FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1149150151152153689»
Stryker04.08.2007 20:40

Ce stire tare am gasit pe sport.ro :

LAZIO NU VREA SA JOACE CU Dinamo PE OLIMPICO

Italienii anunta ca Lazio nu vrea sa joace pe Stadio Olimpico din Roma cu Dinamo. Oficialii lui Lazio motiveaza ca arena este prea mare pentru un meci cu jucatorii lui Rednic, iar lumea nu ar veni la stadion.

Decat sa joace cu o arena goala, mai bine sa iti faca prezenta pe un teren de rezerva. Au facut o cerere oficiala catre UEFA, prin care au solicitat sa joace pe Flaminio, stadionul echipei de rugby.

Chiar si asa, Rednic si Borcea pot ramane impresionati de Flaminio. Stadionul e mai mare ca Stefan cel Mare, are 25 de mii de locuri.

nu sunt ei demni sa paseasca pe acel stadion :))))))

inches04.08.2007 22:59

Stryker am spus-o mai inainte despre Olimpico dar ma rog daca vrei sa faci copy paste ...

vlad7505.08.2007 05:46

Speram ca spartanii sa ramana la fel de modesti si in urmatoarele meciuri din campionat ca tot le place lor s-o dea in sus si jos cu declaratia asta:"trebuie sa fim la fel de modesti ...",asta in timp ce Borcea nu-si mai incape in piele de infatuare.S-a cam pierdut notiunea despre modestie la portile stadionului din Stefan cel Mare.

-=Danny=-05.08.2007 08:35

Se pare ca nu numai increzuti de Dinamo si-au luat umilinta , ci si increzuti de la Zaglebie Lubin si-au luat bataie cu 1-0 la un meci din campionatul polonez , si se pare ca nici ei nu mai vorbesc de CL .......

IONUTZ-CIPRIAN05.08.2007 08:42

Mai nou polonezii vor sa ne bata la Bucuresti!!Ce tari sunt!!Astia cred ca sunt un fel de olteni la ei in tara :laugh: !!

JDERUL05.08.2007 09:00

Culmea obrazniciei :Borcica acuza arbitrajul.Cica i-ar fi dezavantajat ca nu a masurat cei 9,15 m regulamentari la loviturile lor libere.Dar de posibilele cartonase rosii care puteau sa-i lase in 9 oameni nimic.

Aceeasi infatuare si acelasi mod de gandire imbracata acum si de o obraznicie fantastica!

IONUTZ-CIPRIAN05.08.2007 09:09

Se scot si ei dupa un asemenea esec!!Si eu unul nu am vazut nici un dezavantaj aseara!!

bodanelu05.08.2007 09:23
Mai nou polonezii vor sa ne bata la Bucuresti!!Ce tari sunt!!Astia cred ca sunt un fel de olteni la ei in tara :laugh: !!

nu mai jigni oltenii, sunt de cu 3 clase peste ei :D

IONUTZ-CIPRIAN05.08.2007 09:33

Nu am jignit oltenii,am facut o asemanare,oltenii dupa meciul de 4-0 cu Farul,au spus multe si au devenit aroganti,crezand ca au o echipa de n' stele,insa si-au luat-o peste nas,asa si cu polonezii,si apropo am multi prieteni olteni!!

bodanelu05.08.2007 09:37

faceam si eu o gluma... nu te-am luat la rost.. chiar daca sunt oltean :D

_yang05.08.2007 10:46
@yang_ , ai uitat ca Hagi si Popescu sunt rude :))

mai apropiate decat e Popescu de dinamu

cred ca luam numai noi campionatul daca se juca corect dar in mintea lu fraieru ala din balcesti...

Pai si ce vrei sa-l tinem pe Hagi antrenor doar ca e neam cu presedintele FRF ???

-=Danny=-05.08.2007 12:53

S-au pus la vanzare bilete pentru returul cu Zaglebie Lubin TRIBUNA 0-30 lei ; TRIBUNA I-20 lei ; TRIBUNA II-10 lei ; PELUZE-5 lei . Se pare ca s-a indurat de suferinta noastra , marele jjjj , care acum creca asteapta pancarde cu iertari din partea noastra ......NICIODATA !!!! Oricum amobservat cat de scumpe sunt biletele astea , la mine la valcea , cand a jucat Steaua cu CSM , era 3 lei la tribuna 1 ...... macar am vazut-o pe Steaua :D

c.ronaldo1705.08.2007 13:59

@Danny

Parca si vad tot stadionul plin cu bannere "Sir Jiji, iarta'ne".

Iar Becali: "Lasa'ti copii sa vina la mine"

-=Danny=-05.08.2007 14:15

Ziceam in gluma , ca io nu as face asa ceva . Dar as sa zic ca bietu Thereau , a jucat tot 5 minute in ultimul meci al lui Anderlect . Mai bine ramanea la Steaua , unde era mereu titular ( mai putin cand era accidentat ) , si anul asta poate si marca in CL . Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa plece , de la o echipa asa mare ca : Steaua !!!!

Stryker05.08.2007 15:51

Ca tot s-a adus vb de Cyril...

Noi in momentul asta nu avem un atacant de careu...zaharia nu cred ca e de Steaua iar Iacob e accidentat

In 3 meciuri oficiale(plus amicalul cu charleroi) nu am reusit sa marcam din actiune, toate golurile au venit din faze fixe, acesta nefind deloc un aspect pozitiv...

Oricum indepartarea lui Thereau a fost cea mai proasta mutare posibila...sper totusi sa nu ne coste prea mult pe parcurs...

cristi_mold05.08.2007 16:15
Ca tot s-a adus vb de Cyril...

Noi in momentul asta nu avem un atacant de careu...zaharia nu cred ca e de Steaua iar Iacob e accidentat

In 3 meciuri oficiale(plus amicalul cu charleroi) nu am reusit sa marcam din actiune, toate golurile au venit din faze fixe, acesta nefind deloc un aspect pozitiv...

Oricum indepartarea lui Thereau a fost cea mai proasta mutare posibila...sper totusi sa nu ne coste prea mult pe parcurs...

As aduga si faptul ca Gurita a fost cedat fara niciun motiv la Buzau. Iata ca in aceste momente ne-ar fi fost de folos.

_yang05.08.2007 17:37

@cristi_mold

Gurita e clar peste Zaharia...

vitezistii05.08.2007 18:04

Ce ziceti de meciul de astazi din campionatul din Ucraina?dynamo Kiev-dnepr 1-3!Protasov e pus pe fapte mari anul acesta.Dnepr are punctaj maxim ,12 pct ,Sahtior-10 pct ,iar Kiev are doar 3 pct(3 egaluri si o infringere azi)!Oleg e un mare antrenor!

AmuntBoy05.08.2007 19:24

nu conteaza zic eu ....

in ukr e hotia mare ;)

PS: Cel gol frumos al lui Coroian , un golazo

unickull05.08.2007 20:39

Suntem lideri dupa 2 etape cu punctaj maxim.

CFR-Poli 2-2 [FT] .Un meci frumos.Se poate si in Romania.

Hai Steaua...

Raduccio05.08.2007 22:07

Un nou caz Netoiu ? Iancu vinde tot ce are mai bun la Dinamo, parca vad ca pleaca cu catel cu purcel si se duce in groapa sa destabilizeze din nou campionatul. Nu aveau destui jucatori cainii? le trebuiau si plesan si mckain? parca Iancu se lauda ca plesan facea cateva zeci de miliarde de euro pentru el...

MadFroG05.08.2007 23:07

Nenea Iancu e cel mai destept baiat. A vazut ca la Timisoara nu se poate face performanta si incearca si el sa-si recupereze investitiile . BRAVO BRAVO BRAVO

McKain si Plesan sunt doi jucatori rasuflati din categoria : Oprita,Margaritescu,Bratu,Nastase,Stoican si Bratu .

inches05.08.2007 23:17

@Madfrog

Da da cind a fost sa-l dea la Steaua, cerea cel putin 1.5M€ pe Plesan, si acum il vinde pe Plesan + McKain la 1M€, WTF ?

Aici este neregula... La fel ca si cretinu ala, Iacov parca, de la Progresul, care cerea 3.5M€ pe Herea (a nebunit rau de tot) si era gata sal dea la Rapid pe 1M€ plus loc de barcusa...

sunt lucruri murdare rau de tot, deci daca Iancu ia dat pe McKain + Plesan la 1M€, inseamna ori ca defapt el primeste alti bani pe sub masa de la Turcu Borcea & co, ori ca o sa fiu ceva aranjamente, oricum ceva nu e in regula, ce bani lui Becali sunt mai prostii decit a lui Borcea?

axl2306.08.2007 08:01

Ooooo, s-a intors Danny reloaded. Asta da stire.

Wally06.08.2007 08:54

EXCLUSIV / Pleșan la Steaua!

Mijlocașul lui Poli Timișoara, Mihãițã Pleșan, a venit azi-noapte în București pentru a negocia trecerea la Dinamo. Ajuns în Capitalã Pleșan a fost abordat de patronul Stelei, Gigi Becali, care i-a fãcut o ofertã sã vinã în Ghencea. În urma discuțiilor cei doi s-au înțeles în principiu jucãtorul urmînd sã semneze în perioada urmãtoare, iar cele douã cluburi sã negocieze suma de transfer.

Conform fituicii gsp! WTF?

«1149150151152153689»