Argaseala devine din ce in ce mai penibil,se mira ca prostii ca nu mai vine lumea,pai ei cred ca toti oamenii au banii lui Becali,astea sunt preturi mari si pentru oameni care au un trai mediu,d-apoi pentru cei ce traiesc in saracie,cum sunt foarte multi oameni in Romania. E o nerusinare ce au facut conducatorii Stelei(adica fecali),isi bat joc de suporteri si priveaza echipa de cel de-al 12-lea jucator.
Eu nu mi-am cumparat bilete anul aceasta pentru a protesta fata de conducerea echipei,iubesc Steaua dar nu vreau sa fiu luat de prost(desi ii inteleg pe cei ce au cumparat totusi bilete). Anul trecut am facut sacrificii ca sa pot asista la meciurile din CL,dar mi-am zis ca poate se mai ieftinesc biletele ca erau prea scumpe,insa din cate vad nu numai ca nu s-au ieftinit ci s-au scumpit cu aproximativ 30%. Probabil ca doar peluzele vor fi pline. Si asta in conditiile in care anul trecut a venit cea mai buna echipa din lume,Real Madrid si campioana ultimelor 6 campioante in Franta,Lyon + o echipa buna din Est,dynamo Kiev.
In acest an a venit Arsenal,o echipa buna de tineri muncitori insa nu de vedete ca la Madrid sau Lyon,Sevilla o echipa care am mai vazut-o pe viu si o echipa mai slaba ca Kiev,slavia praga.
Deci echipele care vin anul acesta nu au prestigiul celor de anul trecut,dar preturile s-au marit cu 30%,iar din cate am vazut imbunatatiri majore la stadion nu sunt fata de anul trecut.
Asta se numeste in termeni populari bataie de joc,domnule Argaseala,asta e motivul pentru care suporterii n-au mai venit in numar asa de mare la stadion,pentru ca multi dintre noi nu vrem sa fim luati de prosti de cioban.
Sper intr-un rezultat bun maine.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.