FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1151152153154155689»
-=Danny=-06.08.2007 15:18

Mutarea lui Plesan la Steaua este buna , doar daca nu se sacrifica transferul lui Camus , pentru ca Becali zice acum ca il are pe Plesan , nu ii mai trebe mijlocasi . Si sa recunoastem nu se compara Plesan cu Camus . Camus este si mai tanar , este si mijlocas de creatie , dar si ptretul ...... 800.000 Plesan , si 3 milioane Camus .

Lase Edit : Ana Mari Brodan de afla la palatul lui Becali sa negocieze transferul lui Herea in Ghencea , daca Jiji reuseste si asta , ar fii super beton , si si-ar mai spala si el putin pacatele !!!! Dar se pare ca face iar pacate , cu noul sistem de Ticketing .

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 11:04

Mihai plesan la Steaua

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:30
Mihai plesan la Steaua

ultra Steaua asta era ieri stirea zilei nu azi .. ;) oricum a scriso si danny .. nu mai trebuia sa scri si u .. ;)

-=Danny=-09.08.2007 18:15

Nu stiu unde trebuia sa scriu asta , dar cred ca la stirea zilei , ca si asta e o stire ......Cei de la sport.ro sunt obsedati de Steaua !!! De dimiineata de la ora 9 , pana la ora 12 , ca pe urma am plecat ( poate cine stie au mai continuat cu stiri despre Steaua ) , au dat toate interviurile luate dupa meci !!!! A lu Iacob , a lu Becali , a lu Hagi , a lui Petre , a lui Dica , Radoi , Neaga !!!! Le-au dat incontinu , si totusi , incredibil :D , nu ma mai saturam sa ma uiit :biggrin: . M-am uitat toata dimineata numai la sport.ro , si eram asa fericit cand vedeam declaratile jucatorilor ........

Phantom09.08.2007 20:14

Am si eu o stire a zilei. Asta ca sa se stie...un suporter al Stelei a fost batut in timp ce se indrepta spre casa de la stadion in zona dristor de un suporter dinamovist. A fost batut cu un lant cu 10 lacate pe el si apoi cu picioarele. Cum vor bossi de la Liga sa nu mai existe huliganism atata timp ca suporterii sunt calcati in picioare pe strada ???

Dragoshel09.08.2007 20:39

Valvis a dat in judecata FC rapid

Acesta cere in instanta anularea hotararii AGA prin care s-au comasat actiunile clubului. Dosarul se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti, un prim termen de judecata fiind fixat pentru 5 octombrie.

"Eu contest comasarea actiunilor. Faptul ca 300 de actiuni au devenit una singura si asta cand era de notorietate publica ca acestea erau vandute catre rapidistii adevarati: Florian Pittis si asa mai departe. A fost vorba de rea credinta pentru ca nu au vrut ca adevaratii rapidisti sa intre in Adunarea Generala. Nici nu au executat la registrul comertului operatiunea de vanzare- cumparare pentru ca era treaba lor"

cristi_mold10.08.2007 09:59
Valvis a dat in judecata FC rapid

Acesta cere in instanta anularea hotararii AGA prin care s-au comasat actiunile clubului. Dosarul se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti, un prim termen de judecata fiind fixat pentru 5 octombrie.

"Eu contest comasarea actiunilor. Faptul ca 300 de actiuni au devenit una singura si asta cand era de notorietate publica ca acestea erau vandute catre rapidistii adevarati: Florian Pittis si asa mai departe. A fost vorba de rea credinta pentru ca nu au vrut ca adevaratii rapidisti sa intre in Adunarea Generala. Nici nu au executat la registrul comertului operatiunea de vanzare- cumparare pentru ca era treaba lor"

Nu mai are unde sa spele banii acest belgian sau de ce da in judecata Rapidul. Eu unul sincer m-am saturat de acest personaj care face rau nu numai Rapidului ci intreg fotbalului romanesc

Wally10.08.2007 11:27

Chiar nu ma intereseaza nimic legat de clupul Rapid. Din partea mea poate sa se desfiinteze...

forever_STEAUA11.08.2007 07:44

Nou ofiter de presa în Ghencea

Incepând de ieri, clubul din Ghencea are un nou reprezentant în ceea ce priveste relatiile cu mass-media în persoana lui Catalin Fainisi. In vârsta de 25 de ani, acesta are o experienta de cinci ani în presa si are ca obiective pe termen scurt consolidarea si cristalizarea relatiilor dintre clubul de fotbal si mass-media sportiva, bazate pe respect reciproc si protocoale de colaborare. Catalin Fainisi îi succede în aceasta functie lui Paul Andone, plecat la Unirea Urziceni, alaturi de Mihai Stoica.

sursa: prosport

bodanelu11.08.2007 07:50

@f_S ofiterul de presa precedent era Paul Andone nu? si asta parca a plecat dupa MM la Urziceni..

axl2311.08.2007 07:52

Mi se pare ca fostul ofiter de presa era Paul Andone si a plecat dupa MM la Urziceni.

forever_STEAUA11.08.2007 07:54

@bodanelu

Corect. Scria și în articolul citat de mine :tongue:

@axl23 :)

Dani200511.08.2007 09:24

Cf vvv sport.ro(asa cum isi zic ei) mai nou Dicanio e dorit de Man City si Derby

"In plina sarbatoare, Steaua risca sa-si piarda golgeterul. Dica e dorit in Anglia de Manchester City si Derby County, care nu renunta la visul de a se intari cu romani. Si asta, dupa ce l-au pierdut pe Marica"Sa speram ca se va realiza exact cum s-a rezolvat transferul lui Vieri in Ghencea;))

JDERUL11.08.2007 10:16

Sa intzeleg:

-Catalin Fainlisi are 25 ani.

-Are o experientza de 5 ani in domeniul presei?

Pai cand a terminat Fac.de Jurnalism? Sau a distribuit ziare in timpul studentziei?

Concluzie:-Ori este superdotat,ori un mocofan cu ,,spate greu".

bodanelu11.08.2007 11:40
@bodanelu

Corect. Scria și în articolul citat de mine :tongue:

@axl23 :)

sry, era prea de dimineatza si am citit doar primele randuri :))

cristi_mold11.08.2007 12:11
Sa intzeleg:

-Catalin Fainlisi are 25 ani.

-Are o experientza de 5 ani in domeniul presei?

Pai cand a terminat Fac.de Jurnalism? Sau a distribuit ziare in timpul studentziei?

Concluzie:-Ori este superdotat,ori un mocofan cu ,,spate greu".

Poate a lucrat si in timpul facultatii. Oricum sper ca va continua munca lui Paul Andone, si sper sa lucreze mai mult la revista, care sa apara lunar si sa contina mai multe materiale.

Dani200513.08.2007 17:36

"Se lasã Emeghara de fotbal?

TVR susține cã fundașul transferat de Streaua de la Poli Timișoara pentru 1.3 milioane de euro s-ar putea lãsa de fotbal din cauza unor probleme cardiace"

Sursa:TVR1

EternalK13.08.2007 17:52

Gigi Becali: "Am facut pace cu fanii Stelei!"

Patronul Stelei a declarat cã a îngropat securea razboiului cu fanii roș-albaștri și cã de acum înainte nu vor mai fi probleme. "Gata, m-am împãcat cu suporterii! Am stat de vorbã cu ei mai bine de o orã la Palat și am încheiat orice fel de conflict. Sîntem prieteni! O sã le dau abonamente la peluze, o sã le creez toate condițiile de acum înainte. Vreau sã fie așa cum era în anii trecuți, când încurajau echipa", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

mai multe detalii aici

Razvypitesti13.08.2007 18:19
"Se lasã Emeghara de fotbal?

TVR susține cã fundașul transferat de Streaua de la Poli Timișoara pentru 1.3 milioane de euro s-ar putea lãsa de fotbal din cauza unor probleme cardiace"

Sursa:TVR1

Adus cu surle si trimbite de la Politehnica Timisoara, Ifeanyi Emeghara are mari probleme medicale, fiind in pericol sa isi incheie cariera de fotbalist profesionist. Nigerianul este, conform stirilor TVR, suspectat ca are unele probleme cardiace, si in acest moment se pregateste sa plece la o clinica din strainatate pentru o investigatie amanuntita.

-=Danny=-13.08.2007 20:00

nu ar fii deloc bine sa ramanem fara Eme , si sa il lasam pe Nesu singur pe post , fara concurenta ...... poate cu Petre Marin ..... dar in fine , aici nu mai e vorba de cfotbal , si de orgoli , aici e vorba de sanatatea jucatorului , si daca ar continua sa joace , fara sa il lase medicul , si-ar risca viata ......asa , mai bine l-ar lasa ofiiciali Stelei sa plece acasa . Nu conteaza ca am pierdut 1,2 mil de euro , oricum bani nu sunt o problema la Steaua .

DanStan13.08.2007 21:30

Curios. Jucatorii Stelei au efectuat un control medical la INMS (Institutul National de Medicina Sportiva), nu la policlinica rurala din Pocraca de Sus. Cand vrei sa achizitionezi un jucator nou e clar ca nu vrei sa dai banii degeaba. E clar ca inainte de a parafa contractul ceri parerea unui medic. Cum o fi jucat Emeghara 2 ani la Timisoara din moment ce avea probleme cardiace grave ? Cum de medicii de la INMH nu s-au prins ca are astfel de probleme in momentul transferurlui la Steaua ? E ceva putred in toate astea ... sau poate la INMH primesti certificat ca esti sanatos chiar daca esti schiop, ciung si orb ?

Virgil14.08.2007 06:46

Steaua este la un pas de a-i da drumul lui Bostina. Pe adresa clubului din Ghencea a sosit astazi o oferta pentru el, de la Skoda Xanthi, echipa din prima Liga din Grecia.

Campionatul din Grecia nu a inceput, asa ca, daca va fi transferat, Bostina va efectua o noua perioada de pregatire.

_yang14.08.2007 06:48

@DanStan

Daca acest lucru s-ar fi intamplat intr-o tara din vest, clubul ar fi actionat in judecata institutul si si-ar fi recuperat investitia. Suntem insa in Romania si atunci chiar daca i-ar trece prin cap ciobanului asa ceva oricum ar pierde procesul...

Virgil14.08.2007 07:05

Tehnicianul echipei din Ghencea, Gheorghe Hagi, este convocat mâine la Comisia de Disciplina a FRF. Observatorul întâlnirii Steaua - Poli Iasi, Sorin Satmari, a notat în raport faptul ca "Regele" a patruns pe gazon dupa înscrierea golului lui Bicfalvi, dar cazul va fi amânat, deoarece Hagi este plecat în Belarus, pentru meciul cu BATE, care se va disputa chiar mâine, la Borisov, de la ora 20:00.

Sursa: Prosport

Dj.P@uL14.08.2007 08:11

Cel care se anunta cu cateva luni in urma ca fiind "mare" stelist ataca acum Steaua ... Nesimtitu de MM isi dovedeste inca odata "clasa" :(!

«1151152153154155689»