FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1171172173174175689»
axl2309.10.2007 12:27

@weeezer si ceilalti

Dupa cum spunea si Decebal undeva, printre molizi, vom trai si vom vedea. Prea e carcotasa atitudinea asta, orice nou transfer e puricat la maxim, orice decizie e disecata pana la cele mai mici maruntaie.

Sa asteptam, sa vedem, apoi sa criticam. Blay poate fi cea mai mare toroaba din Romania sau poate fi un fundas dreapta excelent.

c.ronaldo1709.10.2007 12:44

In secundele 7,8,9 al acestui filmulet este cumva Blay?

Link: http://www.220.ro/Oare_se_va_sesiza_UEFA-15833.html

vlad7509.10.2007 12:51

Cate pariuri a pierdut si Becali asta!Sper sa vad cat mai curand antrenor la Steaua pe Virgil Becali.Ala cel putin a pariat pe Elton!

Imi este dor de Steaua.

yo_marius_xxx09.10.2007 13:47

nu vine virgil antrenor!!! ii e frica sa nu-l dea Jiji afara daca n-are rezultate!! :laugh:

Wally09.10.2007 15:37

NU spurcatilor la echipa noastra! Blay n-are ce cauta la noi! Sa-l ia Rednic sub pod ca si asa el l-a adus in Romania...

vlad7509.10.2007 15:44

Dupa ce i-a fredonat Puriu lui Gigi Copos:

"Ce bine-mi pare c-ai luat teapa

Ce bine-mi pare ca te-am pacalit",a venit randul lui UTC sa fredoneze :"Haide vino inapoi

Sa fim iar amandoi"....

Stie cineva vreun vers cu : "sa linga unde a scuipat Puriu???"

Puriu asta mare antrenor!N-a impartit banii lui Becali la 300 si acum a fugit la feroviari.Oare cati bani o mai trage pe sest fara sa stie Maftei si Malda???

Ce haios si Rednic!!Cum sedea el cu mana dreapta la piept alaturi de Borcea si canta:"Javre sau Spartani pana la moarte si imediat la prima!!"...

Vialy_Sud09.10.2007 15:59

Si io-s de parere ca nu are ce cauta la Steaua ...insa daca tot il aduce nenea` Fecali ....ar trebui sa privim partea buna ...Il aducem de la o adversara ...Forza Steaua

Wally09.10.2007 16:01

Ar fi un jucator foarte bun pentru Steaua II.

I.N.Money09.10.2007 16:15

Tare ma tem ca transferul lui Blay la noi sa insemne de fapt despartirea de Golanski in iarna(ca doar nu e pe placul "vesnicului parfumat") sau sa fie de fapt "banii" pe care Steaua urma sa ii primeasca in schimbul lui Bostina.

Maine oare ce urmeaza ? :rolleyes:

JDERUL09.10.2007 17:15

@I.N.MONEY

Ai dreptate in ambele cazuri.Doar Rednic ar putea sa-i strice socotelile,bineanteles daca va considera ca este oportun sa-l ia pe Blay cu el la palome.

axl2309.10.2007 17:33

O emisiune interesanta pe TVR1, "Intre bine si rau", a lui Liviu Mihaiu (pe care am avut placerea sa-l cunosc personal acum cativa ani), cu invitati din lumea fotbalului. Va recomand s-o urmariti.

I.N.Money09.10.2007 18:12

Am prins si eu emisiunea propusa de tine Axl si vreau sa spun ca rar mi-a fost dat sa vad in Romania dupa 89,un ziarist atat de profesionist si bine informat cum este Radu Naum.

Pacat insa ca sunt cateva personaje care strica ambianta selecta de la aceasta emisiune.

axl2309.10.2007 18:15
cateva personaje ... strica ambianta selecta de la aceasta emisiune.

Singurul astfel de personaj, trecand peste orice animozitate de azi sau de aiurea, imi pare mizeria de Dragomir.

Wally09.10.2007 18:16

S-A AMANAT MECIUL DINTRE Steaua SI GLORIA
Marti, 9 Octombrie 2007

Ioan Horoba
Cluburile Steaua și Gloria Bistrița au decis sã amâne, pentru data de 5 decembrie, meciul direct dintre cele douã formații programat în etapa a XI-a a Ligii I, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, vicepreședintele grupãrii ardelene, Ioan Horoba. 

"Steaua a solicitat amânarea meciului, iar noi am fost de acord. Motivul? Au mulți jucãtori la naționalã, care revin la echipã joi, 18 octombrie, apoi pe 20 ar fi trebuit sã joace cu noi, iar marți, pe 23 octombrie, la Sevilla. Dacã noi am cãzut de acord, LPF va aproba și ea amânarea. Avantajos pentru noi nu e, pentru cã avem trei sãpentruãmâni de inactivitate, dar nu vrem ca apoi Steaua sã plângã cã din cauza Gloriei nu a fãcut punctele necesare accederii în primãvara europeanã", a spus Horoba.

Steaua mai are un meci amânat, cel cu Pandurii Târgu Jiu din etapa a V-a. Atunci, partida a fost amânatã pentru ca steliștii sã poatã pregãti cum trebuie meciul cu BATE Borisov din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Data disputãrii acestei restanțe nu a fost încã stabilitã.

Sursa: Prosport

Iar ne amanam meciuri? Unde o sa ajungem?

axl2309.10.2007 18:19

Ha ha ha ha, Dragomir catre Iacov: "Da' cine esti tu, ma? Tu esti un puscarias!"

Wally09.10.2007 18:22

Si Mitica e un militian...

c.ronaldo1709.10.2007 18:24

Cum sa amani ma meciul? Suntem de rasul Europei... Nici Bate "Berisov" nu a facut asa ceva.

**alex**09.10.2007 18:59

Ne-am cumparat o groaza de jucatori in vara ca sa avem 2 echipe, una in Champions League, una in campionat si noi tot ne amanam meciurile..

Wally09.10.2007 19:21

Una dintre cele 2 echipe jumatate e accidentata, jumatate imprumutata.

yo_marius_xxx09.10.2007 20:02

destul de urata emisiunea....singul obiectiv si la subiect cat de cat a fost naum.....si mi s-a parut mie sau mihaiu e un pic simpatizant cateilor???

p.s. mi-a mai placut b.olteanu(cred ca e singura data cand mi-a placut ce a zis),si putin de tot MM-ul...in rest.....

LATER EDIT: am 2 stiri:

1.Rednic e la rapid(cat am mai ras!!)...nu e Rednic ala care canta"ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa"? sau ala care zicea ca face pe rapid ce fac cainii pe gard??si uite......fiecare primeste ce merita!!!! asa si Copos

2.iulia vantur si-a pus silicoane!!!! :laugh:

p.s. mie personal imi place mai mult a 2-a stire!!!

cHrisTophE piNna10.10.2007 10:34

Link : http://www.sport.ro/stiri/18042/BERGODI-DA...-LA-Steaua.html

Ar fii oare bun pentru Steaua ...? Ar trebui incercat?...

korynna10.10.2007 10:38

Cu siguranta... :icon_rolleyes:

DelPiero1010.10.2007 11:58

Dau bairam daca vine Bergodi in Ghencea...

DanStan10.10.2007 14:18

Mde, imi inchipui cum sta treaba. Vrea sefu' al mare sa-l bage pe felie pe Rednic dar sa nici nu poata fi acuzat de ceva daca treaba merge prost. Ca doar subpodarii n-au uitat ce le-a facut Rednic anul' trecut. Care-i solutia ? Presa care-i gadila la sentiment pe milogi tre' sa-l scoata acu' pe Bergodi tradator. Ca daca reiese ca e tradator atunci aia care-l regreta vor face ... ciocu' mai mic. Nu vine Bergodi la Steaua, ca doar a stat destul prin Romania si stie cum e cu ciobanu'.

DelPiero1010.10.2007 15:04

Nu cred Dan Stan,Bergodi a spus ca ar veni si maine la Steaua daca i s-ar propune asta!Stie mai mult ca sigur ca ii va fi greu cu oieru',dar dorinta de revansa e de asemenea f. mare!Acum insa,vorbim vorbe,e clar ca Bergodi nu are cum sa ajunga in Ghencea...

«1171172173174175689»