FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«11415161718689»
forever_STEAUA26.05.2006 11:03

@sorin_777

"Stirile zilei" pe radio total sport au inceput cu protestul stelistilor publicat pe site-ul fcsteaua.ro.

tanti26.05.2006 11:12

pai da, ca acolo e safta, care, chiar daca a fost dat afara, tot stelist ramane :lol:

forever_STEAUA26.05.2006 11:14

@tanti

Gabi nu a fost dat afara...

tanti26.05.2006 11:17

@forever_STEAUA

eu asa citisem undeva... ma rog, important e ca e stelist :)

cristianotopeanu26.05.2006 11:23
trustul gsp - stelisti.ro, a dat dovada de o neaspteptata impartialitate publicand protestul suporterilor nostri facut pe acest site. Foarte bine, se pare ca se poate totusi.

Da, se poate! Totusi, se impune o precizare: gsp (ziarul e una), gsp.ro (site-ul) e altceva. Iar stelisti.ro e ... "si mai altceva". Ceea ce inseamna ca citarea comunicatului de pe fcsteaua.ro pe stelisti.ro nu este deloc intamplatoare ;). Punem pariu ca in ziar nu avea loc asa ceva? :D

Virgil26.05.2006 11:28

E clar ca ai dreptate.Multumim Cristi ! A,salut Cristi ! :)

sorin_77726.05.2006 11:33

Si totusi ce vrea sa spuna aces baiat?

"Ura de rasã

Alin Buzãrin

Jucãtorii Stelei, victorioși cu Sportul și, pe cale de consecințã, bucuroși și transpirați s-au dus în fața galeriei și au strigat cã au boalã pe țigani. ªtiam asta, la clubul roș-albastru e o idee de bazã de vreo 50 de ani încoace, de cînd echipa armatei era încurajatã de rãcani din fundul Moldovei, iar cea de lîngã șine de populația cartierului, în care minoritatea românã se afla în pericol.

ªi cum sã nu știm asta, cînd, pînã nu demult, la stația de amplificare a stadionului se punea o melodie tîmpã, cu ritmuri hip-hopiste, în care se spunea ce bine e sã ai 20 de ani și sã dai, bip, la țigani. Asta se întîmpla în 2004, chiar pe la începutul lui 2005, cînd România încã nu era atît de deranjatã de stegulețele roșii.

Acum este. Guvernul ne prezintã amînarea verdictului UE pentru la toamnã ca pe un mare succes, nu ca pe un eșec de-o evidențã zdrobitoare. E limpede cã avem probleme, inclusiv de discriminare rasialã, și e bine sã le rezolvãm.

Pentru asta avem la îndemînã instituțiile statului. De exemplu, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminãrii. Instituție bugetarã, cu președinte remunerat bine și televizat abundent. Cu șofer, secretarã, firmã de pazã plãtitã din bani publici, deconturi, faxuri, cafele, copiatoare, deplasãri în strãinãtate. Toate aceste cheltuieli le suportã contribuabilul. Rromul, ca sã nu mai fie fãcut țigan pe stradã, și românul, sã învețe sã nu mai fie neam prost și sã-i spunã țiganului cioarã.

Dacã n-ar fi fost fotbalul, unde într-adevãr rasismul iese în evidențã prin mediatizarea fenomenului, am fi știut oare cã existã o instituție publicã avînd drept obiect de activitate combaterea discriminãrii? Nu numai rasiale, ci și sexuale, sociale, economice și de care o mai fi? A apãrut vreodatã, vreo secundã, la televizor Csaba Asztalos? Dacã da, ar fi trebuit sã spunã cã în România discriminarea existã, de fapt, pretutindeni, pe stradã în funcție de țoale, la semafor în funcție de marcã și de capacitate cilindricã sau la spital în funcție de șpaga pe care o dai doctorului. Sau la tribunal, în funcție de cît minți. N-a apãrut și nici nu va apãrea. ªi-a justificat, pe seama fotbalului, existența. A sa și a instituției publice pe care o conduce. ªi a trimis o echipã româneascã, Steaua, sã joace pe teren strãin în Cupa UEFA.

Un campionat se cîștigã pe teren, nu în fața instituțiilor statului. Cînd ieși la rampã grație fotbalului, trebuie sã-l respecți. El presupune douã echipe, douã porți și 22 de jucãtori. În rest, un vicepremier a cãrui echipã luptã la titlu, poate acționa, la o adicã, toate pîrghiile guvernamentale de care dispune."

Virgil26.05.2006 11:44

A zis si de rau,dar mai mult de bine.

FanSteaua4Life26.05.2006 11:50

Ma mira obiectivismul lui Alin Buzarin...

PS:Asztalos zice ca romani sunt rasisti, dar ungurii lui cum or fi...de cate ori ma duc prin adreal, in orasele cu multi maghiar, daca intri intr-un magazin sa cumperi paine risti sa nu primesti daca nu sti maghiara...mi sa intamplat in Sovata acum cativa ani, asta cum se mai numeste???Sau marko bela, cand a candidat la presedentie, nu a vorbit in maghiara???nu tot discriminare rasiala se numeste???Daca ii spun uni tigan, "bai tiganee" e rasism, daca imi spune un tigan "bai romane" mai e oare rasism?Oare nu e acelasi lucru???Bine mai spunea Cheloo, "suntem o minoritate in propria tara"...

sorin_77726.05.2006 11:58

A dovedit, e drept, impartialitate... dar tot nu inteleg de ce nimeni nu scrie ceva PRO Steaua, ca PRO Rapid e o "baza" ???

korynna26.05.2006 12:03

si au fost nevoie de 50 de ani k sa isi dea seama k asta e vezi doamne rasism?dak nu faceau astia de la rapid tot posibilul k sa nu luam campionatul si nu scoteau in evidenta aceasta scandare mai treceau 50 de ani si nu mai zicea nimeni nimik!dar asa e in Romania dupa ce arunca unu cu piatra sar toti

Virgil26.05.2006 12:05

Ceea ce a scris Buzarin,eu consider ca e obiectiv si in acelasi timp ne avantajeaza.Far sa fie insa pro Steaua.

Ne e suficienta obiectivitatea,pentru ca nu s-a intamplat nimic grav.S-au spus lucruri care se spun de o viata intreaga si pe care nimeni nu le considera rasism.

Rasismul e cu totul altceva.Cititi DEX-UL SI O SA VA CONVINGETI.

Rossoblu26.05.2006 12:10

va merge linku asta? http://www.filelodge.com/files/room12/3011...au%20masuri.avi

cred ca l-au pus la misto astia de pe gsp doar ca sa nu para ca le ia partea crapizilor...pt ca mie nu-mi merge

korynna26.05.2006 12:15

da merge!asta e de trimis la FARE

tanti26.05.2006 12:15

@mir3l

la mine a mers... dar nu m-ar mira ca in cazul in care acest material ar ajunge pe masa vreunei comisii sa spuna ca ei nu stiu ce se striga atunci cand se pune bip (sau, ma rog, se intrerupe sunetul)... nu m-ar mira nimic in tara asta....

Rossoblu26.05.2006 12:27
@mir3l

la mine a mers... dar nu m-ar mira ca in cazul in care acest material ar ajunge pe masa vreunei comisii sa spuna ca ei nu stiu ce se striga atunci cand se pune bip (sau, ma rog, se intrerupe sunetul)... nu m-ar mira nimic in tara asta....

pai da.....au cenzurat infectii ca sa nu se auda ce scandeaza..astia de la Gsp sunt niste infecti care tin cu crapid

Suntem pe un forum civilizat,nu la colt de strada.Te rog sa te abtii de la insulte gratuite,dar chiar de la insulte si cuvinte injurioase in general.

Trebuie sa fim superiori.

Incearca sa te comporti ca atare.

Moderator

sorin_77726.05.2006 12:47

O tara intreaga stie ca GSP si Antena 1 in special duc o campanie impotriva Stelei si a lui GG... Toti cei care isi fac meseria acolo sunt niste lingai si nu au treaba cu jurnalistica... Eu nu am mai cumparat ziarul de mai bine de un an, mai bine citesc pe net pentru ca acolo apar aberatiile cele mai importante, le spun aberatii pentru ca nu se pot numii stiri. Colac peste pupaza trebuie sa indur si comentariul facut de Antena 1 la meciul nostru de acasa cu Jiul pentru ca ni s-a furat prilejul de a ne lua ramas bun de la Ogararu.

GSP si antena 1 = niste mizerii.

weber_p26.05.2006 12:51

La mine unu a mers! material de trimis la FARE si la LPF!! asta ce mai e dak nu e jignire adusa public unei persoane Romanaia!! cu aceste imagini Rodoi poate sa ii dea in judecata pe rapidisti!

La FARE ar trebui trimise toate meciurile dintre Steaua-Dinamo; Steaua-Rapid; Steaua-Craiova; Dinamo-Rapid; Rapid/Dinamo-Craiova! in toate aceste meciuri sunt scandari cu caracter mai deocheat! sa vedem care dintre galerii injura cel mai mult!

Si sa fim seriosi ca asta se intampla si in Italia si in Anglia, Olanda, Franta! Dar normal ca toti acum sunt cu ochii pe echipa aia "mica si nesimtita" din Romania care a intrznit sa ajunga pana in semifinalele cupei UEFA si sa sperie intraga Europa!!

cristianotopeanu26.05.2006 13:42

A dovedit, e drept, impartialitate... dar tot nu inteleg de ce nimeni nu scrie ceva PRO Steaua, ca PRO Rapid e o "baza" ???

Luati-o ca pe o gluma. Nu e lumea neaparat pro-Rapid, ci "impartiala" ;). Iar asta nu inseamna sa laude, ci sa critice. Exceptie fac meciurile din cupele europene.

cristianotopeanu26.05.2006 13:45
@mir3l

pai da.....au cenzurat infectii ca sa nu se auda ce scandeaza..astia de la Gsp sunt niste infecti care tin cu Rapid

Suntem pe un forum civilizat,nu la colt de strada.Te rog sa te abtii de la insulte gratuite,dar chiar de la insulte si cuvinte injurioase in general.

Trebuie sa fim superiori.

Incearca sa te comporti ca atare.

Moderator

Draga, nu GSP a pus pe site acel clip, ci eu. Si clipul este pus pe stelisti, apoi am cerut un promo pe GSP. Ce e asa greu de priceput?

De ce am cenzurat cuvantul cheie? Doar nu doreai sa fiu dat in judecata! Plus ca nu am voie sa dau asemenea cuvinte obscene.

Cat despre link, merge foarte bine, doar ca filelodge te obliga sa vezi un mic promo inainte de download.

cristianotopeanu26.05.2006 13:48
va merge linku asta? http://www.filelodge.com/files/room12/3011...au%20masuri.avi

cred ca l-au pus la misto astia de pe gsp doar ca sa nu para ca le ia partea crapizilor...pt ca mie nu-mi merge

Nu, nu, nu. Nu GSP a pus clipul. GSP a facut doar promo la ceea ce am pus eu, pentru ca nu ei au filmat acele secvente. Treaba merge asa: eu dau ceva, apoi se promoveaza pe GSP. Simplu, nu?

Rossoblu26.05.2006 13:52

il ai si fara cenzura daca da trimitemi-l si mie la a***@*** pls

Off topic.

Pentru dicutiile private folositi cu incredere mesajele private.

Moderator

forever_STEAUA27.05.2006 09:43

Pro TV transmite Liga Campionilor!

Pro TV a cîştigat licitaţia pentru transmiterea meciurilor din Liga Campionilor pentru următoarele 3 sezoane. La această licitaţie au mai participat alte trei televiziuni, TVR, Antena 1 şi Realitatea TV

sursa: gsp

Motanu D27.05.2006 09:46

Foarte bine ca a castigat Pro TV. Au experienta ultimilor ani si au reusit transmisiuni foarte bune din Liga.

Realitatea TV nu are expereinta in domeniu, Antena 1 are comentatori jalnici, iar daca ar fi castigat TVR televiziunea publica intra in competitie cu TV Sport.

Papp27.05.2006 09:47

@ Gaby

Uita ca Ogararu pleaca!!!

«11415161718689»