Ce rau imi pare
Ce rau imi pare
Un lucru de care uitati in comparatia Dinamo - Steaua e adancimea lotului. La Dinamo exista 4 atacanti care pot juca fara probleme ca titulari in orice meci (Niculescu, Danciulescu, Bratu, Mansour), o linie de mijloc unde probabil se va recurge la rotatie (Zicu, Fernandes, Cristea, Munteanu, Chiacu, Oprita), iar la fundasi exista cel putin o rezerva de valoare apropiata titularului postului pe fiecare post (Blay / Stoican pe dreapta, Moti si Stefan Radu il au pe Nastase ca rezerva, iar pe stanga Musat joaca din ce in ce mai bine, fiind o alternativa foarte promitatoare la Pulhac).
Probabil singura "problemã" din lotul dinamovist e postul de închizãtor, unde Margaritescu pare plafonat iar Ropotan e încã haotic in joc, si cade relativ ușor (pentru un mijlocaș defensiv). De notat ca in Austria e in probe camerunezul Ayangma, care joaca exact pe acest post, si in minutele jucate cu Motherwell a demonstrat ca e un jucãtor interesant.
Valoarea efectiva a fiecarui jucator prefer sa n-o comentez, la capitolul asta toti suntem subiectivi ![]()
Oricum, adâncimea lotului ar putea fi determinanta, avand in vedere ca ambele echipe vor juca o mulțime de meciuri toamna asta, cu atat mai mult cu cat destul de mulți dintre jucãtorii stelisti par a fi predispuși la accidentãri.
Musat ? Stoican ? Nastase ? Margaritescu ? Ropotan,Oprita , Blay si Bratu ? Brusc mi s-a facut frica
Nu cred ca are vreo relevanta aceasta analiza pe posturi, daca Niculescu e mai bun ca Neaga sau Danciulescu decat Dica caci in final nu avem decat un meci contra lor (2 de fapt) si chiar si atunci atacantii nu se lupta intre ei ci cu apararea adversa. Deci daca consideram ca au un atac bun ar trebui sa ne uitam ce aparare avem noi si atunci putem sta linistiti...
@Vlad
Bine ca este apt Ov.Petre! Altfel nu stiu ce ne-am fi facut.
Presedintele lui Zaglebie Lubin, Robert Pietryszyn a declarat pentru cotidianul Dziennik, ca Steaua s-a interesat de doi jucatori, portughezul Rui Miguel si brazilianul Andre Nunes. Oferta Stelei a fost interesanta din punct de vedere financiar, insa polonezii au refuzat-o.
Mario Branco, consilierul lui Zaglebie este un bun prieten de-al lui Meme Stoica. El este de altfel si agentul care a intermediat transferul lui Carlos la Steaua. Steaua aplica aceeasi metoda ca in campionat, oferteaza jucatori inainte de meciurile oficiale.
"Steaua Bucuresti ne-a contactat pentru portughezul Rui Miguel si pentru brazilianul Andre Nunes. Oferta pe care clubul bucurestean ne-a inaintat-o este una foarte interesanta din punct de vedere financiar, atat pentru fotbalisti cat si pentru noi, dar bineintes ca am refuzat-o", a spus Robert Pietryszyn.
@sport.ro
@c.ronaldo17
eu nu cred ca venirea lui Mansour la Dinamo ii o intarire pentru Dinamo
Mansour nu imi pare mie un atacant valoros
E destul de bun atacantu...Dar locul lui era la
Poli nu stiu ce mare branza o sa faca la Dinamo
@zeus
eu nu cred ca el are o sansa la lupta pentru un post de titular
Niculescu ,Danciulescu,dar si Bratu sunt cu mult mai bun ca el
Nu are nici macar o sansa ! Poate Oprita ar avea
Da nici ala...Doamne mereu cand vad, aud numele asta ma enervez... ![]()
De acord cu onix 100%
Nu poti sa faci comparatie posturi la posturi, poate la portari da, ca conteaza si cum joaca cei 11 jucatori impreuna, nu numai valoarea respectiva al jucatorilori unu la unu ...
Deci la portari sintem clar in dezavantaj. Plus ca noi avem probleme de acidentari, cu toate ca valorific rezervele nu sunt top.
Si efectiv Stelei imi separe inca slabut, fiecare an cumparam jucatori de "milioane" care sa concurenteze pe Coman...
Problema la Steaua este ca Becali este zgircit, poate nu chiar ca la Copos, la Rapid vai de ei la ce bataie o sa manance in campionat !!!
Bai frate, Dinamo nu are nici un accidentat... Bagati'le pastile'n ciorba de seara.
Nu are nici macar unu ?! Noi avem...Lovin, Ghionea si Goian se poate zice...Suntem blestemati nu asa... :sad2:
Va miratzi ca nici o javra nu este accidentata? Pai Dumnezeu ii apara de boli si accidentari pe cei ,,slabi de inger".Dar aceeasi autoritate divina ii si pedepseste pe cei ce se laud prea mult.Apropo,buna remarca d-lui Copos cu echipa de,,5 carnatzi pe scala Borcea"
moderatori[/size]' date='Jul 14 2007, 05:18 PM' post='148426']Semeghin, spaima sticlelor de vin. :laugh:
Editat de moderatori.
Asta striga jumatatea dreapta din tribuna 1 la Steaua - Otelul, din cupa.
@Jderul
Sau cum a zis Becali (bun la declaratii, mai putin bun la fapte):
Steaua echipa de 5 stele (mai vedem)
Dinamo echipa de 5 ciini si Rapid echipa de 5 trenuri/wagoane/locomotive
Steaua are echipa de 5 stele, insa maximum este de 7.
Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, au stat doua saptamani la Ibiza, impreuna cu familiile, la invitatia lui Nicu Gheara.
Conform cotidianului "Pro Sport" (care ne-a furnizat fotografia), Nasul a fost insotit in insula din Arhipelagul Baleare de sotia sa, Lisa, si de cei doi copii, Raluca si Dan. Casatorita in SUA, Raluca Sandu a venit la Ibiza fara sotul ei, Todd Medina, un fost luptator. Acesta a ramas la Los Angeles, pentru a se ocupa de afaceri.
In aceeasi perioada, in statiunea spaniola au petrecut, alaturi de sefii FRF, luptatorul Ionut Iftimoaie, in prezent protagonist in serialul "La Bloc", difuzat de Pro TV, dar si antrenorul Nicolae Manea. Atat Iftimoaie, cat si Manea au venit impreuna cu sotiile. Toti invitatii au locuit in vila detinuta de Nicu Gheara la Ibiza si au avut la dispozitie iahtul nasului lui Adrian Mutu.
sursa: Evenimentul Zilei
@Ovidiu
De ce esti rautacios?
Don't shoot the messenger!
@SSK
Raportul cu Steaua?
Managerul lui Charleroi: "Nu vom negocia cu Steaua transferul lui Camus"
Steaua poate impusca doi iepuri dintr-o singura lovitura. Poate sa-si spele pacatele in fata fanilor, printr-o victorie in meciul de prezentare, impotriva celor de la Charleroi si poate sa-l "fure" pe Camus, jucatorul dorit de Hagi, unul din cei mai buni mijlocasi din Belgia.
Managerul general al belgienilor, Mogi Bayat a anuntat ca Charleroi vine in Romania pentru a juca un meci amical cu Steaua, nu pentru a negocia transferul lui Camus.
"Steaua? Stiu, ca orice alt om din fotbalul mondial, ca este o echipa de prestigiu din Europa, care a castigat trofee continentale. Steaua are jucatori excelenti si obiective importante, dar noi venim sa ne pregatim cat mai bine, deci sa invingem. Este o onoare pentru noi sa jucam impotriva unui club atat de puternic, cu care avem o relatie foarte buna. Camus? Sosirea noastra in Romania nu va fi un prilej de negociere pentru el. Nu vreau sa vorbesc prea multe, dar scopul acestui amical nu il reprezinta transferul vreunui fotbalist. E drept insa ca discutam cu cei de la Steaua despre cativa jucatori, dar e vorba mai mult de un schimb reciproc de informatii", a spus oficialul belgienilor pentru Fanatik.
sursa sport.ro
bine ca macar avem o sansa de 0.000...00001% sa vina Camus la noi :biggrin:
cred ca sunt prea optimist
Pentru mine cea mai mare porcarie in Calendarul Ligii 1 este acea pauza de 2 luni si jumate in iarna. Nu cred ca mai este chiar asa de fric in acea perioada, si daca terenurile sunt nenorocite si nu sunt apte de joc, sa fiu pedepsiti patronii cluburilori.
Steaua S-A INTELES CU ZAPATA
ZAPATA SI CAMUS - ASTEPTATI VINERI IN Ghencea!
Cernea, Vitca, Zapata, aceasta va fi lista portarilor pe care se va baza Hagi in sezonul viitor. Cum brazilianul Andrey a fost trimis sa se pregateasca la echipa a doua, ros-albastrii aveau nevoie de un al treilea portar de valoare. Steaua isi va prezenta vineri lotul pentru noul sezon, iar Zapata este asteptat la echipa pana la meciul cu Charleroi. Potrivit Prosport, columbianul de 29 de ani s-a inteles cu Steaua si este asteptat in Romania pentru semnarea actelor.
"Zapata este asteptat in Romania. Nu stiu daca va ajunge sau nu pana la meciul cu Charleroi, depinde de cat de repede va primi viza. Ne-am inteles cu jucatorul, cu oficialii Cucutei, ramane doar sa semnam actele", a declarat Adrian Ilie pentru sursa citata.
@sport.ro daca si asta e doar un zvon...sper sa vina pana la urma zapata la Steaua ! Si sa fie din primul minut cu Chareleroi ![]()