FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1146147148149150689»
Matteo22.07.2007 19:32

mda...cum zicea unu p-aici :mai ramane sa ne puna tablite de identificare capsate la ureche ...

inches22.07.2007 20:31
In atac eu cred ca ar trebui lasat Iacob si in spatele lui ar trebui incercat cuplul Rica-Dica. Parerea mea.

In ceea ce priveste mijlocul terenului Paraschiv poate fi inlocuit de Bicfalvi fara nici o problema, ba mi se pare Bicflvi a fi mai tehnic. Iar Radoi ar trebui pus in cuplu cu Goian, macar pana isi revine Ghionea.

Deci ar trebui ca echipa sa arate astfel:

Cernea (Zapata)- Emeghara, Goian, Radoi, Petre Marin- Bostina,Bicfalvi,Nicolita -Rica, Dica- Iacob.

repet: Nu este un sfat. E doar parerea mea, nu ma cred mare maestru international. :tongue: :tongue:

forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua

fular-campionii fular-campionii fular-campionii

Total de acord cu tine, ar fi cel mai bine asa, in plus ca asa echipa poate juca in 4-5-1 in defensiva, care se transforma in 4-3-3 in ofensiva, este o formula moderna ce ai propus.

Numai ca Hagi este mai cu sistemul vechi 4-4-2 clasic, cu un mijloc la inchidere (deci Radoi sau Bicfalvi) si un numar 10 cum nu mai se face, stil Hagi, Zidane, etc care controleaza jocul.

Iar pe Bostina, nul vad in nici o clipa capabil sa ridice singur echipa dupa el.

bodanelu22.07.2007 21:00
Comunicatul suna bine,acum las-o si tu asa cum a cazut...abia se mai linistesc apele.

Steaua nu vrea sa fie privata de aportul fanilor, dar nu fac recurs pentru suspendarea de 2 etape, astfel jucam cu Ceahlaul fara spectatori.

Steaua nu vrea sa fie privata de aportul fanilor, dar noi, conducerea, Gigi Becali nu scoatem abonamente la peluze...

deci? :D

stelistu2523.07.2007 08:04
Steaua nu vrea sa fie privata de aportul fanilor, dar nu fac recurs pentru suspendarea de 2 etape, astfel jucam cu Ceahlaul fara spectatori.

din cate stiu yo a facut apel chiar dupa ce s-a dat decizia de suspendare insa a fost respins

bodanelu23.07.2007 11:07

eu stiu ca nu.. sau daca au facut apel... au facut acum...

imediat atunci stiu ca nu au facut sigur...

raducelbun23.07.2007 12:51

In mintea lui Neaga, este perfect normal ca a sarit la gatul unui adversar intr-un meci amical. Mie aceasta declaratie imi spune f. mult despre jucatorul Neaga, despre mentalitatea si nivelul lui. Ma ingrjoreaza deasemenea faptul ca Goian nu se potoleste cu faulturile astea. Chiar nu-l poate tempera nimeni?

Alex_9124.07.2007 09:49

O sa avem cel mai bun atac din Liga 1 cu Vali Badea Iacob si Neaga. Si sper ca cei trei sa marcheze in Liga Campionilor . steag2 dica10 dica10 steag2

_yang24.07.2007 16:55
sper ca cei trei sa marcheze in Liga Campionilor

Macar de cate 2 ori...

strezahuzum24.07.2007 18:29

Atentie !! Senzational !! Bomba atomica !! Cititi ultima declaratie a finantatorului Stelei, domnul George Becali !!

Bai zdrentelor care sunteti zdrente, hahalerelor care sunteti hahalerele, zdentelor care sunteti hahalerele si hahalerelor care sunteti zdrente !

Gata, vine Kuffour ! Sa fie clar, ca asa zic eu Gigii Beeecalii, trimisul lui Dumnezeu pe pamant ! O sa mai dureze un pic pana ajunge Kra ... Kutur ... (sufla Dan Pavel) Kuffour asta, fiindca i-am zis ca daca vrea la Steaua care straluceste ca soarele sus pe cer, sa vina din Italia pana la Bucuresti pe jos ! Si daca tot trece pe-acolo, sa treaca si pe Milano ala din Torino, sa le zica lui Bufon si lu' .. Pietro , Pirlo ala sa vina si ei odata la Steaua. Da' liberi de contract si pe jos, ca eu nu platesc comisioane la impresari si nici bilete de avion !

Ati inteles, mai hahalerelor ?

Matteo24.07.2007 20:16

Meci amical

Lille 5 - 0 Charleroi .... si pe noi erau sa ne bata ....

inches24.07.2007 20:40

Exelenta !!!!

Serios vorbind, mai tineti minte de Charleroi ?

Dar de Lille ? echipa din Liga 1 Franceza care a ajuns in Optimi ?

24/07/2007

Foot - Amical - Lille - Charleroi : 5-0

Lille a battu le club belge de Charleroi, mardi en match amical au Touquet. Les buts des hommes de Claude Puel ont été inscrits par Dumont (39e), Mirallas (66e), Touré (73e), Bastos (81e) et Fauvergue (87e). L'équipe lilloise était la suivante : Sylva (Malicki, 62e) - Béria (Lichsteiner, 62e), Rami (Taravel 62e), Plestan (Ewane 73e), Tafforeau (Emerson 62e) - Dumont (Chedjou 84e), Cabaye (Fauvergue, 46e), Makoun - Debuchy (Bastos 46e), Obraniak (Touré 62e) - Youla (Yanes 32e, Mirallas 62e).

Steaua 1 - 1 Charleroi

Lille 5 - 0 Charleroi

Steaua, dupa el Ciobadante, are echipa de optimi de Sampon Lig ^^

EDIT : Matteo mai devansat !!!

Raul198824.07.2007 20:52

@inches

Becali: daca aveam chef ii bateam :biggrin:

nu am vrut sa ii blamam :biggrin:

sau

am prins o zii slaba :biggrin:

zamainmenu25.07.2007 01:11
raducelbun25.07.2007 05:51

Dar editorialul lui Tudor Octavian dei acelasi gsp, cum vi se pare?

_yang25.07.2007 07:29

@raducelbun

Prea pesimist...

I.N.Money25.07.2007 15:14

Constienta de faptul ca istoria a fost scrisa de o buna parte dintre ele, conducerea clubului FC Steaua Bucuresti a decis sa acorde abonamente GRATUITE, la toate meciurile de pe stadionul "Ghencea", disputate in "Liga1" in sezonul 2007 – 2008, fostelor legende ale gruparii. Jucatori de elita care au evoluat pentru culorile ros-albastre in sute de meciuri, de la fondarea gruparii, in 1947, pina in perioada "moderna si contemporana". Astfel, incepand din prima etapa in care Steaua va cu juca pe teren propriu cu specatori, embleme precum Ilie Savu, "Þop" Voinescu, Costica Toma, Gica Constantin, Emeric Ienei, Anghel Iordanescu, Helmuth Duckadam sau Adrian Bumbescu, printre multi altii, vor primi aceste abonamente.

steauafc.com

amarel25.07.2007 20:50

Dinamo, SUPER echipa momentului, cu 3 goluri pe meci , care v-a darama totul in cale ,n-a aratat mai nimic in seara asta. Rapid a fost echipa mai periculoasa,si mai bine organizata,putin mai mult tupeu si ceva mai multa concentrare ,si nu mai ajungeau la penalti-uri.

Nu m-a impresionat deloc Dinamo, chiar ma asteptam sa vad o echipa formata , rodata, care zboara pe teren ,.......cred ca trebuie sa-si aranjeze ceva blaturi campionatul asta DINAMOVISTII , altfel......

cristi_mold25.07.2007 20:53

Dupa meciul din seara asta, nu putem trage decat o concluzie mare si lata. NU AVEM VOIE SA RATAM CAMPIONATUL ANUL ACESTA la halul in care au jucat cele 2 contracandidate astazi.

c.ronaldo1725.07.2007 21:03

@cristi_mold

A avut Steaua vreodata voie sa piarda campionatul?

cristi_mold25.07.2007 21:07

Sa reformulez atunci : anul acesta nu mai are nicio scuza daca pierde campionatul:P

amarel25.07.2007 21:23

stai sa vedem cum ne prezentam noi,ca la mijloc suntem in pom , ca la intern Dinamo isi v-a respecta traditia si minim 30% din meciuri vor fi blaturi ,iar noi ne rupem jucatorii pe teren, la intalnirile internationale Dinamo are viata grea , acolo-i momentul adevarului, e greu sa joci cand de obicei mimezi, automatismele astea lasa urme .....

%

cristi_mold25.07.2007 21:41
ca la mijloc suntem in pom

Cred ca te inseli frate. La mijloc pe 3 din cele 4 posturi avem concurenta 3 oameni pe post. La inchidere il avem pe Mirel, Ov.Petre si Lovin. Pe dreapta ii avem pe Banel, Badoi si Herea iar pe stanga Bostina, Cristocea si Ochirosii, poate chiar si Neaga. Daca ne vine si mijloacasul acela de constructie, o sa avem cel mai tare mijloc din campionat

inches26.07.2007 00:47

Nu va repediti, a fost un meci, de cacao, primul oficial si pentru una si pentru alta, nu cred ca vo juca asa de prost peste o luna doua.

Imi pare bine ca au cistigat Crapidistii; ca prea latrau prea mult Dinamovistii ca sunt tari, imbatabili samd.

Va fii sigur blat, si Becali a facut (din pacate asa cred), nu direct cu arbitru. Arbitru care astazi seara cica a fost bun (n-am Antena 1 la Paris, decit amaritul de TVRi)

Noi trebuie sa luam campionatul pentru ca cine castiga merge DIRECT in CL.

Je stelist2327.07.2007 05:27

"LA MULTI ANI" Cristocea.SA ITI DEA Dumnezeu TOT KE ITI DORESTI.IAR LA NOI anul ASTA SA DAI KAT MAI MULTE GOLURI. fular-campioniifular-campioniifular-campionii FORTAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

weeezer27.07.2007 13:48

Conform sport.ro, incepem tare noul sezon. In nota anului trecut.

http://www.sport.ro/stiri/12487/Fotbal-Int...u-Ceahlaul.html

«1146147148149150689»