De tensiunea nenorocita din echipa e vinovat in primul rand nenorocitul de Becali. E o chestie foarte trista ca Steaua e condusa de un om din ce in ce mai paranoic. Ca si cum pe tot ce e si inseamna Steaua, el o umbra. Il urasc pe Becali. El este vinovatul nr. 1 pentru ceea ce am ajuns.
In alta ordine de idei, as zice "Gica, demisia". Dar cine dracu sa vina si ce sa faca cu un astfel de tiran, de dictator ca si conducator al clubului? Sincer, cred ca o sa ajungem in situatia de acum 2 ani cand pana sa vina Protasov, eram refuzati pe banda rulanta, si nu reuseam sa ne gasim antrenor.
Si inca ceva. Avea dreptate Mircea Radulescu atunci cand zicea ca nu avem jucatori de valoare. Jucator de valoare nu inseamna sa stie sa dea cu piciorul in minge si s-o bage in poarta, sau sa dea o centrare buna din 10 incercari, un jucator de valoare trebuie sa vada jocul, sa-si citeasca adversarul, sa fie lucid, iar noi afara de Dica nu avem in teren un astfel de jucator. Si-atunci cu cine sa joace Dica, cu berbecul de Nicolita, care si-a ratat cariera, trebuind sa-l vedem mai degraba la 100 de metri plat decat la fotbal?? Cu Badoi care se pare ca sfarsitul carierei vine ca un declin pentru ceea ce a fost cel mai bun pasator din Divizia A? Cu Badea care e un fel de Claudiu Raducanu, alearga mult si de bezmetic, joaca dezordonat si haotic, fara pic de disicplina? Cu Petre Marin, despre care, desi zic Jos Palaria, ar trebui sa-i cautam totusi un inlocuitor? Iar la mijloc suntem ZERO. Se mira Mocanu, cum domle insista Hagi cu Oviudiu Petre si Lovin? Pai ce sa faca, e mai usor sa distrugi decat sa creezi, iar Hagi probabil e constient ca nu are jucatori adevarati de creatie in lot, nu are conducatori de joc, n-are nimic... Dintr-un meci intreg cu cea care e considerata cea mai slaba echipa din cele 32, remarcati sa fie cei doi fundasi centrali? NU E POSIBIL ASA CEVA!!
Acum e Gica la TV, citez "Am facut un meci foarte bun". Un meci in care am avut un sg sut pe spatiul portii. No comment.