daca ne depuncteaza iesim in strada..... eu zic ca e timpul sa pregatim un baner pentru ziarele de sport din Romania ca prea isi bat joc de noi....
daca ne depuncteaza iesim in strada..... eu zic ca e timpul sa pregatim un baner pentru ziarele de sport din Romania ca prea isi bat joc de noi....
Nu cred ca o sa se ajunga ca Steaua sa fie depunctat, cel mult amendata, nu cred ca vor sa riste un adevarat razboi civil.
Sa ne asteptam la orice,daca Rapid nu a fost suspendata dupa incidentele din meciul din retur,cand au facut ce au facut atat fanii lor cat si jucatorii, este clar ca noi deranjam multa lume.
Din ce am inteles astazi se da verdictul: Probabil Steaua va fi doar amendata pentru ca s-a creeat un precedent inca de la meciul "cainilor" la Farul... cand nu s-a aplicat legea cum trebuie.
Behaiturile nu pot fi catalogate ca fiind jignitoare si pline de dispret la adresa unei practici populare si cu traditie in Romania (vezi balada Miorita) si anume pastoritul si bineinteles totodata la adresa acelora care inca o practica: ciobanii ??? !!!!
Ce e interesant este urmatorul fapt: Clubul Rapid nu este indignat de faptul ca s-a strigat "mooie r.apid" (si eu au strigat asemanator deci nu si-ar fi permis o reclamatie) ci de faptul ca s-a strigat 'avem boala pe tzzigani'.Si cum solicitarea nu vine din partea comunitatii rrome, concluzia fireasca este urmatoarea: clubul Rapid este reprezentatul comunitatii rrome !
super-pertinenta observatia... deci sustin ca nu sunt milogi, dar se inflameaza de fiecare data cand li se spune "ba da"... adevarul supara :twisted:
ar fi pacat sa ne suspende chiar si terenul, pentru ca mai avem doar un meci acasa in campionatul asta. n-am putea sa ne luam "la revedere" de la baieti, de la Ogararu, puii mei de marlani... asztalos sa se duca la ma-sa in ungaria sa faca ordine... eu n-am auzit de vreo echipa depunctata pentru rasism, doar de sanctiuni foarte drastice... dar acum nu stiu ce prevad noile reglementari fifa...
trebuia sa mai avem un scandal, ce mama ma-sii? doar e pauza in Div. A, nu putea sa fie liniste...
vreti razboi civil? o sa-l aveti!!!
prin ceea ce fac oameni de sub pod isi arata inca odata neputinta si valoarea in fata noastra.daca ei cred ca asa se castiga un campionat...insa asta e mentalitatea lor atat pot atat fac ![]()
Mari hahalere:
imaginea de acolo este daca nu ma insel a galeriei lui Dinamo, nicidecum a noastra... dar asta nu e prima confuzie care s-a facut in acest sezon...
Confuzia e desigur voita. Se bate moneda pe aceleasi chestiuni vechi.
Cred ca dupa ce Basescu o sa se refaca total,trebuie sa curete guvernul de doi indivizi:Tariceanu si Copos.
Daca cei de la clubul vicepremierului o sa continue in acest hal,Romania nu o sa adere la UE in 2007,iar toata munca facuta pana acum a fost in zadar.
Am o presimtire urata ca ne vor depuncta... totusi la inceput eram convins ca nu o vor face, insa acum, dupa ce toate forumurile europene au fost sesizate, nu vad o rezolvare avantajoasa in acest caz...
Ce este mai grav: nu exista leac pentru nu se folosi apelativul de tigan la adresa unui rapidist si implicit cantecele "cu tenta rasista" la adresa lor... :cry: :cry: :cry:
Cred ca vom avea un sezon ratat...
Am gresit noi suporterii ???? Eu cred ca da....
Sorine, si in alte tari au continuat scandarile rasiste dupa momentul Eto'o. Si totusi nici o echipa nu a fost depunctata. Nu cred ca se va intampla prima data la noi. Plus ca se va crea un precedent periculos pentru viitor.
Cred ca precedentul periculos la care te referi ar fi acela ca la fiecare etapa cel putin 3 echipe sa fie depunctate... si bineinteles tot timpul campioana va fi rapid, "victima" intrecerii interne....
Exact! In cazul asta incepand cu campionatul viitor punctele se vor imparti pe la comisiile de disciplina.
da, si nu numai puctele cat amenzile... si la un momendat nu vor mai avea ce amenda si din ce trai, isi vor schimba meseriile... :lol: :lol: :lol:
eu nu cred ca o sa fim depunctati...in cel mai rau caz o amenda grasa si un ultim avertisment...
nu este adevarat red19...
solutia cea mai buna pentru a le da peste nas forumurilor europene care interpreteaza aceste injurii ca fiind rasiste este ca Steaua sa nu primeasca nici macar o amenda si sa li se aduca la cunostinta ca apelativul de tigan este insusit de suporterul rapidist in persoana... O scandare celebra este drept martora atunci cand ei au castigat o cupa la un interval mare de timp...
stiu ca asta nu ajuta la nimic, dar...
"[...] DE TRAIA..."
daca se intampla cel mai rau lucru posibil, ar trebui organizat un protest, ceva, chiar daca poate nu am rezolva nimic... ce, numa` ei sa pozeze in victime?
le pute stadionu` a ghena de gunoi, dar saracii, is asa curati si frumosi... da` vama cand da [...] la stelisti nu pateste nimic, da` pe karamyan cand isi rupe mainile sa arate semne obscene nu-l vede nimeni, dar romeo Stancu si m. Constantin is ingerashi... cu riscul de a cadea in patima lui GB, asta e deja complot...
deci, singura solutie e sa fie exterminati de fata pamantului viermii astia care se victimizeaza atata... daca nu sunt milogi de ce se simt jigniti? daca se simt jigniti, jignesc la randul lor tiganii... "cum sa fim noi milogi? "
jegurile dracului... si ce mandri ar fi ei daca ar castiga titlul... fara sa se mai intrebe daca l-au meritat PE TEREN...
unii spun ca nu ar trebui sa ne temem de depunctare, pentru ca nu s-a mai intamplat asa ceva... ei bine, cum romanashii nostri cand le tremura chiloteii fac exces de zel, nu este exclus sa fim prima tara in care se intampla asa ceva...
dar atunci sa te tii...
nu este adevarat red19...solutia cea mai buna pentru a le da peste nas forumurilor europene care interpreteaza aceste injurii ca fiind rasiste este ca Steaua sa nu primeasca nici macar o amenda si sa li se aduca la cunostinta ca apelativul de tigan este insusit de suporterul rapidist in persoana... O scandare celebra este drept martora atunci cand ei au castigat o cupa la un interval mare de timp...
ar fi bine sa fie cum spui tu sorine dar cred ca cu astia d la UEFA nu-i de glumit si nu cred ca vor tine seama de acel cintec in care rrrapidistii isi asuma porecla de "tigani"...
rrapidistu e tot rrapidist si in ziua de paste...!!!
in urma cistigarii unei finale)din cite imi amintesc e vb despre cea din 1998, cind au cintat "dupa 20 de ani, cupa este la tigani") , rapidistii si-au asumat titulatura de "tigani". ar trebui cautata acea inregistrare si facuta publica , sa vada toata lumea ca este vorba despre rapidisti, nu despre tigani ca etnie, la Steaua jucind de-a lungul anilor (si in prezent) jucatori de etnie rroma.Nu se va lua nici o masura drastica impotriva Stelei.Asa cum clubul de SUB pod, a fost iertat desi era recidivist si trebuia sa joace 2 etape fara spectatori, asa si noi vom scapa tot cu o amenda.
Ce e interesant este urmatorul fapt: Clubul Rapid nu este indignat de faptul ca s-a strigat "mooie r.apid" (si eu au strigat asemanator deci nu si-ar fi permis o reclamatie) ci de faptul ca s-a strigat 'avem boala pe tzzigani'.
Si cum solicitarea nu vine din partea comunitatii rrome, concluzia fireasca este urmatoarea: clubul Rapid este reprezentatul comunitatii rrome !
dar lor nu le rusine in cazul in care Doamne fereste suntem depunctati si ei sa zicem k o sa ia campionatul?ala mai e castigat,nu neaparat pe drept,dar cel putin in teren?chiar asa de jos sa ajunga unii oameni incat sa se preteze la asemenea lucruri rusinoase(putin spus)?decat un campionat castigat asa mai bine moarta!!!noi suporterii am gresit si cred k noi ar fi trebuit sa ne reparam greseala,dar nu prea vad cum...un protest cum a spus forever_steaua nu cred k ar putea fi organizat asa repede,inainte k decizia sa fie luata!k dupa degeaba mai facem..
Decizia se ia chiar in aceste momente.
In alta ordine de idei:
Dusan Bajevic este înlocuitorul lui Zenga
Conform siteului oficial al echipei, fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a fost înlocuit cu Dusan Bajevic. Zenga a fost demis de la Steaua Roşie Belgrad deşi a reuşit să cîştige eventul în acest sezon!
sursa: gsp
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=110261
a, si sunt curioasa daca FRF/LPF sau cine naiba judeca aceasta cauza va hotara sa amane cazul, asa cum s-a intamplat cu incidentele provocate de suporterii rapidisti la meciul cu Steaua
Ce este mai grav: nu exista leac pentru nu se folosi apelativul de tigan la adresa unui rapidist si implicit cantecele "cu tenta rasista" la adresa
Sorine,daca s-ar striga si nomazi in loc de tigani,tot Steaua ar fi acuzata.Problema este ca s-ar putea ca sa se doreasca sa se Steaua sa fie data ca exemplu la ceasta problema a rasismului.
PS: Zaragoza daca nu ma insel nu a fost depunctata,iar scandalul cu Eto`o a fost urias.
nu vad bine situatia asta!cat de nenorociti sunt!!!auzi tu:help us!au mai invatat inca doua vorbe in engleza...sunt de parere k ar trebui inaintat un memoriu si din partea noastra!!!!