FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1137138139140141689»
martanu29.06.2007 21:29

De la un timp Plesan a ajuns sa fie un cosmar pentru mine. Cu 1,5m+ banii pe Lovin am putea cumpara un mijlocas bun de afara. Sper sa nu ne mai faca una becaliotul.........

Astristul29.06.2007 22:44
Poate plesan + 1 000 000 euro = Lovin !!!

Foarte corecta afirmatia ta.

Intradevar, Bicfalvi s-a remarcat astazi, si pare de viitor pustiul. Sper sa nu fie imprumutat la mai stiu eu ce echipa si sa ne trezim ca IAR nu avem posturile dublate, cu concurenta pe ele...

Nu ar trebui sa-l blamam pe Vatca... e totusi la primul meci. Trebuie sa-l incurajam ca sa poata sa treaca peste asta si sa joace bine pentru Steaua. Parerea mea insa este ca el a fost adus ca sa fie rezerva lui Cernea, si ASA TREBUIE SA RAMANA!

Gurita .... omul asta nici nu zici ca are 34 de ani, poate 25-26. Joaca bine si sper ca el impreuna cu restul baietilor ne vor aduce titlul de Campioana a Romaniei, cu numarul 24!

FORZA Steaua !!! steag2 BAFTA Gica .... O sa ai nevoie .... spre cl

axl2330.06.2007 16:52

Declaratie MM azi(tvr1):

"Am fost, sunt si voi ramane stelist in inima mea toata viata."

c.ronaldo1730.06.2007 16:58
Intradevar, Bicfalvi s-a remarcat astazi

Ieri.

Alex_9101.07.2007 20:06

Sper ca Bicfalvi sa o tina tot asa si sa marceze intr-un meci amical . fularsteaua2

cris02.07.2007 07:25

Nu crede ca trebuie sa facem mare scandal din cauza esecului cu cipriotii , chiar ii foarte bine ca i-a introdus Hagi pe cei veniti , mai vedem si noi ce tinem langa casa . Sper sa o tina tot asa Bicfalvi desi cred ca ii prea devreme sa ne facem o parere despre el .

Dragoshel02.07.2007 13:38

Antrenorul Gheorghe Hagi, a declarat luni, dupa aflarea ordinii de disputare a partidelor in turul Ligii I:

"Campionatul este o intrecere pentru o perioada mai lunga de timp, de aceea cred ca obiectivul nostru principal si imediat este calificarea in grupele Ligii Campionilor"

c.ronaldo1703.07.2007 07:01

Noul sezon la TV

Kanal D - opțiunile 1 și 4

Antena 1 - opțiunea 2

Național TV- opțiunile 3 și 5

Telesport - opțiunile 6,7,8,9

* Televizãrile se vor stabili pe 16 iulie

* Patronul Telesport, Horațiu Nicolau, negociazã cu încã douã televiziuni pentru o parte dintre meciurile pe care le are Telesportul

sonic200503.07.2007 07:44
Noul sezon la TV

Kanal D - opțiunile 1 și 4

Antena 1 - opțiunea 2

Național TV- opțiunile 3 și 5

Telesport - opțiunile 6,7,8,9

bine ca nu le-a luat boom TV ca chiar imi era frica ca o sa ia si divizia a ca sa ne oblige pe toti sa ne abonam la ei. si asa e destul de nasol ca nu mai am unde sa vad meciurile din spania.

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

forever_STEAUA03.07.2007 15:01
Astazi, la Specialul de la ora 22:00, managerul general din Ghencea, Adi Ilie si Valeriu Argaseala sunt invitati speciali, in direct de la Kaprun, acolo unde Steaua se afla in cantonament.

sursa: sport.ro

weeezer03.07.2007 15:36
1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

Aoleu, pana si in exemple tot Gigi si Gigel?? Te bantuie, sau ce?

forever_STEAUA03.07.2007 15:45

@weeezer

Ti-am editat din greseala mesajul :blush:

Nu eu am facut Regulamentul, dar cred ca esti de acord cu mine ca avem si aici cativa gigei :laugh:

dutzu_yo03.07.2007 16:59

hai sa revenim ontopic.stire bomba in promo-ul de la Stirile din sport,antena 1:

"La rapid se vorbesc toate limbile straine,mai putin limba romana"

=> am primit confirmarea oficiala ca limba romana este straina de cei de la rapid.bravo baieti.la mai multe dude de genu asta!

SSK03.07.2007 17:28

Voi ce-ati inteles din stirile de pe TVR1? Cat de grav s-a accidentat Neaga? Ca eu am pierdut fix inceputul stirii, iar pe Antena n-am prins ceva pe acest subiect...

c.ronaldo1703.07.2007 17:38

@ssk

Neaga am auzit ca s'a lovit la un contact cu Lungu, insa a revenit dupa 10 minute inapoi pe teren. Nu are nimic...

sonic200504.07.2007 18:18

un alt meci slab facut in era Hagi. probabil iar o sa apara placa aia ca amicalele nu conteaza dar pentru mine conteaza parerea mea e ca daca nu impui inca din amicale o mentalitate de invingator atunci o sa se resimta infrangerile si in meciurile oficiale.

Cernea a fost sub orice critica cine il mai vede titular probabil nu stie cu cine avem de-a face. poate ii da Dumnezeu mintea cea din urma pe Hagi si il aduce pe Andrey inapoi ca saracul ala nu a facut nici o gafa macar aproape de ce a facut Cernea in seara asta. daca nu poate il baga pe Cezar Lungu daca tot e sa riscam de ce s anul riscam cu tanarul ala.

apararea a fost praf si emeghara si Ov. Petre au jucat f slab un plus pentru Baciu totusi

la mijloc Bostina e varza s-a simtit cand au intrat Ochirosii si Croitoru iar Dica inca nu a ajuns la niun nivel bun.

in atac astazi nimeni nu a rupt gura targului

per total semne proaste pentru noul an competitional

Z3US04.07.2007 18:34

Aoleu...Din nou am pierdut...Ce portari de valoare aveeem...

Alex_9104.07.2007 19:42

Ciar nu imi vine sa cred ca iar am perdut . Sau invata ca la toat amicalurile sa piarda ,Am crezut ca Hagi a venit la Steaua sa invete sa castige niste amarte de meciuri amicale .

amarel04.07.2007 20:31

Cu cat am peirdut ?????

Wally05.07.2007 14:07

Cu 3-2, din pacate...nu am fost in stare sa pastram rezultatul de 2-2

Matteo05.07.2007 14:08

wtf is this ?

Eduardo Fernando Gomes also known as Dady (born August 13, 1981 in Cape Verde) is a Cape Verdean-Portuguese football (soccer) striker. He currently plays for C.F. Os Belenenses.

He is currently linked with SL Benfica, Real Betis and Sevilla FC after scoring regularly for the Lisbon outfit.

Since July 2007 he signed a contract with Romanian team Steaua Bucharest for 10.000.000 USD fee and 1.000.000 RON per year.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Fernando_Gomes

10 mil dolari?

forever_STEAUA05.07.2007 14:18

@Matteo

E o aberatie.

Nu ti se pare ciudat ca tranzactia s-a facut in dolari iar salarul jucatorului e trecut in RON?

Cum sa platesti un jucator de 10 mil USD cu 300.000 pe sezon?

Matteo05.07.2007 14:29

n-am observat ca scria RON acolo...:)

Alex_9105.07.2007 18:52

In sfarsit am castigat cu 2 la 0 intru meci amical Hagi a facut treaba buna mai ales si jucatori .Ma inervat cel mai mult Bostina a gresit toate pasele posibile ,Puteau sa marceze si mai multe goluri ,Mai ales mia placut de tanarul Eric Bicfalvi. steagsimplu

Alex_9106.07.2007 09:13

OFF TOPIC: Ma enerveaza aia de la Dinamo ca respira parfuml de Champions League .O sa iau niste borcane si o sa vin la Bucuresti in Ghencea si o sa iau si eu parfum de Champions League si o sa-l vand la Rm Valcea la tarabe si o sa castig bani cinstiti. :biggrin:

«1137138139140141689»