EXCLUSIV Olaroiu: "E IMPOSIBIL SA REFUZ Steaua!" Vineri, 21 Septembrie 2007 .... .... ..fiindca e imposibil sa refuz Steaua.
Sursa: Prosport
Ce c***t! :sad2:
Primul cuvant care l`am zis dupa ce am citit stirea pusa de tine a fost c***t.
EXCLUSIV Olaroiu: "E IMPOSIBIL SA REFUZ Steaua!" Vineri, 21 Septembrie 2007 .... .... ..fiindca e imposibil sa refuz Steaua.
Sursa: Prosport
Ce c***t! :sad2:
Primul cuvant care l`am zis dupa ce am citit stirea pusa de tine a fost c***t.
Il prefer pe Razvanel lui Rednic. Macar are experienta "presiunii" si pun pariu c-ar mai arata cateva degete spre oficiala.
Nu-l mai visati atat pe Zenga!1. NU e dorit
2. NU va veni
3. NU e bine primit
@axl23
Pune in loc de Zenga, Razvanel si ai sa vezi de ce nu va veni niciodata la Steaua... Si mai are si sange de antistelist...
Intalnirea dintre Romania si Albania se va disputa pe stadionul "Steaua"
Intalnirea dintre Romania si Albania, din preliminariile pentru Euro 2008, se va disputa pe stadionul "Steaua" din Bucuresti, a anuntat, vineri, site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.
Ora de incepere a partidei, va fi anuntata pana pe data de 21 octombrie.
In preliminariile pentru Euro 2008, Romania mai are de disputat inca patru meciuri: cu Olanda (acasa), cu Luxemburg (deplasare), cu Bulgaria (deplasare) si cu Albania (acasa).
Sursa: ziarecom
@yang:
fi serios, nu e nimeni anti-stelist in lumea fotbalului, stie foarte bine Dm Lucescu ca Steaua a facut cele mai mari performantze. Si e profesionist, daca Becali ii da de 3 ori cit primeste la Brasov si ii promite ca nu se va baga pe el (nu cred) vine.
Numai ca la Brasov nu are miinile legate, nu are un patron care ii spune cu cine sa joace pe teren.
Sper din tot sufletul sa nu se intoarca Olaroiu.Nici pe Stralucescu nu il vreau la echipa.Poate cine stie , Dan Petrescu ? Eu chiar cred ca Dan Petrescu ar face treaba buna la Steaua dar sunt 0,001 % sanse sa vina bursucul in Ghencea.
Lupta Steaua !!!!!
@yang:
fi serios, nu e nimeni anti-stelist in lumea fotbalului
De asta dedica acum cam 10 ani egalul impotriva Stelei "tuturor antistelistilor din lume" ???
atunci lupta pentru taicasu...era alta treaba...
"O sã vedeți cã Steaua lui Pedrazzini va da 7 goluri la Arad. Dacã Pedrazzini, care era secundul lui Hagi, e mai bun decât el, atunci înseamnã cã Hagi are o problemã. Ca sã confirme, Pedrazzini trebuie sã câștige cinci-șase meciuri și sã facã mãcar un egal cu Arsenal. Dacã nu, la revedere, vine altul. Pedrazzini va conduce echipa și la meciul cu Arsenal, iar dacã va confirma, de ce nu, va rãmâne antrenorul Stelei" Becali, Razboinicul lumei, omul cel mai sfant pe pamant, viitorul Sf Becali
Cite timpeni mai spune asta ... Daca da 7 goluri la Arad Steaua, mai mult ca sigur seamna ca meciul e trantit. Pe urma un egal cu Arsenal, nu ca e imposibil (cel putin pe Ghencea), dar Stelisti nu au jocul care sa se ridice la pretentzile cerute de Cioban.
Noi raminem cu Pedrazzini, nu pentru ca asa vrea Becali, dar pentru ca nu vine nimeni la Steaua.
Dan Petrescu ? Nu e fraier, a fost destept in toata viata lui fotbalistica, doar nu sa facut acum prost.
Plus ca orcine ar veni si care a fost prieten sau coleg bun cu Hagi, daca vine la Steaua dupa ce a facut Becali, e un tradator. Deci nu cred ca va veni Laca, Petrescu, samd.
Nãstase a precizat cã în sport au început sã investeascã toți "mafioții și toți neîmpliniții". "Becali nu întelege sportul în general, nu mai zic de fotbal. Dacã cineva ar trebui sã își dea demisia de la Steaua, acesta ar fi Becali. El ar trebui sã fie patron și sã îi tragã la rãspundere pe președinte, pe directorul sportiv. Toți mafioții și toți neîmpliniții din țara asta au intrat în sport. Au furat și vin sã bage banii în sport. Ei cred cã dacã au bani și îi bagã în sport își permit orice. Poți sã cumperi un teren, case și sã faci ce vrei tu, dar ca sã cumperi un antrenor, sã îi dai 400.000 pe an, și sã faci ce vrei tu, nu merge. Nici mãcar Abramovici nu și-a permis sã îi spunã echipa lui Mourinho. ªi cred cã el are mai mulți bani decat Becali", a afirmat fostul tenisman și actual președinte al Federației Române de Tenis.(prosport)
bine macar ca mai e cineva care-i spune in fata ciobanului sa plece.....
@yo_marius_xxx degeaba exista oameni care i pot spune "verde" in fata ciobanului , pentru ca stii prea bine ca oieru tot ca el face...doar e razboinicu luminii nu ? El stie tot ... asta e , pana nu o da ciuma in el nu scapam ![]()
Uitativa la topic-ul meu de mai sus la cea a spus Becali. Si asa a fost !!! A vrut Dumnezeu, ca pe el il uibeste, si a dat Steaua 7 goluri la Arad !!!
Da poate in visele lui Gigi ...
@Florin
Uita-te la comentariul acela: " de la oi la fotbal mai greu" . Acest comentariu spune totul despre situatia Stelei in acest moment.
Vai ce curva e Neaga asta !!! Auzi, de vina ca joaca asa de prost e Hagi ...
Ca echipa nu joaca prea bine, probabil sau chiar mai mult ca sigur e vina lui Gica Hagi, dar ca el rateaza toate ocazile ca un amator, este vina lui si atit.
Pai n-auzi ca rateaza pentru ca l-a obosit Hagi in vara cu pregatirea...
Da domnul Neaga cite goluri a dat el prin Korea ? 3- 4 ? pentru ca daca era goleador or fii stiut noi. Stai sa ma uit un pic:
- La Chunnam, in 62 de meciuri a dat 17 goluri (din care am intelet ca 11 primul sezon)
- La Seongnam a dat 5 goluri in 11 partide ...
Deci, la asta ne asteptam noi sa fie golgeder in Liga 1 ??? E praf Neaga asta :/
EDIT: face un rating exeptional de 0.301 golurii ... Adica un gol la 3 meciuri, in trun campionat super tare ...
Jucãtorii i-au cerut lui Adrian Ilie, la finalul meciului cu UTA, sã acuze arbitrajul. "Adi, sã faci și tu scandal împotriva arbitrajului! Sã ieși sã acuzi prestația de astãzi!". Așa l-au întîmpinat jucãtorii Stelei pe Adrian Ilie la finalul partidei de la Arad, cînd managerul a intrat în vestiar. "Cobra" a rãmas blocat pentru cîteva secunde. "Mãi, bãieți, nu cred cã azi a fost de vinã arbitrul". "Lasã, tu sã faci iureș pe arbitraj", au continuat mai mulți jucãtori.
Ilie a ieșit apoi de la cabine și a ajuns în zona mixtã. "Eliminarea lui Iacob a fost foarte ușor acordatã", a spus el în fața camerelor de luat vederi. "Noi am luat 6 galbene și un roșu, iar UTA nu a fost tratatã cu același regulament. Nu înțeleg de ce, avem aceleași drepturi pe teren", a spus apoi și Pedrazzini, care auzise în vestiar discuția dintre Adi Ilie și jucãtori.
Fotbaliștii Stelei ar fi cãutat astfel sã mute discuția dinspre jocul slab al lor la Arad pe arbitraj, tocmai pentru a nu fi gãsiți ei principalii vinovați. "Ei au și fost obișnuiți într-un anumit mod pe vremea lui MM Stoica. Atunci, se fãcea scandal pe arbitraj etapã de etapã", a declarat unul dintre conducãtorii din Ghencea.
GSP
Fantastic ! Am ajuns in ultimul hal .
....ce pacat
avem jucatori dupa chipul si asemanarea patronului.........
Nu stiu daca e adevarat, dar daca asa e, e rusinos. Plus ca Ilie e un om corect.
Daca in meciurile de pregatire din vara,Rica a mai ,,miscat",a fost probabil datorita faptului ca era departe alte ,,tentatii".Odata ajuns in Bucuresti insa cred ca si-a reluat vechile obiceiuri care nu fac casa buna cu viata sportiva ! De aici si ineficacitatea sa.Si ca sa fie in ton cu celelalte ,,vedete"din echipa,buneinteles,Hagi e de vina !
Daca in meciurile de pregatire din vara,Rica a mai ,,miscat",a fost probabil datorita faptului ca era departe alte ,,tentatii".Odata ajuns in Bucuresti insa cred ca si-a reluat vechile obiceiuri care nu fac casa buna cu viata sportiva !
ee spanac...rica are nevasta, copil nu si"reluat" nici un vechi obicei.pur si simplu nu mai e la forma de acum 2 ani..+ sa stai in coreea atata timp nu-i usor... si da avem niste jucatori de tot rasul.. totul din cauza lui Becali si a lui Meme care altceva nu stia decat sa se ia de arbitraj chiar si cand echipa juca prost..uitati-va ca asta face si la Urziceni acum nu e etapa sa nu zica" daca vom fi arbitrati corect incheiem pe...lalala"....visez la o zi cu Adi Ilie presedinte, Lacatus antrenor si Ilie Dumitrescu manager...visee
visez la o zi cu Adi Ilie presedinte, Lacatus antrenor si Ilie Dumitrescu manager...visee
si banuiesc ca Hagi ar fi patron in visul tau!!!ca m-am (ne-am) convins cu Adi Ilie in "era" Becali :"echipa merge bine,creste de la meci la meci,putem sa trecem de grupele UCL"si cate si mai cate,parca ar fi manager la valencia nu la Steaua DE ACUM.......
@yo_marius_xxx
Gigi e cel mai tare de la Steaua...Hagi a fost un jucator extraordinar fapt pentru care toata lumea stie de el! dar pur si simplu Hagi nare treba cu antrenatu...a avut victorii, adevarat, dar asta nu inseamna ca e bun antrenor!!! Au o problema cei care nu pot sa-si scoata din cap ca Hagi e un foarte bun jucator si NU antrenor!! REPET Hagi NU ARE O TREABA CU ANTRENATU!! pentru inculti (prosti) e fff greu de inteles...VA COMPATIMESC
@NEO-ne.........si eu te compatimesc.........pentru comentariul asta te-ai logat?lasa-ne si succes la pupat(intelegi tu)........Steaua te iubesc!!!