FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«11011121314689»
forever_STEAUA25.05.2006 12:30

@I.N.Money

Nu aveau cum sa o depuncteze pe Zaragoza pt ca in momentul ala nu exista o lege clara in ceea ce priveste rasismul. Abia dupa acel moment a aparut. Si din cate stiu eu nu poti acuza de ceva, inainte sa ai o lege care sa interzica , clar manifestarile respective.

redandblue25.05.2006 12:30

@ I.N.Money

totusi noi suntem in Romania nu in spania!

sa nu uitam ce s-a intimplat dupa meciul cu irlandezii!

felix4you200225.05.2006 12:30

imaginea de acolo este daca nu ma insel a galeriei lui Dinamo, nicidecum a noastra... dar asta nu e prima confuzie care s-a facut in acest sezon...

nu stiu daca este sau nu a lui Dinamo, dar iata cum incepe textul de pe acel link :
A TV-report of the Romanian Division A match between CF Sportul Studentesc vs. FC Steaua Bucuresti (1:2) on 21st May 2006 caused major outcry due to the racist behaviour of Steaua supporters and the players.
nu are cum sa fie imagine de la acel joc. explicatia ....

acel joc s-a jucat la ora 17, se intunneca dupa ora 20:30, deci nu era nevoie de nocturna. in imagine se vede clar ca acolo exista nocturna, ceea ce sportul parca nu detine

redandblue25.05.2006 12:35
Dusan Bajevic este înlocuitorul lui Zenga

Conform siteului oficial al echipei, fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a fost înlocuit cu Dusan Bajevic. Zenga a fost demis de la Steaua Roșie Belgrad deși a reușit sã cîștige eventul în acest sezon!  

sursa: gsp

il asteptam in Ghencea...!!!

forever_STEAUA25.05.2006 12:35

@felix4you2002

Imaginea folosita nu este cu galeria Stelei. Asta e foarte clar. Nu pentru ca nu este nocturna in Regie sau alte de-astea. Fi atent la steagurile de pe gard. A fost trimisa poza respectiva iar cei de la FARE nu au de unde sa stie ce galerie a afisat mesajul respectiv. In schimb e un video mai jos...

felix4you200225.05.2006 12:36

inca ceva ... nu se vad pe acolo deloc culorile Stelei (steaguri,bannere, fulare, etc) iar stadionul nu este in niciun caz al sportului. dupa pilonii nocturnei, pare chiar rapid, si parca se vede si un banner alb-visiniu

redandblue25.05.2006 12:37

in secventa video e clara treaba cu "**** la tigani"...

cit de josnic au ajuns sa reactioneze frustratii...

I.N.Money25.05.2006 12:40

@forever_STEAUA

Nici la meciul cu Shelbourne nu exista aceasta lege si ai vazut ceea ce s-a intamplat...

sorin_77725.05.2006 12:47

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Comunicat_FC...Nu_este_ni.html

ca sa vedeti cat e de grea povara unui dublu esec al rapidului in acest an.... :lol: :lol: :lol: si in fata Stelei... :lol: :lol: :lol: ... Ne-au batut, e drept dar pana acum noi am castigat... Cum oare ????? :lol: :lol: :lol:

DTP-Ludacris25.05.2006 12:50

Ne pare rau, aceasta pagina nu exista. :lol:

forever_STEAUA25.05.2006 12:51
waste25.05.2006 12:51

Se poate ca morisca mediatica europeana sa se invarta impotriva Stelei.

Sigur ca sunt multe minciuni, iar poza aia este de acum cativa ani, cu galeria dinamovista intr-o deplasare pe Giulesti. Dar cine credeti ca stie asta in afara Romaniei?

Printr-un santaj ordinar, valutistul Vama si pana de corb Lucescu incearca sa fure titlul Stelei.

sorin_77725.05.2006 12:54

Daca ar mai exista obiectivism in aceste jurnale de pe piata atunci unul macar sa vad ca ar posta daca ar fi cazul (sper sa nu fie) :

"Rapid - un titlu furat!"

tanti25.05.2006 12:58

in imagine este o coregrafie a galeriei dinamoviste, din cate am inteles... asa zice si intr-un articol mai vechi de pe acelasi site FARE

http://www.farenet.org/news_article.asp?intNewsID=366

Ati auzit DOMNILOR de la FARE, de la CNCD s de unde mai veniti voi cu idei bastepte?!?!?!? este banner al dinamovistilor... HUOOOO!!!! lasati-ne in durerea noastra

sorin_77725.05.2006 13:00

AM O IDEE FANTASTICA:

SCHIMBAM VERSUL MELODIEI CHIAR LA MECIUL CU Jiul:

AM AVUT SI VOM AVEA MEREU BOALA PE MILOGI,

NE ... PE EI LA INFINIT ... LU' RAPID...

MILOGI - pentru ca CERSESC un titlu!!!

waste25.05.2006 13:03

Trebuie remarcat activismul utecist al televiziunii de partid antena 1, care arunca castanele in foc sperand sa le scoata cineva.

sorin_77725.05.2006 13:04

Ce m-as bucura sa nu le ia nimeni si sa le explodeze in fata ca o bomba intarziata...

felix4you200225.05.2006 13:06

pe linkul de mai sus al rapidisti.ro am gasit

"Conform Circularei FIFA nr. 1026, din 28.03.2006, articolul 55 al Codului Disciplinar FIFA (referitor la discriminare) stipulează, începând cu data emiterii respectivei Circulare, o nouă prevedere în capitolul 4: "Dacă un jucător, oficial sau spectator se comportă într-o manieră discriminatorie sau injurioasă iata ce ai scris tu :

Ca a behait Niculae, ca v-a aratat degetul din mijloc Maftei sau ca v-a strigat galeria Rapidului injuraturi de tipul m..e, ... este ceea ce ai scris tu, este ceea ce au facut suporterii, oficialii si jucatorii rapidului echipei si suporterilor Stelei. la fel ati folosit aurolaci, spurcati, oi, etc pentru stelisti apelative precum :. asadar, si voi sinteti vizati de aceeasi pedeapsa .

sorin_77725.05.2006 13:09

Eu as fi de acord sa le depuncteze pe amandoua, sa vezi atunci cum va juca Sportu in Giulesti... Am vazut si eu acest aspect... Cred ca si clubul Steaua pregateste un contraatac de le va sta mintea in loc...

redandblue25.05.2006 13:11

si eu cred ca MM nu sta cu mainile in sin in tot acest timp...

felix4you200225.05.2006 13:11
Eu as fi de acord sa le depuncteze pe amandoua, sa vezi atunci cum va juca Sportu in Giulesti... Am vazut si eu acest aspect... Cred ca si clubul Steaua pregateste un contraatac de le va sta mintea in loc...
foarte bine. daca tot este sa fie furat titlul Stelei, rapid sa nu aiba parte de acesta. Sportul Studentesc-campioana Romaniei 2005/2006 astfel s-ar impaca si capra si varza
Melku25.05.2006 13:13

Prin aceste proteste penibile nu fac altceva decat sa recunoasca ca sunt ceea ce noi afirmam ca sunt, de altfel si maniera de a incerca sa castige un titlu demonstreaza ce sunt. In plus nu stiu ce sa face atata caz, cei de la Liverpool nu sunt deranjati ca sunt denumiti "cormorani", pasari care de altfel nu sunt complet albe. Mai mult, nimeni nu poate stabili daca galeria sau reprezentantii clubului cand spun "ciori" o spun intr-o maniera discriminatoare, sunt foarte curios cum vor putea sa demonstreze asta intr-un milion de ani. Daca eu vad o cioara trecand deasupra capului si tsip "Mama ce cioara" sau o injur pentru ca mie imi plac porumbeii ce o sa se intample? O sa fiu acuzat ca sunt rasist? Asa si cu denumirea de "tigani" data pentru cei de SUB podul grant, poate fi o denumire la fel cum sunt "Ciocanarii, tunarii, cormoranii, diavolii rosii" si nu cred ca poate cineva sa demonstreze ca este spusa intr-un sens rasist. Daca asta o sa se intample atunci si Vaticanul ar trebui sa ia masuri impotriva Milan-ului.

DTP-Ludacris25.05.2006 13:14

Am auzit acum la stiri ca Abramovici ofera 20 mil Euro pt Banel...e adevarat ??? 8O 8O :)

forever_STEAUA25.05.2006 13:14
AM O IDEE FANTASTICA:

SCHIMBAM VERSUL MELODIEI CHIAR LA MECIUL CU Jiul:

AM AVUT SI VOM AVEA MEREU BOALA PE MILOGI,

NE ... PE EI LA INFINIT ... LU' Rapid...

MILOGI  - pentru ca CERSESC un titlu!!!

Huh, chiar ce idee!!!!!! :idea:

Mai, copil crescut in intuneric, vrei sa te potolesti?

1. 3 titluri in 80 de ani - NEPUTINTA voastra ne amuza.

2. vezi avatarul meu

3. nu ti-a cerut nimeni parerea

sorin_77725.05.2006 13:14

nu, nu ai inteles,

Steaua si Rapid cu 3 puncte mai putin, automat Sportu la egalitate cu Rapid la puncte si meci direct in penultima etapa... Sa vezi atunci nebunie... Mai le da Siman meciu?

«11011121314689»