Conform TVR, ciobanul vrea sa-l exileze si pe Ochirosii la Steaua II . Eu cred ca nu mai vrea sa aiba probleme cu gramatica cand o sa`i scrie echipa la Hagi, si s-a gandit sa scape de el !
Conform TVR, ciobanul vrea sa-l exileze si pe Ochirosii la Steaua II . Eu cred ca nu mai vrea sa aiba probleme cu gramatica cand o sa`i scrie echipa la Hagi, si s-a gandit sa scape de el !
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut la sport.ro ca a gresit fata de antrenorul Gica Hagi, atunci cand l-a atacat violent, explicand ca a dorit doar sa separe imaginea marelui jucator Hagi de cea a antrenorului Hagi, pentru ca aceasta alaturare ii facea rau tehnicianului."Eu recunosc ca am gresit fata de Gica. Nici nu l-am sunat de rusine si imi pare rau ca am fost asa violent. Dar niciodata nu am vrut sa il demit pe Hagi. Nu s-a pus problema asta. Pur si simplu am vrut sa separ imaginea lui Hagi de mare jucator, de cea a antrenorului Hagi, tocmai pentru a-l proteja. Vreau ca Hagi sa creasca si sa devina si marele antrenor Hagi" a declarat Gigi Becali.
Intrebat daca el considera ca Hagi este vinovat de achizitionarea lui Rada de la Rapid, Becali a raspuns ca nu se pune problema: "Ce vina sa aiba Gica ? Asta e, cine a facut afacerea a fost baiat destept, eu am iesit pacalit, nu e nici o problema. Despre cine e vorba ? Pot sa va zic doar ca sunt doi Gheorghe ( Copos si Popescu - n.red). Dar nu pot sa ma plang, Rada a jucat bine cu polonezii, fara el poate nici nu ne calificam, asa ca pana la urma si-a scos banii" a concluzionat Becali.
Patronul stelist a facut apel la suporteri sa nu il huiduie pe Mirel Radoi, deoarece capitanul stelist nu a dorit niciodata indepartarea lui Hagi. "Radoi nu are nici o vina. El a si zis ca unde il pune antrenorul acolo joaca, inclusiv in poarta. Repet, nu am discutat niciodata, nici cu Radoi, nici cu altcineva despre indepartarea lui Hagi. Nu s-a pus si nici nu se pune problema despre asa ceva" a tinut sa precizeze Gigi Becali.
Latifundiarul a incheiat spunand ca, in opinia lui, meciul cu BATE Borisov este unul usor nepunandu-se problema echipei care se va califica. "Eu zic ca este un meci usor. I-am zis si lui Gica ca nu imi fac probleme. Eu sper ca vom juca simplu, direct, fara sa ne complicam si atunci nu vom avea nicio emotie" a declarat Becali.
prosport
ce tampenie cum dracu sa il cedezi pe Ochirosii la buzau
Ochirosii e cel mai bun jucator de banda stanga de la Steaua in opinia mea. oricum e peste Cristocea si Croitoru (care nu prea e mijlocas de banda de felul lui)
Am ratat asa mult
???? ... cum naiba sa il trimita "The One Oier" pe Ochirosii la Buzau ??? ... s-a tampit de tot
?(ca tampit era si inainte) ... nu cred ca va face asta ... pentru ca iar o va incurca ![]()
Bai dati pe Poli-Rapid,sa vedeti adevarata fata a lui tiganea,vroia sa-l stranga de gat pe tusier ca l-a dat afara pe merit,doamne ce distrus,ce mai cauta asta in fotbalul romanesc,cum l-a suportat razvanel atata timp numai el stie.
ce i-a facut Ganea lu' asistentu ala... doamne ce caracter infect poate sa aiba acest jucator...
Cred ca Ganea a luat niste substante interzise . Inadmisibil gestul, doar prin tarile bananiere se mai vede asa ceva.
Da. Un imbecil. Totuși, nu vreau nici sã-i iau apãrarea și nici nu spun cã arbitrul asistent nu ar fi arbitrat cum trebuie (n-am vãzut tot meciul), dar cred cã arbitrii mai trebuie scuturați din când în când, cã la nesimțirea lor (în special a lui porcodean, el chiar merita tratamentu ãsta), mãcar sã știe de frica bãtãii dacã nu de comisii.
Da' mie mi-a plãcut "minunatul public timișorean" care striga "hoții", deși Ganea îl strângea pe ãla de gât. Niște dobitoci, care se declarã anti-București și susțin pe Rocar Fulgerul AEK Bragadiru București.
PS: Mi-a plãcut cum s-au dus Gh. Bucur și Torje sã-l ținã.
Cel putin 1 sezon suspendat merita cioara asta !!! Cel putin!!!!!!!!
Ochirosii imprumutat un an la Buzau
Fanatik
O aiurealã. Ceea ce mã mirã și mã și dezamãgește este cã Hagi e de acord. Eu îl vedeam titular. Da' tot pe fanatik zice cã Surdu e variantã pe stânga. Eu știam cã e vârf.
Revenind la Ganea... oare ce trebuia sã facã Thereau anul trecut în groapã și cu Vasluiu?
Bai cum sa fie Surdu pe post de virf ? Nu ai intelet ca cu Hagi pe toti ii schimba ? ... -_-'
E o improvizatie , pana revine Cristocea . Cineva a zis ca Cristocea e sub Ochirosii , FALS !!! Ochirosii abia a intrat pe sfarsit de meci la nationala de junior , si nici pe era Oli , nu era titular ,si acum cand au venit 14 jucatori buni , Hagi are si alte alternative .
@Danny a intrat pe final pentru ca venea dupa o accidentare...
E o improvizatie , pana revine Cristocea . Cineva a zis ca Cristocea e sub Ochirosii , FALS !!! Ochirosii abia a intrat pe sfarsit de meci la nationala de junior , si nici pe era Oli , nu era titular ,si acum cand au venit 14 jucatori buni , Hagi are si alte alternative .
omule eu am zis ca Cristocea e sub Ochirosii. mie mi se pare unul din cei mai promitatori jucatori din ultimii 10 ani. oricum e bine ca doar a fost imprumutat pentru ca eu in continuare cred ca in cel mult 3 ani va fi titular in nationala.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat luni seara ca va renunta in iarna la cei mai importanti jucatori din lotul pregatit de Gica Hagi, locul acestora urmand sa fie luat fotbalisti tineri.
"O sa plece patru-cinci jucatori de valoare. Toti sunt de vanzare, mai putin Nicolita, Bicfalvi si Surdu. Si Radoi si Dica si Goian sunt de vanzare. Vreau sa fac o pepiniera proprie. Sa cumpar jucatori pe cateva sute de mii de euro si sa ii dau cu milioane. Acum fac performanta la Steaua, dar vreau sa fac sute de milioane din fotbal", a declarat, la Fanatik, Gigi Becali.
Acesta a mai precizat ca are o oferta de 5 milioane de euro pentru Nicolae Dica, insa a refuzat-o, insa in cazul in care CFR Cluj va inainta o oferta concreta de 4 milioane de euro, atunci o va accepta. "Am oferta de cinci milioane pentru Dica, dar daca CFR Cluj da patru milioane pe el, atunci o accept pentru ca sunt romani de-ai nostri", a mai spus patronul gruparii din Ghencea.
iarasi s-a trezit cu fatza la cearceaf...
TATARUSANU A FOST SCOS LA VANZARE
Marti, 28 August 2007
Ciprian Tatarusanu
Gloria Bistrita Tehnicianul bistritenilor, Ioan Ovidiu Sabau, a recunoscut ca portarul Ciprian Tatarusanu (foto în stânga) va fi vândut, acesta fiind evaluat la un milion de euro. "Este posibil sa plece chiar acum. Nu ascund ca acest jucator va face în scurt timp bani buni pentru club. Daca va veni o oferta serioasa, îi vom da drumul, asa e politica echipei. Avem ce pune în loc pentru ca Albut e un portar de valoare, nu mai are ce sa demonstreze, stim ce poate", a declarat "Motul".
sursa: prosport.ro
Nu-l ia Steaua si pe asta mic? Sa-l trimita si pe el la Buzau pana mai creste
Tot acolo scrie ca ar fi intrat deja Dinamo pe fir, in ideea ca ar pleca mai devreme sau mai tarziu Lobont. Personal, cred ca promite mai mult decat Cernea+Vatca la un loc. Dar trebuie sa apere constant.
Bataia din Champions League ii da lui Gigi Becali toate gandurile peste cap. El spune ca nu intelege cum poate sa fie patriot, dar sa nu tina cu Dinamo in Liga. Steaua e pe primul loc pentru el, iar in Europa, Dinamo nu are loc pe lista lui de simpatii.
"Nu pot sa vorbesc de Dinamo inainte de meciurile din Liga. Sunt confuz, pentru ca sunt patriot, dar nu pot sa tin cu Dinamo", a spus Gigi Becali.
sursa:sport.ro
aici chiar imi place de cioban...
Spre deosebire de alte campionate cu adevarat profesioniste unde achipele au patroni oameni de afaceri ale caror averi au fost construite in timp de mai multe generatzii,,,Liga miticilor" este un brand care adaposteste ca patroni tot felul de imbogatzitzi peste noapte manatzi de cu totul alte interese,mai putzin acela de a face performantza.De aici toate cele ce se intampla la echipele noastre.Un singur aspect as vrea sa-l subliniez si anume acela al promovarii tinerilor.Daca la noi jucatorii sar peste capul antrenorului si se duc cu jalba-n protzap direcat la patroni,este evident ca antrenorii nu au prea multe de comentat in privintza componentzei lotului.De aici si functzionalitatea ,,gastilor de jucatori",gasti care hotarasc pana la urma cine joaca si cine nu joaca.Si mijloace sunt slava domnului.Exclusivismul acestor gasti ne priveaza de a mai avea un tanar talent care sa faca furori cum au facut la vremea lor un: Pele,Eusebio,Maradona,Dobrin,Hagi,Bufon,Csilias,etc.Totzi acestia debutantzi la varste fragede in echipe mari si,care,daca s-ar fi confruntat cu conditziile actuale din fotbalul romanesc poate nu mai auzeam de ei.Sub falsa grija de a-i proteja chipurile si de a-i pregati pentru a deveni mari peste catziva ani,tinerii talentatzi sunt tzinutzi pe banca sau imprumutatzi pe nu stiu unde. Asa se pierd majoritatea,ba mai rau deprind si vicii care nu fac casa buna cu sportul.
Ca o concluzie,pana nu se va ajunge la conditzia fireasca dealtfel ca antrenorul sa fie singurul care hotaraste cine joaca si cine nu joaca,nu vom avea prea multzi tineri titulari sau care sa joace mai mult de 10-15 min. pe meci.
Apropos:
-Tatarasanu s-ar putea sa-l ia Copos
-B.Stancu se pare ca Netzoiu a cumparat drepturile asupra lui.
Rãdoi nu va juca împotriva lui BATE Borisov! de Rãzvan Rotaru , Dan Udrea Loviturã sub centurã pentru Steaua înaintea meciului cu BATE Borisov, decisiv pentru accederea în grupele Champions League. La antrenamentul de asearã, Rãdoi a pãrãsit terenul dupã ce a resimțit din nou dureri la genunchiul stîng și în proporție de 90 la sutã nu va putea evolua mîine searã. Ce s-a întîmplat? Rãdoi s-a întors de la echipa naîionalã cu o tendinitã la genunchiul stîng, mai precis o imflamare a tendonului, problemã din cauza cãreia a și fost înlocuit la pauza amicalului Româ- nia – Turcia, scor 2-0, disputat miercurea trecutã. Joia și vinerea trecutã a primit liber din partea lui Hagi, iarsîmbãtã și duminicã s-a antrenaet separate de echipã tocmai pentru a nu forța refacerea. Asearã, a fost momentul în care a încercat sã facã ședința de pregã tire cot la cot cu colegii sãi. Piciorul i-a rezistat foarte bine aproape 75 la sutã din antrenament, dupã care în timp ce Hagi exersa diverse scheme de joc, Rãdoi s-a prãbușit la pãmînt. A acuzat dureri mari în același loc, la genunchiul stîng. Imediat, doctorul Radu Paligora l-a scos de pe teren și cei doi au plecat la vestiare. Tocmai pentru a nu risca o recidivã, nu s-a riscat absolute nimic și Rãdoi n-a mai continuat antrenamentul. În cursul zilei de astãzi vor fi efectuate teste suplimentare și e posibil chiar sã i se facã și o rezonanțã magneticã. Amenințãri pe ușa locuinței fotbalistului Cei 5 jucãtori despre care Gigi Becali a spus cã s-au plîns de metodele de lucru ale lui Hagi au primit în ultimele zile mai multe mesaje dure din partea suporterilor. Totuși, Rãdoi a avut parte de un moment extrem de neplãcut. Cînd s-a întors acasã de la stadion, a vãzut pe ușa apartamentului o hîrtie lipitã și pe care era scris un mesaj de amenințare. A fost momentul în care Mirel l-a anunțat pe Becali cã e dispus chiar sã renunțe la fotbal, temîndu-se de ceea ce s-ar putea întîmpla. Trei ani de coșmar pentru cãpitan Problemele medicale ale lui Rãdoi la genunchi par fãrã sfîrșit. Totul a început în august 2004. Atunci a resimțit pentru prima datã dureri la genunchiul drept, a fãcut un consult la Bologna, a trebuit sã urmeze un tratament care l-au ținut departe de gazon cîteva sãpentruãmîni. Apoi, în vara anului trecut a fost nevoit sã se opereze, tot la Bologna, și a absentat trei luni și jumãtate. În fine, în primãvarã a suferit o entorsã tot la genunchiul drept și din nou a fost scos din circuit douã luni. 43 de meciuri a absentat Rãdoi din echipa Stelei în ultimii 3 ani din cauza accidentãrilor la genunchi
Sursa: gsp
Suna promitator!
DECI GB s-a agitat degeaba pentru. Radoi. C'est la vie.
Invingem si fara Radoi maine. no problem !!! ![]()
Nu mai cita intreg postul de mai sus.Ultimul avertisment.
Mai bine sa stea Radoi sa nu se accidenteze iarasi,iar Goian am auzit ca o sa joace,dar cu infiltratii,deci vom avea un cuplu Goian-rada pe linia de fund. Spuneau astia pe GSP o varianta catastrofala cum ca si Goe n-ar juca si ov Petre ar fi retras in linia de fund,asta chiar ca ar fi nasol.
Oricum trebuie sa batem pe bielorusi pentru ca suntem net superiori,trebuie doar sa o demonstram si sper ca bicfalvi sa fie in teren.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
TATARUSANU A FOST SCOS LA VANZAREMarti, 28 August 2007
Ciprian Tatarusanu
Gloria Bistrita Tehnicianul bistritenilor, Ioan Ovidiu Sabau, a recunoscut ca portarul Ciprian Tatarusanu (foto în stânga) va fi vândut, acesta fiind evaluat la un milion de euro. "Este posibil sa plece chiar acum. Nu ascund ca acest jucator va face în scurt timp bani buni pentru club. Daca va veni o oferta serioasa, îi vom da drumul, asa e politica echipei. Avem ce pune în loc pentru ca Albut e un portar de valoare, nu mai are ce sa demonstreze, stim ce poate", a declarat "Motul".
sursa: prosport.ro
Nu-l ia Steaua si pe asta mic? Sa-l trimita si pe el la Buzau pana mai creste
Tot acolo scrie ca ar fi intrat deja Dinamo pe fir, in ideea ca ar pleca mai devreme sau mai tarziu Lobont. Personal, cred ca promite mai mult decat Cernea+Vatca la un loc. Dar trebuie sa apere constant.
Ce bine ar fi sa vina la Steaua. Sunt sigur ca o sa ajunga un mare portar. Are reale calitati.
ªi Mincã pãrea cã va ajunge un portar bun și mai bine cã Steaua n-a reușit sã-l ia. ªi Tibi Lung pãrea și el cã va ajunge un mare portar (înainte de a veni la Steaua).
"II VREM PE COJOCNEAN SI Sandu" Marti, 28 August 2007 DECLARATIE Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a afirmat ca, în cel mai scurt timp, Steaua va face o oferta concreta pentru cei doi jucatori ai lui CS Otopeni. Tinerii Sebastian Cojocnean si Florin Sandu sunt doriti atât de catre clubul din Ghencea, cât si de banatenii de la Poli Timisoara. "Deocamdata, n-am facut o oferta concreta catre CS Otopeni, pentru ca am fost prins de meciul cu BATE Borisov, dar dupa aceasta partida vom demara negocierile pentru achizitionarea lor", a declarat Adrian Ilie
Sursa: Prosport
E bine ca am inceput sa investim in jucatori tineri si de perspectiva. Cred totusi ca daca se va reusi achizitionarea lor, vor fi imprumutati la Buzau.