FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1145146147148149689»
Dani200517.07.2007 08:02

Nu stiu cum apara Zapata :blush: dar sper sa nimerim si noi un portar de calitate ca mi s-a luat sa stau cu emotii la fiecare meci ca nu cumva sa o comita portarul :angry: Desi eu as miza pe Vatca in dauna lui Cernea;)

Z3US17.07.2007 08:12

Pai si eu la fel, Vatca nu mi se pare un portar foarte rau, nici Cernea, dar autogolul lui Cernea e copilaresc...

inches17.07.2007 10:29

Problema este ca atat Cernea si Vatca sunt portarii potriviti pentru Liga 1, dar cam slabuti pentru LC

Z3US17.07.2007 10:36

Hmmm...Slabuti..Nu se stie sa vedem !

cristi_mold18.07.2007 07:59
Hmmm...Slabuti..Nu se stie sa vedem !

Pentru Liga Campionilor sunt slabuti. Este adevarat a avut Cernea un meci bun anul trecut pe Bernabeu insa sa recunoastem ca nu ar valoare de Liga. In campionat insa se descurca

raducelbun19.07.2007 08:00

"Pana duminica vreau 2 transferuri, altfel o sa avem mari surprize. Eu tot astept, sunt plecat, dar pana duminica, mi s-a promis ca se rezolva. In afara de primul 11, sunt jucatori cu care nu se poate face performanta.",a spus Hagi.

De doi ani spun lucrul asta si nu ma crede nimeni!

axl2319.07.2007 08:01

Stirea diminetii: forever a luat-o razna!

forever_STEAUA19.07.2007 08:02

@axl23

Hmmmmm? Esti OFF TOPIC! :laugh:

raducelbun19.07.2007 08:07

Atacul fratilor!!! In atac avem probleme mari. Am mai spus-o dar se pare ca sunt printre putinii cara sustin acest lucru. Daca nu dam goluri cum naiba sa castigam?

Nu vedeti ca la ora sata nu avem un cuplu de atacanti performanti. Cu Badae accidentat, pur si simplu nu ai cu cine sa joci. Iacob este doar o sulutie de avarie. Daca se mai impiedica si asta odata isi mai rupe nu stiu ce os si gata.

cristi_mold19.07.2007 08:53

@raducelbun

Dar Dica si Neaga ce fac? Freaca menta prin atac

stelistu2519.07.2007 09:14

nu dam goluri prin simplul fapt ca nu avem un jucator capabil sa aduka mingi bune atacantilor ca atacanti avem destui yo zic ca 5 sunt suficienti

raducelbun19.07.2007 10:12
@raducelbun

Dar Dica si Neaga ce fac? Freaca menta prin atac

Dica nu este atacant! El joaca in spatele varfurilor.

Neaga joaca undava in stanga, exact ce-i place si lui Badea.

Vad ca mai multi dintre voi considera ca in atacul Stelei se va merge pe varianta Rica - Dica. Eu nu cred in aceasta varianta, iar daca va fi sa ma insel cred ca va fi jale in atacul nostru. Cum naiba sa joace Rica sau Dica in careu? Apoi, daca il iei pe Dica de la mijloc s-a dus si singurul om care este capabil sa mai dea o pasa "pe culoar" sau sa mai construiasca un pic.

Nu pot sa cred nici in succesul lui Bostina in calitate de mijlocas central. Este prea lent si fara vana.

Hagi a sesizat f. bine ca are nevoie de un mijolcas ofensiv si de un varf ca de aer si, daca a avut aceea iesire, inseamna ca este disperat.

pentru stelistu25

1. Care sunt aia 5 (cinci)?

2. Crezi ca numarul conteaza?

stelistu2519.07.2007 10:46

Dica Neaga Badea Iacob si Gurita

Dica si Neaga sunt atacanti si pana acum au facut treaba buna in careu :tongue:

daca tu crezi ca Dica si Neaga(la asta e posibil in caz de forta majora sa joake pe stanga) no sa joake in atac te inseli amarnic...

raducelbun19.07.2007 11:53

Spre binele echipei, sper sa nu ma insel!

Este drept ca daca nu aducem inca un atacant o sa jucam multe jocuri cu ei in atac. Rezultatele... le vom vedea. Eu, sincer iti spun, nu-mi doresc sa-si vad pe cei doi facand de prea multe ori cuplu in atacul Stelei, cum nu-mi doresc nici sa am dreptate atunci cand afirm ca daca, Doamne fereste, Steaua nu ar avea alta solutie va fi de rau!

cristi_mold19.07.2007 19:02

În timpul amicalului cu CSM Medgidia, disputat ieri, galeria Farului a incendiat un tricou aparținînd cãpitanului Stelei, Mirel Rãdoi, atîrnat chiar pe gardul din jurul terenului și au scandat injurii la adresa grupãrii din Ghencea.

Tricoul a fost luat de la cu forța de la un spectator, care a înjurat formația de pe litoral. Acțiunea fanilor nu a fost întreruptã de nimeni, întrucît nu erau prezente forțe de ordine la stadion.

Au innebunit si astea frate.

vlad7519.07.2007 19:55
Asta striga jumatatea dreapta din tribuna 1 la Steaua - Otelul, din cupa.

Nu mai poate sa-si faca omul hotel

Ca imediat intra Semeghin cu masina-n el!

Asta a fost cu rima! :rolleyes:

inches19.07.2007 20:40

Hai ca Carlos era ceva tare la bauturi !!! Daca prostul ala isi vedea de fotbal, sigur nu apara ca maimutza si era inca un portar bun ...

Pe Dica si eu il vad mai bine la mijloc in spatele atacantilori, ar fi mai util prin pase, si ar fi dat si goluri, este o solutie win-win. In moment-ul de faza, cind il pui in fatza, numai este nimeni sa construiasca jocul, Bostina este cam praf.

Cind despre suporteri lui Farul, no comment, sunt penibili, si se cred smecheri daca fac ca Irakieni cu steagul american.

Alex_9121.07.2007 08:25

Neaga a frecat menta prin teren ,a avut doua sau trei faze unde a ratat aproapt singur cu portaru .

Dupa ce a ratat la poarta sa dus repede sa isi verse nervi pe jucatorul dela Charleroi.

Pacat daca se intelegeau mai bine puteam sa castigam :sad2: :sad2:

Fl0r1nsteaua21.07.2007 08:29

A incercat Neaga sa de-a gol din ocaziile care le-a avut si le-a ratat,na asta e,pana la urma a fost doar un meci amical.

inches21.07.2007 09:09

Pe mine personal ma dezamacit afacerea cu suportireri...

Bai gata, sa manifesteze in fata stadionului, inaintea meciului, dar in timpul meciului sa se calmeze si sa scandeze pentru Steaua, nu contra Becali...

Si trebuie angajat Stewards, Politia sa ramana afara, si sa se ocupe cineva de suporteri in timpul meciului. Numai la derbyuri sa vina politia...

Fl0r1nsteaua22.07.2007 08:49

Steaua si Charleroi s-au inteles pentru transferul lui Camus.Stire luata de pe sport.ro

O fi adevarat?

Oradeanu22.07.2007 09:38

In atac eu cred ca ar trebui lasat Iacob si in spatele lui ar trebui incercat cuplul Rica-Dica. Parerea mea.

In ceea ce priveste mijlocul terenului Paraschiv poate fi inlocuit de Bicfalvi fara nici o problema, ba mi se pare Bicflvi a fi mai tehnic. Iar Radoi ar trebui pus in cuplu cu Goian, macar pana isi revine Ghionea.

Deci ar trebui ca echipa sa arate astfel:

Cernea (Zapata)- Emeghara, Goian, Radoi, Petre Marin- Bostina,Bicfalvi,Nicolita -Rica, Dica- Iacob.

repet: Nu este un sfat. E doar parerea mea, nu ma cred mare maestru international. :tongue: :tongue:

forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua

fular-campionii fular-campionii fular-campionii

Dragoshel22.07.2007 19:14

COMUNICAT Steauafc.ro

Analizand impreuna cu Jandarmeria Romana si cu firma de paza "BRONIC Security" incidentul petrecut vineri, 20 iulie 2007, in timpul partidei FC Steaua Bucuresti – RCSC Charleroi, conducerea clubului precizeaza urmatoarele:

FC Steaua Bucuresti doreste sa ceara scuze tuturor spectatorilor si telespectatorilor care au asistat la incidentul mentionat, precizand ca gestul de inconstienta al persoanei care a fost deja identificata, n-a putut umbri prezentarea echipei si meciul amical ce a urmat. Regreta faptul ca acest lucru s-a petrecut tocmai pe stadionul "Steaua", dar face apel la intelegerea intregii suflari steliste pentru ca astfel de gesturi sa nu mai aiba loc, cu atat mai mult cu cat imediat dupa joc au aparut sute de mesaje dezaprobatoare fata de incident, semn ca fanii nostri au inteles ca fotbalul cu violenta nu pot face casa buna. Sustinand, in continuare, ca sistemul de securitate pe stadioane trebuie refacut, FC Steaua Bucuresti fiind primul exemplu de club ce va introduce odata cu inceperea acestui campionat un sistem de ticketing, acces si monitorizare complet computerizat a fiecarui spectator din stadion, conducerea clubului FC Steaua Bucuresti doreste sa asigure toti fanii ca securitatea lor nu va fi pusa, niciun moment, la incercare, la jocurile de pe stadionul "Steaua" si spera ca toata lumea sa inteleaga ca astfel de gesturi nu numai ca afecteaza imaginea celui mai iubit club de fotbal din Romania, dar pot aduce prejudicii grave prin suspendarea terenului, interzicerea accesului fanilor in tribune si privarea echipei de aportul atat de necesar al fanilor, la partidele din campionatul intern sau cupele europene.

Adaugand ca FC Steaua Bucuresti va continua sa lupte, prin toate mijloacele, impotriva propagarii actelor huliganice pe stadioanele de fotbal din tara noastra, conducerea clubului doreste sa multumeasca fanilor pentru prezenta in numar mare la meciul amical cu belgienii de la Charleroi si ii anunta ca ii astepta la toate jocurile din sezonul 2007 – 2008 in templul fotbalului romanesc.

Bucuresti, 22 IULIE 2007 PRESEDINTE,

Valeriu Argaseala

Matteo22.07.2007 19:18

nu va suna a regie? mie unu asa-mi suna

fane_casieru22.07.2007 19:26
nu va suna a regie? mie unu asa-mi suna

Comunicatul suna bine,acum las-o si tu asa cum a cazut...abia se mai linistesc apele.

«1145146147148149689»