Dumnezeu sa-l odihneasca pe Antonio Puerta! Altceva nu mai e de zis.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Antonio Puerta! Altceva nu mai e de zis.
Bine ca nu s-a calificat Dinamo in CL,ca aveau o idee traznita: sa vopseasca Bucurestiul in alb-rosu.Scherlau,scherlau,scherlau!!!Incet,incet spartanii se duc pe cursa.
Ultimele stiri : Dinamo continua pregatirea pentru CL. :biggrin: :biggrin:
Ultimele stiri : Dinamo continua pregatirea pentru CL. :biggrin: :biggrin:
in sunet de MIAU MIAU MIAU !!!!
SPARTANII au inceput sa .....vada ce inseamna Termopile !!!!
Despre caini: asa se intampla cand esti ingamfat si arogant. Avea dreptate Iancu - dinamovistii s-au antrenat cu bobul.
D-aia mi-e teama sa nu faca si Fernandel al nostru inca vreo doua trei arogante(LoL) de ne facem si noi de kkt.
A reusit sa porcaiasca si jucatorii si antrenorul, s-a bagat peste tot ca musca'n curu' calului, se pricepe la toate mai ceva ca abuziv Impuscatul din '89...
Cred ca la Steaua acum e o atmosfera jalnica, produsa exclusiv de catre Berbecali. Sansa noastra e ca am intalnit cel mai slab adversar in turul 3 preliminar.
Paranteza: cum mama ma-sii cu cateva zile inainte de returul decisiv pentru accederea in grupele CL, tu, mare patron, sustii pe la toate posturile de televiziune ca ii vei vinde exact pe jucatorii exponentiali: Radoi, Dica, Goian etc?? Pai ce chef de jucat mai au astia mah dobitocule, cand te aud ce debitezi? Acum o saptamana spuneai ca cei cinci jucatori care au macanit despre Hagi sunt reprezentativi pentru echipa, ca Radoi e pe viata la Steaua si acum ii vinzi la pachet...
Doamne, capitalismul asta intr-adevar naste monstrii si aduce in fata vulgului - ca lideri si formatori de opinie - toate hahalerele.
Stie careva daca este adevarat ceea ce au zis cei de pe site`ul sport.ro in legatura cu revenirea lui Iacob? Se stie daca va evolua sau macar daca poate fi luat in considerare pentru lotul de azi? Sincer am mari dubii pentru ca si daca ar fi refacut nu a jucat niciun meci oficial pana acum...oricum, am avea nevoie de un atacant veritabil sa incurce itele in apararea lui BATE
@dokia
Iacob se pare ca nu va fi titular, insa cu siguranta a fi pe banca de rezerve.
N-are cum sa fie nici titular, nici pe banca de rezerve azi pentru ca, fiind accidentat, nu a fost trecut pe foaia trimisa la UEFA pentru dubla cu Bate. La fel cum nici Badea, Cristocea - accidentati la momentul trimiterii foii - si Surdu - inca jucator al Clujului pe atunci - nu au cum sa joace azi. Probabil am uitat si pe altii.
@Steaua-Steaua...
Iacob si Cristocea au fost trecuti pe lista UEFA pentru acest tur preliminar. Nu stiu daca si Emeghara sau Badea.
Se mai aude ceva de starea de sanatate al lui Emeghara? A fost la clinica aceia din strainatate pentru a obtine un diagnostic clar? ![]()
Radoi spre Liverpool? in caz ca pleaca gerard tinta cormoranilor e Radoi...sincer m`as bucura pentru Radoi sa ii ia locul lui gerard la Liverpool
sper ca ai vazut ce super joaca Steaua fara "vedeta" Radoi!
Off-topic:
@Steaua-Steaua...
Iacob si Cristocea au fost trecuti pe lista UEFA pentru acest tur preliminar. Nu stiu daca si Emeghara sau Badea.
@c.ronaldo17 - Ai avut dreptate, Ronaldo, mea culpa. M-am mirat cand i-am vazut aseara incalzindu-se pe margine in echipament. Dar nu m-am asteptat sa ii trimita Hagi in teren fara nici macar un singur minut jucat in atatea luni de zile.
On topic: Asta seara la 22.00 - Hagi e invitat la 100% cu R. Turcescu - RealitateaTV, iar Dica si Goian sunt invitati la aceeasi ora la Special pe sport.ro. Pacat ca se sincronizeaza.
voi ati auzit de noile discutii de la UEFA conform carora in viitor castigatoarea cupei va avea posibilitatea sa participe in grupele Champions League?
Nu cred in aceasta posibilitate...
Prea tare !
Cupa UEFA interzisa echipelori din Provincie !
Vai de ei, sau umflat prea mult la Cluj si au pierdut cu Ciprioti (rusinos). Otelul nu a facut nimik.
Ramane decit Dinamo in UEFA, dar cum o sa plece toti jucatori, e o sa fie FC Miaou Miaou B.
Posturi consecutive
Cupa UEFA interzisa echipelori din Provincie !Vai de ei, sau umflat prea mult la Cluj si au pierdut cu Ciprioti (rusinos). Otelul nu a facut nimik.
Ramane decit Dinamo in UEFA, dar cum o sa plece toti jucatori, e o sa fie FC Miaou Miaou B.
si Rapid mai joaca in UEFA :biggrin:
Neinteresant
noi suntem cu un nivel mai sus
LoL
Nu ne intereseaza totusi, cine stie poate mai radem um pic !
Serios vorbind, trebuie ca una si alta sa mearga cit mai departe, ca altfel este vai de coefficientul nostru :/
In primul tur al Cupei UEFA Rapidul a picat cu FC Nurnberg, iar Dinamo cu Elsfsborg, campioana Suediei. Sa vedem daca trec macar de astea
sincer e chiar neinteresant daca trec sau nu....pana la urma ce tot o dam cu binele fotbalului romanesc??in ce fel ajuta p Ceahlaul calificarea Stelei??
calificarea Stelei ajuta doar Steaua,asa cum e si normal...
eu n-am auzit p Ajax cand a ratat calificarea sa spuna ca a facut rau fotbalului olandez,ei au spus doar ca au ratat o mare parte din buget prin banii care i-ar fi castigat in UCL....numai la noi in Romania sunt discutiile astea stupide...
sa-mi spuna cineva daca o eventuala calificare a lui Dinamo si rapid o sa ajute pe sportul de exemplu(parca si sportul face parte din fotbalul rom.) fularsteau2
O s-o ajute si pe Sportul. Mai ia Copos niste Mazili si niste Costini Lazari de la ei :laugh:
sincer e chiar neinteresant daca trec sau nu....pana la urma ce tot o dam cu binele fotbalului romanesc??in ce fel ajuta p Ceahlaul calificarea Stelei??
calificarea Stelei ajuta doar Steaua,asa cum e si normal...
eu n-am auzit p Ajax cand a ratat calificarea sa spuna ca a facut rau fotbalului olandez,ei au spus doar ca au ratat o mare parte din buget prin banii care i-ar fi castigat in UCL....numai la noi in Romania sunt discutiile astea stupide...
sa-mi spuna cineva daca o eventuala calificare a lui Dinamo si rapid o sa ajute pe sportul de exemplu(parca si sportul face parte din fotbalul rom.) fularsteau2
pai calificarea Stelei normal ca ajuta pe Steaua dar ajuta si pe Dinamo, Rapid, Cluj si Otelul sau orice alte echipe care se califica in cupele europene. Pentru ca prin punctele acumulate in UEFA sau in Champions League, tot mai multe echipe pot intre in Europa.
@yo_marius_xxx
1 - echipele care participa in cupele europene reprezinta Romania.Numele tarii este rostit alaturi de numele echipei ( chiar si pe biletelele extrase din urne la tragerea la sorti erau scrise tarile din care provin echipele ) .
2 - adversarii echipelor romanesti in UCL sau UEFA urmaresc meciurile contracandidatelor si astfel pot remarca si jucatori de la echipele din tara (cum ar fi Ceahlaul - exemplul dat de tine)
3 - echipele angrenate in cupe aduna puncte pentru coeficientii UEFA care stabilesc numarul echipelor participante si tururilor preliminare care vor trebui sa fie jucate in urmatoarele editii ale competitiei de echipele romanesi
................etc.