FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1150151152153154689»
c.ronaldo1706.08.2007 08:57

Sport.Ro scrie un schimb intre Plesan si Emeghara.

Dimineata asta e plina de "bonbe".

strezahuzum06.08.2007 08:58

Nuuu !! Nuu !! Nuu !!

Fara Plesani la Steaua ! Fara panarame din astea ! Ce dracu, nu s-a vindecat Hagi de obsesia Plesan ? Sa mearga la psiholog daca nu poate sa doarma fara sa-si viseze jucaria creata numita Plesan ! Poate asa isi va rezolva problema.

Sper din tot sufletul sa nu se faca acest transfer. Ca am facut destule prostii : in loc de Pulido sau Fonte, Rada, in loc de Thereau Gurita/Zaharia, atat ne mai lipseste : in loc de Camus sau alt mijlocas central bun, panarama de Plesan !

raducelbun06.08.2007 09:08

Nici eu nu cred in Plesan. Am impresia ca este un fotbalist din tagma lui Trica, adica fizic bun, talentat, stie cu mingea darcaruia ii lipseste acel ceva care face diferenta.

Oricum, am inteles ca acum joaca la doua capete si ca GB i-ar fi spus sa se hotarasca mai repede unde vrea - la Steaua sau la Dinamo.

alinakes06.08.2007 09:18

Nu cred ca Hagi se va lecui vreodata !

Parca Hagi a zis ca Plesan este pariul lui in fotbalul romanesc , atata timp cat vor exista sanse pentru aducerea lui eu cred ca Hagi il va presa pe Gigi !

Aproape fiecare antrenor are "copii" lui asa ca trebuie inteles si Hagi ! Deja il are pe Ov.Petre acum e clar ca l-ar vrea si pe Plesan !

Am mai spus-o si o repet , nu prea mai exista jucatori dedicati clubului pentru simplul fapt ca nu sunt crescuti de club , astfel aducem jucatori "profesionisti" !

Daca nu cresti un jucator nu poti avea pretentia ca el sa fie "stelist" in adevaratul sens al cuvantului !

-=Danny=-06.08.2007 09:21

Aseara a fost seara egalurilor , cu exceptia ca Reali Madrid a luat bataie de la PSV cu 2 - 1 . Ce sa zic meciu cu Rapid mi s-a parut ca a fost platit de Copos , la final , cand a inscriss Bistrita , trecusera de mult minutele de prelungire , si arbitru nu mai fluiera de final , plus multe altele . Dar in schimb meciul dintre CFR , si Poli , a fost o super BOMBA !!!!!! am remarcat ca portarul lui Poli e un SUPER EROU !!! a aparat un sut din 3 metri a lu Didi , si un penalti ....culmea tot a lui Didi . Au fost ocazii in fiecare minut , Poli ionscria la fiecare ocazie , si CFR , a dat peste un portar , care o sa aipa statuie in Timisoara peste vreun an daca o tine tot asa . Pana la urma scorul s-a incheiat in avantajut nostru , acum Steaua ( echipa de straluceste pe CER ) e pe locul 1 la 2 puncte distanta de Rapid , si la 3 de Dinamo . Inca ceva .... la meciul cu CFR si Poli , albitraj , de UEFA , si spectacol de CL . Ca tot se vorbeste de Plezsan la Steaua , ieri a jucat EXCELENT !!!! A driblat si el prin defensiva CFR-ului , si se vede clar , ca mama lui l-a facut mijlocas ofensiv ,m nu la inchidere ca Lovin !!! Deci Steaa e pe primu loc , si presimt , ca acolo si-a lipit curu pana la sfarsitul campionatului !!! :biggrin: spre24 steag2 spre cl dica10 steag2 spre24

horse3706.08.2007 10:08

Mijlocașul lui Poli Timișoara, Mihãițã Pleșan, a venit azi-noapte în București pentru a negocia trecerea la Dinamo. Ajuns în Capitalã Pleșan a fost abordat de patronul Stelei, Gigi Becali, care i-a fãcut o ofertã sã vinã în Ghencea. În urma discuțiilor cei doi s-au înțeles în principiu jucãtorul urmînd sã semneze în perioada urmãtoare, iar cele douã cluburi sã negocieze suma de transfer.

preluat gsp

oare plesan sa fie mijlocasul de care Steaua sa aiba nevoie?

-=Danny=-06.08.2007 10:10

Io il vreau pe Plesan , da il vreau si pe Camus , sa fim seriosi , Camus e mult mai bun decat Plesan .

Dragoshel06.08.2007 10:11

doamne ce poate face Becali... :)))) e cel mai tare asta:))) pai acuma il vor toti ca a dat 2 goluri cu CFR dar daca se transfera la noi sau la cainii si 1-2 meciuri nu face nimic, pac iar la Poli sau la alta echipa..:))

@horse , sau oare este adevarata stirea?

DOUBLE06.08.2007 10:34
doamne ce poate face Becali... :)))) e cel mai tare asta:))) pai acuma il vor toti ca a dat 2 goluri cu CFR dar daca se transfera la noi sau la cainii si 1-2 meciuri nu face nimic, pac iar la Poli sau la alta echipa..:))

@horse , sau oare este adevarata stirea?

Au zis la Europafm ca Plesan doreste sa joace sub comanda lui Hagi si in nici un caz nu s-ar intoarce acum in Groapa, indiferent daca s-au inteles sau nu Badea si Iancu. Impresaruii lui McKain sunt imputerniciti de jucator sa refuze oferta celor de la Dinamo.

-=Danny=-06.08.2007 10:38

Se pare ca Dinamo a incercat sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura , si nu a reusit . Cum e si proverbul .... nu lasa cioara din mana , pe vrabia din copac .

stelistu2506.08.2007 10:44
Io il vreau pe Plesan , da il vreau si pe Camus , sa fim seriosi , Camus e mult mai bun decat Plesan .

prietene in cate meciuri l-ai vazut pe camus jucand...de unde stii ca e mai bun ca plesan ?

-=Danny=-06.08.2007 10:48

Pai pentru ca Camus e mijlocas ofensiv de creatie , si in plus stie sa faca spectacol , cand isi dribleaza adversari , ceea ce nu prea l-am vazut pe Plesan ....si in plus da si goluri , ca Plesan , si in PLUS !!! are 21 de ani , cat Ochirosii , numai ca e mai bun :P

stifler_cale06.08.2007 10:50

ar fi bine sa vina plesan....si am mai citit ca ar putea cadea transferul lui Herea la rapid si s-ar putea sa ajunga la Steaua..daca ar ajunge si camus ar fi super

fane_casieru06.08.2007 10:53

....daca ajungem sa adunam toate " chiftelele " din campionat suntem PA....

-=Danny=-06.08.2007 10:57

oricum stiu sigur ca unu din astia trei o sa vina 100% la Steaua , pentru ca la mijloc nu are deloc creatie si ofensivitate .....poate decat pe flancuri , ca cu Radoi si Lovin doi inchizatori incetinesc rau de tot jocu , si nu are cine sa paseze la atacanti , si de accea nici nu se dau goluri din acctiune . Cred ca Camus are cele mai mari sanse de a veni la Steaua , pentru ca e suparat pe echipa la care este acum , ca nu il mai baga titular , si vrea sa joace in CL . In timp de Plesan e jumate a lui Dinamo , si Herea a picat .

end-er06.08.2007 11:08
oricum stiu sigur ca unu din astia trei o sa vina 100% la Steaua

numai sa-l aduca pe unul din ei mai repede, ca sezonul e inceput deja... personal din cei 3, plesan ar fi ultima alegere... fara sa-l fi vazut jucand (recunosc asta) parca as opta pentru camus, Herea mi se pare mult prea umflat, cat despre plesan....il avem deja pe Ovidiu Petre ca om de nationala superfotbalist mare speranta care sa faca tusa

stelistu2506.08.2007 11:12
Pai pentru ca Camus e mijlocas ofensiv de creatie , si in plus stie sa faca spectacol , cand isi dribleaza adversari , ceea ce nu prea l-am vazut pe Plesan ....si in plus da si goluri , ca Plesan , si in PLUS !!! are 21 de ani , cat Ochirosii , numai ca e mai bun :P

yo team intrebat in cate meciuri l-ai vazut jucand ...asta cu jucator de creatie o stie toata lumea...de unde stii ca face spectacol sau ca dribleaza...asa si de plesan se poate zice ca face spectacol si dribleaza tot numai amintind de faza din acel Romania-germania

El Nino_906.08.2007 12:02

@Danny

Vorbesti mult si prost...unde l-ai vazut tu pe Camus ?

Si Ochirosii are 18 ani ;)

end-er06.08.2007 12:21

mda, deci a venit plesan, probabil Radoi - plesan o sa fie cuplul de mijlocasi centrali

sper sa joace omul bine si sa ma fi inselat eu

Dj06.08.2007 13:51

Pentru acest sezon, Steaua are un ofițer responsabil cu securitatea în persoana lui Cãtãlin Zmãrãndescu. Bodyguardul lui Gigi Becali va fi responsabil cu liniștea de la stadionul din Ghencea.

"Fiecare club mare are un ofițer de securitate. Cãtãlin Zmãrãndescu este cea mai potrivitã persoanã pentru a ocupa aceastã funcție", a spus Valeriu Argãsealã.

va las pe voi sa comentati...pentru ca eu nu as putea scrie decat cuvinte pentru care cu siguranta as fi banat : :huh:

-=Danny=-06.08.2007 14:15
yo team intrebat in cate meciuri l-ai vazut jucand ...asta cu jucator de creatie o stie toata lumea...de unde stii ca face spectacol sau ca dribleaza...asa si de plesan se poate zice ca face spectacol si dribleaza tot numai amintind de faza din acel Romania-germania

M-am ineresat si eu , am cautat pe net filmulete........sa recunosc ca nu am vazut meciri intregi cu el , dar in filmulete m-a impresionat .

@ el_nina_9 Tu nici nu ma cunosti si ma judeci dupa gandirea ta . Ti-as propune sa nu mai adresezi jigniri la adresa mea , ca te vede nea moderatoru ;)

andyro06.08.2007 14:38
M-am ineresat si eu , am cautat pe net filmulete........sa recunosc ca nu am vazut meciri intregi cu el , dar in filmulete m-a impresionat .

@ el_nina_9 Tu nici nu ma cunosti si ma judeci dupa gandirea ta . Ti-as propune sa nu mai adresezi jigniri la adresa mea , ca te vede nea moderatoru ;)

Ia da-mi si mie 5 linkuri cu filmulete in care apare Camus ca "mijlocas ofensiv de creatie , si in plus stie sa faca spectacol , cand isi dribleaza adversari".

Fara intentia de a te jigni, cati ani ai ?

Dragoshel06.08.2007 14:39

Io v-as zice sa taceti amandoi si sa terminati cu off topicul, sau va voi sanctiona pe amandoi.

Dj06.08.2007 14:51

andyro ... e copil..nu`l mai baga in seama

inches06.08.2007 15:13

@Danny

Nu te mai uita la filmulete, cu ori ce jucator poti sa faci filmulete de 5 minute unde arata numai bine. Conteaza insa si in ce campionat joci, si cum joci pe durata samd.

Plesan sa distrat atunci cu Nemti la Romania - Germania, poate ca a fost cel mai culminant punct al lui din cariera, dar sti macar se stie sa faca, si Nemtii aia sunt mai buni decit toti prapaditi din campionatul Belgian.

Eu cred ca Plesan este o mutare foarte buna.

«1150151152153154689»