FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1152153154155156689»
_yang14.08.2007 08:33

@Dj.P@uL

Declaratiile lui nu sunt impotriva Stelei(cel putin nu le percep eu asa). El are razboiul sau cu Argaseala si de aceea nu accepta Steaua arbitrii straini. Oricum ar trebui sa se treaca peste faptul ca acolo e MM si sa acceptam arbitri straini pentru a elimina orice fel de speculatii...

Dani200514.08.2007 08:40

Nu or fi fost declaratiile impotriva Stelei dar sigur e faptul ca in razboiul lui cu Argaseala a implicat si Steaua.Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui ca sa fiu sincer dar asta e...

Dj.P@uL14.08.2007 09:35

MM Stoica : " Daca nu vreti arbitri straini, înseamna ca Steaua are un anumit interes sa fie fluierata de români !" ... bun de acord cu ce ziceti voi ... dar prin declaratiile catre Argaseala ataca voalat Steaua ! din aceasta declaratie reiese ca Steaua ii blatista, ca plateste arbitrii !Steaua are un anumit interes sa fie fluierata de români

c.ronaldo1714.08.2007 09:37

Ca MM e un idiot.

c.ronaldo1714.08.2007 12:54

Scuze pentru double post, da e prea criminal:

Gigi Becali: "ANA MARIA L-A CONVINS PE Dica SA SEMNEZE DUPA CE I-O FI ARATAT O ÞÂÞÃ"

Atac dur al lui Gigi Becali la Ana Maria Prodan. El nu intelege cum Dica ar putea sa fie impresariat de aceasta si spune ca Ana Maria a apelat la "alte procedee" pentru a-l convinge pe stelist.

"Poate Ana Maria Prodan sa-l impresarieze pe Dica? Pe Herea l-a zapacit de cap. Nu stiu cum l-a convins pe Dica sa semneze, i-o fi aratat vreo țâțã!", a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro.

E mortal Jiji asta =)).

fane_casieru14.08.2007 12:57
Scuze pentru double post, da e prea criminal:

E mortal Jiji asta =)).

as vrea sa ma impresarieze si pe mine....tanti Prodan .. :wub:

axl2314.08.2007 13:03

Atat timp cat stie sa protejeze si sa promoveze interesele clientului (cum a facut in cazul lui Herea) n-am nicio problema cu fatuca asta, desi mi-as dori sa fac un photo-shooting cu ea.

SSK14.08.2007 13:12

Asa e, si eu daca i-as fi client mi-ar placea sa fiu protejat. Altfel n-am incredere :)

Dragoshel14.08.2007 13:49

da, am citit si io stirea asta o puteti citi si voi AICI si mai scrie si despre Emegara care are unele probleme cardiace ce i-ar putea afecta cariera.

na si o poza cu Ana Maria Prodan, sa va mai ridic moralu..

Ps: am cautat una mai cenzurata ca mai sunt si copii pe forum :blink: :blink:225930_thumb.jpg

c.ronaldo1714.08.2007 14:31

@Dragoshel

Vrem rezolutii mai mari !

_yang14.08.2007 14:31

Mai bine ar renunta Dica la orice implicare a unui impresar in cariera lui ca doar n-o sa-l lase Gigi sa plece prea curand de la Steaua...

zamainmenu14.08.2007 14:41

Emeghara se pare ca e suferind de inima, Nesu a intrat in colimatorul lui Fernandel - si oricum e varza ca jucator, deci ramane vesnicul P. Marin. Eu cred ca o sa-l imbalsamam ca pe Lenin, si-l bagam pe Marin in teren numai asa sa se sperie adversarii.

E deranj mare pe stanga daca ma uit si la mijlocasi. Partea dreapta era mai activa si la Steaua din anii '86-90, unde actiunile lui Iovan-Balan-Lacatus, si mai tarziu Dan Petrescu-Lacatus, erau mult mai periculoase decat cele de pe flancul stang.

raducelbun15.08.2007 06:56
@Dj.P@uL

Declaratiile lui nu sunt impotriva Stelei(cel putin nu le percep eu asa). El are razboiul sau cu Argaseala si de aceea nu accepta Steaua arbitrii straini. Oricum ar trebui sa se treaca peste faptul ca acolo e MM si sa acceptam arbitri straini pentru a elimina orice fel de speculatii...

Declaratiile MM-ului sunt clar impotriva Stelei! Daca are ceva de impartit cu Argaseala este treaba lui dar, daca era corect nu implica Steaua in balamucul asta! Eu am vazut emisiunea si am perceput atacul ca fiind premeditat si bine construit. Orice ati spune MM-ul nu este prost chiar daca se adresa "presedintelui consiliului de administratie" de parca nu stia ca un om care detine o asemenea functie nu are dreptul de a lua decizii "pe picior", fara a supune problema in cauza dezbaterilor si votului plenului C.A.

Altfel, FRF a anuntat destul de clar ca nu va accepta arbitrii straini.

Rezumand, MM-ul nu a facut altceva decat sa atace, folosind TEME FALSE, Steaua!!! CLAR ca lumina zilei!

Dani200515.08.2007 08:20

"Eme e apt!

Nigerianul a fost externat ieri de la Timișoara, dupã ce a primit aviz favorabil pentru a juca fotbal în continuare. O zi a stat internat Ifeany Emeghara la Institutul Cardiologic din Timișoara. Ieri dimineața, fotbalistul Stelei a pãrãsit spitalul avînd în mînã avizul favorabil de a-și continua cariera sportivã.

Profesorul ªtefan Drãgulescu i-a fãcut o coronarografie și un cateterism cardiac, nigerianului fiindu-i introduse sonde în miocard pentru a-i mãsura presiunea sîngelui din vase și cavitãți. Deși inițial s-a temut și a refuzat intervenția, Eme a acceptat ulterior, fiind convins cã nu va primi acceptul de a juca fotbal în viitor. "La Emeghara, e vorba despre o hipertrofie a cordului, cu unele modificãri secundare, care probabil a alertat, însã nu e nimic grav. E ceva obisnuit la sportivi, sã aibã inima mai mare. Asta nu-l împiedicã sã joace fotbal în continuare. E nevoie totuși sã realizeze niște controale periodice, dar cum e sportiv de performanțã, cred cã le va face oricum. A primit aviz favorabil de a-și continua activitatea sportivã", a declarat doctorul Drãgulescu"

Sursa:gsp

P.S.Negroteii parca aveau altceva mare,nu inima.;)

raducelbun15.08.2007 08:30

@Dani2005

... ei si cu tine... uite ca unii au si inima mare :biggrin:

Dragoshel15.08.2007 10:25

Acuzat de Gigi Becali ca a taiat frunza la caini cat a fost la Steaua, Klemi Saban s-a razbunat dupa intoarcerea in tara natala. Intr-un interviu acordat unui post local, fostul fundas al ros-albastrilor a spus despre patronul Stelei ca ii place tot timpul sa fie in centrul atentiei si ca nu este decat un clovn:

"Patronul are dreptul sa spuna orice, poate sa-si spuna opinia, dar sa nu jigneasca. Dar lui Gigi Becali ii place sa fie mereu in centrul atentiei, aprope de microfoane si de camerele TV. Nu este decat un clovn", a declarat Saban pentru canalul "5+"

danimarcu15.08.2007 10:32

Pai nu a spus decat adevarul!

Asta-i reclama pe care ne-o aduce ciobanul...

IONUTZ-CIPRIAN15.08.2007 10:58

L-a facut Saban de ras :laugh: ,dar lasa ca merge nenea Jiji face 2-3 manastiri ,biserici :biggrin: si le trece la aia!!

_yang15.08.2007 14:03
Nu este decat un clovn

Scurt si la obiect... Din pacate foarte adevarat :angry:

gigi bekali15.08.2007 15:17

danimarcu15.08.2007 15:22

La containar cu el!...

weeezer15.08.2007 15:34

Conform declaratiilor antrenorului Gloriei Buzau, Mihai Gurita se va intoarce in Ghencea, intrucat nu ar fi dat randamentul scontat, caz in care imprumutul de la noi catre ei pica. Veste buna, barem mai avem un varf...

I.N.Money15.08.2007 15:35

Tare ma tem ca se va duce langa Andrey la Steaua II.

weeezer15.08.2007 15:40

Se poate, dar imediat dupa plecarea sa la Buzau, Adi Ilie a recunoscut ca a fost o greseala cedarea jucatorului, cu atat mai mult in contextul in care Iacob este accidentat iar Rica iesit din forma. Sa speram ca n-au fost doar vorbe pe pe placul suporterilor, ci pura judecata.

cris15.08.2007 16:08

Cred ca a cam avut dreptate Saban in cele spuse , un patron nu trebuie sa se comporte asa .

As vrea sa stiu ce se mai aude de Emeghara ?

«1152153154155156689»