Nicu Paun, presedintele Partidei Rromilor, a declarat: "Nu trebuie ca Steaua sa fie depunctată, dar e necesar ca galeria Stelei sa isi modifice versurile."
Nicu Paun, presedintele Partidei Rromilor, a declarat: "Nu trebuie ca Steaua sa fie depunctată, dar e necesar ca galeria Stelei sa isi modifice versurile."
incep raspunsurile:
sursa GSP
Nicu Paun, presedintele Partidei Rromilor, a declarat: "Nu trebuie ca Steaua sa fie depunctatã, dar e necesar ca galeria Stelei sa isi modifice versurile."
incercati sa cititi printre randuri. Suna ca ultim avertisment... Toti trebuie sa intelegem ca este un moment de cotitura cand de astazi putem sa ne aratam dispretu fata de rapid facandu-i milogi, cersetori, neputinciosi, frustrati... dar NICIODATA tigani...
Un om intr-adevar inteligent acest Nicolae Paun.A inteles,ca noi toti,ca acea scandare nu reprezinta un slogan rasist,ci ca e pur si simplu un pamflet.
sa fim seriosi! este ridicol ceea ce incearca rapidul sa faca! este clar, cuvantul "milogi" din versurile cantate de galeria noastra se refera exclusiv la Rapid, nu la Rromi ca etnie, pana si Banel Nicolita care este de etnie Rroma si pe care il stimam canta... adik... nu vi se pare dubios? daca erau niste versuri care atacau direct persoanele de etnie Rroma, Banel nu cred ca ar fi cantat...
si acum il citez pe Gigi Becali: "Va spun ca daca Steaua va fi depunctata, o sa fie revolutie in Romania"
daca Steaua va fi depunctata o sa fie cel mai nedrept lucru care s-a intamplat vreodata in fotbalul Romanesc.
Stim bine ca Rapidul a incercat prin toate mijloacele sa ne puna piedica, sa castige campionatul... n-au reushit, sper ca nici de data asta nu vor reushi...
FORZA Steaua!!!
Conform radio Totalsport fm , nu a fost luata nici o decizie in cazul memoriului depus de rapid.
Zi grea pt mine azi ... inca nu s-a incheiat. Nicu Paun s-o fi dus el acolo dar cred ca s-a dus DEGEABA daca versurile nu vor fi modificate.
Acum depinde doar de noi , de noi cei care mergem pe stadion , de noi cei care stam acasa , de noi cei care doar simpatizam sa sustinem echipa . Depinde si de oficialii clubului , acestia trebuie sa fie mai echilibrati in aparitiile publice si mai agresivi in a promova Clubul Steaua si nu propriile persoane!
toti din Romania stiu care e adevaratul interes in spatele acestei manevre , dar in afara tarii nu. Pe asta se bazeaza echipa de sub pod ... si ne pot face mult rau!!
MAre atentie de aici inainte ... asta trebuie sa fie deviza suporterului stelist pe stadion (acasa sau in deplasare). Iar la meciul cu Jiul , daca se va mai disputa pe Lia cu spectatori, ar fi bine venita o coregrafie care sa afiseze pe toata peluza cuvantul MILOGII.
Mai bine venita ar fi o coregrafie care sa afiseze pe toata peluza cuvantul Ogararu. 8)
si MILOGII in repriza 2 :lol: :evil:
S-a terminat sedinta care a analizat memoriul depus de Rapid impotriva Stelei. Din partea Stelei a fost prezent Valeriu Argaseala, ulterior sosind si Gigi Becali. Comisia va lua o decizie in citeva zile. Rapid a cerut depunctarea Stelei pentru scandari rasiste ale jucatorilor la adresa giulestenilor.
sursa: gsp
Becali a afirmat: "Ăla este un imn, ce au scandat jucătorii. Este cum le spui la dinamovişti «câini». Ce, ei se supără? Aşa şi cei de la Rapid sunt consideraţi «ţigani», dar ăsta este pamflet, cum zice Corneliu Vadim Tudor. Noi avem la Steaua în echipă şi în galerie mai mulţi ţigani decât are Rapid. N-avem cum să le scoatem din cap oamenilor, sute de ani aşa va fi numită echipa Rapid: «ţigani». Care este problema? Ei trebuie să se mândrească. Ce? E jignire sau discriminare asta? Înseamnă că ei dacă se simt jigniţi, atunci ei fac actul de discriminare" (prosport.ro)
Nu credeam ca am sa recunosc vreodata ca Gigi a spus ceva INTELIGENT dar asa este cazul in declaratia de mai sus, pana la urma asta e purul adevar...
@ "Melku"
vad ca nu se doreste gasirea imaginilor video in care recunosteau rapidistii cintau, mindri "dupa 23 de ani (am fost nevoit sa intru la ei pe site pt a vedea despre perioada) cupa este la tigani"
asta este o recunoastere a denumirii pe care o au si dovedeste ca nu este discriminare. dinamovistii au fost numiti "ciini", si-au asumat definitia si sunt mindri de ea. cum au fost si rapidistii de mindri la momentul respectiv.
acea inregistrare ar fi fost mult mai folositoare clubului astazi la comisie. le-ar fi inchis gura milogilor
Nu e adevarat , atata nesimtire rar am vazut adunata la un loc !!!
Vreau să precizez că niciodată Rapid nu va dori să câştige un campionat sau orice trofeu prin depunctarea unui adversar.
sursa : http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=110297
@waste : ai dreptate mai bine ii ignoram! Ogararu merita o coregrafie !
"dupa 23 de ani (am fost nevoit sa intru la ei pe site pt a vedea despre perioada) cupa este la rromi"
da-mi si mie link te rog... ![]()
meciul cu Jiul se va juca fara spectatori
E pacat ca Oga la ultimul meci sa nu fie aclamat in ultimul meci al Stelei pe teren propriu pentru el..
am scapat cu bine... am avut noroc ca nu ne-au depunctat... asta era targetul celor de la rapid... au facut presiune asupra noastra, vor titlul cu orice pret! sa speram ca vom castiga cele doua meciuri...
cat despre ultimul meci... mergem toti la Vaslui! sa se simta echipa noastra ca acasa!
FORZA Steaua!!!
Toti sunt impotriva noastra! Incearca cu arbitrii, cu acuze de blaturi la meciurile noastre cand ei ar trebui sa se uite intai in ograda lor, acum cu depunctarea...suspendarea terenului o etapa este o pierdere imensa, era ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, era nevoie de public, acum avem un drum mult mai greu catre titlu!
Sunt extrem de nervos din cauza frustrarii ciorilor, vor sa castige campionatul prin orice mijloace! TREBUIE SA INTELEGETI FRUSTRATILOR CA NOI V-AM ELIMINAT DIN Cupa UEFA, NOI SUNTEM PE PRIMUL LOC SI NOI VOM CASTIGA TITLUL!
In incheiere va salut [...]
Editat. Moderatorii
Dupa incidentele provocate de galeria rapidului la meciul cu noi din retur,Dumitru Dragomir a declarat ca rapidul ar trebui sa joace un meci fara spectatori insa nu se va lua aceasta decizie "pentru a nu dezechilibra lupta pentru titlu" :? Observ ca in cazul nostru nu s-a judecat cu aceeasi unitate de masura 8O Imi este greata cand vad ce se intampla in fotbalul romanesc.rapidistii pot injura Steaua in frunte cu Razvan Lucescu si Copos iar noi suntem suspendati pentru rasism.Este acelasi concept tampit,numit "discriminare pozitiva" prin care copiii de etnie rroma au dreptul sa intre fara examen la orice liceu.
Pana la urma cate sentinte se dau :?: Daca azi s-a decis amenda plus meci fara spectatori atunci ce verdict mai asteapta astia in zilele urmatoare :?:
pai asta e sentinta... sper... :-s
Se striga pe stadioane de ani de zile Am avut si vom avea mereu...
Intrebare: DE CE ACUM S-AU GASIT SA NE SUSPENDE?????
pentru ca Steaua daca va castiga titlu va fi prima echipa dupa 9 ani in Grupele UCL.Ar fii o umilinta in plus si nu cred ca ar mai suporta.Plus noile prevederi FIFA dupa meciul de la Zaragoza
cum de ce?! ei vor sa realizeze "eventul"... rapid nu este echipa de event! nici macar de cupa!... sa fim seriosi...
Mor de ciuda. Nu se poate asa ceva. Nu-mi vine sa cred ca nu voi avea ocazia sa-l mai vad odata pe George Ogararu. Cea mai mare nedreptate care i se putea face. Inca o dovada ca a facut bine ca a plecat din acest campionat. Nu cred ca exista la ora actuala un fotbalist roman cu calitatile fotbalistice si morale ale acestui jucator si idiotii ii iau sansa sa-si ia revedere de la suporteri. sunt un car de nervi.
Am mai spus-o, atat timp cat Ogararu are mai putine titluri decat Semeghin nu trebuie sa ne miram ca ne pleaca valorile din toate domeniile. in aceasta tara oamenii mediocrii tin sa-i umileasca incontinu pe cei de valoare.
Degeaba va mandriti cu ce ati facut, ceea ce faceti in prezent si ceea ce veti face in viitor, pentru ca nu aveti cum sa intelegeti notiunea de suporter, dragostea pentru echipa.Cei mai multi dintre voi considerati ca imnul Stelei este sccoter-maria si ca este frumos. Nu aveti cum sa stiti ce este acela imn de echipa pentru ca nu stiti ce e aia sa iubiti o echipa. Mandria fata de Rapid este pretutindeni, indiferent de palmares, rezultatele pe care le are si indiferent de divizia in care joaca. Asta inseamna dragoste adevarata.
"CÂND VOI FI EU PREŞEDINTE NUMAI Steaua VA CÂŞTIGA CAMPIONATUL" (TE LASĂ MUT ŞI FĂRĂ CUVINTE)
O ÎNTREBARE "MILIOANELOR" DE SUPORTERI STELIŞTI: NU-I AŞA CĂ VĂ PLACE CUM VORBEŞTE ŞI GÂNDEŞTE SFÂNTUL VOSTRU CONDUCĂTOR ?
Si pe de alta parte va spun sincer: majoritatea rapidistilor nu ar fii mandrii de castigarea titlui de carte Rapid in acest mod.
Imi cer scuze ca dak v`am jignit sau dak v`a deranjat ceea ce am zis aici dar trebuia sa`mi spun parerea dupa ce am citit toate mesajele voastre.
Imi pare rau ca nu il veti putea sustine pe Ogararu, merita !! Km atat
Numai bine