- Lipi: nu vine in Romania mai mult ca sigur

Mai ramine deci cu antrenori ca M Rednic, si alti care sunt obisnuit sa fiu antrenorii condusi de patroni.

In cazul asta mai bine raminem cu Pedrazzini, antrenor secund si antrenor de tactica, fisic samd, si Becali "selectioner"-"antrenor" care va aseza echipa pe teren. Macar sa fie lucrurile clare, sa se sie clar ca el face echipa, si sa nu mai poate sa se ascunda pe numele lui altcineva.

axl2320.09.2007 22:23

Il prefer pe Razvanel lui Rednic. Macar are experienta "presiunii" si pun pariu c-ar mai arata cateva degete spre oficiala.

Wally20.09.2007 22:35

Eu totusi nu inteleg un lucru. Hagi a spus ca a luat decizia de a demisiona acum 2 zile. Daca e asa de ce nu a folosit echipa care credea el ca e cea mai buna(cu Golo, Zaharia, Neaga) si a folosit-o pe cea dictata de cioban? Oricum pleca(demisie/ demis), dar macar il mai enerva un pic pe cioban...

GABI 720.09.2007 23:10

eu unu' nu am nimic impotriva celor intamplate in ultimele 2 zile.....dar ceea ce a inceput sa faca Becali la Steaua nu e corect nici fata de antrenor si nici fata de el ca pana la urma d-aia plateste antrenorii:sa-si faca treaba.

e adevarat ca nici Hagi nu e mare antrenor,si nici nu va fi dar daca a vazut ca nu merge jocul nici in ultima etapa de ce nu schimbat formatia de joc,ca dupa parerea mea nu jucatorii sunt problema ci asezarea lor in teren.

sau daca a vazut ca la nici o echipa antrenata de el nu merge jocul cu asezarea asta de ce a folosit-o si la Steaua?????????

si Becali de ce mai aduce antrenor daca nu are de gand sa schimbe caracterul si obiceiurile lui???

in felu' asta nimeni nu o sa accepte sa fie umilit si nu o sa reziste pe banca Stelei ca antrenor.........poate doar Becali nu?

in locul lui as incerca asa ceva........macar de proba ca doar el a bagat atatia bani in echipa.

oricum...orice antrenor ar veni,tre sa puna o conditie la semnarea contractului:echipa o face antrenorul nu patronul.

in momentul asta timpul o sa rezolve impasul Stelei.......care sper sa se termine.

Renunta la limbajul gen MiRC. Scrie romaneste. Citeste regulamentul.

weeezer21.09.2007 07:39
Eu totusi nu inteleg un lucru. Hagi a spus ca a luat decizia de a demisiona acum 2 zile. Daca e asa de ce nu a folosit echipa care credea el ca e cea mai buna(cu Golo, Zaharia, Neaga) si a folosit-o pe cea dictata de cioban? Oricum pleca(demisie/ demis), dar macar il mai enerva un pic pe cioban...

Iacob oricum cred ca e de folosit in locul lui Zaharia, iar cu Badoi / Golanski, poate a fost doar o coincidenta, poate gandirea intunecata a oierului s-a suprapus, o data, peste ideea lui Hagi. Who knows. Oricum, e bine ca a vorbit Gica, e bine ca nu a plecat zicand ceva de genu "Planurile mele nu coincideau cu ceea ce dorea conducerea". E bine ca l-a atacat pe Becali, si a aratat inca o data lumii ce fel de om este acesta. Oare cine-o sa vina?

Wally21.09.2007 08:35

EXCLUSIV Olaroiu: "E IMPOSIBIL SA REFUZ Steaua!"
Vineri, 21 Septembrie 2007

INTERVIU / Cosmin Olaroiu Oli spune ca se va întoarce în Ghencea daca Becali va ajunge la o întelegere cu sefii lui Al-Hilal 

Ziua de ieri a început linistit pentru Olaroiu. Tehnicianul s-a trezit la Abu Dhabi, acolo unde echipa sa obtinuse o remiza alba în compania celor de la Al-Wahda în Liga Campionilor Asiei. Urma drumul de 
întoarcere la Riyadh, odihna, antrenamente... Linistea s-a întrerupt însa dupa demisia lui Hagi. "Ii dau ordin lui Oli sa se întoarca!", a tunat Becali, iar aceasta afirmatie a latifundiarului din Pipera a agitat apele si în zona Golfului Persic. Asta deoarece seicii de la Al-Hilal nici nu vor sa auda de o plecare a tehnicianului român. 

Domnule Olaroiu, ati aflat ca Hagi a demisionat de la Steaua?

Da. Sincer, îmi pare foarte rau pentru Hagi. Daca a fost numit antrenor la Steaua si i s-a dat o sansa, atunci ar fi trebuit sa i sa dea credit pâna la capat.

Chiar va pare rau de Hagi? S-a speculat ca nu aveti o relatie prea buna cu el...

Eu niciodata nu am zis nimic de rau de Hagi. Dar, vreau sa spun ca acum regret si iesirea pe care am avut-o în urma cu o saptamâna, fiindca mie nu-mi place sa ma leg de oameni. Dar, nici nu-mi place ca cineva sa se ia de mine sau sa inventeze minciuni despre mine. Tocmai de aceea m-am enervat îngrozitor, atunci când unii au insinuat ca eu as fi în spatele tensiunilor de la Steaua. Eu de când am plecat de la Steaua, nu am avut niciun amestec în ceea ce s-a 
întâmplat acolo.

Cum vi s-a parut tratamentul la care a fost supus Hagi de Gigi Becali?

In primul rând, Steaua e o echipa mare, iar la orice echipa mare presiunea e pe masura. Totusi, trebuie sa recunosc ca e foarte greu sa lucrezi cu Gigi. Trebuie sa-i explici totul în permanenta. Daca stii sa-l convingi cu argumente, e bine, daca nu, ramâne cu ideile lui si va fi greu sa rezisti alaturi de el. Spuneti ca Hagi a fost pus sub presiune de Gigi, dar parca ati uitat ca Gigi facea la fel si cu mine. Pai, nu m-a atacat dupa returul cu Middlesbrough? Nu mi-a zis ca nu mai am voie sa joc cu Radoi la «închidere»? Dar, eu am facut cum am vrut eu. L-am bagat pe Mirel la mijloc, fiindca îi explicam totul cu argumente lui Gigi, iar el are un suflet mare si vrea binele Stelei.

Ati vazut meciul Stelei la Praga?

Nu, fiindca aveam si eu meci în Liga Campionilor cu Al-Wahda. Dincolo de rezultat însa, vreau sa spun ceva în premiera. Ca eu am presimtit ca Steaua va avea o cadere în acest sezon în momentul în care am plecat la Al-Hilal. Intervenise o uzura în rândul jucatorilor si era foarte greu sa-i motivezi. Era greu, dar nu imposibil. Daca ramâneam la Steaua, aveam nevoie de maximum patru jucatori ca sa pun lucrurile pe picioare. Il voiam pe Stankevicius de la Brescia, un portar de valoare, un atacant care sa-l înlocuiasca pe Thereau si un mijlocas tehnic care sa joace lânga un «închizator», Lovin sau Ovidiu Petre.

Cea mai importanta întrebare: Va întoarceti la Steaua?

Asta nu depinde doar de mine. Am vorbit în drum spre Riyadh cu seicul mare care conduce clubul Al-Hilal. Apoi, dupa ce am aterizat, am mai avut o sedinta cu el si cu ceilalti conducatori ai echipei. Ei mi-au zis sa-mi iau gândul de la plecare. M-au si amenintat ca, daca voi pleca, voi fi suspendat doi ani, cât mai sunt sub contract cu ei, iar contractul nu are clauza de reziliere.

Cu Gigi Becali ati vorbit?

Inca nu, dar vreau sa-l sun acum ca sa-i transmit ce mi-au spus seicii de la Al-Hilal.

Si daca Gigi îi va convinge pe arabi, atunci va întoarceti în Ghencea?

Da! Eu sunt stelist suta la suta. E si munca mea acolo si daca am ajuns la Al-Hilal e datorita performantelor pe care le-am avut în Ghencea. Daca Gigi se întelege cu seicii, atunci eu nu am nicio problema. Renunt la banii de aici, care sunt foarte multi, si ma întorc, fiindca e imposibil sa refuz Steaua.

Sursa: Prosport

Ce c***t! :sad2:

cHrisTophE piNna21.09.2007 08:39

Deocamdata nu se stie cine va veni , daca cei care erau pana acum favoriti nu mai sunt asa bine cotati pentru a ajunge in Ghencea , macar de ar face oieru un lucru bun si sa-l aduca pe Razvan , trebuie cineva sa-l opreasca pe dictatorul asta!! Si , in conditiile acestea Razvan , parerea mea, e singurul capabil sa ne scoata din "rahat"! oricum : foORttTTZzzzAAA STtttEeeeAuuUUAAA!

cristi_mold21.09.2007 08:51

Nu va mai faceti voi atatea planuri, ca revine singurul antrenor capabil sa o scoata pe Steaua din gaura neagra pe care o traverseaza acum. COOOOOOOOOOOOOOOOsmin Ola-roiu. El care face tactica impreuna cu Supremul, el care a uitat fotbal si apoi a fost resuscitat de Mama Omida, el care castiga la arabii intr-o zi, cat in 10 ani la Steaua, el care a inventat fotbalul spectacol practicat cu 2 inchiztorii si niciun atacant.

Doar El poate scoate Steaua din criza. Si bineinteles cu ajutorul Supermului, atotstiutor in ale fotbalului.

Wally21.09.2007 09:14
el care a inventat fotbalul spectacol practicat cu 2 inchiztorii si niciun atacant.

Gresesti. El a inventat fotbalul spectacol practicat cu 3 inchizatori(Para, Petre, Lovin), cu 7 fundasi in acelasi timp in teren(Goian, Balan, Radoi, Baciu, P. Marin, Ogararu, Ghionea -> vezi episodul Boro) si fara nici un atacant. Da, el e! E Cosmin Olaroiu! Cosmin, te iubim CA CA tine nu gasim!

weeezer21.09.2007 09:32

Si totusi, paradoxal, Olaroiu a declarat ca daca ramanea la Steaua, ar fi vrut 4 jucatori buni, printre care un mijlocas tehnic de creatie, care sa joace langa singurul inchizator. Plus Stankevicius, plus un portar de valoare...

Anyway, se pare ca arabii nu au pus nici o clauza de reziliere in contractul lui Cosmin, astfel nefiind vreo sansa ca acest contract sa se incheie prematur. Iar ei nici nu vor s-auda sa-i dea drumul. Si nici Becali nu pare dispus sa plateasca. Auzi, "Olaroiu sa plateasca singur. Gata, cine vrea sa antreneze pe Steaua tre sa dea bani". Zuper.

Ar fi fain sa incercam cu Pedrazzini pana in iarna...

cristi_mold21.09.2007 09:40
Si totusi, paradoxal, Olaroiu a declarat ca daca ramanea la Steaua, ar fi vrut 4 jucatori buni, printre care un mijlocas tehnic de creatie, care sa joace langa singurul inchizator. Plus Stankevicius, plus un portar de valoare...

Si totusi la dat pe Elton ca o masea stricata, cam singurul care construia la Steaua. Si Stankevicius este tot inchiztor, deci practic juca cum ne-a obisnuit. Cu 2 inchizatori.

weeezer21.09.2007 09:52

Vorba ta.

dica_10steaua21.09.2007 09:58

Eu cred ca nu e imposibil sa refuze Steaua, dar e imposibil sa'l refuze pe....

forever_STEAUA21.09.2007 11:02
Azi, 21 septembrie a.c. (cu 60 de zile inaintea datei de disputare a meciului, conform regulamentului competitiei), Federatia Romana de Fotbal a informat UEFA si federatia albaneza ca jocul Romania - Albania, programat la data de 21 noiembrie a.c., in ultima etapa a preliminariilor EURO 2008, va avea loc pe stadionul "Steaua" din Bucuresti.

sursa: onlinesport

«1165166167168169689»