FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1161162163164165689»
Stryker04.09.2007 16:26

Ne-au batut si ei o data si gata sunt mai buni ?

Adevarul este ca ei au un patron care nu se baga in alcatuirea echipei, un antrenor care stie meserie, un manager competent, un atacant de viitor si nu in ultimul rand chiar joaca fotbal , insa cu toate astea ei raman o echipa mica si nu se pot compara cu Steaua (indiferent de forma in care se gaseste acum)

Wally04.09.2007 16:40
insa cu toate astea ei raman o echipa mica si nu se pot compara cu Steaua (indiferent de forma in care se gaseste acum)

Ai impresia ca in momentul de fata Steaua este o echipa mare? Iti spun eu ca nu!

Stryker04.09.2007 16:48

Frate, exista o vorba Steaua e Steaua...chiar daca, intradevar, in momentul asta trecem printr-o pasa prosta si batem greu pe oricine din campionat, indiferent de nume...

El Nino_904.09.2007 16:54

A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu Rapid Bucuresti, din etapa a saptea a Ligii I, care se va disputa duminica, 16 septembrie, ora 20:30, pe stadionul "Steaua" din Bulevardul Ghencea:

FOTOLII - 100 lei

TRIBUNA 0 - 60 lei

TRIBUNA I - 35 lei

TRIBUNA II - 25 lei

PELUZE - 15 lei

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de joi, 6 septembrie, iar programul caselor de bilete este urmatorul:

Joi 06.09.2007 - Sambata 08.09.2007 – intre orele 10:00-18:00

Duminica 09.09.2007 - intre orele 12:00-16:00

Luni 10.09.2007 – Sambata 15.09.2007 – intre orele 12:00-18:00

Fiecare suporter are dreptul de a achizitiona maxim 4 bilete.

sursa: steauafc.ro

Dj.P@uL05.09.2007 06:42

Conform ProSport.ro Zenga este noul antrenor al spurcatilor ... sa radem sau sa plangem? sa mearga Bostina la Dinamo ... dar NU Zenga !

cris05.09.2007 06:56

A semnat Zenga cu Dinamo pe 2 ani cu un salar de 175 de mii , nu cred ca este de bine pentru noi .

weeezer05.09.2007 08:14

Nu, asta nu... Unde sunt declaratiile lui "In Romania n-o sa antrenez decat Steaua"??? Si apoi se duce la rivali?? Si hai ca nu se duce la Timisoara sau la Cluj, ci la Dinamo??? Walter, erai stelist, remember?? E cea mai mare lovitura de la Danciulescu incoace...

DelPiero1005.09.2007 10:02

Zenga va semna foarte probabil cu dinamu!Sunt extrem de dezamagit,italianul a dovedit ca nu iubeste Steaua!Sigur,el e un antrenor profesionist,dar daca nu promitea ca-n Romania va antrena doar Steaua,nu era nici o problema!A dovedit insa lipsa de cuvant si onoare!Trebuie sa recunosc ca javrele s-ar intari prin venirea lui ca antrenor...

cristi_mold05.09.2007 10:11
Si-nca cum... Si ar fi fost si pe placul suporterilor din multe puncte de vedere, s-ar fi pastrat si sistemul cu 2 inchizatori, in acelasi timp avand un cvartet ofensiv de temut, cum bine ziceai. In plus, Banel Nicolita era trecut pe banca de rezerve, lucru care se cere pe-aici pe forum insistent de ceva vreme.

Da ce MM este antrenor la Steaua ca sa spuna el cine intra si cine nu. El sa aduca jucatori de valoare si sa lase antrenorul sa isi faca treaba. Poate ca echipa nu arata asa, chair daca el ramanea la echipa si ramaneau si jucatorii amintiti.

Acrhine05.09.2007 11:14

Nu pot sa cred ca Zenga sa dus la spurcati aia :( . Asta este sa dovedit ca nu este stelist 100% cum a zis el.

inches05.09.2007 11:30

:rolleyes: Nu pot sai inteleg pe unii ... cind Zenga a plecat de la Steaua, a facuto cu capul sus. pe urma sa ratacit pe la siirbi si arabii si avea nevoie de job. Dinamo era singura solutie actual si a aleso.

ce a spus atunci era valabil atunci acum e altceva, trebuie si el sa munceasca. plus ca e si o sa fie putin credibil ca va reveni Zenga la Steaua dupa ce Gigi si a batut joc de el

Stirele zilei:

1- Zenga la Dinamo (toti sunt la curent)

2 - CFR Cluj stadion de Liga :D

=> oare au ei echipa de Liga sau echipa de campionat unguresc ? Cum sa vrei in Liga dupa ce ei 1-3 de la niste desculti in UEFA ?

weeezer05.09.2007 13:14

A aparut pe gsp.ro un clipuletz cu niste faze cu Elton in tricoul celor de la Al Nassr. Unul din cei mai tehnici jucatori pe care i-am vazut, si pe metru patrat, si in regim de viteza...

strezahuzum05.09.2007 14:02

Elton e o panarama. Intreaba-i pe alde RedStar si Miaus daca ai vreo indoiala. Era prea mic, prea rapid si gandea cam cu 30 de secunde inainte de restul lotului, provocand complexe vedetelor noastre.

Steaua nu are nevoie de jucatori tehnici si rapizi, noua ne sunt utili doar jucatorii de peste 1.80 si minim 75 de kilograme. Daca stiu si sa paseze sau pot alerga e un plus multumitor, dar nu esential. In rest, haha, ce bine ca-l avem pe Lovin.

PS : Bayern Munchen a platit 22 de milioane de $$ pe Ribery, jucator de 1.71 metri. Ce bine imi pare ca noi nu am urmat exemplul nepriceputilor astora de nemti.

predatorpulse705.09.2007 14:53

@strezahuzum,si eu il regret pe Elton,insa il regret si pe Thereau si pe Andrey.

Noi inotam la mijlocul terenului de vreo 2 ani incoace,ma mir cum de a dat Dica atatea goluri de-a lungul anilor cu aceasta "curea de transmisie" stricata,ba Radoi-Paraschiv,ba Lovin-ov Petre.

Steaua sufera la capitolul inventivitate pentru ca are putini jucatori la mijloc care stiu sa faca asta:plesan(accidentat),Ochirosii(in excursie la buzau),Cristocea(semi-accidentat),Dica si Croitoru.

Iar daca luam in considerare faptul ca acest Croitoru e un jucator de divizia B,ramanem(ce surpriza) doar cu Dica. Steaua are aparare buna(si in centru si pe flancuri),daca revine Ghionea si nici atacu nu e rau,(daca ar fi valizi),cu Neaga,Badea,Iacob,surdu.

Atacul si apararea Stelei stau bine,problema cronica de vreo 2-3 sezoane e mijlocul,de asta acum avem aproape cel mai slab atac din prima Liga,pentru ca fundasii nostri nici nu se mai uita la "magnificii" ov Petre si Lovin pentru ca stiu ca vor primi mingea inapoi asa ca o dau pe Dica sau pe zaharia,si uite asa se rupe filmul,mai ales daca ajunge mingea la Nicolita. Urmarim acelasi film prost de 2 ani incoace(si cu Oli si cu Hagi) dar nimeni la club nu s-a preocupat cu asta,toti asculta orbeste de Becali,care e "mare expert" la fotbal.

Protasov nu facuse cine stie ce inovatie la echipa,dar il reactivase pe Bostina si odata cu el jocul din prima a echipei(si acuma tin minte sumedenia aceia de pase de la ratarea lui Iacob din meciul cu Dinamo 2-2). Nici nu conteaza ce antrenor avem pe banca,el va da chix pentru ca nu avem mijlocasi ofensivi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer06.09.2007 06:56

A aparut MadFrog la stirile sportive de la Antena 1. Esti vedeta, dude :biggrin:

forever_STEAUA06.09.2007 06:59

El și Danny :laugh:

razvan198306.09.2007 08:03

M-am minunat astazi cand am citit pe gsp cum, cica, a fost convins Zenga sa vina la dinamu. Astia ori ne cred pe noi prea prosti, fie daca asa a fost, Zenga e prea prost, daca el a venit la dinamu numai din motivul asta.

Dragoshel06.09.2007 12:03

Vli Badea, a revenit la antrenamente

Dupa acel accident de masina, suferit pe 23 iunie, în urma caruia s-a ales cu o entorsa grava la glezna, Vali Badea a participat aseara alaturi de colegi la primul saua ntrenament dupa acident.

Portarul ros-albastrilor, Cornel Cernea, a fost invoit de Hagi, din cauza decesului tatalui sau.

sursa:stelistiro

cristi_mold06.09.2007 13:56

Bostina a semnat cu Dinamo.

sursa gsp.ro

West Highland Terrier06.09.2007 18:18
M-am minunat astazi cand am citit pe gsp cum, cica, a fost convins Zenga sa vina la dinamu. Astia ori ne cred pe noi prea prosti, fie daca asa a fost, Zenga e prea prost, daca el a venit la dinamu numai din motivul asta.

Si care ar fi motivul pentru care s-a dus la Dinamo:

-ca te-ai minunat ca ai citit;

-ca ai citit;

-ca "aia" va cred prea prosti;

-ca e Zenga prost?

Doare atat de tare ca un fost antrenor al Stelei, care dealtfel a facut o treaba excelenta in Ghencea, a plecat la rivali? Sau sa fie si cei cativa stelisti care au schimbat macazul (Oprita, Bostina, asta ca sa-i numesc doar pe cei care au migrat sezonul asta)? Oare va face treaba la Dinamo, asa cum a facut si la Steaua, pana sa fie trimis pe drumuri cu doar doua etape inainte de castigarea titlului?! Nu stiu, intreb si eu...nu sa ma aglu in treaba, ci chiar vreau sa rezolv misterul motivului acestei "transhumante" (no pun intended, for advanced users only).

axl2306.09.2007 18:29
Si care ar fi motivul pentru care s-a dus la Dinamo:

-ca te-ai minunat ca ai citit;

-ca ai citit;

-ca "aia" va cred prea prosti;

-ca e Zenga prost?

Frumos inceput. Si, la prima vedere, logic.

bodanelu06.09.2007 19:14
Sau sa fie si cei cativa stelisti care au schimbat macazul (Oprita, Bostina, asta ca sa-i numesc doar pe cei care au migrat sezonul asta)?

Oprita nu a fost niciodata stelist. a fost doar jucator stelist. el e un dinamovist de mic. si stiu asta de cand era jucator la noi

fane_casieru06.09.2007 19:19

@bodanelu

Bai ...toate alea le stii tu...ce ma IENERVEZI :wink:

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

bodanelu06.09.2007 19:21

acum ma urmaresti tu?

ops, sunt off-topic

MadFroG06.09.2007 19:37

Cine-i Oprita?

«1161162163164165689»