cind Lucescu si Copos cintau impreuna cu lautarii acel cintec prin care isi asumau porecla de ce nu facea dinu vama sesizare la UEFA...?
at nu se mai numea rasism...
cind Lucescu si Copos cintau impreuna cu lautarii acel cintec prin care isi asumau porecla de ce nu facea dinu vama sesizare la UEFA...?
at nu se mai numea rasism...
@ DTP-Ludacris
cred ca e un promo facut dupa o declaratie a lui Gigi
Aseara, la B1TV, finantatorul Stelei a declarat:
"A venit cineva de la Chelsea si a vrut sa stie daca nu-i dau drumul lui Nicolita. I-am raspuns ca nu-i dau drumul. I-am zis ca îi costã 20 de milioane de euro."
parerea mea este ca totusi sa nu se mai foloseasca cuvintul cu ue, dar sa se foloseasca in continuare apelativul de milogi, alaturi de altele precum "indieni" si "papagali"mai home, voi ati ajuns niste milogi... sunteti voi corectitudinea intruchipata si aveti dreptul sa ridicati piatra de jos... Voi nu sunteti decat niste milogi si atat...
Iar aceasta scandare va aste cea mai adecvata:
"AM AVUT SI VOM AVEA MEREU BOALA PE MILOGI,
NE ... PE EI LA INFINIT ... LU' Rapid... "
Incepe contraatacul baieti:
"Nicu Paun chemat la LPF
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a sosit la LPF insotit de Nicu Paun, Presedintele Partidei Rromilor si deputat in Parlamentul Romaniei." sursa gazeta zvonurilor
Gigi Becali:
"Daca Steaua este depunctata o sa fie revolutie in Romania"(gsp)
chiar asa o sa fie...
@felix4you2002
"Indieni" nu e bine. Ca zic rapizii ca e rasism. :twisted: Papagali merge, ca doar sa dea din gura stiu. Si asta doar cei care au fost "dresati". :twisted:
Incepe contraatacul baieti:
"Nicu Paun chemat la LPF
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a sosit la LPF insotit de Nicu Paun, Presedintele Partidei Rromilor si deputat in Parlamentul Romaniei." sursa gazeta zvonurilor
Asta e tare, presedintele rromilor il insoteste la comisie pe cel "acuzat" de rasism...
Revolutie, cred ca e putin spus.
Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, a declarat astazi la iesirea din sediul DNA: "Vasluiul nu va da meciul Stelei; tin sa va asigur ca meciul se va juca doar pe teren si ca am incredere in antrenorul echipei, Mircea Rednic." sursa gsp
Nici nu vrem, il luam singuri ca suntem mai buni... :lol: :lol: :lol:
...
Asta e tare, presedintele rromilor il insoteste la comisie pe cel "acuzat" de rasism...
Si presedintele rromilor o sa declare ca e Stelist si ca nu s-a simtit absolut deloc jignit... :lol: :lol: :lol:
E istet nea Gigi ![]()
asta e cea mai tare faza!sa mai zica cineva ceva :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Stati sa vedem rezultatul, desi mi-a cam crescut moralul...
"Nu se influenteaza lupta pentru titlu..." parca am mai auzit de curand treaba asta...
Va dati seama ce e acum la comisie ca a aparut si Gigi. Toata lumea tace si doar el vorbeste. Pana acuma nu a mai mers , din cate stiu eu, la nici o comisie de disciplina.
Stati sa vedem rezultatul, desi mi-a cam crescut moralul...
dc s-a dus nea Gigi (n-am spus Jiji :lol:) acolo sigur iese treaba buna...si dupa aia sa vezi injuraturile dreaq pt Copos si pt vama...
...
Si presedintele rromilor o sa declare ca e Stelist si ca nu s-a simtit absolut deloc jignit... :lol: :lol: :lol:
Sau si mai bine, o sa zica , ca se simte jignit ca e bagat in aceeasi oala cu rapidistii... :twisted:
Sunt o biata pasare zburatoare si spun cu mana pe inima ca ceea ce fac acum conducatorii nostri de la Raped,e o magarie.
Meritati sa castigati campionatul,sunteti mai buni decat noi.
FORZA Steaua !
since 1923...
te asteptam si pe 7 iunie tot aici la o mica intalnire...
)) fiu de UTCopos...
Nicio stire pe UEFA.com si FIF.com legata de acest subiect.Daca ar fi fost asa mare scandal cred ar fii aparut.
Suntem recidivisti si Fifa stie asta!
Daca nu se iau masuri impotriva Stelei, nationala Romaniei risca sa fie descalificata din competitii.
Eu cred ca se va ajunge la un compromis!
Daca Fifa impune o depunctare, ma gandesc ca e posibil ca aceasta sa intre in vigoare in campionatul viitor, pe motiv ca acum s-ar influenta lupta pt titlu, iar raped va putea castiga un titlu cu alte mijloace decat cele sportive! Daca nu, atunci vom juca cel putin o etapa cu portile inchise!
Indiferent de situatie, eu cred ca e necesar sa renuntam la aceste scandari - chiar nu se poate gasi o formula care sa nu fie cu tenta rasista?
Dacă Steaua va fi depunctată va ieşi revoluţie" Patronul Stelei Gigi Becali a venit la LPF însoţit de reprezentantul rromilor din Parlament, deputatul Nicu Păun. Latifundiarul din Pipera a declarat: "De ce să fie Steaua depunctată că vrea Csaba Ferencz Astalosz (preşedintele CNCD). Ceea ce au strigat băieţii putem să îl considerăm ca un pamflet al lui Corneliu Vadim Tudor. Dacă Steaua va fi depunctată va fi revoluţie"
sursa: prosport
![]()
@since1923
Ce mentalitate de om de SUB podul grant, in opinia ta echipele care joaca cu Steaua daca nu o bat nu joaca corect.Stati voi linistiti ca nu mai pupati voi titlu multi ani de acum incolo, alea pe care le aveti au fost accidente, intamplari, la noi castigarea titlului este o TRADITIE.
nu stiu de ce te bag in seama dar o s-o fac.
1. Dinamovistii tin cu voi, la fel cum -sa intamplat in Cupa UEFA. Cu toate ca pot pierde o calificare in UEFA, ei to0t cu voi vor tine. " Pentru ca universul vostru se invarte in jurul nostru", pentru ca sunteti mai intai ainti-stelisti si voi si dinamovistii, acest lucru va leaga mai mult decat va despart culorile
2. Nu o sa murim de ciuda chiar daca pierdem. O sa fie un pic mai dureros pentru ca stim ca am pierdut in mod nedrept in fata unei echipe inferioare valoric. Dra nu o sa ne facem prea mari probleme. Noi intotdeauna vom fi sus, pnetru ca istoria si suporterii neobliga. Voi sunteti aici dintr-un accident al istoriei. cAnd Copos va termina banii lui Nici Ceausescu nu veti mai exista ca si echipa candidata la tiltu. Nu va obliga nici istoire si nici cei max 10.000 de spectatori (cu tot cu neutrii) pe care reusiti sa-i aduceti la stadion
@since1923
Comunisti? :lol: :lol: :lol:
Da turnatoria asta cum se numeste.
Ceea ce au strigat băieţii putem să îl considerăm ca un pamflet al lui Corneliu Vadim Tudor.
N-are nici o importanta ceea ce a spus sau crede GG!
Nu inteleg ce aveti cu "since 1923" ? Bietul om a scris cu mana lui ca Steaua merita sa castige campionatul.
Du-te cu Dumnezeu "since"! Aici e un forum prea curat,ca sa intre oameni fara caracter ca voi.
Sa speram ca nu ne depuncteaza. Ar fi culmea nesimtirii.Mai mult de atat nu se poate
si rapidistii care tocmai ei se faceau singuri tzigani in 98 dupa castigarea cupei ... dar in fine