FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1153154155156157689»
I.N.Money15.08.2007 16:12

@Cris

Uite aici la articole gasesti noutati legate de Eme.

cris15.08.2007 16:43

In gsp scrie ca Gurita a fost iertat de patronul de la Buzau si ca jucatorul si-a cerut scuze pentru evolutiile slabe de pana acum si o sa se straduiasca pe viitor , asa ca nu mai vine la Steaua .

-=Danny=-15.08.2007 16:58

GSP baga din top !!! Gurita o sa vina pana la urma la Steaua .....II . Nu cred ca prea are ce cauta la Steaua , ca la ura urmai Bade si Iacob , mai au cel mult 2 saptamani si o sa intre din nou pe teren , Zaharia e o improvizare , sper ca improvizarea sa functioneze in meciul de astaseara .

cris16.08.2007 10:46

Dar cat mai are de stat Badea ? Ca avem mare nevoie de el .

Dragoshel16.08.2007 12:15

MM Stoica AVERTIZAT

Mihai Stoica, presedintele de la Unirea Urziceni, a primit ieri un avertisment din partea Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, ca urmare a declaratiilor facute la adresa arbitrului Sorin Corpodean, dupa meciul cu Otelul Galati, din Liga I.

sursa: evz

raducelbun16.08.2007 13:16
Conform declaratiilor antrenorului Gloriei Buzau, Mihai Gurita se va intoarce in Ghencea, intrucat nu ar fi dat randamentul scontat, caz in care imprumutul de la noi catre ei pica. Veste buna, barem mai avem un varf...

Pai daca nu este bun pentru Buzau noi ce sa facem cu el? Iar ne gandim la cantitate?

-=Danny=-16.08.2007 18:18
Pai daca nu este bun pentru Buzau noi ce sa facem cu el?

Il primim cu bratele deschise la Steaua ......II . Oricum tot se vehiculeaza prin presa ca Romeo , atacantul CFR-ului , poate veni la Steaua , si ca sa raspund si celui de mai sus .......Vali Badea si-a scos ghipsul inaintea primului meci cu Zaglebie , acum mai trebuie sa se refaca , si sa isi revina inapoi in forma .

axl2316.08.2007 18:21
a declarat Saban pentru canalul "5+"

N-aveam nici cea mai mica banuiala ca in Israel exista un canal numit 5+.

fane_casieru16.08.2007 19:31
Il primim cu bratele deschise la Steaua ......II . Oricum tot se vehiculeaza prin presa ca Romeo , atacantul CFR-ului , poate veni la Steaua , si ca sa raspund si celui de mai sus .......Vali Badea si-a scos ghipsul inaintea primului meci cu Zaglebie , acum mai trebuie sa se refaca , si sa isi revina inapoi in forma .

Danny - asta nu-i scrisu` tau- pe cine pacalesti ?.....cumva copy-paste ???

-=Danny=-17.08.2007 07:54

Ba da e scrisu meu :P . Am promis la moderatori si admini ca ma cumintesc si ca ma schimb ( in bine ) si ma straduiesc si io ......da ce are scrisu meu , ca am scris bine .

Doamne .....ce slab au jucat aseara CFR si Otelu ..... m-am uitat mai mult la meciu cu Otelu , si nu mi-a placut deloc , nu s-au facut aproape deloc periculosi ....pierdeau mingea ..... CFR la fel , cum de au luat ei 3-1 , nu a stiut si Andone ala sa faca o defensiva mai de doamne ajuta . Aici se vede diferenta dintre o echipa mare ( Steaua ) , si una mediocra ca CFR . Nu sunt sigur , dar cred ca Zaglebie e preste Anorthosis . Mai si zicea CFR ca are echipa de CL , si ea nici in UEFA nu se poate califica .

Virgil20.08.2007 09:43

Declaratiile lui Gigi Becali, prin care practic il desfiinteaza pe antrenorul Gica Hagi, nu sunt primul pas al rupturii intre "Rege" si clubul din Ghencea. Surse din anturajul lui Hagi sustin ca tehnicianul s-a plins in saptamina premergatoare meciului cu CFR ca tripleta Radoi, Dica, Neaga il "sapa", incercind debarcarea sa. Aceleasi surse sustin ca jucatorii s-ar fi plins la Becali ca metodele de pregatire ale lui Hagi nu sunt pe intelesul lor si ca multe dintre indicatiile sale tactice nu pot fi puse in practica.

Sursa: Fanatyk

platini20.08.2007 09:59

@ Virgil

daca cei 3 jucatori il sapa pe Hagi , atunci ar trebui toti 3 dusi la echipa a 2 a ...dar cum Becali vrea sa fie si antrenor si jucator la Steaua atunci sa faca el tot...oricum e jenanta situatia, echipa nu a pierdut nici un meci oficial, Hagi se pare ca face treaba excelenta dar nu e lasat in pace...daca eram antrenor demult l-as fi sutat pe Radoi de la Steaua, el crede ca are spatele asigurat de Becali dar nimic nu e forever...pai bine a facut Olaroiu ca a plecat, ma mir cum de a rezistat atat ?????

cristi_mold20.08.2007 10:24

NU cred ca il sapa pe Hagi niciun jucator. BKL face ce vrea si urla in gura mare ca nu il respecta nimeni. Daca nu ii mai trebuie fotbal de ce nu vinde Steaua si sa ne lasa ce ne exaspereaza deja

sbyro20.08.2007 10:26

Stii ce e mai tragic?Eu cred ca Hagi o sa faca ce ii zice oieru si de abia atunci o sa inceapa problemele!O sa se lase calcat in picioare si asa cum ieri a fost Bostina,azi Rada,maine poate Dica sau altcineva.Iar Hagi o sa ajunga o marioneta care pana in iarna o sa fie dat afara!Rusine Becali!Esti cel mai rau lucru care se putea intampla Stelei!

MALDINI_STEAUA20.08.2007 10:26

Sper sa plece odata oieru .Aseara a zis ca nu mai vrea fotbal ,Liga Campionilor, nu mai vrea nimic , decat sa fie respectat.Atunci sa se duca in MM unde vrea si sa lase draq Steaua

Adminilor face-ti ceva cu chestiile astea am scris "MM" cu litere mici nu cu litere mari

Dj20.08.2007 10:40

sper ca dupa meciu lcu BATE sa plece Hagi

ar fi pacat sa devina marioneta lui..el este prea mare...prea stelist sa merite tratamentul asta...desi eu cred ca are deminitate si ca va pleca

sincer...oare cine ar putea sta antrenor la noi si sa nu aiba problemele astea cu acest bolnav psihic?

cum ar fi ca nebunul sa il puna pe Radoi antrenor daca pleaca giga?

ce cosmar...

Wally20.08.2007 10:53
sper ca dupa meciu lcu BATE sa plece Hagi

ar fi pacat sa devina marioneta lui..el este prea mare...prea stelist sa merite tratamentul asta...desi eu cred ca are deminitate si ca va pleca

Cea mai mare lovitura data lui jj ar fi sa ramana. jj i-ar zice: "ladoi la marcaj", Hagi i-ar zice: "da, cum sa nu?" si la meci il va lasa pe banca. Ar face exact ceea ce trebuie. Apoi daca jj l-ar da afara ar pierde o multime de voturi din partea romanilor cu orgoliul ranit de faptul ca cel mai mare fotbalist roman are parte de un asemenea tratament din parte unui oligofren.

fredy20.08.2007 11:24

Eu in locul lui Hagi as pleca de pe akuma ... nu as suporta sa imi zica un taran pe cine sa bag in teren .... pai ce este el antrenor sau Hagi ????? cum a zis MM sa isi ia licenta si sa se faca el antrenor sa il vad atuncea ce o sa faca ..... poate e el mai bun .... stie el ..... si in legatura cu baniii ma pis pe baniii lui..... nu cred ca Hagi ar avea nevoie de ei steaua_ro

Syll Pythicu20.08.2007 11:48

oaia aia urlatoara sa isi ia licenta de antrenor si sa nu faca pe'a Berlusconi care a bagat si el doi jukatori in toata cariere lui nu ca oaia care nici nu stie sa scrie si se mai crede si mare crestin(in realitate un mare cretin) care isi permite sa il jicneasca pe Hagi si pe deasupra sa mai spune ca trebuie sa inceapa echipa cu prajana de o. Petre,Mirel care mai l-ar lua la clubul sau de k1 ca am inteles care unul de acest gen si mai sunt si Dica care se invarte ca o Curca bata pe teren(mai are norc de faze fixe) si mamaliga de Neaga care se plang cu Mirel ca nu le convin antrenamentele sau nush ce .Vreau sa il felicit pe MM pentru declaratiile facut,iar eo dupa toate declaratiile lu oaia de Becali si din cauza unor mamaligi ca Mirel,Dica,Neaga,prajina o.Petre cred ca ma las de echipa Steaua.

ddv20.08.2007 12:23

aseara a avut un acces de isterie!!!!pacat ca vrea sa conduca Steaua,cu spirit de turma.Hagi nu merita asa ceva,nu este antrenor asa de bun,dar iata ca rezultate sunt.Pacat ca Gigi se amesteca in treaba antrenorului-atunci de ce l-a mai vrut ca antrenor!Parerea mea este ca Hagi trebuie lasat sa-si faca meseria.........

lew20.08.2007 13:02

E foarte corect ce spui;

Hagi trebuie sa califice Steaua in C.L. dupa care cu o calificare si 5-6 meciuri fara infrangere

poate sa-si dea demisia.

Si daca tine neaparat , Gigi poate sa faca lotul impreuna cu Radoi pentru meciurile din campionat.

Nu pierde Hagi 10 mil euro pentru. locul 1 , ci Becali.

Si Becali sa-si foloseasca influenta pentru. ca jucatorii adversi (macelari) si arbitrii "orbi" sa

plateasca .. ca altfel din lotul de 25-27 o sa ramana 10 apti de joc, (si cei mai slabi).

Nu stiu de ce vrea Radoi fundas... nu mai poate sa alerge ca mijlocas?!

Noi am fost obisnuiti cu el sa dea goluri....

alexynho20.08.2007 14:16

Eu nu inteleg ceva .... Radoi a spus clar la un moment dat , ca se simte mai bine pe postul de mijlocas la inchidere ... ce dracu i-a venit oierului sa faca atata circ , ca el il vrea fundas central ... oricum ... pentru urmatoarea etapa , i s-a indeplinit dorinta ciobanului ... insa in returul cu BATE chiar as vrea sa vad mutarea lui Hagi .

zamainmenu20.08.2007 14:20

"L-au lucrat? Ce înseamnã a lucra? Au venit, e adevãrat, Rãdoi, Neaga, Dicã, Goian și Petre Marin, dar punctul ãla s-a închis atunci."- asta a declarat ulterior Fernandel.

Deci treaba-i clara. Pe Hagi l-au sapat jucatorii.

**alex**20.08.2007 14:52

Alta stire foarte interesanta este motivul pentru care Gigi il vrea cu atata ardoare pe Ov.Petre titular: a vorbit la telefon cu Piti care i-a spus ca Ov.Petre este cel mai bun mijlocas la inchidere din tara dar ca nu il convoaca la nationala pentru ca nu joaca la Steaua!!

Dragoshel20.08.2007 15:06

Pentru unii dintre useri. Fiti fericiti, apareti si pe alte situri:)))

Printre ei se numara si: alexmk17 AndyQ

Vedeti mai multe Gigi criticat de suporteri

«1153154155156157689»