FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1139140141142143689»
amarel07.07.2007 20:26
@Z3US

Poate doar golul lui Niculescu i se poate imputa. In rest nu cred. La Bistrita cred si eu ca a gresit. Am fost in tribune, chiar in spatele portii. Cred ca putea totusi sa respinga acea minge in lateral. Nu a fost sutata puternic, insa este drept Muresan a plasat-o foarte bine. Un alt gol care cred ca i se poate imputa este cel de la Vaslui. Sa nu uitam ca acel gol s-a luat din 6 metri unde se presupune ca portarul face legea. Una peste alta nu este un portar rau.

Da , golul 2 da, a scapat mingea in fata,nici el nu se astepta sa-i scape,,...,n-a respins in fata, i-a scapat , a fost putin surprins de faza cred si a vrut s-o prinda,daca si-ar fi propus s-o respinga nu cred ca luam gol ! dar primul nu i se poate imputa !!

cristi_mold07.07.2007 20:30
Da , golul 2 da, a scapat mingea in fata,nici el nu se astepta sa-i scape,,...,n-a respins in fata, i-a scapat , a fost putin surprins de faza cred si a vrut s-o prinda,daca si-ar fi propus s-o respinga nu cred ca luam gol ! dar primul nu i se poate imputa !!

Si eu vorbeam de golul 2 si nu de primul

Raul198807.07.2007 21:25

eu cred ca daca Andrey face cateva meciuri bune la Steaua 2 atuncea va reveni iara la echipa mare :tongue:

Z3US07.07.2007 21:27
eu cred ca daca Andrey face cateva meciuri bune la Steaua 2 atuncea va reveni iara la echipa mare :tongue:

Mai totzi jucatorii audsi de MM au fost neglijatzi...

Raul198807.07.2007 22:48

@Z3US

cu thereu nu am avut ce sa facem el nu a mai vrut sa mai joace la Steaua

in ziare am citit ca nevasta lui nu am mai vrut sa stea in Romania

eu nu stiu ce sa zic

mie personal ma placut de Thereau si de Elton da ce sa faci

de Thereau pot sa zic ca ii o pierdere pentru noi dar cu aducerea lui Neaga si poate aducerea lui atacantul ala sirb sau dady nu cred ca stam rau in atac

si totusi putem sa zicem ca am facut un castig destul de mare financiar cu care putem sa cumparam alti jucatori

de Elton ma placut mult si cred ca pentru campionatul nostru ii super bun dar pentru Champions League ne trebuie alti jucatori

Z3US08.07.2007 07:49
@Z3US

cu thereu nu am avut ce sa facem el nu a mai vrut sa mai joace la Steaua

in ziare am citit ca nevasta lui nu am mai vrut sa stea in Romania

eu nu stiu ce sa zic

mie personal ma placut de Thereau si de Elton da ce sa faci

de Thereau pot sa zic ca ii o pierdere pentru noi dar cu aducerea lui Neaga si poate aducerea lui atacantul ala sirb sau dady nu cred ca stam rau in atac

si totusi putem sa zicem ca am facut un castig destul de mare financiar cu care putem sa cumparam alti jucatori

de Elton ma placut mult si cred ca pentru campionatul nostru ii super bun dar pentru Champions League ne trebuie alti jucatori

@Raul1988 Ai dreptate si eu parca citisem nu stiu unde ca numai vrea nevastasa..Da Elton? Andrey? De astia si`au batut joc..

Z3US08.07.2007 08:15

OLYMPIAKOS IL VREA PE NESU

"Bischonul" ar putea lasa vicecampioana din Ghencea pentru campioana din Grecia. Mihaita Nesu este vrut de grecii de la Olympiakos, acolo unde a fost recomandat de fostul antrenor stelist, Protasov.

Potrivit Gazetei sporturilor, care citeaza cotidianul elen, Sport Day, fundasul stanga al ros-albastrilor ar putea ajunge la campioana Greciei. Oly este descoperita pe banda stanga, iar Nesu ar putea fi una dintre solutii. "Bischonul" trebuie, insa, sa treaca de concurenta cu madrilenul Raul Bravo, considerat totusi prea scump de eleni. Olympiakos este gata sa plateasca 1 milion de euro pentru unul dintre cei mai vechi stelisti.

@sport.ro

Nu pleca si u acuma... :sad2:

axl2308.07.2007 08:20

Protasov l-a simpatizat, sprijinit si impulsionat pe Nesu din totdeauna. Tin minte ca incerca sa-l foloseasca drept mijlocas, si nu era o idee rea. Dar Nesu are si lipsurile lui, si desi e jucatorul meu preferat, sa-l dai cu 1 milion atunci cand pe Paraschiv l-ai dat cu jumate imi pare un pic ciudat. Sper sa ramana la Steaua.

Z3US08.07.2007 08:31
Protasov l-a simpatizat, sprijinit si impulsionat pe Nesu din totdeauna. Tin minte ca incerca sa-l foloseasca drept mijlocas, si nu era o idee rea. Dar Nesu are si lipsurile lui, si desi e jucatorul meu preferat, sa-l dai cu 1 milion atunci cand pe Paraschiv l-ai dat cu jumate imi pare un pic ciudat. Sper sa ramana la Steaua.

E ciudat...Dar e un jucator valoros. Nu`mi doresc sa plece...Ar putea sa ramana si sezonul asta la Steaua si sa plece anul care vine in vara. Si daca va juca bine in Champions League poate tinteste o echipa mai mare decat Olimpiakos

axl2308.07.2007 08:36

Evident, daca ar juca in CL i-ar creste cota, desi nu-mi aduc aminte vreun transfer tare in afara dupa ultima participare in CL.

Z3US08.07.2007 08:44
Evident, daca ar juca in CL i-ar creste cota, desi nu-mi aduc aminte vreun transfer tare in afara dupa ultima participare in CL.

@axl23 Ai dreptate...El ar putea fi primul.

cristi_mold08.07.2007 08:46

Nu s-a facut nici un trasfer dar sa nu uitam ca iarna trecuta cat si in aceasta vara au aparut oferte pentru Dica, Goian, Paraschiv. Nu s-au materializat aceste transferuri pentru ca GB cerea prea multi bani.

Z3US08.07.2007 08:51
Nu s-a facut nici un trasfer dar sa nu uitam ca iarna trecuta cat si in aceasta vara au aparut oferte pentru Dica, Goian, Paraschiv. Nu s-au materializat aceste transferuri pentru ca GB cerea prea multi bani.

@risti_mold doar Paraschiv...:|

cristi_mold08.07.2007 08:59

@Z3US

Paraschiv a plecat pentru ca isi dorea el foarte mult si pentru ca nu avea cum sa il tina GB la echipa, dupa ce 9 ani a respirat in rosu si albastru

Z3US08.07.2007 09:04
@Z3US

Paraschiv a plecat pentru ca isi dorea el foarte mult si pentru ca nu avea cum sa il tina GB la echipa, dupa ce 9 ani a respirat in rosu si albastru

@cristi_mold da ai dreptate aici dupa atata timp simte si el nevoia pentru o alta provocare alta echipa.

Florin_SteauaOnline08.07.2007 10:39

Megasport.ro - EXCLUSIV: Steaua, meci de prezentare cu Charleroi !

Steaua va pleca luni in Olanda, la Mierlo, pentru al doilea si ultimul turneu de pregatire inaintea startului noului sezon. In Olanda, echipa lui Hagi va disputa patru meciuri test, in ordine cu GKS Belchatow (vicecampioana Poloniei), Litex Loveci, AEK Atena si Willem Tilburg. Partidele sunt programate pe 12, 14, 16, respectiv 18 iulie. Stelistii vor reveni apoi in tara, iar pe 21 iulie, in Ghencea, este programat un meci amical cu echipa belgiana Royal Sporting Club CHARLEROI, formatie de la care Steaua l-a achizitionat pe atacantul francez Cyril Thereau, cedat intre timp la Anderlecht. Cu ocazia acestui meci, Steaua isi va prezenta in fata fanilor echipa cu care va ataca sezonul 2007-2008 din Liga 1, dar si o noua calificarea in grupele Ligii Campionilor. Dupa eveniment, care are loc intr-un week-end de foc pentru fotbalul romanesc, Steaua urmeaza sa afle daca LPF va amina sau nu partida cu Ceahlaul, din prima etapa a Ligii 1, confruntare programata pe 28 iulie, cu doar trei zile inaintea primei manse cu Zaglebie Lubin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

EXCLUSIV www.megasport.ro

Z3US08.07.2007 10:47

Marfa :X Meci amical cu Charleroi abia astept sa ma duc fularsteau2

axl2308.07.2007 10:49

Suna bine. Mai putin partea cu Ceahlaul. Daca incepem deja sa amanam etape...

Z3US08.07.2007 10:57
Megasport.ro - EXCLUSIV: Steaua, meci de prezentare cu Charleroi !

EXCLUSIV www.megasport.ro

@Florin_Steaua stii cumva ora ?

Z3US08.07.2007 11:02

Recomandat in Ghencea de Cosmin Contra, Ruben Pulido este ofertat si de spaniolii de la Deportivo La Coruna si finalista Cupei UEFA, Espanol Barcelona. Pulido ar fi trebuit sa ajunga in Romania inca de astazi, dar si-a amanat venirea pana miercuri. Potrivit cotidianului La Voz de Galicia, Pulido va ajunge in Ghencea doar daca nu va fi ofertat de cele doua cluburi din Primera.

"Ruben Martin Pulido va ajunge la Steaua daca nu va primi o contraoferta de la Deportivo sau Espanyol", scriu spaniolii. Fost jucator al lui Getafe, Ruben Pulido este liber de contract si si-a exprimat in dese randuri dorinta de a juca in Champions League.

@sport.ro

c.ronaldo1708.07.2007 11:06

O parte buna si una proasta,

un amical foarte bun cu o echipa la fel. Poate astfel il vom vedea la lucru si pe mult doritul Fabien Camus la miscare. In plus, de mult Steaua nu a mai disputat un amical de prezentare pe Ghencea, ultimul parca 0-0 cu Modena.

Partea proasta este cu Ceahlaul. Ar fi total nesportiv sa amanam acel meci. Avem in echipa 20 de jucatori care se pot imparti foarte bine, sa jucam si cu Cehlaul, si cu Lubin. Acum 2 ani, Valerenga a jucat in campionat, iar peste 2 zile in Cupa UEFA cu Steaua.

Florin_SteauaOnline08.07.2007 11:09
@Florin_Steaua stii cumva ora ?

Ce vrei sa spui cu asta? Lamureste-ma si pe mine, te rog...

danielcristian08.07.2007 11:43
Ce vrei sa spui cu asta? Lamureste-ma si pe mine, te rog...

Pai,daca cumva nu mi-am pierdut si eu mintile si bunul simt,cred ca dorea sa stie ora respectivului amical... Ce naiba,e asa de greu sa-i spui omului ca nu stii?...

axl2308.07.2007 11:56
Ar fi total nesportiv sa amanam acel meci. Avem in echipa 20 de jucatori care se pot imparti foarte bine, sa jucam si cu Cehlaul, si cu Lubin.

Corect, ar fi de prost gust sa amanam etapa, MAI ALES pentru un meci cu Lubin, sa fim seriosi, chiar nu pot juca doua meciuri cu doua echipe mediocre?

Florin_SteauaOnline08.07.2007 11:57

Daca se referea la ora meciului, nu stiu.

«1139140141142143689»