FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1135136137138139689»
forever_STEAUA26.06.2007 13:30

@vlad75

Sa fim seriosi, Heerenveen?! Tu crezi ca Dica ar pleca de la Steaua la ... Heerenveen?

c.ronaldo1726.06.2007 14:03

@forever_STEAUA

Daca baga inimioarele 2 milioane pe an lui Dica, da se duce....

sonic200526.06.2007 16:52

@c.Ronaldo nu au ma de unde totusi heerenveen e o echipa de pluton in olanda 2 mil de-abia daca dau Ajax si psv la jucatorii de top

cat despre noua lege de combatere a violentei e oarecum aberanta chiar daca are si partile ei bune (interzicerea accesului pe stadioane celor care produc acte de huliganism)

insa nu pot sa fiu de acord ca cineva care se duce la meci si aprinde o torta in virtutea bucuriei de moment sa faca inchisoare e o mare tampenie. sau daca injuri sa iei cine stie ce amenda. astia ce vor sa faca din stadion teatru. sa-mi zica mie cineva in care campionat puternic nu se injura pe stadioane.

Dragomir ar trebui sa dea un exemplu si sa se duca singur sa se cazeze la jilava pentru toate magariile facute in fotbalul romanesc. sa nu mai pozeze el in cel mai corect ca nu e nici pe departe

_yang26.06.2007 17:30
ACESTI PARLAMENTARI SUNT INFRACTORII ADEVARATI

Iata si dovada "Proiectul avea nevoie de 69 de voturi "pentru". Inițial, tabela de vot a arãtat numãrul "68", însã senatorul PRM Carol Dina a susținut cã votul sãu nu a fost înregistrat electronic, astfel cã legea a întrunit exact 69 de voturi, dupã ce a fost contabilizatã și aceastã opțiune.".

Cine nu stie cine e Carol Dina va zic eu ca a fost unul din cei mai importanti oameni din Galati in perioada comunista...

cristi_mold26.06.2007 17:43
@c.Ronaldo nu au ma de unde totusi heerenveen e o echipa de pluton in olanda 2 mil de-abia daca dau Ajax si psv la jucatorii de top

Daca il vor vinde pe Afonso Alves pentru vreo 20 de mil de euro o sa isi permita un golgeter de talia lui Dica

anYwHere27.06.2007 11:37

lumeee ... inca mai is shanshe ca Belluschi sa vina la Steaua .. (acu depinde de nea Jiji cat ofera :( mie ca iar ramanem cu buza umflata )

cristi_mold27.06.2007 12:52
lumeee ... inca mai is shanshe ca Belluschi sa vina la Steaua .. (acu depinde de nea Jiji cat ofera :( mie ca iar ramanem cu buza umflata )

De unde sti tu ca mai sunt sanse ca Bellsuchi sa vina la Steaua ????:O

amarel27.06.2007 18:49

cat despre noua lege de combatere a violentei e oarecum aberanta chiar daca are si partile ei bune (interzicerea accesului pe stadioane celor care produc acte de huliganism)

insa nu pot sa fiu de acord ca cineva care se duce la meci si aprinde o torta in virtutea bucuriei de moment sa faca inchisoare e o mare tampenie. sau daca injuri sa iei cine stie ce amenda. astia ce vor sa faca din stadion teatru. sa-mi zica mie cineva in care campionat puternic nu se injura pe stadioane.

Dragomir ar trebui sa dea un exemplu si sa se duca singur sa se cazeze la jilava pentru toate magariile facute in fotbalul romanesc. sa nu mai pozeze el in cel mai corect ca nu e nici pe departe

Dragomir, M.Sandu, ...individul ala de-a fost trezorier la F.R.F, ,imi scapa numele acum,inclusiv ala de l-a impuscat pe malul lacului pe acel tanar , toti ar avea motive cu duiumul sa faca un concediu de cativa ani la JILAVA !!!

Raul198827.06.2007 19:20

@cristi_mold

in gsp am vazut ca river plate totusi il vrea sa il vanda pe belluschi findca ar probleme financiare

problema ii ca napoli si inca o echipa din spania cred ca zaragossa au facut o oferta de 10 millioane

si Gigi una de 5 millioane cum eu stiu

cristi_mold27.06.2007 19:23

Deci ii clar o sa il i-a Steaua pe Belluschi cand o sa imi vad io ceafa.

oase27.06.2007 19:23

dap frate carol dina asta e o jigodie cand a votat impotriva atmosferei incendiare d p stadioane. c plm il doare p kkt asta d ungur c facem noi in Romania tara noastra nu a spurcatilor d unguri?

sa nu uite ca nmn nu ii suporta si le vom fi mereu superiori l spurcati aia d unguri

steagcruce2

steaua_ro

steagro

_yang27.06.2007 20:01
Dragomir, M.Sandu, ...individul ala de-a fost trezorier la F.R.F, ,imi scapa numele acum,inclusiv ala de l-a impuscat pe malul lacului pe acel tanar , toti ar avea motive cu duiumul sa faca un concediu de cativa ani la JILAVA !!!

Mai e si ala care cununa minori... (Duru parca).

Deci ii clar o sa il i-a Steaua pe Belluschi cand o sa imi vad io ceafa.

Ia-ti 2 oglinzi... :ohmy:

cris28.06.2007 04:53

Belluschi nu o sa vina niciodata la Steaua fac pariu , o sa il cumpere poate pe Plesan si gata , asta a fost tot .

JDERUL28.06.2007 06:34

Belluschi este deja un capitol incheiat pentru noi.In primul rand ca nu poate fi cumparat cu cat ofera jjjjjj si in al doilea rand,ar destabiliza vestiarul datorita salariului sau(dupa parerea lui jjjjjjj).

Bodanel28.06.2007 10:21
sonic200528.06.2007 11:08

nu sunt tocmai suparat daca pleaca Paraschiv pentru ca parerea mea e ca incepuse sa se plafoneze la Steaua. oricum noua ne trebuie un mijlocas ofensiv ca aveam prea multi defensivi.

numai ca sper sa nu il aduca pe plesan ca e varza baiatul. imi pare rau ca nu l-a luat pe cernat pentru ca e un jucator care si-ar fi revenit la Steaua, sau chiar pe mitea (nu stiu daca ar fi vrut el sa vina da de bun e bun)

_yang28.06.2007 11:55
numai ca sper sa nu il aduca pe plesan ca e varza baiatul. imi pare rau ca nu l-a luat pe cernat pentru ca e un jucator care si-ar fi revenit la Steaua, sau chiar pe mitea (nu stiu daca ar fi vrut el sa vina da de bun e bun)

Nu mai bine ar fi promovati Prunescu sau Iacob ?

cris28.06.2007 12:16

Sunt convins ca o sa vina Plesan si o sa mai avem parte inca de cateva transferuri bomba , gen Belluschi , si cred ca este cam gata cu transferurile .

Unde pleaca Paraschiv ?

forever_STEAUA28.06.2007 12:19

@cris

La Rimini, in a doua Liga italiana.

sorin_daniel28.06.2007 12:22

a plecat Sorin Paraschiv?dar bine ca de plecat tot pleaca si de venit nu vine nimeni...........astea sunt achizitiile de anul asta ,cei pe care ii stim cu totii..........in rest ,doar vrajeala lui Gigi fularultras

sonic200528.06.2007 13:26
Nu mai bine ar fi promovati Prunescu sau Iacob ?

nu stiu ce a zic de ei pentru ca nu stiu prea multe. de Alexandru Iacob parca am auzit lucruri bune dar totusi cei doi e greu de crezut ca pot face fata in europa. trebuie promovati tineri dar totul trebuie facut pas cu pas. sa-i bage in meciurile mai putin importante cateva minute pe final sau in cupa Romaniei in primele tururi cand jucam cu adversari mai slabi.

totusi in alta ordine de idei mitea si cernat nu sunt nici pe departe jucatori terminati si au si experienta in cupele europene

_yang28.06.2007 16:49

@sonic2005

Pai "a-i bage in meciurile mai putin importante cateva minute pe final sau in cupa Romaniei in primele tururi cand jucam cu adversari mai slabi." asta inseamna sa fie promovati... Nu se face nimic deodata...

Cat despre Cernat chiar crezi ca avem nevoie de jucatori care fac fata ritmului de joc impus de o echipa normala doar 45 de minute ???

weeezer28.06.2007 18:27

Conform stirilor TVR, accidentarea lui Sorin Ghionea a recidivat, jucatorul fiind indisponibil timp de doua luni. Am inceput bine...

strezahuzum28.06.2007 18:48

:blink: :blink: :blink: Iar ?? Iar accidentari ?? Cand nici nu am inceput pregatirea dinaintea sezonului ??

Ce naiba se intampla cu jucatorii nostri de se accidenteaza non-stop ? Si lipsesc parca numai de la o luna-doua in sus !!

c.ronaldo1728.06.2007 18:54

Baciule, hai ca i'ar ai loc in primu' 11. Norocosu'...

«1135136137138139689»