FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1154155156157158689»
cristi_mold20.08.2007 15:38

De azi dimineata au aparut pe ProSport.Poate i-a citit si asta lui Beclai de pe site ca si declaratiile lui MM

Dragoshel20.08.2007 15:39

exact acuma 30 minute am ajuns acasa, si ziarero a fost primul site de sport pe care am intrat si am vazut stirea....

familist_stelist20.08.2007 16:45

TRANSFERURI DE SENZATIE LA Steaua,in saptamina care tocmai a inceput.

un director tehnic,un fundas central de marcaj,un coordonator de joc,un capitan de echipa si un antrenor in locul lui Hagi.si pentru toate aceste posturi,o singura persoana:Gigi Becali!

FRATILOR ASTA E NEBUN RAU DE TOT!

pe cind incepe sa miste Steaua,vina asta iar cu timpeniile lui.

nu mi-a placut rada la rapid.dar la Steaua zic ca ii vine ca o manusa.inalt,sigur pe el,clar viziune si chiar pase lungi precise,lansari pentru atacanti.mi-a placut Radoi mereu.dar dupa ce s-a accidentat,Radoi nu mai joaca nimic.sau poate ca joaca ceva,dar nu fotbal ci ceva ce seamana cu arte martiale.si in afara de multele faulturi pe care le face,are prea multi nervi.iar el ar trebui sa fie nervos in primul rind pe el.pentru ca greseste cele mai multe pase,greseste stopuri,incurca coechipierii.

astia doi,Gigi si Radoi,parca ei au inventat fotbalul.e mai bun rada ca Radoi.cel putin pe centrul apararii.si daca tot l-a adus pe rada,sa-l joace.pentru ca i s-au cerut lui Gigi alti jucatori,iar Gigi a adus doar ce se gasea mai ieftin,sau gratis,tirziu,si mai ales jucatori ce nu se mai intelegeau cu conducerile lor.

zaharia nu are fata de Steaua.inca.poate gresesc,dar se zbate ca pestele pe uscat.chiar daca a dat acel gol cu lubin.dar acel gol il dadea si copilasul meu.

dar fratilor.....AVEM PORTAR:ZAPATA!de la hamutowski nu am mai avut asa portar.si inclin sa cred ca zapata e mai bun c Hamu.ma uit cum iese la centrari,cum dubleaza in spatele fundasilor la mingile pe jos,la degajarile precise pe care le are.AM MARE INCREDERE IN ZAPATA!

in schimb (b)OIERUL cred ca ar trebui transferat.chiar si la gloria buzau.......sa-si ia banii si sa decoleze.

iar Hagi,poate nu e cel mai bun antrenor,dar totusi echipa joaca altceva decit in era Oli.putina rabdare.iar daca jucatorii nu inteleg indicatiile lui Hagi,atunci Hagi sa ia citeva casete video cu meciurile pe care le juca Steaua pe vremea cind jucatori la Steaua erau Hagi,Dan Petrescu,Boloni,Stoica,Lacatus...etc.....si atita sa le urmareasca si Dica si Neaga si Radoi....pina le viseaza noapte si le joaca ziua

curaj Hagi(si mai bine pleaca oriunde decit sa te lasi umilit)!Forza Steaua!!!!!....desi stau si ma gindesc foarte serios daca sa ma mai uit la fotbal cit e Gigi Becali prostanul(pardon,patronul) acestei istorii a Romaniei:Steaua!

larry_bml20.08.2007 20:05

Fratilor, BKL asta chiar nu se poate abtine? Atata timp cat pana acuma Hagi nu a pierdut nici un meci, nu cred ca merita sa fie criticat si atacat in halul asta de BKL. Nu merita sa fie mancat pe la spate de nishte pusti corditi care se cred mari fotbalisti. Sa fim seriosi, cand vreodata se va compara Radoi asta cu Hagi? Deocamdata Hagi ar trebui lasat in pace sa faca ce stie, sa conduca echipa asa cum crede el mai bine si ca sa-i oftice pe pustii aia corditi ce se cred mari fotbalishti, sa ii lase pe banca de rezerve ca sa poata vedea mai bine meciul si sa viseze unde ar fi locul cel mai potrivit pentru ei in teren. Momentan le-ar sta mai bine pe banca!!!

Hagi nu ar trebui sa cedeze presiunii, ar face un mare gest, ca dupa ce ar reusii calificarea in LC sa mai faca 2-3 meciuri fara infrangere si apoi sa-si dea singur demisia! Si asta doar ca sa arate ca stie ce face si ca nu merita sa ii se vorbeasca asa!!!

I.N.Money20.08.2007 22:25

Mutu n-a vrut în Ghencea!

Cãpitanul echipei naționale a amenințat cã nu mai vine la lot dacã amicalul cu Turcia s-ar fi jucat pe arena unde a fost înjurat la meciul cu Belarus. FRF programase inițial partida amicalã cu Turcia pe stadionul "Steaua". Dupã numai cîteva zile însã, locul de disputare a întîlnirii cu echipa lui Fatih Termi a fost schimbat: se joacã pe "Lia Manoliu". "Am dorit sã oferim posibilitatea unui numãr cît mai mare de suporteri sã asiste la meci", a venit explicația oficialã a acestei schimbãri.

Surse federale susțin cã motivul a fost altul. Aflînd cã "tricolorii" ar urma sã revinã în Ghencea, Adrian Mutu a pus mîna pe telefon și l-a sunat pe Mircea Sandu. "Dacã jucãm acolo, eu nu mai vin la lot!", l-a amenințat jucãtorul Fiorentinei pe șeful FRF. Mutu are amintiri foarte neplãcute de la ultima vizitã a "naționalei" pe arena Stelei, de la meciul cu Belarus. Atunci, deși și-a spart capul și era plin de sînge, el a fost înjurat la greu de un grup de suporteri, lucru care l-a determinat sã cearã, intempestiv, schimbarea.

GSP

Wally20.08.2007 22:30

Pe Mutu putem sa-l injuram si pe Lia Manoliu, nu-i nici un impediment ca nu se joaca pe Ghencea. La echipa nationala se vine cu sufletul, insa unii nu inteleg asta si vin sa bea pe la discotecile din Regie, sa bata ospatari cu "ranga" pe la Constanta sau sa mai "prizeze" cate o linie ca aici nu le zice nimeni nimic ca doar ei sunt veniti din Vest si sunt "vedetele" echipei.

I.N.Money20.08.2007 22:33

Astia nu sunt echipa nationala,sunt o adunatura de betivi si drogati care nu merita sa joace pe Ghencea.Pe stadionul asta s-au obtinut victorii muncite si rasunatoare de catre echipa nationala care a stiut sa isi respecte fanii,sa se duca pe la Pinalti,ca abia ii asteapta.

PS : Sunt convins ca nu vor fi mai mult de 5000 de oameni la acest meci.

danimarcu20.08.2007 22:35

Mai da-te mai mutule,ca sensibil mai esti!...

Cand l-ai cocosat pe baiatul ala la Constanta cum a fost?

Demonstreaza in teren ca meriti sa fii aplaudat,deocamdata, dupa bilele negre pe care le ai,ne-ai ramas dator cu vreo 2 calificari la turnee finale...dup-aia vei fi aplaudat,iti garantez...

Wally20.08.2007 22:38

5000 la meciul cu Turcia sunt multi. Poate 500 vor fi. Cat despre meciul cu Olanda, sa joace la Constanta si sa faca aia "atmosfera" sa poata discuta jucatorii intre ei in teren ca la meciul cu Bulgaria. Cu tot respectul pentru publicul constantean, nu vreau sa-i jignesc, dar la meciul cu Bulgaria au fost coplesiti de miza acelui joc sau de stralucirea "briliantului". Stiti cum se spune: "la soare te mai poti uita, dar la "briliant" ba".

MALDINI_STEAUA20.08.2007 22:56

Sunt curios si eu de o treaba ? Asa mare putere are Radoi la Steaua ? Nu am nimic cu jucatorul , din contra imi place , dar mai e mult pana sa il faci pe Hagi un "analfabet" in tainele antrenatului, sa spui ca nici nu stie sa antreneze.Pe mine unu , ma deranjeaza aceste lucruri.Nu mi se par normale. In fine , speram sa fie decat niste speculatii , dar azi a confirmat ciobanu la sport.ro chestiile astea.NU MI SE PARE NORMAL !!! E strigator la cer.Il respect pe Mirel dar pana la un punct : acela de capitan si jucator al echipei.

Wally20.08.2007 23:03

Nu-l mai respect de mult pe ladoi, pentru ca nu merita acest lucru!

danimarcu20.08.2007 23:17

Si eu sunt dezamagait de ra2,pana acum credeam ca sunt inventii ale presei...

Ce comportament e asta, se cred baietii la parnaie ,sa umble cu sifoneala?

Pai eu daca as prinde un contract de macar 100 de mii pe an, as zburda pe teren,as fugi si in limba...

Normal era sa discute prima oara cu Hagi ,daca nu erau multumiti de ceva...

**alex**21.08.2007 08:32

@ I.N.Money

De parca le e greu celor de pe Ghencea sa se mute pe Lia si sa-l injure. :biggrin:

Spectatori vor fi putini mai ales din cauza preturilor, asa mare echipa suntem de a ajuns un bilet la tribuna 30 lei intr-un amical cu Turcia ?

Virgil21.08.2007 08:44

@ danimarcu

Din cate imi amintesc nemultumirile jucatorilor vis-a-vis de Hagi, s-au datorat faptului ca ii trata de sus, ca nu reuseste sa se faca inteles atunci cand comunica, ca a facut din vechea tactica o salata de vinete. Exact ce a spus si Becali. E posibil sa fie asa stiindu-l pe Hagi un personaj infatuat (numai in relatiile din fotbal), autoritar, etc.

Eu pot sa-i inteleg. De ce pe vremea lui Walter, Oleg si Oli, nu au existat astfel de manifestari? Fum fara foc nu iese.

korynna21.08.2007 08:56

Mie mi se pare normal ca Hagi sa fie autoritar cu ei,sa se impuna,sa le scoate figurile astea din cap atata timp cat el a realizat ceva pentru fotbalul din Romania.Normal ca le convenea Oli din moment ce erau prieteni la catarama,insa cu Hagi nu-si permit treaba asta.Antrenor nou,sistem de joc nou,ca jucator profesionist te conformezi nu fugi repede la ala mare sa-l parasti pe om ca-si face datoria,chiar daca este mai sever.Probabil ca problema este chiar la jucatori...ca nu prea ii duce capul la ce incearca Hagi sa ii invete si il enerveaza cu faptul ca nu pun in practica ce le spune el si continua cu ce au invatat la Oli.Nu stiu de ce incep sa nu ii mai sufar din ce in ce mai mult pe cei care odata erau niste idoli...

Virgil21.08.2007 09:03

Poate ca te-ai plictisit de ei. Poate ca si presa a contribuit la asta, punand pe tapet tot soiul de minciuni in ceea ce ii priveste.

In ce ma priveste tin la jucatori, ii respect si incerc sa ii inteleg ca le greu cu un antrenor fara experienta. Ei jucatori cu experienta internationala, caliti in focul atator cu adevarat lupte. Ei care si-au sacrificat integritatea corporala si au aparat cu devotament culorile. Nu cred ca e momentul sa-i uitam. Ei sunt eroii nostri! Aminteste-ti refrenul (Pentru Steaua ne dam viata!) si apoi reculege-te...

korynna21.08.2007 09:20

Da,pentru Steaua,pentru ce a fost Steaua si pentru ce probabil o sa mai fie.De ceva timp pentru mine jucatorii nu mai reprezinta Steaua,nu sunt Steaua acei oameni care refuza sa salute galeria,nu sunt Steaua aceia care nu iti arunca nici macar o privire si se cred vedete de Hollywood.Pentru mine Steaua e mai mult decat un om...jucatori vin si pleaca,dar numele,blazonul,spiritul va dainui mereu.Eroii mei sunt cei din timpurile mai vechi si Nicolita care chiar daca nu este talentat si i-ar prinde bine cateva meciuri pe margine,mananca terenul la fiecare meci si a ramas acelasi baiat simtit si de treaba ca si atunci cand a venit si era un nimeni.Nu zic ca Hagi nu greseste,dar omul merita respectat si poate ca este scos din sarite.In ziua de azi trebuie sa ai grija ce iubesti si in ce crezi si nu-mi permit sa iubesc un jucator azi care maine scuipa pe stema noastra sarutand-o pe a rivalilor.Si pentru ca sunt jucatori de talie internationala nu inseamna ca sunt zmei si Hagi trebuie sa stea drept in fata lor oricat de neexperimentat ar fi el ca antrenor.Steaua mea nu e Steaua lui jj cu jucatorii care il pupa in fund pe jj si alti acoliti,Steaua mea e altfel.

ceai de tei21.08.2007 09:31
Ei jucatori cu experienta internationala, caliti in focul atator cu adevarat lupte. Ei care si-au sacrificat integritatea corporala si au aparat cu devotament culorile. Nu cred ca e momentul sa-i uitam. Ei sunt eroii nostri! Aminteste-ti refrenul (Pentru Steaua ne dam viata!) si apoi reculege-te...

Asta imi aminteste de vechile zile petrecute sub soarele comunist, cu invatarea continua a poezilor de preaslavire a maretilor conducatori si cu vechea sintagma: "noi nu gandim, noi muncim". Nimic nu s-a schimbat din pacate. Sunt de parerea ca si cel mai fanatic fan ar trebui sa aiba limpezimea la un moment dat sa si gandeasca dincolo de iubirea fata de club.

Respectati jucatorii spuneti, interesant, un jucator nu trebuie respectat numai pentru ce face in teren (macar de ar fi niste staruri dar nu sunt), jucatorul trebuie sa se faca respecat si prin caracterul lui din afara terenului, pentru capacitatea de a se comporta uman. E de-ajuns sa te speli cu apa rece pe fata, sa impingi sticla de bere pentru ceva timp din fata ca mintea sa se limpezeasca si sa gandesti la rece. Actualii jucatori nu au treaba prea mare cu sportul rege, cum fug pe teren asa fug si in afara lui ca sa se planga la marele sef de trib. Toarna, critica, fac echipa, despart apele. Steaua de dupa 2000 nu este Steaua cea de dinaintea lui '95 si nu va fi niciodata atat timp cat fanii isi arata respectul pentru cei care nu il merita. Asa a crescut Becali, asa isi permite Radoi sa taie si sa spanzure, asa joaca si "vedetele" in functie de toanele lor. Toate acestea datorita faptului ca fanii i-au iubit neconditionat, nu au pus presiune cand a trebuit si nu au luat masuri cand a fost nevoie. Este un pic cam tarziu sa se dea la o parte mana ce a fost pupata cu foc atat timp. Daca va multumeste sa repetati la infinit aceleasi versuri pana isi vor pierde definitiv valoarea, nu aveti decat dar ele nu dau nimanui statutul de fan aparte.

Virgil21.08.2007 09:32

@ korynna

Descri-o!

@ ceai de tei

Foarte frumos! E parerea ta, e crezul tau din cate inteleg. Iti respect parerea dar nu mi-o insusesc. Pe mine ma intereseaza ce fac jucatorii in teren. Viata lor intima ii priveste numai pe ei si nu trebuie judecati pentru asta. Poate doar intr-un context total diferit de cel sportiv.

raducelbun21.08.2007 11:44

Gheorghe Hagi vorbește astãzi!

2007-08-21 14:08:00

Gheorghe Hagi a anunțat o conferințã de presã, astãzi, de la ora 17,30, la tribuna oficialã a stadionului Steaua. Este prima apariție publicã a antrenorului Stelei dupã atacul declanșat de Gigi Becali. Tot astãzi, de la ora 18, jucãtorii Stelei vor efectua primul antrenament dupã meciul de la Cluj.

sursa stelisti.ro

Ce va fi?

MadFroG21.08.2007 11:53

Sper ca Hagi sa nu lase capul plecat . Ciobanul s-a obisnuit sa aiba numai sclavi prin preajma lui (Olaroiu,Argaseala) si Gica tre sa-i dea peste nas . Numai de-al draq l-as tine pe fin pe banca de rezerve pana in minutul 93 si pe urma l-as baga la trecerea timpului . Sa invete si nenea Radoi ce inseamna umilinta, ca tot statea el langa cosu de gunoi . Pai normal ,ca si el e un gunoi .

Radoi imi place, e un fotbalist foarte bun , poate cel mai bun din ultimii ani , insa caracterul lui de doi bani si trei centi ma face sa nu mai tin cont de valoarea si experienta lui . Radoi daca avea sange ,iesea pe post si il sustinea pe Hagi , nu tacea ca melcu in speranta ca Gica sa-si dea demisia . MIRELE ESTI O MIZERIE SI IMI SCHIMB SI SEMNATURA , pentru CA NU MERITI NICI SA FII AMINTIT DE SUPORTERII STELISTI .

danciu1921.08.2007 12:10

Haideti la stadion sa ne aratam iubirea fata de Steaua si fata de REGE!!!Sa vada ciobanul ce inseamna a fi Stelist.Am obtinut ce-am vrut(abonamente),acum trebuie sa jucam dupa regulile noastre,sa aratam ca noi suntem Steaua.Sper ca acest razboi sa se termine decat atunci cand acest oier ne va parasii.

Iar fata de unii jucatorii chiar nu am respect,trebuie ca Hagi sa le ordone dupa fiecare meci sa se duca la peluza pentru a saluta galeria.Nu pot sa uit cum alerga dupa ei la meciul cu zaglebie sa-i trimita la peluze.

Multumim Steaua,Multumim Hagi,Multumim STELISTI CA EXISTAM!!!!!

Acest razboi de abia a inceput ciobane,si nu are decat un invingator Steaua(care suntem noi)!!!

bodanelu21.08.2007 14:08
Poate ca te-ai plictisit de ei. Poate ca si presa a contribuit la asta, punand pe tapet tot soiul de minciuni in ceea ce ii priveste.

In ce ma priveste tin la jucatori, ii respect si incerc sa ii inteleg ca le greu cu un antrenor fara experienta. Ei jucatori cu experienta internationala, caliti in focul atator cu adevarat lupte. Ei care si-au sacrificat integritatea corporala si au aparat cu devotament culorile. Nu cred ca e momentul sa-i uitam. Ei sunt eroii nostri! Aminteste-ti refrenul (Pentru Steaua ne dam viata!) si apoi reculege-te...

Virgil, tin sa te contrazic. Foarte putini jucatori sunt acum si cu sufletul la Steaua. Restul sunt doar pentru faima si bani. Si si-au rupt picioarele pentru bani sau pentru un viitor transfer afara.

Neaga, Dica, Radoi, Croitoru... cam singuri stelisti din toata echipa. In rest? ce avem? Un Plesan transformat din oltean in caine si apoi in alb-violet? Un Rada care injura Steaua pe unde apuca si apoi cerea aplauze de la tribune dupa meciul cu Zaglebie? Il scuipam daca puteam sa ajung la el.

Toti sunt niste mercenari.

MadFroG21.08.2007 14:13

Dica e stelist cum sunt eu balerin .

Ne-am dat cu totii seama de "stelistul" M.Radoi .

Neaga e singurul stelist adevarat . Cand o renunta Dica la 1 milion de euro salariu ca sa ramana la Steaua, atunci sa spui despre el ca e stelist

Wally21.08.2007 14:24

@MadFroG, Bodanelu sunt 100% de acord cu voi privind atasamentul de culorile ros-albastre a lui ladoi, Dica, Neaga si a celorlalti jucatori.

«1154155156157158689»