FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1156157158159160689»
stelist24/2423.08.2007 10:23

uraaaa, coaforul a plecat , oops, frizerul:)

El Nino_923.08.2007 10:38

ATENÞIE! Biletele pentru Steaua-BATE Borisov se pun în vânzare astãzi, de la ora 16!

Din cauza firmei de curierat rapid TNT, care nu a livrat la timp tichetele necesare vanzarii de bilete pentru partida Steaua Bucuresti – BATE Borisov, programul caselor de bilete in data de 23 august 2007 a suferit urmatoarea modificare, infomeaza site-ul oficial al Stelei:

- Biletele pentru abonati vor fi puse in vanzare intre orele 16 si 22

Incepand de maine, 24 august 2007, se va reveni la programul stabilit anterior.

data viitoare sa pui si sursa de unde ai luat stirea

sursa: situl oficial

Wally23.08.2007 16:41

PINTILII: "MI-E DOR DE Steaua"
Joi, 23 August 2007

Fundașul echipei Jiul, Mihai Pintilii, a declarat cã îi este foarte dor de perioada de pregãtire petrecutã sub comanda lui Gicã Hagi. "Mi-e dor de Steaua și mã gândesc des la echipa asta. Cine știe poate voi juca acolo, nu se știe niciodatã eu îmi doresc foarte mult", a opinat fotbalistul curtat de echipe din Austria. 

Pintilii spune cã Jiul are șanse mari la promovare. "Avem șanse pentru cã avem un lot foarte bun, dar favorite cred cã sunt Alba Iulia și FC Argeș". 

Pintilii mai afirmã cã vorbește des cu Bicfalvi la telefon și afirmã cã jucãtorul Stelei a rãmas  la fel de modest cum era când juca la Petroșani. "Este tot la fel de modest, nu are fițe și nu și-a uitat colegii", a  încheiat Pintilii.

Sursa: Prosport

Poate Pintilii ar fi trebuit pastrat, macar pentru echipa a doua daca acum nu facea fata, ca tot are obiectiv promovarea in Liga a II-a.

**alex**23.08.2007 21:14

Mare jucator si Pintilii asta, tipa Sdrobis ca nu l-a luat Steaua de parca e noul Paolo Maldini. Cred ca ii ieseau si lui ceva bani din transfer si acum e frustrat.

stelea24.08.2007 12:31

" Goana dupa avere , duce la nechibzuinta si nebunie " Beeecali , ai devenit un avar.

Cineva , tre sa-l puna la punct , pe DICTATOR cu stea in frunte .Nu se mai poate .

A indraznit sa terfeleasca nume ca:Nadia,Hagi .... etc. Suporteri adevarati ,sa luam atitudine !!!

wolfi24.08.2007 13:28

@stelea

si ce sa facem noi suporterii ? mai mult de bannere pe stadion nu putem, apoi ne certam iar cu el si abonamentele iar se anuleaza ca asa vrea el...

pe Hagi la jignit, dar cu Nadia s-a purtat cu manusi...oare JJ stie sa se poarte cu o doama ? nu am vazut injurii la adresa ei ci doar intreba presa de ce au intrebat-o pe ea despre fotbal si ca o intelege ca il sustine pe Hagi pentru ca am2 au fost mari legende. Dar pe ea o respecta, pe Hagi nu. De ce oare...poate ca-i femeie ? hmm..nu cred, cu Ana- Maria Prodan a facut cea mai mare caterinca :))

steaua-steaua-steaua24.08.2007 16:47

Ilie: 'FAC APEL LA SUPORTERI SA SPRIJINE JUCATORII'

Vineri, 24 August 2007

Adrian Ilie

Managerul echipei Steaua, Adrian Ilie, a tinut sa le transmita, vineri, suporterilor Stelei un mesaj: "Fac apel catre suporterii nostri sa încurajeze jucatorii. Ei nu sunt implicati în discutiile din ultimul timp. Numai cu liniste la echipa putem sa reusim împreuna o calificare în grupele Ligii Campionilor. Tin sa mai precizez ca eu ma aflu acum în relatii foarte bune cu Hagi. Ce a fost a fost", a explicat fostul international.

sursa: prosport.ro

benny0125.08.2007 11:32
Steaua este aproape de transferul lui Bogdan Stancu, de la Unirea Urziceni. Gigi Becali a fãcut o ofertã de 1,5 milioane de euro. Bogdan Stancu a fost subiect de discuție și la întîlnirea de joi dintre patronul Stelei și MM Stoica.

- a împlinit 20 de ani pe 28 iunie

- a debutat în Divizia A în meciul Steaua - FC Argeș 0-0, în martie 2006

- în sezonul trecut a jucat 20 de meciuri, 17 ca titular, pentru Urziceni, marcînd 5 goluri

- a fost titular în ultimul meci al echipei naționale de tineret, cu Anglia, scor 1-1, reușind sã marcheze singurul gol al "tricolorilor"

sura stelisti.ro

Eu unul as vrea sa vina acest pusti la Steaua,deoarece este talentat si il vad ajungand la o echipa mare din Europa in cativa ani.Si la Steaua se poate remarca cel mai usor...

Razvypitesti25.08.2007 12:02

Bun jucãtorul, tânãr, e de viitor. Ar fi un transfer bun

mihai din oradea25.08.2007 19:27

ar fi bine sa vina Stancu la Steaua cu atit mai mult cu cit s-ar putea ca unii din atacantii echipei la iarna sa fie pusi pe liber iar acest baiat chiar are valoare si ne-ar parea rau daca ni l-ar sufla altii.Cred,insa,ca acum,echipa ar avea cea mai mare nevoie la mijlocul terenului de vasluianul Liubinkovici,acesta ar trebui cumparat in regim de maxima urgenta de patronul echipei mai ales ca se cere pe el doar 1 milion de euro. Spun"doar 1 milion de euro"avind in vedere sumele exagerate care s-au dat pe plesan sau pe alti jucatori cu valori indoielnice care au ajuns in Ghencea.

alexynho25.08.2007 19:50

Iar vreti sa lasati Vasluiul in "fundul gol" :unsure: ... Badea,Croitoru,(sa nu uitam ca a fost si Panait) ... insa adevarul e ca Vasluiul are niste jucatori cu adevarat talentati :wink: ... oare are ceva daca Ljubinkovic isi i-a cetatenie romana , si o sa joace la nationala Romaniei :blush: ? ... in cazul in care ajunge la Steaua , se rezolva multe probleme pe linia mediana .

cristi_mold26.08.2007 08:29
Iar vreti sa lasati Vasluiul in "fundul gol" :unsure: ... Badea,Croitoru,(sa nu uitam ca a fost si Panait) ... insa adevarul e ca Vasluiul are niste jucatori cu adevarat talentati :wink: ... oare are ceva daca Ljubinkovic isi i-a cetatenie romana , si o sa joace la nationala Romaniei :blush: ? ... in cazul in care ajunge la Steaua , se rezolva multe probleme pe linia mediana .

Nu numai talentati dar si tineri. Multi internationali sau fosti internationali de juniori si tineret. Dar sa nu uitam ca au si un centru important de juniorii in apropiere, la Bacau, iar cum aceasta echipa nu joaca in Liga I, nu isi permite sa tine jucatorii cu adevarat talentati

-=Danny=-26.08.2007 08:52

Aseara , tarziu in noapte , in plictiseala mea , am dat peste sport.ro , si ce sa vezi , tocmai dadeau o stire cu Steaua , si scria " Marea Impacare " , dar din pacate am apucat decat sfarsitu , si nu am inteles nimic ...... si pana la urma " Marea Impacare " dintre cine si cine ??? Ma lamureste si pe mine cineva ?? :sad2:

Dragoshel26.08.2007 08:53

da, marea impacare intre Jiji si MM, cred ca de asta este vorba. (o prostie)

JDERUL26.08.2007 09:02

@

Titlul se referea la ,,marea impacare"dintre Hagi-A.Ilie-Radoi si ceilaltzi disidentzi !

-=Danny=-26.08.2007 09:03

Ar fii trebuit sa fie impacarea dintre Hagii si Becali , ca daca nu se rezolva mai repede problemele astea dintre Hagi si Becali , era Hagi o sa fie cam scurta , din pacate . Pe mine nu ma mai intereseaza MM din moment ce a declarat ca nu il mai intereseaza de Steaua , bla bla bla !!! Nici nu trebuia sa se impace Becali cu el , da prostia omului e mai mare decat averea .

JDERUL26.08.2007 09:22

mimisor a fost la palat sa pupe condorii beizadelei jjjjj dupa tot ce ,,si-a permis"si sa propuna ploconul B.Stancu in semn de recunostintza vesnica pentru ,,marea iertare"

-=Danny=-26.08.2007 09:48

MM Stoica ...... ploconaru naiba !!!! Dupa ce ca comenteaza atata , mai si da plocoane mici , o bucata Bogdan Stancu , daca dadea un Fabien Camus mai ziceam :D . Oricum nu cred ca are de ce sa il ploconeasca pe Becali , mai repede ar trebui sa ploconeasca Becali pe MM ....... afaceri murdare , care nu le inteleg .

benny0126.08.2007 11:12

Danny ce ai cu Camus?Mare jucator ce e...Si oricum stai linistit ca am vazut ce transferuri mari face Gigi...Herea,Camus,Armenteros,Daddy mai era si Ivici sau nu mai stiu cum de la Aek si nu a venit nici unul!

cristian8626.08.2007 11:47
MM Stoica ...... ploconaru naiba !!!! Dupa ce ca comenteaza atata , mai si da plocoane mici , o bucata Bogdan Stancu , daca dadea un Fabien Camus mai ziceam :D . Oricum nu cred ca are de ce sa il ploconeasca pe Becali , mai repede ar trebui sa ploconeasca Becali pe MM ....... afaceri murdare , care nu le inteleg .

Danny ce stii tu despre Fabien Camus? Daca tot e asa de bun de ce nu il vrea o echipa mare din vest?

Bogdan Stancu e un jucator care promite mult, sper sa il putem transfera macar la iarna.

Dragoshel26.08.2007 12:13

Jucatorul FC Sevilla, Antonio Puerta, in stare grava

Jucatorul echipei de fotbal FC Sevilla, Antonio Puerta, se afla la spital in stare grava, dupa ce sambata in primul meci din campionat cu getafe, a lesinat pe teren in minutul 30 al meciului.

A fost dus la spital in stare grava, iar medicii spun ca nu poate respira singur, doar cu ajutorul aparatelor.

Citit mai multe AICI

-=Danny=-26.08.2007 13:10
Danny ce stii tu despre Fabien Camus? Daca tot e asa de bun de ce nu il vrea o echipa mare din vest?

Bogdan Stancu e un jucator care promite mult, sper sa il putem transfera macar la iarna.

Fabien Camus a fost dorit in vara asta de : Bayer Leverkusen , PSG , AS Monaco or Spartak Moscow. Are 21 de ani , mai batran cu un an decat Stancu .

De ce a lesinat jucatoru alal pe teren , a fost faultat , sau ce a patit ?? :sad2:

weeezer26.08.2007 13:24

A facut stop cardio-respirator, dar nu vad prin ce anume e asta o "Discutie ros-albastra" :P

-=Danny=-26.08.2007 13:33

Macar e o stire a zilei :P , dar io totusi nu ma dumeri ..... din ce cauza a facut stop cardio respirator ??? Poate era bolnav ..... :sad2:

Dragoshel26.08.2007 15:40

@weeezer topicul se numeste Stirile Zilei deci nu vad nici o problema..:)

«1156157158159160689»