FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1163164165166167689»
inches17.09.2007 16:36

Mda. Mie nu imi place faza ca spune ca cutare sau cutare nu are voie sa fie titular ... A spus ca daca "mai este titular Zaharia, il da afara pe Hagi".

Cred ca sa terminat resultatele la Steaua, cum poti sa antrenezi/joci cand timpitul ala spune aceste amanunte ?

cristi_mold17.09.2007 18:12

Si pe mina ma enerveaza fazele astea. " Eu nu ma bag in echipa da Mirel Radoi fundas la marcaj, Zaharia si Golanski nu joaca". Face ca Oli ( poate de-aia se inteleg asa bine) " eu nu le-am spus sa joaca defensiv" si el baga fundas dupa fundas in teren si scoate atacanti, ma refer la meciul cu Boro.

Paulslayer17.09.2007 20:07

Fratilor, problema aici nu e Hagi. Nu se mai poate cu analfabetul asta care se crede si mesia si antrenor si salvatorul tarii! E un pericol pentru Romania - caci calca in picioare toate lucrurile bune pentru care pasamite militeaza - si e un pericol letal pentru Steaua. Romanii nu-s asa batuti in cap incat sa-l voteze presedinte, in privinta asta cel putin putem sta linistiti, dar la Steaua el are painea si cutitul si face echipa zob. NU SE MAI POATE! Ce putem face?!

_yang17.09.2007 20:13
Si totusi, la faza asta ii dau dreptate lui Gigi. 10 meciuri oficiale are Hagi la Steaua si in niciun meci Steaua nu a jucat bine.

"Eu am vrut sa fac din Hagi un antrenor de valoare, daca el nu intelege eu nu mai fac scandaluri si a doua zi va primi o hirtie din parte consiliului de administratie si gata. [...]Stapinul ingrasa animalul, daca eu spun ceva asa sa faca. Nu m-a ascultat si in loc sa se pogoare Duhul Sfint, a venit dracul. Satana a vrut si Plesan si-a rupt piciorul, apoi si-a bagat coada si a fost eliminat Goian.[...]Steaua este a mea."

La care afirmatie ii dai dreptate ???

Romanii nu-s asa batuti in cap incat sa-l voteze presedinte, in privinta asta cel putin putem sta linistiti, dar la Steaua el are painea si cutitul si face echipa zob. NU SE MAI POATE! Ce putem face?!

Eii nu-s... Atunci cum explici ca e al 3-lea in preferintele romanilor ca viitor presedinte ??? Tine cont ca mai sunt 3 ani pana la alegerile prezidentiale...

Si in afara de a protesta (si asta nu schimba nimic) nu putem face nimic... :(

Paulslayer17.09.2007 20:24

Nu-l voteaza, pe bune.Asta cu sondajele si cu locul 3 e balon de sapun, asa era si Melescanu la un moment dat si s-a spart la alegeri. In schimb in privinta Stelei, TREBUIE sa facem ceva. Fiecare sa vina cu sugestii. Vrem echipa, nu stana de oi.

_yang17.09.2007 20:45

Judoka Alina Dumitru a castigat, duminica, medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Campionatul Mondial de la Rio de Janeiro, aceasta fiind singura performanta a delegatiei Romaniei, care a deplasat sase sportivi in Brazilia.

Mai multe detalii aici

Asta ca sa ne mai ia mintea de la oier si ideile lui "sfinte"...

Seful Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, este de parere ca Hagi nu trebuie invinovatit de jocul slab al Stelei, pentru faptul ca tehnicianul are la dispozitie o echipa de "ologi" si jucatori lipsiti de valoare, si ii recomanda lui Gigi Becali sa cumpere fotbalisti valorosi.

seful Scolii Federale de Antrenori, care, referindu-se la meciul cu Rapid a mai declarat ca l-ar fi schimbat la pauza pe Zapata, daca el ar fi fost antrenorul Stelei..

Olog e marele tehnician care a calificat..., jucat... De fapt n-a prea antrenat pe nimeni si de performantele lui ca fotbalist eu n-am auzit... Si daca el scoate la pauza un jucator care apoi e cel mai bun de pe teren in repriza a II-a inseamna ca e un clarvazator... El si Mitica...

cristi_mold18.09.2007 08:22

Din declaratia ca l-ar fi scos pe Zapata la pauza putem deduce ce prostii declara domnul Radulescu pe acolo.

adalisima18.09.2007 12:19

BADOI SI Croitoru VOR FI TITULARI!
Autor: Liviu Chirita, 18-09-2007
Ultimele reactii ale patronului Gigi Becali nu au ramas indiferente lui Gica Hagi. Daca tot lotul deplasat in Cehia va fi valid la ora meciului cu Slavia, "Regele" urmeaza sa puna in practica cerintele tactice ale patronului din Ghencea. Astfel, fundas dreapta va evolua Vali Badoi, in locul lui Golanski, iar in banda stinga va fi titularizat Croitoru, in timp ce Rica Neaga va evolua virf impins. Becali, care nu a vorbit de la meciul cu Rapid cu Gica Hagi, i-a transmis cerintele lui prin intermediul lui Adrian Ilie. Patronul si l-ar fi dorit titular si pe Iacob, dar acesta nu este pregatit din punct de vedere fizic sa faca fata unui meci de o asemenea factura si este greu de crezut ca va fi fortat din primul minut. In aceeasi situatie este si Vali Badea, atacantul avind insa sanse mari sa intre pe parcursul reprizei secunde. In calcul pentru postul de mijlocas stinga sau virf impins ar intra si Romeo Surdu, dar ex-clujeanul inca nu pare a fi integrat tactic in jocul ros-albastrilor.

Primul "11" al Stelei ar putea arata astfel: Zapata – Badoi, D. Goian, Rada, P. Marin – Ov. Petre, Lovin – Nicolita, N. Dica, Croitoru – Neaga

susa "foarte credibilul" :biggrin: :tongue: fanatik

**alex**18.09.2007 12:53
Steaua nu a mai avut un atac atît de slab din 1947, anul în care s-a înființat.

sursa: gsp

Insa problema nu e la atacanti..

inches18.09.2007 13:07

@Adalisima

Foarte buna formula de start, cu Neaga in fatza poti sa fii sigur ca vom da ... 0 golurii ... <_<

Neaga e o petarda, sa pierdut pe la ochii mici, si a pierdut fotbalul, a spus -o si el, in Korea se fuge si se fuge si atit...

horse3718.09.2007 14:54

Situația tensionatã de la Steaua ia amploare. Dupã ce Becali l-a atacat pe Hagi imediat dupã meciul din campionat, 0-0 cu Rapid, patronul din Ghencea l-a sunat pe fostul antenor al celor din Stefan cel Mare, Mircea Rednic, cu care a avut o discuție. Doar cei doi știu ce s-a discutat, dar ținînd cont de situația de la Steaua s-ar putea sã preia conducerea bãncii tehnice a Stelei. Pînã în acest moment, Mircea Rednic nu a putu fi contactat pentru a oferi vreun rãspuns.

sursa gsp

te uiti, citesti si te crucesti...

Wally18.09.2007 15:00

Niste mancatori de c***t ziaristii. Cum sa-l aduca pe Rednic, cand poate sa aduca hartia igenica Oli?

_yang18.09.2007 15:05

Doamne fereste sa ajunga rRednic la Steaua... Nici nu stie oierul in ce s-ar baga. Si asa toti clocotim de nervi in ultimele saptamani ca nu-l lasa pe Hagi sa lucreze daca tot a facut greseala sa-l aduca...

c.ronaldo1718.09.2007 15:08

Nici nu ma mai intereseaza cine vine... Voi chiar nu vedeti ca Gigi isi baga p*** in echipa asta? Poate sa vina si mama lu` Capello si tot nu mai scoate Steaua din c****** asta.

strezahuzum18.09.2007 15:25

Chiar ca nu mai conteaza ce antrenor vine. Cat timp "geniul cacarezelor", "voievodul din Pipera" va continua sa se bage peste el la modul grosolan, de mahalagiu imputit, ce dracu sa faca omul ?

Of, Doamne, parca pana si meciurile Stelei incep sa aiba un gust amar, indiferent de rezultat ! Cand il vad pe oligofren cocotat acolo la tribuna, mi se face scarba ...

Bodanel18.09.2007 15:37
Situația tensionatã de la Steaua ia amploare. Dupã ce Becali l-a atacat pe Hagi imediat dupã meciul din campionat, 0-0 cu Rapid, patronul din Ghencea l-a sunat pe fostul antenor al celor din Stefan cel Mare, Mircea Rednic, cu care a avut o discuție. Doar cei doi știu ce s-a discutat, dar ținînd cont de situația de la Steaua s-ar putea sã preia conducerea bãncii tehnice a Stelei. Pînã în acest moment, Mircea Rednic nu a putu fi contactat pentru a oferi vreun rãspuns.

sursa gsp

te uiti, citesti si te crucesti...

cand vine vorba de gsp cam la orice scriu te crucesti

inches18.09.2007 21:04

Plus ca de unde stiu astia ca Becali la sunat pe Rednic ??? Au un informator la Telefoane ???

inches19.09.2007 02:32

O intrebare pentru cei care se pricep:

Credeti voi ca Steaua are budget de 30M? asa cum scrie pe *bib* GSP.ro *bib* ?

Eu unul nu cred, n-are cum sa aibe Steaua budget de echipa din Frantza si sa nu fie capabila sa dea o lovitura (una macar) pe piatza de transferuri, gen unul dintre Argentinieni de care tot sa vorbit la vara ...

Eu cred ca e la misto, asa cum ii place lui Becali, 30M? budget ca suna bine, 10M? budget real.

De exemplu in Frantza iata estimarile:

Pos. Clubs Budget en M?

1 Lyon 92,5

2 Paris 67,5

3 Marseille 62

4 Monaco 47,5

5 Bordeaux 46

6 Lens 44

7 Nantes 43,5

8 Rennes 32,5

9 Sochaux 30

10 Lille 27,5

11 Toulouse 27

12 St Etienne 24,5

13 Nice 24,5

14 Auxerre 24

15 Valenciennes 22,5

16 Le Mans 19,5

17 Troyes 17

18 Sedan 15

19 Nancy 14,5

20 Lorient 14

Trebuie luat in consideratie bine intelet ca in Frantza salariile sunt mai mari, si ca statul francez ciupeste mai mult la impozite. Plus ca fiecare echipa are o echipa B, si toate rinduriile de echipe -18, juniori samd si ca in Frantza se baga destul banii in tineri.

Parerea voastra ?

weeezer19.09.2007 10:03

Alta. Acuma cica l-ar vrea pe Blay :)

Piece of Mind19.09.2007 10:54

Nu Becali e in acest moment marea problema a Stelei, ci Hagi, a carui echipa, dupa disputarea a 17 partide (7 amicale in vara) si 10 oficiale, lasa impresia unei trupe de lautari, care s-au intalnit aseara si care interpreteaza o piesa dupa ureche, nu dupa o partitura bine definita, cum bine spunea cineva aici.

Este inadmisibil ca dupa atatea si atatea jocuri, echipa sa joace absolut la intamplare, sa nu prezinte nici cea mai mica urma de coerenta, de tactica bine definita, sa nu poata sa puna presiune pe niste adversari fara anvergura. Hagi este un stelist imens, trebuie sa il respectam mereu din acest punct de vedere, insa deocamdata e un diletant in meseria de antrenor, altfel ar fi schimbat si el sistemul de joc sau ar fi pus anumiti fotbalisti sa joace acolo unde ar da randament maxim.

Credeti ca Becali, asa idiot si coleric cum este, ar mai fi avut ceva de spus daca ne-am fi impus jocul in fata unor echipe pana acum modeste? Daca am fi castigat la pas fiecare meci sau macar daca am fi lasat impresia ca suntem pe drumul cel bun? Putea sa impuna o suta de jucatori, antrenorul ar fi avut de partea sa JOCUL si i-ar fi dat cu tifla instant.

Cum naiba sa nu tragi semnale de alarma (chiar daca nu in cel mai elegant mod posibil), cand vezi ca se repeta istoria de la Bursa, Galata sau Timisoara?

P.S. Vedeti ca nu am luat nici un ban de la Becali ca sa scriu toate aceste lucruri, il iubesc pe Hagi, as fi vrut enorm sa reuseasca, dar cred ca viitorul Stelei cu el pe banca este compromis.

forever_STEAUA19.09.2007 14:50

Comisia de Disciplinã a amînat pentru luni, 24 septembrie, judecarea incidentelor de la meciul Steaua – Rapid

sursa: gsp

MALDINI_STEAUA19.09.2007 14:51

Sper sa nu ne suspende terenul

predatorpulse719.09.2007 15:46

@Piece of mind,in mare parte ai dreptate in ceea ce spui in sensul ca Hagi momentan nu are fata de antrenor de Steaua.

Hagi insa e problema noastra temporara,problema noastra permanenta este fanfaronul de jijiel Becali,care pune o presiune tampita prin declaratiile si prin imixtiunea in echipa,desi ar trebui sa dea banii si sa taca din gura.

Te intreb eu pe tine,daca ai fi antrenor liber in acest moment,ai veni la Steaua? Eu cred ca nu,cu un patron nebun care crede ca se pricepe la fotbal,care trimite echipa pe biletele,care baga jucatorii cu japca in echipa "ca-i plac lui" etc.

Cum sa te simti ca jucator la Steaua stiind ca daca faci un meci mai prost,desi ai jucat bine pana atunci(cazul zaharia) risti sa nu mai fii pe placul latifundiarului? Sau daca esti un jucator mediocru(niclita) ramai in echipa pentru ca te place fecali.

Becali e si el un sclav care e influentabil din saispe parti desi se da mare conducator,fara cativa baieti pe langa el din plan politico-sportiv nu ar sti nici ce antrenor sa puna,nici ce jucatori sa transfere etc. Din pacate acesti baieti au interesele lor si uite asa ne pricopsim cu "mari valori"

gen Nicolita sau Baciu si Lovin castigati la pocher.

Alta problema e ca daca nu esti sclav si raspunzi la atacurile becaliotului(caz golanki) risti sa fii pus pe lista de transferuri. In schimb daca taci si tii capul plecat,esti ok,indiferent de ce arati in teren. Chestia asta cu zaharia nu e ok deloc,omul a dat 2 goluri care ne-au ajutat f mult sa intram in Liga si acum il arunca deoparte ca pe o masea stricata. Chiar ne permitem sa dam singurul atacant valid 100% din lot(pentru ca Vali Badea si Iacob mai au de recuperat la forma sportiva) doar pentru ca Becali nu-l mai place? Daca vrea sa-l transfere sa o faca in iarna,si atunci sa mai ia un atacant si 2 mijlocasi ofensivi.

Omul isi face poftele fara sa tina cont de nevoile echipei,asta pentru ca el nu tine la aceasta echipa ci doar se foloseste de ea,pentru alegerile ce vor urma,la care o sa isi ia o mare teapa.

Antrenori o sa vina si o sa plece,jucatori o sa vina si o sa plece,dar cu parazitul de Becali ce facem.

Avem nevoie de noroc diseara ca sa scoatem egal si sper sa jucam si noi fotbal si nu bambilici.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristian8619.09.2007 16:17

Un aspect al problemei pe care si predatorpulse7 l-a remarcat este lipsa de caracter al unor jucatori, care dovedesc mentalitate de stana ; ori fara caractere puternice, fara mentalitate de invingator nu se poate crea o echipa mare indiferent de ce antrenor ar fi la Steaua.

Substanta trebuie sa domine forma , nu invers, daca vrem sa avem rezultate.

Piece of Mind19.09.2007 16:23

Predator, postul tau este pertinent. Da, daca as fi antrenor Steaua mi-ar face o oferta, mi-ar fi foarte greu sa accept in conditiile actuale. Noroc.

«1163164165166167689»