FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1164165166167168689»
weeezer19.09.2007 20:58

De tensiunea nenorocita din echipa e vinovat in primul rand nenorocitul de Becali. E o chestie foarte trista ca Steaua e condusa de un om din ce in ce mai paranoic. Ca si cum pe tot ce e si inseamna Steaua, el o umbra. Il urasc pe Becali. El este vinovatul nr. 1 pentru ceea ce am ajuns.

In alta ordine de idei, as zice "Gica, demisia". Dar cine dracu sa vina si ce sa faca cu un astfel de tiran, de dictator ca si conducator al clubului? Sincer, cred ca o sa ajungem in situatia de acum 2 ani cand pana sa vina Protasov, eram refuzati pe banda rulanta, si nu reuseam sa ne gasim antrenor.

Si inca ceva. Avea dreptate Mircea Radulescu atunci cand zicea ca nu avem jucatori de valoare. Jucator de valoare nu inseamna sa stie sa dea cu piciorul in minge si s-o bage in poarta, sau sa dea o centrare buna din 10 incercari, un jucator de valoare trebuie sa vada jocul, sa-si citeasca adversarul, sa fie lucid, iar noi afara de Dica nu avem in teren un astfel de jucator. Si-atunci cu cine sa joace Dica, cu berbecul de Nicolita, care si-a ratat cariera, trebuind sa-l vedem mai degraba la 100 de metri plat decat la fotbal?? Cu Badoi care se pare ca sfarsitul carierei vine ca un declin pentru ceea ce a fost cel mai bun pasator din Divizia A? Cu Badea care e un fel de Claudiu Raducanu, alearga mult si de bezmetic, joaca dezordonat si haotic, fara pic de disicplina? Cu Petre Marin, despre care, desi zic Jos Palaria, ar trebui sa-i cautam totusi un inlocuitor? Iar la mijloc suntem ZERO. Se mira Mocanu, cum domle insista Hagi cu Oviudiu Petre si Lovin? Pai ce sa faca, e mai usor sa distrugi decat sa creezi, iar Hagi probabil e constient ca nu are jucatori adevarati de creatie in lot, nu are conducatori de joc, n-are nimic... Dintr-un meci intreg cu cea care e considerata cea mai slaba echipa din cele 32, remarcati sa fie cei doi fundasi centrali? NU E POSIBIL ASA CEVA!!

Acum e Gica la TV, citez "Am facut un meci foarte bun". Un meci in care am avut un sg sut pe spatiul portii. No comment.

inches19.09.2007 21:26

Gata. Hagi a avut timpul necesar. Nu stiu cite amicale, vreo 7 oficiale in Liga 1, 4 in preliminarii CL, 1 in CL.

Si cu toate ca jocul merge din ce in ce mai prost, si asa cum a spuso cineva pe aici, cum sa nu dea din gura Becali cind merge asa de prost echipa ?

Daca cistigam bine, Becali spune ca el a facut echipa, ca victoria e a lui (chiar daca nu e adevarat), dar nu se baga peste antrenor ca n-are de ce. In cazul in care facem cel mai prost joc de cind exista Steaua, dupa ce ca Hagi a cumparat 50 de jucatorii (parca si la Poli Tm a cumparat o Armata de jucatorii...), sa vezi ce vedem si noi, cred ca Becali are dreptate sa piarda rabdare si sa se bage (in schimb nu are dreptate cu felul de a vorbi in ziare).

Hagi, a demonstrat clar, ca nu e antrenor. Mai bine demisioneaza, si se duce inapoi de unde a fost adus, la Hotelul lui Iaki.

Si mai era si ala Smicer care si a batut joc de Steaua ("Daca Steaua face 12 pct, noi facem 18"), dar ce sa spunem altfel decit ca avea dreptate.

inches19.09.2007 21:34

Si inca ceva, de ce am luat atita jucatori (mai mult de 11 !!!) daca nucleu de baza e pratic acelasi ??? De ce de exemplu nu sa facut nici o investitie la mijloc unde de ani de zile stam cel mai prost. Si acel atacant care sa faca diferentza unde e?

De geaba avem 3 portari, vreo 11 aparatorii, daca la mijloc sintem varza rau de tot, si in atac raminem pe Neaga complet expirat ? Tot ce putem sa facem e sa faca Dica minuni la fiecare meci ...

La Steaua nu exista strategie la transferuri, fiecare si a dat cu parerea, si fiecare si a adus pe cine a vrut din moment ce Becali nu bloca transferu (ba ca ala cerea mai mult decit Radoi, ba ca e prea scump, ba ca Belluschi nu are fatza de Steaua - cea mai tare idiotenie). Asa am ajuns cu jucatori marca MM (Neaga de exemplu), Becali (Surdu, Badoi, Croitoru samd), Hagi (Eme, Bicfalvi, Zapata ? (Ilie?), samd) din care multi adusi pe bani grei (pentru Romania) nu joaca !

Dragoshel20.09.2007 08:52

Mourinho a demisionat de la Chelsea

"Va multumesc foarte mult baieti, mult noroc in cariera voastra", a fost mesajul trimis de Mourinho catre jucatorii de la Chelsea, dupa ce acesta din urma a parasit gruparea Londoneza.

Puteti citi mai multe Aici

Dragoshel20.09.2007 12:48

Hagi a demisionat de la Steaua

Sincer, nu stiu ce sa spun, astept sa vedem daca apare ceva pe situl oficial.

Gigi: "singurul antrenor care poate veni acum la Steaua, este Olaroiu"

"Mircea Rednic nu are ce cauta la Steaua, nu ca nu ar fi un antrenor bun, el nu are ce cauta la Steaua."

Dani200520.09.2007 12:49

Gheorghe Hagi și-a dat demisia de la Steaua

Postul de radio InfoPro a anunțat cã Hagi și-ar fi dat demisia din funcția de antrenor al Stelei. Aceastã informație nu este confirmatã oficial. În aceste momente Hagi se aflã la stadionul Ghencea, unde efectueazã antrenamentul cu echipa

forever_STEAUA20.09.2007 12:57

Postul Antena 3 anunțã demisia lui Hagi...

Vine Mourinho? :biggrin:

c.ronaldo1720.09.2007 13:06

@forever_STEAUA

Chiar ma gandeam acum cateva zile cine ar putea sa ii inchida gura lui Gigi si am ajuns la concluzia ca singurul este Murinho dupa ce acesta la potolit pe Abramovich.

PS: Si Capello e liber... :happy:

inches20.09.2007 13:06

Tot respectul meu pentru Hagi. Stia de la bun inceput ca avea mai mult de pierdut decit de cistigat la capitolul imaginei la Steaua. A incercat, na reusit, dar are si el mindrie si a recunoscut ca nu avea fatza de Steaua.

Respect, a plecat de unu singur. Singuru lucru de care imi pare rau, este ca toata lumea la Steaua si a batut joc de el, de la jucatori (cei care sau plans la Becali) la Becali (nu il bag pe Ilie pentru ca e om corect Adrian).

Bine viata merge mai departe, pentru Hagi antrenoratul sa cam terminat, nu e grav.

weeezer20.09.2007 13:06

Nu olaroiuuuuuu :(((((

inches20.09.2007 13:07

Mai degreaba il vad pe ... Mircea Rednic la Steaua, ca lui Becali ii place Romanasii lui.

sorin_daniel20.09.2007 13:08

Gigi Becali:intr-o zi,doua ,o saptamana ,2,3 noul antrenor al Stelei va fi Cosmin Olaroiu.mi-e scarba.

Dragoshel20.09.2007 13:08

@ inches, tocmai ce am postat eu mai sus, declaratiile de acum 5 minute in direct la realitatea:

"singurul antrenor care poate veni acum la Steaua, este Olaroiu"

"Mircea Rednic nu are ce cauta la Steaua, nu ca nu ar fi un antrenor bun, el nu are ce cauta la Steaua."

**alex**20.09.2007 13:23

Gata! S-a terminat chinul! "Regele" a abdicat!

Sa vina Oli! (in caz ca nu vin Mourinho sau Capello) :tongue:

c.ronaldo1720.09.2007 13:35

@**alex**

Cu Hagi sau cu Oli mi`e tot una...

**alex**20.09.2007 13:37

@c.ronaldo17

Anul trecut ne plangeam cum jucam cu Oli antrenor.. uite ca s-a putut si mai rau. Oricum e mai bun decat Hagi, pana si Pedrazzini e mai bun.

Phire20.09.2007 13:45

...Pai sa-l lase pe Pedrazzini, nu sa cheme inapoi marioneta aia :angry:

_yang20.09.2007 13:56

Cu siguranta Pedrazzini e noul antrenor al Stelei... Tare mi-e frica ca va primi aceleasi ordine ca si Hagi... Ce e mai grav e ca s-ar putea sa se conformeze si sa nu aiba curajul sa demisioneze...

stelistul^20.09.2007 14:03

Eu zic pentru ca nu il vrem pe zeroli sa facem un miting sau sa protestam cumva pentru ca iar o sa ajungem sa jucam sub orice critica.E singura solutie!!! Cu Steaua pana la moarte!!!

FC_STEAUA_194720.09.2007 14:33
Cu siguranta Pedrazzini e noul antrenor al Stelei... Tare mi-e frica ca va primi aceleasi ordine ca si Hagi... Ce e mai grav e ca s-ar putea sa se conformeze si sa nu aiba curajul sa demisioneze...

Vine din alta scoala si din alta cultura Pedrazzini, de ce nu ar avea el curaj sa demisioneze. Totusi si eu sper sa ramana el pana la finalul sezonului si sa il lase Becali sa isi faca treaba dar parca vad ca of sa revina zeroli :angry:

yo_marius_xxx20.09.2007 14:42

....GATA!!! s-a terminat!!!...de acum doamne-ajuta!!!

...din atatia oameni care puteau ajunge la Steaua ca patron,a ajuns cel mai prost-terminat-cioban-distrus-oier.....si nush cum sa-i mai zic.....

...o sa plangem dupa Hagi la fel cum plangem dupa Protasov....multa m*** oierulee!!!!!!!!

mitm20.09.2007 15:06

Cu riscul de a fi injurat, vreau sa spun ca eu nu plang dupa Hagi. Ca jucator a fost genial dar ca antrenor nu mi s-a parut sa aiba succes.

Plang insa pentru faptul ca Gigi ramane finantatorul Stelei cu tot cu stilul sau unic de a se "implica". Si cel mai grav este ca nici nu vad prea mari sanse de a se schimba situatia in viitorul apropiat...

Wally20.09.2007 15:08

Vreau antrenor pe oricine in afara sclavului de Oli.

weeezer20.09.2007 15:54
in afara sclavului de Oli.

Si a lui Walter Zenga. :angry:

Wally20.09.2007 15:57

Zenga n-are nici o sansa sa vina, din fericire...

«1164165166167168689»