@strezahuzum,si eu il regret pe Elton,insa il regret si pe Thereau si pe Andrey.
Noi inotam la mijlocul terenului de vreo 2 ani incoace,ma mir cum de a dat Dica atatea goluri de-a lungul anilor cu aceasta "curea de transmisie" stricata,ba Radoi-Paraschiv,ba Lovin-ov Petre.
Steaua sufera la capitolul inventivitate pentru ca are putini jucatori la mijloc care stiu sa faca asta:plesan(accidentat),Ochirosii(in excursie la buzau),Cristocea(semi-accidentat),Dica si Croitoru.
Iar daca luam in considerare faptul ca acest Croitoru e un jucator de divizia B,ramanem(ce surpriza) doar cu Dica. Steaua are aparare buna(si in centru si pe flancuri),daca revine Ghionea si nici atacu nu e rau,(daca ar fi valizi),cu Neaga,Badea,Iacob,surdu.
Atacul si apararea Stelei stau bine,problema cronica de vreo 2-3 sezoane e mijlocul,de asta acum avem aproape cel mai slab atac din prima Liga,pentru ca fundasii nostri nici nu se mai uita la "magnificii" ov Petre si Lovin pentru ca stiu ca vor primi mingea inapoi asa ca o dau pe Dica sau pe zaharia,si uite asa se rupe filmul,mai ales daca ajunge mingea la Nicolita. Urmarim acelasi film prost de 2 ani incoace(si cu Oli si cu Hagi) dar nimeni la club nu s-a preocupat cu asta,toti asculta orbeste de Becali,care e "mare expert" la fotbal.
Protasov nu facuse cine stie ce inovatie la echipa,dar il reactivase pe Bostina si odata cu el jocul din prima a echipei(si acuma tin minte sumedenia aceia de pase de la ratarea lui Iacob din meciul cu Dinamo 2-2). Nici nu conteaza ce antrenor avem pe banca,el va da chix pentru ca nu avem mijlocasi ofensivi.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.