FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«11314151617689»
iancu dragosh25.05.2006 18:33

Domnule suporter, tin sa-ti amintesc ca suntem singurii capabilii sa umplem stadionul lia manoliu, sa stam 3 ore in ninsoare pentru un meci care nu se joaca, sa speriem o Armata de argentieni prin atmosfera pe care o creem. Ceea ce nu intelegeti voi este ca in acest caz avem inca o incercare de obtinere de foloase necuvenite prin mijloace specifice UTC. de asemenea avem in fata bnoastra o noua monstra de nedreptate fata de o valoare romaneasca, l-am numit aici pe George Ogararu. nu aveti nici macar un jucator care sa se compare cu el. Nu aveti nici un jucator care sa nu fie mai intai anti-stelist si dupa aceea fotbalist. nu aveti nici un om capabil de modestia si bunul simt de care da dovada George la fiecare aparitie, pe teren sau in afara. nu aveti nici un "fotbalist" care sa se poata abtina in a vorbii despre celelalte echipe.

Pentru ca universul vostru se invarte in jurul nostru

pentru ca zilele vostre fericite depind de noi

pentru ca traiti pentru noi si nu pentru echipa voastra

Voi nu sunteti suporterii rapidului. Sunteti niste frustrati a caror intreaga existenta se raporteaza la Steaua

Ankutzik`25.05.2006 18:50

si am avut, am si voi avea aceeasi parere despre suporterii Stelei.. Defectul vostru cel mai mare: va credetzi prea importanti, tot timpul cu nasul pe sus si cel mai imp lucru NU STITI SA PIERDETI !! Cand stii sa pierzi, gustul victoriei e mult mai dulce!!! Nu sunteti centrul Universului, poate dak ati fii umpik mai modesti ar fi perfect. Puteti sa umpletzi stadioane, coregrafii alea alea, dar niMIC nu se compara cu dragostea adevarata. Majoritatea stelistilor sunt stelisti datorita palmaresului nestiind ce e dragostea adevarata pentru echipa.

Dupa cum am spus imi pare rau ca nu il puteti sustine pe Ogararu dar asta nu inseamna ca noi nu aveme jucatori de valoarea, de care sa fim mandrii. Indiferent de jucator si de echipa de la care provine ar merita un ultim meci spectaculos.. PuPIci Visinii :))

I.N.Money25.05.2006 18:54

Mereu cei superiori o sa fie cu nasul pe sus,vezi exemplul lui Mourinho.

Cum a zis si Dragos,dupa ce ati vazut cum lumea a stat pe zapada pentru Steaua,mai puteti spune ca acest club este iubit doar pentru palmares?

flo220325.05.2006 18:59

ankutzik , poza mai graitoare nu puteai sa-ti alegi!

va reprezinta la fix!"pupa tata de baiat, la anul poate castigam si campionatul, te invata tata cum.

da sa-i scoate-ti pe "raii" astia de la Steaua din tara ca altfel nu vad solutii!!" :lol:

iancu dragosh25.05.2006 19:00

Aici te inseli amarnic. suntem singurii care stim sa pierdem. cei doi din avatarul tau sunt simbolul oamenilor care nu reusesc s-o faca cu eleganta. intotdeauna oropsit pe unde merge, Mircea Lucescu este exemplu perfect de persoana care nu accepta niciodata un rezultat negativ, arbitrii, gazonul, vremea, conspiratiile nationale si internationale.

Noi suntem singuri care pierdem stiind ca nu este nici o tragedie. Stim ca vom ajunge acolo sus si in anul urmator pentru ca acolo ne este locul. am pierdut la rosenborg, nici o problema am revenit, am pierdut cu Boro si cu voi, suntem din nou in top.

Asa cum spunea si Maldini, pentru marile echipe o finala pierduta nu este niciodata o tragedie. istoria si publicul asigura revenirea intotdeauna. voi nu aveti nici istorica nici public (cateva mii nu inseamna nimic se pierd imediat). odata banii si relatiile lui Nicu Ceausescu termintati va veti intoarce in mediocritatea diviziei A. oricum dpdv al Europei nu a-ti depasit niciodata aceasta mediocritate care va este specifica. sunteti mici din toate punctele de vedere, dar mai ales ca oameni

Ankutzik`25.05.2006 19:04
:)) deh .. asta reprezinta pt tine :))))) PEntru mine Inseamna Respect pt cei 2 .. si dragostea dintre tata si fiu .. Mandria tatalui pt realizarile fiului.. as putea scrie la nesfarsit !! m`ai facut sa rad :))))
iancu dragosh25.05.2006 19:14

Raspunzi numai la ce-ti convine nu? Tipci pentru un rapidist. Arunci petarda din anonimat si dupa aceea teschivezi.

Hai ca am plecat sa vad a doua oara Crash, un film exceptional despre adevarata discriminare.

Ankutzik`25.05.2006 19:47

nu apukasem sa`ti vad mesajul, ii raspunsesem lui flo ..

korynna25.05.2006 20:05

se vede k tu nu ai cunoscut suporteri adevarati stelisti!dak i-ai fi cunoscut ai fi ramas fara cuvinte!stiu ce inseamna sa fii suporter adevarat pt k eu traiesc prin Steaua!in mom in care am citit ce ai scris mai sus despre noi mi-a ramas un gol in suflet pt k nu pot sa iti arat cat iubesc tot ce tine de Steaua!cu lacrimi in ochi iti spun k mi-as dori sa te fi cunoscut si k tu sa ma fi cunoscut k astfel sa vezi ce inseamna pt mine aceasta echipa si culorile ei!ce e mai greu este tocmai faptul k nu poate fi explicat prin cuvinte!Iubesc Steaua!Iubesc tot ce tine de Steaua!E un mod de a trai!Si sunt convinsa ca sunt multi k mine!Nu iubesc Steaua pt palmaresul ei,iubesc Steaua de cand m-am nascut si nici nu stiam ce inseamna ala palmares.

Ankutzik`25.05.2006 20:55

bine ar fii sa fie din milionul ala de suporteri toti asa ca tine, ai scris frumos.. se vede ca tii cu Steaua cu sufletul, ca iubesti Steaua si ma bucura faptul sa vad ca mai exista suporteri asa ca tine. Si mie mi`ar fi plakut sa te cunosc si sa cunosc Steaua din perspectiva ta si nu din cea a suporterilor ingamfatzi(majoritatea) FELICITARI !!

Melku25.05.2006 21:00

Suntem ingamfati pentru ca avem de ce, un suporter ingamfat fara o baza, palmares, traditie (nu in Divizia B) este doar penibil (genul rapidistilor), dar cel care le are pe toate ARE TOT DREPTUL SA FIE.

Ankutzik`25.05.2006 21:07

de ar fii toti ca el, sa iubeasca cu adevarat, ce fotbal frumos am avea`n Romania!!! Unde`i modestia? Respektul intre noi... suntem oameni.. SUNTEM ROMANI CU TOTII !!

Melku25.05.2006 21:12

off-topic deja

Respectul trebuie castigat nu printr-o tentativa sa fie impus. :wink: Plus ca daca vrei sa vorbim de respect hai sa iei niste lectii, site-ul FCSteaua.ro este site-ul suporterilor Steaua si din respect pentru ei nu ar trebui sa ai la avatar pe Luceshti asa ca repet - inceteaza sa predici de lucruri de care nu ai habar.

Ankutzik`25.05.2006 21:16

ok, off-topic am sa incetez.. si in leg cu poza mea.. art rebui ca tu sa ii respecti pe ei ..

korynna25.05.2006 21:16

poate k ti se pare k suntem ingamfati,dar nu e chiar asa!pana la urma oricine poate afirma k Steaua este echipa cu cele mai multe realizari din Romania chiar dak e stelist,chiar dak e dinamovist,chiar dak e rapidist s.a.m.d.si nu e o rusine pt tine k suporter al echipelor adverse sa recunosti asta!pot sa recunosc cand o echipa face un meci extraordinar chiar dak nu e Steaua si tot asa de bine pot recunoaste cand echipa mea joaca prost!pot sa fac asta cu demnitate fara sa imi fie rusine sau sa renunt la ei!nu este ingamfare este mandrie!nu o sa poti sa intelegi asta pt k nu tii cu Steaua,cum nici eu probabil nu pot intelege altele legate de rapid!sau poate k e ingamfare si nu imi dau eu seama,in orice caz faptul k tin cu Steaua ma face sa ma simt "altfel","deasupra"...nu iti pot explica altfel...+nu poti sa imi ceri sa respect pe cineva care nu ma respecta :arrow: fam Lucescu

Dj25.05.2006 22:46

s-a gasit marea rapidista..o fata..k femeie nu esti sigur sa ne dea noua lectii despre cum e sa tii cu echipa favorita

dupa destui ani prin divizia B rapid a ajuns printr`o conjunctura favorabila sa aiba ceva sansa la titlul.pana acum voi nu existati.cum se face k voi aveti gura mare doar cand aveti ceva de castigat protestand?

suporterii rapidisti sunt doar mizerii...mizeriile bucurestiului

te rog ia`ti ursuletul de plush cu fatza lu` Razvan Lucescu si culca`te...nu ne da lectii de ultras..

flo220326.05.2006 04:41
de ar fii toti ca el, sa iubeasca cu adevarat, ce fotbal frumos am avea`n Romania!!! Unde`i modestia? Respektul intre noi... suntem oameni.. SUNTEM romani CU TOTII !!

si cand ne bucuram ca pierde Steaua cu boro?

sorin_77726.05.2006 05:08

flo2203

nu va mai agitati sa ii raspundeti suporterului rapidist...

Indiferenta noastra este umilinta lor... Fotbalul si intrecerea sportiva in general sunt nascute pentru rezultate si performante. Ele aduc satisfactii si bucurii, atunci cand echipa favorita invinge ai trairi nemasurate. In acest an am aratat ca suntem peste ei pentru ca rezultatele finale ne-au fost favorabile, asa va fi si peste 2 etape.... Steaua nu are cum sa piarda titlul... De acest lucru si-a dat seama si Rapidul si suporterii ei si incearca prin mijloace mai putin sportive sa il castige. Ce e mai josnic pe lumea asta decat sa te milogesti???

***alex***26.05.2006 06:23
si am avut, am si voi avea aceeasi parere despre suporterii Stelei.. Defectul vostru cel mai mare: va credetzi prea importanti, tot timpul cu nasul pe sus si cel mai imp lucru  NU STITI SA PIERDETI !!  

OFF TOPIC:

Rapid - Steaua 1-1

Steaua - Rapid 0-0

Steaua se califica in semifinalele Cupei UEFA!!! Cine nu a stiut sa piarda dupa meci???

ON TOPIC:

"Vom face și noi memoriu împotriva Rapidului, pentru cã cei de acolo ne-au înjurat pe mine și pe Rãdoi. Or sã plãteascã și ei"

Gigi Becali, Steaua

gsp.ro

sorin_77726.05.2006 06:28
ON TOPIC:

"Vom face și noi memoriu împotriva Rapidului, pentru cã cei de acolo ne-au înjurat pe mine și pe Rãdoi. Or sã plãteascã și ei"

Gigi Becali, Steaua

gsp.ro

Bine ar fi sa se tina de cuvant... Desi ma indoiesc... Pentru ei un meci acasa fara "spectatori" in fata Sportului ar fi mai greu...

PS: lasa MILOGUL in pace, nu ii mai raspunde... E plictisitor, vine cu replici din Freud la noi iar in peluza arunca cu scaune catre jucatorii adversi, atunci cand pierd... Asa stiu ei sa piarda. :lol: :lol: :lol:

***alex***26.05.2006 07:00

"Comisia s-a speriat probabil de revoluția anunțatã de unii și nu a ținut seama de faptul cã Steaua e recidivistã."

Dinu Gheorghe, președinte Rapid

Da voi nu ati fost recidivisti cand ati aruncat cu torta la tribuna 1 sau cand ati behait???

"Nu pot sã cred. Este cu totul altceva decât prevãd regulamentele FIFA, care au fost adoptate și de FRF. Vom face cu siguranțã recurs."

Constantin Zotta, secretar general Rapid

Esti un nimeni, dupa cum zicea si Gigi

sursa : prosport.ro

Minimus26.05.2006 07:50

Ma repet , cat timp Copos e vicepremier nu o sa aibe nimeni curajul sa ia vreo decizie impotriva echipei de sub pod. Si in functie de cum va parasi acest post in guvern nici dupa ...

Asta este singura noastra , a suporterilor, cale de a protesta este SA-I IGNORAM pe stadion , si mai ales CLUBUL , oficialii nostri sa faca si ei apel la organismele internationale. Cred ca e timpul ca si restul lumii sa afle CINE sunt cei care se dau "loviti" ... si mai ales cat de discriminata e echipa vicepremierului ...

tanti26.05.2006 08:42

Un crîmpei din "Era Hagi" la Timișoara. Þinut secret. Un episod care ar putea da rãspunsuri la mai multe întrebãri. Cînd a ajuns pe Bega, primul lucru pe care l-ar fi fãcut Hagi ar fi fost urmãtorul: "Ar fi intrat în cabinetul medical, ar fi deschis un cufãr secret, ar fi scos de acolo cîteva cutii cu anabolizante, în mare parte creatinã, și ar fi spus: «În curte îi dați foc, nu afarã din club sã vadã lumea! Aici, sub ochii mei, în momentul ãsta. Acum!»". Cei din preajma lui ar fi rãmas șocați cã el avea deja astfel de informații.

Trebuie spus cã creatina nu este un medicament interzis fotbaliștilor. Apoi, la cîteva zile dupã ce a ajuns la Poli, Hagi ar fi comandat un set de analize medicale pentru toți dintre fotbaliștii sãi. Surpriza a fost urmãtoarea: doi dintre ei, Gigel Bucur și Silvãșan, aveau surplus de creatinã în organism. Așa se explicã faptul cã și unul, și celãlalt au jucat destul de puțin cît Hagi a stat la echipã. Hagi s-ar fi consultat cu mai mulți medici care l-ar fi sfãtuit: "Nu-i forța. E periculos. Þine minte, Hîldan și Vrãbioru se pare cã d-aia nu mai sînt". Speriat, Hagi s-a conformat. N-a vrut sã riște în nici un fel. Mai tîrziu, fostul antrenor al lui Poli ar fi descoperit cã o parte din medicația care le era administratã jucãtorilor de la Poli era prescrisã și adusã la Timișoara de un medic italian. Cel care în clipa de fațã ar colabora și cu clubul Steaua.(...)Creatina este o proteinã componentã a corpului uman. Efectul principal al acesteia este eliberarea de energie pentru perioade scurte de timp. La aceasta se adaugã volumizarea celulei musculare și scurtarea timpului de refacere. Efectele secundare negative ale creatinei nu au fost demonstrate științific. Totuși, consumatã în exces, poate afecta rinichii și ficatul, dar pot sã aparã și contracturi și spasme musculare, care duc la rupturi. Franța este una dintre puținele țãri unde creatina apare pe lista medicamentelor interzise.

(gsp.ro)

e clar ca dau in paranoia, dar voua cum vi se pare aceasta informatie ascunsa undeva in text, aparent fara nici o intentie ascunsa? imi sustin afirmatia, cum ca se da in Steaua pe orice cale, cu orice prilej. e adevarat, se precizeaza ca creatina nu este un medicament interzis decat in foarte putine tari (printre care Franta), dar mie tot nu-mi place referirea... daca scriu de Poli, de ce nu se rezuma la asta?

George Stan26.05.2006 09:09

trustul gsp - stelisti.ro, a dat dovada de o neaspteptata impartialitate publicand protestul suporterilor nostri facut pe acest site. Foarte bine, se pare ca se poate totusi.

sorin_77726.05.2006 10:53

Da este de apreciat, dar trebuie continuat protestul nostru si pe alte site-uri de profil... Trebuie sa aratam ca existam si ca ne pasa...

«11314151617689»