...
asta-i tot ce a mai ramas din postul tau. aviz amatorilor cu limbaj cool!
moderatorii; horse37
...
asta-i tot ce a mai ramas din postul tau. aviz amatorilor cu limbaj cool!
moderatorii; horse37
Arbitrii astia gresesc ca porcii...
Dupa ce ne'au acordat noua un penalty gratuit, Rapidul a deschis scorul dupa o posibila pozitie de offside la o actiune care a plecat de la un hent neacordat facut de Dani Coman in afara careului.
Il vrem pe Salomir!!!
Augh augh augh!!!
Later Edit: GooooooL Dacia Mioveni =))
Pe langa nenea Constantin azi, Coltescu a fost o pisicuta. Coltescu a mai luat si decizii contra Stelei cand a fost cazul, Constantin nici vorba.
Deh, "singuri impotriva tuturor". Dar impreuna cu Gloria, Augustus ... si altii.
Nu stiu cum se face, dar nu mai vad pe gsp articole despre hentul clar al lui Coman, offside-ul de la un gol sau eliminarea de tot rasul a lui Costescu. De ce oare
?
Da este adevarata albitri astea noi nu sunt prea buni nu stiu sa albitreze deloc, mai bine stateau in banca lor si mai bine ar albitra mecuri de divizia B.C.D, ca de divizia A nu sunt buni de loc.
Si daca si acolo ar face greseli mai bine s-ar apuca de alte meserii. steagsimplu ![]()
steagsimplu
In Romania nu exista niciun arbitru care sa aud ca este acceptat de ambele parti(inainte sau dupa meci)
Da este adevarata albitri astea noi nu sunt prea buni nu stiu sa albitreze deloc, mai bine stateau in banca lor si mai bine ar albitra mecuri de divizia B.C.D, ca de divizia A nu sunt buni de loc.Si daca si acolo ar face greseli mai bine s-ar apuca de alte meserii. steagsimplu
steagsimplu
@Alex_91
...
ARBITRU
Herea,Camus...aceasi Marie cu alta palarie.
2 jucatori mediocri care refuza Steaua.Mai bine la caini draga Herea.Te-a vrajit Netoiu ca vei avea aceasi traiectorie cu ceea a lui Mutu??Fii atent ca Dinamo are mare respect pentru jucatorii trecuti pe la Steaua.Din respect pentru Oprita,Dinamo a hotarat pentru binele jucatorului ca meciurile la matineu sunt mai racoroase pentru Dinel.
Se cearta javrele intre ele:Turcu,ala mic de respira greu,s-a certat cu Florin"Walter"(????)Bucsa.Despre aceste conflicte nimic pe la posturie TV.Aia au timp sa anunte cutremure in Ghencea.
@ strezahuzum
Pai cum sa vezi asemenea articole in gsp?Al cui oficios este?Antena a cui? Ce politica face utecistul cofetar?
Cel putzin baiatul lui ,,tata fluier".....dupa ce a macelarit Mioveniul aseara ar trebui sa se faca mic,mic,,mic,mic..........si sa se duca acasa. Intr-o societate normala,astazi ar fi trebuit sa citim despre demisiile tuturor celor implicatzi in bataia de joc de aseara.Taica-su pe langa demisie ar trebui sa-si ceara scuze public pentru ca a dat societatzii un asemenea rebut si sa se propuna amandoi pentru sterilizare pentru a nu mai fi posibile eventuale accidente.
1. Herea nu isi va "scoate" niciodata investitia bagata in el, daca e adevarat ca intr-adevar se vor plati 4.5 milioane. Nici in cazul unui transfer afara nu se vor lua acesti bani. Cred ca oferta cea mai corecta a fost facuta de Becali, care initial oferise 1 milion jumate. Si atat cred ca era mult, dar dintre sumele vehiculate, era cea mai apropiata de valoarea jucatorului.
2. Cat de rapidist e Vochin? (parca el a fost al doilea comentator la meciul Rapidului, dupa voce... cred...) Nu de alta dar dupa golul egalizator al lui Costescu, isi pierduse glasul, saracul. Dar deh, poate a fost o coincidenta ![]()
3. Discutabil primul gol al Rapidului... Dar pana la urma arbitrul avea acoperire indiferent dk fluiera sau nu offside. Buga si-a manifestat clar intentia de a juca mingea (motiv de a fluiera/ridica fanionul), dar pana la urma nu a atins-o, fara a influenta faza (motiv sa lase jocul sa curga). Dar hentzul lui Coman se vedea din elicopter. Voit sau involuntar, Rapidul a fost impinsa catre victorie de arbitru. O victorie pe care, altfel, judecand dupa declaratiile razboinice ale lui Copos, Zotta si Bergodi, ar fi trebuit sa o obtina la pas.
Din tot tam-tam-ul asta cu Herea, cel mai mult are de pierdut jucatorul, i se urca la cap ca-i mare vedeta , si pe teren nu mai joaca nimic , cazuri in urma avem cu basculanta, eu personal cred ca Herea are sanse sa confirme, dar nu sa ajunga de talia lui Mutu ,dar cine stie....?????e posibil...,orice e posibil !!!!
Thereau: "SUNT DEZAMAGIT, AM VENIT LA ANDERLECHT SA JOC"
Cu alte cuvinte, ii pare rau ca a plecat de la Steaua , unde era titular.
Nicolae Dica VA FI IMPRESARIAT DE ANA MARIA Prodan!
Fostul jucator al Stelei, Cyril Thereau, a deschis scorul pentru formatia sa, Anderlecht, in amicalul sustinut ieri in compania formatiei Chrystal Palace, incheiat scor 1-1.
"After reaching the group stage for the first time in 20 years last season the 1985/86 European champions will hope to move to within one round of the competition proper again next Wednesday. "
UEFA.com
dezinformareeeeeeee ![]()
Grupul ultras Brigate Dinamo 1997 a hotarat sa paraseasca peluza dupa ce un lider a fugit cu banii de abonamente, dar si pentru ca ceilalti ultrasi din galerie s-au folosit de mijloace demne de lumea interlopa pentru a-i expulza din galerie.
Brigate a hotarat sa isi desfasoare activitatea in continuare, dar separat, si ameninta cu dezvaluiri socante in cazul in care gruparea va fi atacata in continuare. Un lucru e clar: la Dinamo se sta pe un butoi de pulbere.
sursa www.onlinesport.ro
Asta este legatura dintre rapid si Dinamo, furatul... Bah daca nu scria Dinamo credeai ca i-a lasat corsicanu pe rapidisti fara banii pe care ii fura din tramvaie...
![]()
@AKM-47
Chiar nu e o știre interesantã...
EVZ: Domnule Ienei, cum caracterizati jocul Stelei din Polonia?
Emeric Ienei: Ca sa-l citez pe Machiavelli, voi spune ca "scopul scuza mijloacele". Nu mi-a placut cum a jucat Steaua! A avut o evolutie proasta, dar pragmatica. N-am vazut veleitati tehnico-tactice. Rezultatul e insa cel mai important. E un pas mare pentru Steaua.
Sursa - evenimentul zilei.
Cititi tot interviul si spuneti-mi ce parere aveti!
Am vazut pe sport.ro , ca cica isi ia Becali altra masina , ca a zis ca e rabla masina asta de 550.000 de euro , cica isi ia alt maibac , cel mai nou ....... daca asa ar face si cu jucatori , cu bostinca , Coman , si Baciu , sa zica , iau alt jucato de 5 mill de euro , ca Baciu e rabla .
BIne ai revenit Danny, dar incearca sa nu te mai grabesti, sa editezi mesajele dupa ce le scri, sa nu se mai ia moderatorii de tine ![]()
cat despre stirea ta, oricum l-a batut Panescu sau cum il cheama pe ala de la Arges... are Maybach mai tare ca al lui ![]()
dinamu a primit decat avertisment si amenda ... oare de ce nu ma mira ?
dinamu a primit decat avertisment si amenda ... oare de ce nu ma mira ?
A primit 2 etape nu avertisment
A primit 2 etape nu avertisment
is not my fault , asa au spus la TV ( realitatea la sport ) , asa se vb pe acolo pe afara ca asteptau reporterii.Oricum dinamu a fost judecata dupa vechiul regulament ( daca erea dupa noul trebuia -3 puncte !!!!! )
N-ar trebui sa ne bucuram de aceasta decizie. Si eu cred ca trebuie gasite solutii ca cluburile sa nu mai sufere de pe urma acestor incidente.
is not my fault , asa au spus la TV ( realitatea la sport ) , asa se vb pe acolo pe afara ca asteptau reporterii.Oricum dinamu a fost judecata dupa vechiul regulament ( daca erea dupa noul trebuia -3 puncte !!!!! )
Sa nu ne bucuram de raul altora, chiar daca este vorba de Dinamo, pentru ca avem si noi derbedeii nostri si cred ca vom urma la comisie cat de curand.
Pacat ca pentru niste scelerati platesc ceilalti suporteri si cluburile!
Comisia de Disciplina a LPF a analizat cartonasele rosii acordate in timpul meciul Steaua-Ceahlaul, scor 2-1, din prima etapa a Ligii 1. Astfel, atacantul echipei Steaua, Adrian Neaga, a primit o etapa de suspendare, in timp ce jucatorii echipei oaspete, Vranjkovic si Rusmir, nu au fost sanctionati considerindu-se ca decizia arbitrului Sebastian Coltescu a fost exagerata. Hotarirea oficialilor LPF a survenit in urma disecarii atente a inregistrarii video a meciului.
sursa: prosport
?!?!?! Cum adicã iertați?!
ªi-au luat "dividiu" baieții? Dar anul trecut la cartonașele lui Thereau nu au putut
"diseca" atent înregistrãrile video?
numai nenorociti in fotbalu romanesc (vb de cei de sus..)
Nu ma mai mira nimic. M-am obisnuit cu astfel de decizii ale jegosilor din fruntea fotbalului(incluzand aici si pe cei de la comisia de disciplina, FRF, LPF, CCA si chiar UEFA si FIFA) asa ca noi sa ne rugam sa nu mai avem accidentati ca daca am avea lotul valid nu prea ar avea ce sa ne faca. Am castiga si campionatul si cupa cu tot cu opozitia lor. Numai bine!