FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1168169170171172689»
Wally30.09.2007 10:33

Chiar jj intr-o declaratie a facut referire la un jucator care l-a lucrat pe Hagi si din spusele lui reiese clar ca e vorba de Ov. Petre. Nu stiu sa mai aiba Steaua un jucator in lot in afara de el care sa fi jucat si la Timisoara si la Galata in mandatul lui Hagi. Deci merita huiduielile!

cristian8630.09.2007 11:03

Ovidel , in careu nu se atinge in mod voit mingea cu mana!

inches30.09.2007 12:31

Bine bine a facut o graseala, cine nu face ? O sa vedeti ca el o sa fie cel mai bun stelist marti.

IONUTZ-CIPRIAN30.09.2007 13:45

Inclin sa nu-ti dau dreptate,cred ca cel mai bun va fii ZAPATA sau Dica,omul dupa cateva meciuri slabe face unul f bun,cine stie poate va si marca!!

cHrisTophE piNna30.09.2007 14:39

cine stie poate va si marca!!

sper sa ai gura aurita :biggrin: .. doamne ce bine ar fii sa ii batem... off.. sa aparem in The Sun .. se ne toti ca suntem o echipa escelenta.. Van persie cand ii vor lua astia interviu sa zica ca nu a mai vazut un public asa infocat niciodata... vise... da, mingea e rotunda, deci.. Forta Steaua!!!!! trup si sulfet...

axl2330.09.2007 14:45
mingea e rotunda, deci..

Da, da' parca a lor e mai rotunda ca a noastra.

strezahuzum30.09.2007 21:22

Ce aflu si eu acum in miez de noapte : ca mister Porumboiu a zis dupa meciul de sambata ca 4 jucatori vasluieni "si-au pus ghetele invers". Eu ce inteleg de aici e ca aia au jucat prost. Of cors ca toata presa a inteles ca aia nu si-au jucat corect sansele si ca i-a cumparat GG, ca au vandut meciul, ca ma-sa si tac-su si toate neamurile lor de la Adam si Eva incoace. Raul e deja facut. Toti kk-tii din presa au sa se repeada pe "senzationalele" declaratii ale rahatului asta umflat uitand complet de meci. Sa vedeti cum in maxim 2 luni meciul asta deja o sa intre in constiinta publica drept "blat ordinar".

Porumboiu e un dobitoc, prea-plin de propria importanta. Daca pierde el, nu se poate sa fi fost meci cinstit. Ce dracu, doar la Vaslui joaca marea vedeta Buhaescu, care am auzit ca e un fel de Mutu printre coceni. Amaratul ala nu a miscat in fata lui Eme nici o secunda, a pierdut toate duelurile directe, vai de capul lui. Dar hei, a zis Porumboiu ca el are super-echipa, cu alde Buhaescu si Mardare. Apropo, coatele plasate de Mardare in capul lui Neaga le-a vazut Porumboul ? Sau era ocupat sa se uite la ghete ?

Eu nu-mi amintesc ca in meciurile contra Vasluiului sa fi stat astia altfel decat cu fundul in poarta. Ieri seara a fost la fel : curul in poarta, simulari si tavaleli pe jos cat cuprinde. Din pacate au avantajul mediocritatii, prind un sut in bara si gata, au impresia ca "au dominat" in Ghencea, cand pana prin minutul 65-70 Zapata nu pusese manuta pe minge in toata repriza a doua. Mitocanii diviziei A, asta sunt astia.

puyol30.09.2007 22:08

mi-a placut cand a zis Dorinel de Becali: A dat ala bani, da-l in p... mea de bogat :))))))

inches01.10.2007 02:10

Mie mia placut de Pedrazzini. El, in contrariu de Hagi, a aratat cine face echipa.

A pus ca regula ca portabilele sunt interzise la meci, asa ca Becali nu are ce sa schimbe, si a demonstrat in faza in care la pus si pe Zaharia titular, si pe Badea pe banca mai ales in preuna cu Dica, ca el e sefu.

Daca Hagi facea ce a facut Pedrazzini, nici nu avea timp de demisionare ca era dat afara...

Asta relateaza intr-un fel la cit de penibil este persoana GG B

Virgil01.10.2007 05:43

@ streza

Chestia aia cu pusul ghetelor invers debitata de Porumbou se poate interpreta ca acei jucatori au avut o zi mai slaba. Nu neaparat pentru ca ar fi fost convinsi de cineva s-o aiba slaba, pentru ca si ei aveau prime de 5 000 de euro la victorie, ci pentru ca orice jucator poate avea o zi mai slaba.

Sunt de acord insa ca vorbele lui pot fi usor interpretate, avand inteles dublu. La urma urmei poate ca a spus-o doar asa sa aiba o scuza.

Golul a venit fara urma de dubiu, fara ca nimeni din defensiva vasluiana sa se dea la o parte.

La urma urmei o mie de vorbe doi bani nu fac.

stelea01.10.2007 06:45

Vreti un alt patron in Ghencea ? Cine ar putea , sa -i urmeze beeehaitului ?Pardon ,dictator .

Oare Tiriac ,e o optiune rea ?? I. Nastase ?

Spuneti-va pererile.

Ne vrem Steaua , inapoi !

JDERUL01.10.2007 07:14

@ Streza

Oricum,daca nu zicea Porumboiu ziceau altii.Parca s-au strans in presa si prin organele diriguitoare ale fotbalului autohton toti antistelistii ! Cand Steaua joaca prin diverse competitii internationale si aduna puncte pentru fotbalul din Romania,STELISTII ,,au noroc" ! Atunci cand joaca in Liga interna si castiga,adversarii ori ,,sunt cumparati",ori arbitrii fluiera favorabil lor !

Asta este ! Asa se intampla de zeci de ani ! Trist este ca nici jjjjj nici Argaseala nici Adi Ilie nu iau pozitii ferme contra acestor atacuri.

Si pe mine ma doare enorm cand vad declaratii ale unor conducatori ale caror echipe de-abia isi trag sufletul prin Liga si vin la Bucuresti hotarati sa ,,batem Steaua ".Si dupa meci,dupa ce in vestiare fac febra musculara incvhinandu-se la D-zeu ca au scapat doar cu 1-2 goluri primite,vin la conferintele de presa si tuna si fulgera ca,,au fost furati",ca ,,nu-stiu ce jucator de-al lor nu si-a aparat sansele corect",ca....

Daca Romania nu ar fi avut Steaua,pe plan fotbalistic,romanii erau de aceeasi teapa cu Albania,Malta,Insulele Feroie,....si alte ,,mari puteri"fotbalistice !

strezahuzum01.10.2007 07:50

@Jderul

Uneori zau ca mi-as dori sa mutam echipa. Stiu, e practic scandalos sa zici asa ceva. Dar as vrea sa-i las in rahatul lor ! Sa se balaceasca impreuna Mititeii si Porumboii, toti ratatii astia care acuza o echipa ce se incapataneaza de vreo 20 ani de zile sa traga rahatul de campionat romanesc in sus ! Daca ar disparea Steaua din campionat, pun pariu ca echipele romanesti n-ar mai prinde nici macar luna noiembrie prin Europa, ce sa mai vorbim de primavara sau CL. Si ar ramane doar sa se injure intre ei, marile echipe FC Vaslui, Unirea Urziceni, etc.

DanStan01.10.2007 08:51

Dupa esecul Stelei de la Middlesbrough ziarele au facut o criza de isterie. Un anumit ziar chiar a dedicat o pagina intreaga unor injurii de cea mai joasa speta la adresa jucatorilor.

Dupa esecurile mult mai penibile ale chefereului din Cluj si potailor paduchioase ... liniste. Muresan si Andone sunt plimbati pe la toate tembeliziunile doar-doar si-or exhiba frustrarile. Conducatorii cotetului din groapa sunt filmati din toate unghiurile. Jucatorii nu mai sunt niste nimicuri ci mari vedete. In meciurile alea Tony, Cadu, Radu Stefan, Pulhac n-au fost cu nimic superiori fundasilor nostri la Middlesbrough. Au fost injurati, umiliti de presa ? Nu. L-a luat cineva la misto pe Muresan ? Nu. De ce ? Pen' ca presa romana e de kkt.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca Steaua era eliminata rusinos de Famagusta iar apoi realiza 21 de puncte in 9 etape (vezi CFR Cluj). Toata presa ne-ar fi acuzat de blaturi si manarii. Ii acuza cineva pe clujeni ? NU. De ce ? Pen' ca doar Steaua trebuie injurata. In scxhimb clujenii sunt invitati la fiecare emisiune sa se planga de presiunile la care sunt supusi, desi e clar ca doar pe valoare nu aveau cum sa obtina cele 21 de puncte. Pen' ca valoarea lor e aia din meciul - jucat pe bune !! - cu cipriotii.

JDERUL01.10.2007 09:13

@ Dan Stan

Adevaruri incontestabile ! Dar de ce nimeni din conducerea Stelei nu ia atitudune impotriva lichelelor care arunca noroi peste numele si performantele echipei?Eu sunt sigur ca si la plecarea lui Hagi,acestia si-au adus o contributie substantiala.Si asta pentru ca regele lua atitudine impotriva lor si nu prea aveau tupeu in fata lui !

forever_STEAUA01.10.2007 11:49
Lãcãtuș a demisionat de la UTA.

sursa: sportro

fane_casieru'01.10.2007 12:23

Sa speram ca nu vine la Steaua.

Pentru binele lui...nu as suporta sa fie tratat ca Hagi.

strezahuzum01.10.2007 16:04

Din nou, onor. conducere ne arata cat de competenta este :

"Nu înțeleg de ce nu mai vin suporterii noștri la stadion! Azi s-au vîndut doar 700 de bilete, iar ghișeele vor fi deschise pînã mîine la ora 18:00. Sper ca, la ora jocului, arena sã fie plinã", a declarat Valeriu Argasealã.

Stiu si eu, domnu Argaseala ? S-ar putea sa aiba legatura cu preturile nerusinate ale biletelor, comparate cu "magnificele" conditii oferite la stadion, cu exemplarul aflat in fruntea clubului pe care il doare "in palarie" de fraierii platitori de bilete si abonamente, cu faptul ca unii s-au saturat sa mearga pe stadion ca sa-si bata joc altii de noi, etc. Ajung motivele de mai sus ? Ca ar mai fi si altele, daca nu sunt suficiente.

predatorpulse701.10.2007 17:37

Argaseala devine din ce in ce mai penibil,se mira ca prostii ca nu mai vine lumea,pai ei cred ca toti oamenii au banii lui Becali,astea sunt preturi mari si pentru oameni care au un trai mediu,d-apoi pentru cei ce traiesc in saracie,cum sunt foarte multi oameni in Romania. E o nerusinare ce au facut conducatorii Stelei(adica fecali),isi bat joc de suporteri si priveaza echipa de cel de-al 12-lea jucator.

Eu nu mi-am cumparat bilete anul aceasta pentru a protesta fata de conducerea echipei,iubesc Steaua dar nu vreau sa fiu luat de prost(desi ii inteleg pe cei ce au cumparat totusi bilete). Anul trecut am facut sacrificii ca sa pot asista la meciurile din CL,dar mi-am zis ca poate se mai ieftinesc biletele ca erau prea scumpe,insa din cate vad nu numai ca nu s-au ieftinit ci s-au scumpit cu aproximativ 30%. Probabil ca doar peluzele vor fi pline. Si asta in conditiile in care anul trecut a venit cea mai buna echipa din lume,Real Madrid si campioana ultimelor 6 campioante in Franta,Lyon + o echipa buna din Est,dynamo Kiev.

In acest an a venit Arsenal,o echipa buna de tineri muncitori insa nu de vedete ca la Madrid sau Lyon,Sevilla o echipa care am mai vazut-o pe viu si o echipa mai slaba ca Kiev,slavia praga.

Deci echipele care vin anul acesta nu au prestigiul celor de anul trecut,dar preturile s-au marit cu 30%,iar din cate am vazut imbunatatiri majore la stadion nu sunt fata de anul trecut.

Asta se numeste in termeni populari bataie de joc,domnule Argaseala,asta e motivul pentru care suporterii n-au mai venit in numar asa de mare la stadion,pentru ca multi dintre noi nu vrem sa fim luati de prosti de cioban.

Sper intr-un rezultat bun maine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

Piece of Mind01.10.2007 18:17
Sa speram ca nu vine la Steaua.

Pentru binele lui...nu as suporta sa fie tratat ca Hagi.

Bai voi sunteti chiar culmea! In loc sa va puneti problema ca si Lacatus e un zero barat in materie de antrenorat si ca la Steaua nu poate fi loc de experimente, voi va ganditi sa nu care cumva sa aiba aceeasi soarta ca si Hagi!

Bagati bine la cap: Steaua nu are nevoie neaparat de un stelist pe banca, Steaua are nevoie in primul rand de UN ANTRENOR!

**alex**01.10.2007 18:54
Dorin Goian si Florin Lovin au lipsit de la antrenamentul Stelei, desfãșurat în acestã searã în Ghencea, la care a asistat și Mirel Rãdoi.

Cei doi jucãtori, accidentați la partida cu UTA, foarte probabil, vor lipsi mâine de la meciul cu Arsenal. Dacã în locul lui Goian va intra Baciu, locul lui Lovin în teren este mai problematic. Eric Bicfalvi nu a fost nici el inclus în lot, la fel ca și polonezul Pavel Golanski, ambii incomplet refãcuți.

În schimb Croitoru și Neșu vor fi mâine pe banca de rezerve.

sursa: prosport

Pe Lovin il preferam in locul lui Ov.Petre, iar Goe este o absenta uriasa. Poate reusesc medicii maine sa-i faca niste infiltratii macar sa joace cu Arsenal.

weeezer01.10.2007 21:04

Cica s-a intors Olaroiu in tara si discuta cu Becali despre revenirea la Steaua.

strezahuzum01.10.2007 22:16

Desigur, desigur, cum sa stea expertul in coprofagie (adica mancatul de ... ) departe de furnizorul sau numarul unu ? Mai Oli, nu ti s-au aplatizat buzele din cauza lipirii frecvente si puternice de posteriorul lui El Ciobandante ?

Ia cititi mai jos superbele performante ale marelui antrenor Turcaloiu prin Arabia :

Al Hilal (Arabia Sauditã), echipa pregãtitã de Cosmin Olãroiu, a fost eliminatã din sferturile Ligii Campionilor Asiei de cãtre formația Al Wahda (Emiratele Arabe Unite). În returul disputat la Riad, trupa lui Oli a terminat la egalitate, scor 1-1, dupã ce în prima manșã scorul fusese 0-0. "Am pierdut calificarea în mod nemeritat, am dominat tot meciul.", a declarat Olãroiu.

Desigur mai Oli ca vina pentru 2 egaluri (wow, oare de ce nu ma surprinde :biggrin: ) si ratarea a INCA un obiectiv nu este a ta. Tu nu esti niciodata de vina, pentru nimic. Intotdeauna cand treaba merge prost de vina sunt adversarii, arbitrii, suporterii, federatiile de fotbal, ungurii, evreii, martienii si klingonienii.

N-ai putea macar o data in mizerabila ta existenta sa-ti cauti prin sertare coloana aia vertebrala care de vreo cativa ani ti-a disparut ?

AKM-4702.10.2007 07:59
Desigur, desigur, cum sa stea expertul in coprofagie (adica mancatul de ... ) departe de furnizorul sau numarul unu ? Mai Oli, nu ti s-au aplatizat buzele din cauza lipirii frecvente si puternice de posteriorul lui El Ciobandante ?

Ia cititi mai jos superbele performante ale marelui antrenor Turcaloiu prin Arabia :

Desigur mai Oli ca vina pentru 2 egaluri (wow, oare de ce nu ma surprinde :biggrin: ) si ratarea a INCA un obiectiv nu este a ta. Tu nu esti niciodata de vina, pentru nimic. Intotdeauna cand treaba merge prost de vina sunt adversarii, arbitrii, suporterii, federatiile de fotbal, ungurii, evreii, martienii si klingonienii.

N-ai putea macar o data in mizerabila ta existenta sa-ti cauti prin sertare coloana aia vertebrala care de vreo cativa ani ti-a disparut ?

Olaroiu nu are nicio vina, ala din-naintea lui are vina ca i-a facut o echipa care da goluri dar va reusi el sa faca o echipa care da pase numai la portar si merge la norocul bubuiturilor de la fundasi la atacanti...

weeezer02.10.2007 09:09

Hai ca ne-am linistit, "Nu ma intorc la Steaua, nu se pune problema".

«1168169170171172689»