FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1162163164165166689»
Wally06.09.2007 19:45

Un spurcat

mark07.09.2007 06:35

Eu ma bucur ca a plecat Oprita pentru ca, dupa cum vedeti, mai mult ii incurca pe spurcati fularultras fularsteau2

West Highland Terrier07.09.2007 08:18

Mda, oare asta sa fi fost si ideea?! :happy:

stelea07.09.2007 17:04

Bostina , e un jucator.....mediocru . Bine ,ca a plecat ... Si impresarul care se lauda ,cu ofertele din strainatate )): ha,ha,ha ...!!!

Steaua ,tre sa faca urgent, pe dracu-n patru de doi mijlocasi solizi .

fular-campionii fularsteau2

inches08.09.2007 16:49

Stelistii la Nationala :

Prima repriza

- Petre Marin: extrem de slab, golul vine de la partea lui

- Ovidiu Petre : la fel, absent la gol, si complet inutil la mijloc, incapabil sa taie atacurile B-Rusiilori...

- Nicolita : bravo pentru pasa de gol numarul doi, si daca nu mai eficient la jocul de presing decit cu mingea

- Dica : gol, altfel putea mai bine

- Goian bine

Altfel:

- Codrea extem de slab, nare ce cauta

- Chivu cam nesigur dar este ok

- Mutu: fara el sintem praf

-------------------

A doua repriza

- Petre Marin: mai putin visibil dar mai sigur

- Ov Petre: excelent de data asta

- Nicolita perfect

- Dica nu prea a mai ramas pe teren

- Goian la fel ca si in prima, sigur pe el

Altfel:

- Codrea a iesit, era cel mai slab

- Fl. Petre: iaras a jucat piticul, inutil

- Dorinel a mai pus o selectie in comtabilitate, a fost bun

- Trica nu are nici el ce cauta la nationala ...

kramer127009.09.2007 14:17

A propos de Stelisti la Nationala...

Am vazut meciul Columbiei in Peru (2-2), cu Zapata titular. Am vazut si ma tem. Omul alterneaza interventiile excelente (a avut cel putzin doua) cu gafe impardonabile. Foarte inconstant. Are mari probleme la mingiile care zboara prin careul mic (s-a vazut si la Urziceni problema asta). Golul 1 de sambata a fost inscris de la 3 m de poarta, el stand pironit pe linia portii, desi ar fi putut sa iasa pe centrare. La golul 2, in schimb, a iesit pe centrare total aiurea, pe la mijlocul careului, desi erau destui fundasi pe langa el, a plonjat aiurea si a ratat mingea, gazdele inscriind in poarta goala. Practic, si-a privat echipa de victorie (era min. 93).

E clar, omu' are o problema de plasament si priza la mingiile pe sus, dar e un foarte bun portar de linia portii.

inches09.09.2007 15:08

Da si nu. Daca ca portar vezi ca fundasi tai sunt complet blocati pe loc, trebuie sa se sacrifici, si asta merge o data sau doua...

inches10.09.2007 00:40

Ce se intimpla cu Oli ? A inebunit rau de tot saracu !!!

"Hagi sã mai tacã din gurã!"

"Pe mine nu m-a prins nevasta niciodatã cu alt bãrbat în pat"

Cosmin Olãroiu, depre Gabi Balint

"Eu am cistigat aici, în doua luni, cît cîștigam cu Steaua în trei ani de Champions League"

Cosmin Olãroiu, despre șeici

Mai multe in pe ge es pe

EDIT: bate prea tare soarele in deshert :)

stelea10.09.2007 06:41
A propos de Stelisti la Nationala...

Am vazut meciul Columbiei in Peru (2-2), cu Zapata titular. Am vazut si ma tem. Omul alterneaza interventiile excelente (a avut cel putzin doua) cu gafe impardonabile. Foarte inconstant. Are mari probleme la mingiile care zboara prin careul mic (s-a vazut si la Urziceni problema asta). Golul 1 de sambata a fost inscris de la 3 m de poarta, el stand pironit pe linia portii, desi ar fi putut sa iasa pe centrare. La golul 2, in schimb, a iesit pe centrare total aiurea, pe la mijlocul careului, desi erau destui fundasi pe langa el, a plonjat aiurea si a ratat mingea, gazdele inscriind in poarta goala. Practic, si-a privat echipa de victorie (era min. 93).

E clar, omu' are o problema de plasament si priza la mingiile pe sus, dar e un foarte bun portar de linia portii.

foarte corecte , observatile tale . La ambele goluri a gresit ,printr-un plasament gresit .

Ezita sa iasa la centrarile plouate . Probabil, asteapta sa respinga Goian sau Golanski )): ..!!!

Cand greseste ,tre criticat . Totusi , sa avam incredere in el . Forza Rufay !!!

Jony_stelist10.09.2007 07:22

EXCLUSIV Senatorul PRM va opri proiectul legislativ privind combatarea violentei în sport. El l-a certat pe Dragomir .Dupa ce suporterii au protestat vehement împotriva actualului proiect al legii privind combaterea violentei în sport, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a aratat si el deranjat de actuala forma.

Seful PRM a spus ca nu stia detaliile legii initiate de Dumitru Dragomir, deputat PRM, si a luat imediat pozitie, spunând ca va întoarce legea pentru modificarea ei. "Este absurd sa nu lasi suporterii la stadion cu bannere sau cu steaguri. Pai asta reprezinta identitatea galeriilor, cum sa interzici asa ceva?! Vom face un amendament si vom schimba toate paragrafele absurde din acest proiect de lege", a spus Vadim Tudor. "Obiect contondent poate fi orice, nu numai batul de la un drapel. Si celularul, si pantoful sau catarama de la curea. Doar n-o sa dezbracam suporterii sau sa le luam pantofii, nu?", a mai spus revoltat presedintele PRM.

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca nici paragraful cu interzicerea sau cu sanctionarea pentru scandari împotriva oficialilor nu este în regula. "E dreptul oricarui suporter sa fie împotriva cui vrea sau sa scandeze ce vrea. Fireste, nu trivialitati, dar nici nu poti oprima dreptul la opinie. Pai, ce, oficialii sau conducatorii sunt alta categorie de cetateni, ei n-au voie sa fie criticati?", a mai spus Vadim, decis sa-l certe pe Dumitru Dragomir. "O sa-l trag eu de urechi pe Mitica daca nu-si baga mintile în cap. Parlamentul nu face legi pentru un singur om sau pentru protejarea conducatorilor din fotbal", a încheiat senatorul.

Prosport, doamne ce penal ar fi sa se ia nebunul de Dragomir, poate il da afara si din partid :rolleyes:

Prodigy_andrey10.09.2007 08:09

O veste buna si nu prea ... :))

cristi_mold10.09.2007 09:15

Daca Vadim schimba legea eu ma impusc. De asta nu gura ii. Sa nu uitam ca tot el a declarat ca Basescu are cancer. Nu mai credeti tot ce zice inaptu ala.

inches12.09.2007 17:29

Iata formula de start a echipei Romaniei pentru meciul cu Germania:

Dani Coman– Petre Marin, Gabriel Tamaș, Dorin Goian, Razvan Rat – Banel Nicolita, Cristi Chivu, Paul Codrea – Nicolae Dica, Adrian Mutu - Ciprian Marica

Eu il prefer inca pe Ov Petre decit pe Codrea la mijloc ... Altfel mai bine il baga pe Munti din primul minut, ca Codrea asta e varza/muratura rau de tot !

forever_STEAUA15.09.2007 07:50
Cel mai tare sponsor

Steaua s-a înțeles ieri pentru un contract de sponsorizare pe 3 ani cu Citifinancial, divizia de credite a celui mai puternic grupa financiar din lume, Citibank. La 9 luni distanțã de momentul în care contractul de sponsorizare dintre RAFO și Steaua a fost reziliat, trupa din Ghencea a încheiat un nou parteneriat. De ieri, noul sponsor principal al roș-albaștrilor este Citifinancial, divizia de credite a colosului financiar Citibank. Pãrțile s-au înțeles pentru un contract pe trei sezoane

Numele bãncii va fi imprimat pe pieptul tricourilor și, în schimbul acestei expuneri, Citifinancial va oferi Stelei cîte 1,3 milioane de euro pe an, cea mai mare sumã primitã vreodatã de Steaua din partea unei firme. Totuși, suma totalã, pentru cei 3 ani de contract, poate depãși 4 milioane de euro, deoare existã o clauzã conform cãreia la finalul fiecãrui sezon se va renegocia.

Inițial, cei de la Citifinancial doreau sã-și regãseascã numele doar pe spatele tricourilor și au oferit 500.000 de euro. Oficialii Stelei le-au explicat însã cã la meciurile din Champions League, UEFA nu acceptã alți sponsori decît pe piept, astfel cã s-a bãtut palma în cele din urmã pentru ca Citifinancial sã devinã sponsor principal.

Un avantaj important în derularea negocierilor l-a constituit modul în care au decurs discuțiile oficiale cu Gigi Becali, dar și de deschiderea patronului Stelei pentru un parteneriat. De aceea, Citifinancial a acceptat imediat suma cerutã de latifundiarul din Pipera. A mai contat foarte mult prezența Stelei în ultimii ani în cupele europene și faptul cã, pentru a doua oarã consecutiv, roș-albaștrii sînt în grupele Ligii Campionilor, o competiție extrem de mediatizatã.

Comandã specialã la Nike

Imediat dupã ce s-a semnat contractul, Steaua a anunțat sponsorul tehnic, Nike, cã are nevoie urgentã de cel puțin douã rînduri de echipamente care sã aibã imprimat Citifinancial pe piept. Oficialii din Ghencea au promis noului sponsor cã vor face tot posibilul ca miercuri, la Praga, la primul meci din Ligã, cu Slavia, Dicã și compania sã joace deja cu tricouri care sã conținã numele bãncii respective.

sursa: gsp

MALDINI_STEAUA15.09.2007 07:58

Sunt curios daca la meciul cu porumbeii vor juca cu noul sponsor...

cristi_mold15.09.2007 08:37

@maldini

Dupa cum scrie si in articol, se pare ca la meciul cu Slavia, vom juca prima data cu noul sponsor pe piept.

axl2315.09.2007 15:22

Citifinancial si, inclusiv, Citibank sunt unele din cele mai puternice concernuri financiare din lume, ceea ce onoreaza numele Stelei. Contractul de sponsorizare nu ofera numai un milion si ceva ci aduce, poate mai important, CREDIBILITATE internationala.

_yang15.09.2007 23:07

Fostul fotbalist al Stelei, Lita Dumitru, este nemultumit de faptul ca a primit bilete la tribuna 1 pentru meciul cu Rapid si spune ca nu se va mai duce la meciurile Stelei decat daca va primi invitatii la loje.

Aici

Cu tot respectul pentru fostul stelist (si rrapidist) chiar e nesimtit... Are dreptate ca-s prea multi machidoni la tribuna oficiala da' nu asa se comporta un adevarat stelist. Ca daca s-ar imparti invitatii pentru toate fostele glorii la oficiala, oricum el n-ar avea loc.

Si la urma urmei, daca tii cu Steaua mergi si la peluza daca n-ai loc altundeva...

cristi_mold16.09.2007 09:08

O fi si Lita Dumitru asta un mare fotbalist si nu stim noi. Sunt multi care au facut mult mai mult pentru Steaua si nu se lauda atata ca el.

Wally16.09.2007 15:51

Lita Dumitru ma scoate din ce in ce mai mult din sarite...

**alex**17.09.2007 08:24

O fi si mare vedeta sa stea la loja.

pui de dac 11217.09.2007 10:50

Misto faza de aseara cu Jiji de l-a dat afara din loja pe maimuta aia de corsicanu :biggrin:

ce radeau terminatii aia din loja manea si cu scarba aia de la sportu, pana sa intre ciobanu. Trebuia pe toti sa ii dea afara

stifler_cale17.09.2007 14:58

Ati vazut declaratile latifundiarul din Pipera??Daca nu vi le spun eu :

"Steaua merge spre prapastie, iar daca Hagi nu repara pleaca! Eu nu voi lasa Steaua sa ajunga in prapastie. Steaua e mai importanta decit Hagi. Eu am vrut sa fac din Hagi un antrenor de valoare, daca el nu intelege eu nu mai fac scandaluri si a doua zi va primi o hirtie din parte consiliului de administratie si gata. Nu se poate supara pe mine. Sa se supere pe consiliul de administratie. Am spus la meciul cu CFR, dar nu a ascultat. Stapinul ingrasa animalul, daca eu spun ceva asa sa faca. Nu m-a ascultat si in loc sa se pogoare Duhul Sfint, a venit dracul. Satana a vrut si Plesan si-a rupt piciorul, apoi si-a bagat coada si a fost eliminat Goian."Eu voi face ce cred eu ca e bine pentru Steaua. Vreau sa fac impreuna cu Hagi, dar daca nu se poate voi incerca cu altul. Daca nu face ce spun eu va pleca! Oricine poate spune ce vrea. Voi cu vorbele, eu cu faptele. Steaua este a mea. Nu cum zice Hagi: <Steaua e Steaua, e pe drumul cel bun, facem bine>"

eu spun ca este o prostiie ce face Jiji!!

Wally17.09.2007 15:14

Eu spun ca insusi jj e o mare prostie...

c.ronaldo1717.09.2007 15:42

Si totusi, la faza asta ii dau dreptate lui Gigi. 10 meciuri oficiale are Hagi la Steaua si in niciun meci Steaua nu a jucat bine.

«1162163164165166689»