FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1170171172173174689»
cristian8606.10.2007 17:15
@cristian86 -Care succese?... :unsure:

Cele care vor veni !

IONUTZ-CIPRIAN06.10.2007 17:37
A fost dat la Buzau pentru ca era simpatizat de Hagi!

Aceeasi banuiala o am si eu!!

Matteo06.10.2007 17:40

Andrey: "DACA Becali VA AJUNGE PRESEDINTE VA FI RAZBOI TOT TIMPUL"

Sambata, 6 Octombrie 2007

Andrey regreta ca a venit la Steaua

Portarul brazilian Andrey Nazario, care tocmai și-a reziliat contractul cu Steaua, se grãbește sã plece din România dupã tot ce a vãzut în Ghencea. Alungat de patronul Gigi Becali la echipa a doua a clubului, imediat dupã plecarea lui Mihai Stoica, Andrey a declarat pentru Antena 1, într-un interviu incendiar, cã a fost batjocorit de finanțator și n-a fost plãtit timp de trei luni.

Dupã ce și-a încheiat înțelegerea cu Steaua, pe cale amiabilã, și a primit contractul pe un an de zile, brazilianul s-a "descãrcat", la fel ca Hagi în conferința de plecare.

"Nu știu, dacã va ajunge președinte, dar nu cred, pentru cã toți știu cine este, ce se va alege de România? Va fi rãzboi tot timpul! O persoanã care pretinde cã are aâta religie, atâția sfinți pe pereți, în casã și face asta, ce religie are? În Biblia mea se spune cã trebuie sã ai respect pentru toti!", a spus Andrey despre Becali.

Atacul brazilianului a continuat, spunând cã latifundiarul nu știe nimic despre fotbal: "ªtie, da! ªtie cum sã dea suporterii afarã, asta știe bine! Din ce știu eu, nu sunt din România, Hagi este nepotul lui, al lui Becali, nu? Este rudã, prieten... Dacã îi faci asta unui prieten, eu la ce sã mã aștept?"

Andrey Nazario a mai spus cã la el în Brazilia, Steaua și-a creat o imagine foarte proastã din cauza patronului și niciun jucãtor din țara lui Ronaldinho nu mai vrea sã vinã în Ghencea.

fecaliot idiot..cat il mai indura pamantul :angry:

Dani200506.10.2007 17:49
fecaliot idiot..cat il mai indura pamantul :angry:

poi ce nu sti?la banii lui cumpara tot pamantul;))

amarel06.10.2007 22:10
Aceeasi banuiala o am si eu!!

chiar Hagi se spine ca a avut ideea asta cu imprumutul la buzau......, si l-a retinut pe bicfalvi !!

-=Danny=-07.10.2007 09:57

Mintii !!! Ochirosii in momentu de fara e mai bun ca Bicfalvi , dar cand o sa se maturizeze in fotbal , Bicfalvi , o sa fie si peste Dica .... dar momentan nu il incurajeaza nimeni pe bietul pusti ... :unsure:

amarel07.10.2007 20:14

Danny draga, nu am ce sa mint,oricum eu sunt de parerea ca Ochirosii nu trebuia imprumutat ,de bicfalvi....ce sa zic,...la inceput a fost fasnet, acum...parca s-a stins ..., nu stiu ce sa zic !!!

cristi_mold08.10.2007 09:20

Ai dreptate Bicfalvi s-a cam stins. A fost si accidentat si nici nu a prea avut sanse sa joaca. Oricum este un jucator de mare valoare si cred eu ar trebui sa joace mai des pentru a avea meciuri in picioare.

PS: Un meci in Champions League l-ar maturiza foarte mult.

Matteo08.10.2007 11:04

"O SA FAC ECHIPA IN MECIUL CU SEVILLA"

Luni, 8 Octombrie 2007

OPTIMIST Patronul bucurestenilor, Gigi Becali, este hotarât sa intervina personal pentru ca formatia sa sa scoata puncte în meciurile cu Sevilla din Liga Campionilor. "Eu nu fac echipa cu Mioveniul, eu o fac cu Sevilla ca sa-i bat si gata", a declarat optimist finantatorul ros-albastrilor, convins ca Steaua detine în continuare sanse la calificarea în primavara europeana. "Ce mare lucru e sa faci sapte puncte de-acum încolo? Batem Slavia Praga acasa, plus o victorie si un egal cu Sevilla si gata", a spus Gigi Becali.

someone shoot him

IONUTZ-CIPRIAN08.10.2007 14:11

Deci e clar,sigur vom castiga!!

weeezer08.10.2007 22:42

Conform Gazetei, George Blay a ajuns la o intelegere cu Steaua. Penultimul in topul notelor acordate de GSP, din lotul dinamovist.

predatorpulse708.10.2007 23:24

Nu se poateeeee,dupa ce am luat fraierii lui Poli,acum luam la rand prostii lui Dinamo? Doamne ce am ajuns,avem 3 jucatori bun pe postul de fundas dreapta(badoi,golanski,p Marin),si pe stanga ii avem pe nesu si emeghara. Iar in centru n-are loc de Goian,Radoi,Ghionea,rada si Baciu. Deci unde naibii il bagam pe blay?

Asta este,ciobanul si-a mai imbogatit colectia de fotbalisti submediocri... :angry:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum09.10.2007 07:12

BEEP BEEEP ... aducem un rahat de jucator, Blay, care nici banca de rezerve nu o prinde ... pentru CE ??? Ca sa se umfle oligofrenul in pene ca si Steaua a cumparat petarde de la Dinamo, nu doar invers !

Doamne, e absolut incredibil unde am ajuns. Avem 2 fundasi dreapta mai mult decat OK, Petre si Golanski, si il aducem pe al treilea, care nu si-ar gasi loc nici macar pe la Ceahlaul sau MIoveni.

Dani200509.10.2007 07:24

Ce draq sa caute asta la Steaua??Cred ca e cel mai prost jucator strain care a venit vreodata in RomaniaX(Si il luam noi ca sa batrem Arsenal cu el:))

P.S.A fost unu mai prost ca el defapt...tot la Dinamo,era portar;))

cosmin_20222209.10.2007 07:37

Chiar s-a transferat Blay la Steaua? SI daca da, pentru ce? Afaceri de-a lu Gigi? Avem oameni pe postu ala destul de buni...is nebuni.George Blay joaca pentru ei(adversari)...Petre Marin , golansky,Emeghara,Badoi chiar,si Nicolita face fata,sunt chiar 5 jucatori...Mijlocas central 000000000000000.jucam cu 11 fundasi si poate batem cumva, Doamne ajuta.

axl2309.10.2007 07:59

Daca Blay devine rezerva lui Pawel, n-am nimic impotriva.

yo_marius_xxx09.10.2007 08:08

@ axl

adica blay e rezerva lui golansky,care la randul lui e rezerva lui p.Marin??iar badoi e rezerva rezervei??...sau cum vine asta ca m-am cam incurcat in pozitii si tactica???

oare avem cumva 4(patru) jucatori pe postul de fundas dreapta?? si daca asa e,de ce avem 4(patru) fundasi dreapta??? exista vreo logica ascunsa aici????

axl2309.10.2007 08:14

Pai, dupa parerea si intuitia mea, Petrica Marin o sa paraseasca Steaua in curand si Badoi e mijlocas de meserie.

Deci, momentan avem 3 fundasi dreapta, din care doi mai mult sau mai putin valorosi (Marin si Golo) si-un polivalent (Badoi, asta ca sa nu-l mai pun la socoteala si pe Banel).

P.S. Ma duc sa-mi borasc ficatii si ma-ntorc.

cosmin_20222209.10.2007 08:25

Emeghara joaca si stanga si dreapta fara probleme, totusi nu de africani de-astia avem nevoie, poate unu gen Henry sau eto :))

cristi_mold09.10.2007 08:36

Pai daca Dinamo au luat toate petardele de la Steaua, noi de ce sa nu luam de la ei. Ca doar dupa cioban, Blay e jucator de echipa nationala. Numai ca in Angola, Togo sau Zimbabwe cam toti de pe aici de pe forum am fii :tongue:

strezahuzum09.10.2007 10:21
Daca Blay devine rezerva lui Pawel, n-am nimic impotriva.

Crezi ? Daca Blay e adus de "razboinicul luminii din Ferentari" iti dai seama ca trebuie sa fie titular. Musai. Cine nu-l baga in teren incalca vointa sa, si risca sa dispara de la echipa. Si daca Doamne fereste descoperim ca de fapt Blay asta nu-i Dani Alves, de vina vor fi impresarul lui, comunistii, Diavolul, martienii, etc.

DelPiero1009.10.2007 11:48

Ce sa caute Blay la Steaua? ****** se gasesc altundeva,butelii la fel!Sa ramana la dinamu...

**alex**09.10.2007 12:13

Un jucator mediocru, inutil Stelei in acest moment si chiar daca nu am fi avut fundas dreapta tot nu ne trebuia pentru ca nu are valoare de Steaua.

c.ronaldo1709.10.2007 12:17

Daca mi-ar fi zis cineva anul trecut ca vine Blay eram cel mai fericit. Il consideram cel mai bun fundas dreapta din Romania. Acum insa... a slabit. Daca va reveni la forma din sezonul trecut poate are sanse sa intre in inima mea, momentan insa e devreme.

weeezer09.10.2007 12:22

Problema nu e ca vine Blay. Problema e ca vine un jucator despre care Becali a zis "el este pariul meu". Ceea ce inseamna, ce? Inseamna ca va fi impus in prima echipa, sau cel putin se va incerca lucrul asta. De-aici tensiuni, noi scandaluri, si desigur neglijarea unor jucatori mai valorosi decat ganezul. Pai ce, doar nu credeti ca Jiji il ia pe Blay ca sa-l tina pe banca... nu fratilor, o sa-l bage in echipa, asta e adevarata problema in transferul asta.

«1170171172173174689»