Consider ca a castigat televiziunea cea mai potrivita pentru astfel de transmisii.As zice,televiziunea specializata pe astfel de transmisii.
Consider ca a castigat televiziunea cea mai potrivita pentru astfel de transmisii.As zice,televiziunea specializata pe astfel de transmisii.
Pro TV transmite Liga Campionilor!Pro TV a cîștigat licitația pentru transmiterea meciurilor din Liga Campionilor pentru urmãtoarele 3 sezoane. La aceastã licitație au mai participat alte trei televiziuni, TVR, Antena 1 și Realitatea TV
sursa: gsp
Eu zic ca era bine se le cumpere TVR 1. Parerea mea e ca au comentatori mai buni. In plus Pro TV a dat meciul cu Rapid de la Feyyenoord, mi se pare, si aveau niste comentatori....
-
@Papp
cum zicea si Virgil, Pro TV are experienta in astfel de transmisii. Conteaza foarte mult.
Daca Steaua sau orice echipa din Romania se califica in grupe anul asta cine le transmite meciurile, Pro TV sau TVR 1?
Evident ca Pro TV.....
Eu zic ca e mai bine ca au luat Pro TV drepturile pt UCL, si imaginea se vede mai calumea umpic decat pe tvr si stiu si ei sa promoveze meciurile, comentatorii sunt si ei printre cei mai buni. Bine ca nu le-a luat antena1 sau realitatea ca nu aveam chef sa ma enrevez la fiecare cuvant spus de idiotzii aia.
Eu sunt PRO Pro TV... ![]()
Au experienta intradevar si pe desupra eu cred ca s-au dovedit cei mai impartiali...
De pilda incep sa apreciez mai mult ziarul PROSPORT decat gazeta de cand cei de la ziarul lui Ioanitoia duc o campanie ANTI-Steaua pe fata...
Zic asta in ideea ca vom ajunge in grupele CL... :wink:
Pe mine nu ma intereseaza cine trasmite..binenteles ca nu ash fi vrut ca Antena sau Realitatea ..dar atat timp cat Steaua castiga nimic numai conteaza.
dak vom ajunge in grupe..huh..acolo ne vom arata adevarata valoare...
Forza Steaua
Am o mare rugaminte catre toti stelistii : VA ROG INSISTENT SA NU MAI ACCESATI ALTE SIT-URI CARE SE CRED SIT-URILE SUPORTERILOR STELISTI . Din pacate sit-ul suporterilor Stelisti este pe locul 5 in topul traficului . UNICUL SIT AL SUPORTERILOR STELISTI ESTE ACESTA .
sursa : hartie ieftina gsp
"Comisia va delibera și va da o decizie în câteva zile. În cadrul ședinței, domnul Pãun (n.r. - președintele Partidei Romilor, Nicolae Pãun) m-a luminat prin ce a spus. A spus lucruri logice, cum cã Rapid nu se poate simți jingnit pentru cã nu este afiliat și înregistrat ca club al romilor. Domnul Pãun a spus cã e rom sadea și cã nu s-a simțit cu nimic jignit de ce s-a scandat. Nici dânsul și nici etnia romã", a spus Becali.
Întrebat dacã va fi o decizie defavorabilã Stelei, Becali a rãspuns: "Nu are cum sã fie defavorabilã. Nu se poate, pentru cã domnul Pãun a spus cã și în situația în care se face memoriu la FIFA, dupã pãrerea dânsului, în România nu sunt cluburi discriminatorii, iar dânsul este președintele etniei rome și asta conteazã la FIFA și UEFA"."
www.fcsteaua.ro
Recursul Etapei, azi la 23:05, cu George Ogăraru, Dan Petrescu, Anghel Iordănescu şi Gino Iorgulescu
sursa: gsp
abia astept sa-l vad pe goga
si pe ursu si tomescu la realitatea, sa vad ce comenteaza... baba aia de tomescu, care face parte din comisia de apel, care la meciul sportul-CFR Cluj din tur din "basinica" nu-l scotea pe munti, care e clar anti-Steaua...
Pai batranul Tomescu,daca nu ma insel e rapidist declarat :?
"batranul tomescu" umbla cu sarcofagul dupa el, ca sa nu mai zic de perfuzia "la purtator"... ar trebui sa mai stea p'acasa... pai il cauta moartea p'acasa si el e la comisia de apel :evil:
a fost o chestie in ziare zilele trecute cu un membru al comisiei de apel care a spus ca Steaua risca intr-adevar sa piarda trei puncte dupa faza de la meciul cu sportul. numai ca a dorit sa-si pastreze anonimatul, pentru ca vezi doamne spunand chestia asta s-a antepronuntat... deci, in concluzie, nestiind cine nu ar mai avea drept de vot in comisie, ar trebui sa nu se mai judece deloc cazul, pentru ca putea fi oricine nu? se poate considera ca se influenteaza judecata, ca se inoculeaza o idee... parerea mea... hic! ![]()
Nea Traian e cu Sportul, deci cu Rapid, si oricum impotriva Stelei.
Nea Traian ? Despre mortzi numai de bine...
Daca nu este doar o inventie a celor de la GSP, acel personaj anonim nu poate fi decat Traian Tomescu. Nu mi-au placut nici vorbele urate pe care le-a scos despre Carlos. Eu il consider un batran senil care tine mortis sa isi dea importanta in peisajul fotbalistic autohton.
cei sa-i faci lu tomescu ma ca acu cateva editii imi era greatza sa ma uit la recurs ca-i curgeau la mosneag balele ... bleah
Si tu crezi ca ne-ai facut acum pofta de mancare ?
Adevarata sau nu, stirea in cauza(cea cu declaratia sub protectia anonimatului a unui membru din comisie) este o stire perfida si extrem de periculoasa pentru ca pune presiune pe respectiva comisie. Cei de acolo sunt constienti de faptul ca in cazul in care vor anula recursul celor de la Rapid, presa va vorbi in mod intentionat de anumite asa-zise influente.
Interesant este faptul ca respectiva declaratie a aparut doar in GSP. Sa mai spui ca presa nu e perversa si murdara....
"PRO: Îţi pare rău că ai plecat de la Steaua?
Vasili: (oftează) Asta e viaţa... A plecat şi Protasov, nu numai eu. Mi-au plăcut foarte mult anii pe care i-am petrecut în Ghencea. M-aş întoarce oricând. Am ţinut legătura cu Mihai Stoica şi i-am felicitat pe colegi prin intermediul lui după meciul cu Rapid din Cupa UEFA. Sper să câştige campionatul şi să îmi trimită şi mie un tricou de campion." (prosport.ro)
Asta da stire :lol: ar fi o concurenta interesanta intre Carlos si Vasili.
@Melku
fara indoiala,titular ar fi Carlos ............... la gafe monumentale ![]()

prima data cand vad si eu ceva pro Steaua...
http://www.evz.ro/article.php?artid=260394
cred ca daca il vad odata pe strada pe infectu asta ii dau o bata in mecla aia de oligogren...