FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1160161162163164689»
vlad7502.09.2007 16:11

am un feeling:Dan Petrescu va fi una dintre variante pentru banca potailor.

Wally02.09.2007 16:16

Petrescu ar pupa si steagul numai sa se duca la spurcati...

amarel02.09.2007 16:17

Sa speram ca nici Zenga nici Protasov nu vor ajunge la maidanezi....spre binele nostru forzateaua !!!

Oricum Dinamo e in picaj ,de 4 meciuri intrau in teren doar cu numele, asteptau sa se dea adversarii la o parte pentru ei sunt Dinamo !!!!! e aerul tare cand stai cu nasul pe sus,....spartanii de la termopile isi respecta numele doar, iau cafteala pe linie !!!

Sa vedem ce petarda de antrenor vor aduce!!! Andone sigur nu pleaca de la CFR, nu cred ca-i atat de milog sa faca asta dupa ceea ce a patit acolo !!!!!

Oricum..... daca se continua asa tare imi e ca si Hagi se ia de mana cu Rednic !!!!!

inches03.09.2007 01:30

Mai nou e vorba de Boloni.

Protasov n-are ce cauta la ham ham, Becali nu a vrut sai dea salariu care ii dau la Dniepr, ce Dinamo care nici nu ia bani de Liga au cu ce sal plateasca ?

yo_marius_xxx03.09.2007 04:59

auzi..2 mil euro pentru un jucator de la Craiova (costea parca)...Jiji asta s-a tampit de tot??

cristi_mold03.09.2007 10:06
auzi..2 mil euro pentru un jucator de la Craiova (costea parca)...Jiji asta s-a tampit de tot??

E bun Costea ala. Poate inca nu este de 2 mil de euro, dar intr-un an sigur va face banii astea. Mi-as dori sa ajunga la Steaua

yo_marius_xxx03.09.2007 10:40

......eu cred ca am luat-o razna......cum frate sa valoreze costea 2 milioane??ati uitat cumva ca asta e Liga 1??nu e nici serie a nici bundesliga si nici primera.......parerea mea e ca daca lazio ar da 2 milioane pe un jucator l-ar monitoriza cel putin un sezon....la noi cum face unul 2-3 meciuri cat de cat bune gata:1milion,2milioane,11 milioane (de aia rad toti prin europa cand aud cat costa Radoi).....sa nu uitam ca vorbim de milioane de euro nu de lei!!!!

cristi_mold03.09.2007 11:37

@Marius

Si eu ce am zis. Ca in acest moment nu valoreaza 2 milioane de euro, dar intr-un an va valora. Este drept se exagereaza un pic cu preturile, dar sa stii ca si valoarea jucatorilor a crescut. Pot sa iti dau exemple de jucatori de 17 - 18, romani, de care nici nu stii, care joaca la Espanyol, Benfica, Sporting, Hearts si alte cluburi ale Europei.

c.ronaldo1703.09.2007 14:12

Dam 2 milioane si apoi intarim Buzaul.

cristi_mold03.09.2007 15:18
Dam 2 milioane si apoi intarim Buzaul.

Eu totusi cred ca asta cu Buzaul nu este o idee chiar asa de rea. Jucatori ca Litu, Simion, Al.Iacob, Tudose sau Ochirosii cu sigurata cu nu prindeau decat foarte rar primul unsprezece la Steaua. Si decat sa joaca prin Liga a III-a sau sa lustruiasca banca de rezerve, mai bine joaca in prima Liga,, cu echipa ca Rapid, Dinamo, Poli Timisoara, isi fac rodajul si apoi vin la Steaua, pregatiti sa se bate la titlu si la grupele Ligii.

yo_marius_xxx03.09.2007 16:28

sa fim seriosi cu preturile astea....ati vazut cat de mult a negociat anderlecht pentru Thereau??un jucator de 2 milioane??....la noi normal ca sunt numai patroni retardati,care cum vor un jucator intra pe toate posturile TV si incep sa spuna:2mil,3mil,4mil sa-si faca imagine de oameni f bogati......cu tot respectul pentru costea dar Cyril este cu 10 clase peste el......Thereau si camus si jucatori in genul lor valoreaza 2-3 milioane (nu stiu cine a zis dar a zis f bine:2mil.valoreaza toata echipa craiovei)....

.....dupa parerea mea costea,mai mult de 800000 hai sa zic 1 milion dar deja e prea mult,nu valoreaza si nu cred ca va valora vreodata....

steaua-steaua-steaua03.09.2007 18:58

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost operat luni dupa-amiaza la clinica Isokinetic din Bologna, Italia. Interventia a fost condusa de Profesorul Maurillo Marcaci. In cadrul acestei artroscopii, s-a facut reconstructia cartilajului la nivelul condilului femural extern si s-a stabilizat rotula genunchiului stang. De asemenea, nu s-au gasit leziuni operabile la nivelul meniscului extern. Perioada estimativa de refacere este de 4-5 luni, reabilitarea urmand sa fie efectuata atat in tara, cat si in Italia. Doctorul echipei, Radu Paligora, a asistat la interventie si a declarat ca jucatorul se simte foarte bine.

Sursa: steauafc.com

cristi_mold04.09.2007 09:34
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost operat luni dupa-amiaza la clinica Isokinetic din Bologna, Italia. Interventia a fost condusa de Profesorul Maurillo Marcaci. In cadrul acestei artroscopii, s-a facut reconstructia cartilajului la nivelul condilului femural extern si s-a stabilizat rotula genunchiului stang. De asemenea, nu s-au gasit leziuni operabile la nivelul meniscului extern. Perioada estimativa de refacere este de 4-5 luni, reabilitarea urmand sa fie efectuata atat in tara, cat si in Italia. Doctorul echipei, Radu Paligora, a asistat la interventie si a declarat ca jucatorul se simte foarte bine.

Sursa: steauafc.com

Multa sanatate Mirele si sper sa prinzi macar vreo 2 meciuri in Grupe. Daca nu oricum le prinzi pe alea din primavara europeana:P

Prodigy_andrey04.09.2007 09:36

PArca mai bine am jucat sezonu trecut fara el :))

cristi_mold04.09.2007 09:41

Da ne-am furat-o 3-0 si 4-1 acasa.:))

Wally04.09.2007 09:46

Poate daca era el o furam mai rau. Carlos ne-a mancat meciurile anul trecut in Liga.

Dragoshel04.09.2007 09:56

Steaua:

Slavia Praga - Steaua, 19 septembrie

Steaua – Arsenal, 2 octombrie

Sevilla – Steaua, 23 octombrie

Steaua- Sevilla, 7 noiembrie

Steaua- Slavia, 27 noiembrie

Arsenal - Steaua, 12 decembrie

Grupa H

19 septembrie

Arsenal - Sevilla, Slavia - Steaua

2 octombrie

Steaua - Arsenal, Sevilla- Slavia

23 octombrie

Arsenal - Slavia, Sevilla- Steaua

7 noiembrie

Steaua - Sevilla, Slavia - Arsenal

27 noiembrie

Steaua - Slavia, Sevilla- Arsenal

12 decembrie

Arsenal - Steaua, Slavia - Sevilla

Sursa: onlinesportro

weeezer04.09.2007 14:55

MM Stoica a amintit supoterilor stelisti cum ar fi fost echipa cu el in continuare manager. Astfel, intr-un sistem 4-2-3-1, primul 11 ar fi aratat asa:

************ Portar / Andrey **************

Golanski **** Goian *** Ghionea **** P. Marin

********* Radoi ******* Paraschiv *********

*** Neaga ******** Dica ********* Elton ****

*************** Thereau *****************

c.ronaldo1704.09.2007 15:03

Stoica are gura mare. Sa taca ca nu e totul numai roz in viata cu el. Sa nu uite ca in mandatul lui au plecat cativa jucatori importanti de la echipa si au fost adusi si petarde.

Ar trebui sa isi vada de Urziceniul lui. Incep sa ii dau dreptate lui Alexa. MM sa taca ca momentan e Mimy nu Meme. E o diferenta intre Steaua si Unirea.

weeezer04.09.2007 15:28

Ronaldo, "radicalismul" tau uneori nu-si are locul.

Sa concluzionez, putin: Meme sa taca, e la Urziceni (conducator la o echipa de pluton), sa nu-si mai dea cu parerea despre Steaua. Eu, Ronaldo, o pot face. Fii mai ponderat si mai moderat, ca nu strica.

Stryker04.09.2007 15:30
*** Neaga ******** Dica ********* Elton ****

*************** Thereau *****************

Totusi asta ar fi fost un atac de temut...aveam si cine marca si cine centra...nu ca acum cand avem penultimul atac din Liga...

weeezer04.09.2007 15:34

Si-nca cum... Si ar fi fost si pe placul suporterilor din multe puncte de vedere, s-ar fi pastrat si sistemul cu 2 inchizatori, in acelasi timp avand un cvartet ofensiv de temut, cum bine ziceai. In plus, Banel Nicolita era trecut pe banca de rezerve, lucru care se cere pe-aici pe forum insistent de ceva vreme.

Dar unii au o atitudine becaliota, si anume "MM sa taca, el nu e de Steaua, ci de Urziceni". Pai ce, a plecat de la Steaua pentru ca nu si-ar fi facut treaba sau pentru ca n-ar fi fost capabil?? N-are nici o legatura echipa la care e acum cu potentialul lui. Trapattoni, cel mai titrat antrenor italian, antreneaza in marele campionat al Austriei, spre exemplu...

c.ronaldo1704.09.2007 15:36

Nu ii zic eu lui MM ce sa faca pentru ca nu as fi in masura si nici nu as fi in stare. Insa ceea ce face el mi se pare ca nu isi are rostul.

Cu "Stoica are gura mare" nu m-am adresat personal lui, ci simple discutii pe forum, iar diferenta dintre Urziceni si Steaua e clara.

Nu vreau sa intru in polemica acum si nici sa ne certam pentru MM.

weeezer04.09.2007 15:37

De acord. Dar cu siguranta (cel putin din pct meu de vedere. Ca joc n-o vom sti niciodata) echipa aia s-ar fi apropiat mult mai mult de ce-si doreau suporterii.

Wally04.09.2007 16:16
iar diferenta dintre Urziceni si Steaua e clara.

Intr-adevar. Diferenta e clar in favoarea Urziceniului...

«1160161162163164689»