@Piece of mind,in mare parte ai dreptate in ceea ce spui in sensul ca Hagi momentan nu are fata de antrenor de Steaua.
Hagi insa e problema noastra temporara,problema noastra permanenta este fanfaronul de jijiel Becali,care pune o presiune tampita prin declaratiile si prin imixtiunea in echipa,desi ar trebui sa dea banii si sa taca din gura.
Te intreb eu pe tine,daca ai fi antrenor liber in acest moment,ai veni la Steaua? Eu cred ca nu,cu un patron nebun care crede ca se pricepe la fotbal,care trimite echipa pe biletele,care baga jucatorii cu japca in echipa "ca-i plac lui" etc.
Cum sa te simti ca jucator la Steaua stiind ca daca faci un meci mai prost,desi ai jucat bine pana atunci(cazul zaharia) risti sa nu mai fii pe placul latifundiarului? Sau daca esti un jucator mediocru(niclita) ramai in echipa pentru ca te place fecali.
Becali e si el un sclav care e influentabil din saispe parti desi se da mare conducator,fara cativa baieti pe langa el din plan politico-sportiv nu ar sti nici ce antrenor sa puna,nici ce jucatori sa transfere etc. Din pacate acesti baieti au interesele lor si uite asa ne pricopsim cu "mari valori"
gen Nicolita sau Baciu si Lovin castigati la pocher.
Alta problema e ca daca nu esti sclav si raspunzi la atacurile becaliotului(caz golanki) risti sa fii pus pe lista de transferuri. In schimb daca taci si tii capul plecat,esti ok,indiferent de ce arati in teren. Chestia asta cu zaharia nu e ok deloc,omul a dat 2 goluri care ne-au ajutat f mult sa intram in Liga si acum il arunca deoparte ca pe o masea stricata. Chiar ne permitem sa dam singurul atacant valid 100% din lot(pentru ca Vali Badea si Iacob mai au de recuperat la forma sportiva) doar pentru ca Becali nu-l mai place? Daca vrea sa-l transfere sa o faca in iarna,si atunci sa mai ia un atacant si 2 mijlocasi ofensivi.
Omul isi face poftele fara sa tina cont de nevoile echipei,asta pentru ca el nu tine la aceasta echipa ci doar se foloseste de ea,pentru alegerile ce vor urma,la care o sa isi ia o mare teapa.
Antrenori o sa vina si o sa plece,jucatori o sa vina si o sa plece,dar cu parazitul de Becali ce facem.
Avem nevoie de noroc diseara ca sa scoatem egal si sper sa jucam si noi fotbal si nu bambilici.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.