Prin aceste proteste penibile nu fac altceva decat sa recunoasca ca sunt ceea ce noi afirmam ca sunt, de altfel si maniera de a incerca sa castige un titlu demonstreaza ce sunt. In plus nu stiu ce sa face atata caz, cei de la Liverpool nu sunt deranjati ca sunt denumiti "cormorani", pasari care de altfel nu sunt complet albe. Mai mult, nimeni nu poate stabili daca galeria sau reprezentantii clubului cand spun "ciori" o spun intr-o maniera discriminatoare, sunt foarte curios cum vor putea sa demonstreze asta intr-un milion de ani. Daca eu vad o cioara trecand deasupra capului si tsip "Mama ce cioara" sau o injur pentru ca mie imi plac porumbeii ce o sa se intample? O sa fiu acuzat ca sunt rasist? Asa si cu denumirea de "tigani" data pentru cei de SUB podul grant, poate fi o denumire la fel cum sunt "Ciocanarii, tunarii, cormoranii, diavolii rosii" si nu cred ca poate cineva sa demonstreze ca este spusa intr-un sens rasist. Daca asta o sa se intample atunci si Vaticanul ar trebui sa ia masuri impotriva Milan-ului.