FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1133134135136137689»
sile-jardel23.06.2007 19:11

Sper din tot sufletu sa-i ia cu el si pe gigelus,Baciu,Lovin.In sfirsit n-o sa ne mai aparam tot meciul,o sa jucam sigur mai ofensiv,asa cum tebuie sa joace Steaua.Pacat ca a apucat sa plece Elton.Sau poate nu e prea tirziu si-l cere Hagi inapoi.Zeroli nu te pot suferiiii,sper sa nu mai vii niciodata inapoi.

I.N.Money23.06.2007 19:12

Venirea lui Hagi nu poate fi considerata o mare lovitura,poate doar de imagine.Ma bucur insa ca a venit,de acum va juca cine merita cu adevarat si sper sa aibe finalmente succes pe banca tehnica.Demult nu am mai avut un stelist asa iubit cum este Gica pe banca.

Raul198823.06.2007 19:12

eu cred ca mai rau nu se mai poate intimpla

sau ba da

daca Becali ne vinde jucatori si cumpara jucatori de basebal findca sa uitat la un meci de basebal si la incintat foarte mult :angry:

c.ronaldo1723.06.2007 19:16

Pai hai sa nu ne (de fapta sa nu va) hazardam (hazardati, mai precis). Sa vedem putin ce momente ne'a oferit Cosmin Olaroiu.

Partile buna, care vor ramane mereu pentru mine in minte:

*3-1 in Olanda la Herenveen, un rezultat senzational in deplasare.

*3-0 la Real Betis Sevilla, echipa care avea sa bata peste 3 saptamani si Barca si Real in campionat. A batut si pe Chelsea in Liga Campionilor. Erau echipa care au luat locul 3 in Spania si detinea pe cel mai curtat spaniol la acea ora, Joaquin.

*Cu siguranta cel mai frumos 0-0 din istora Stelei, cel putin cea recenta.

*un titlu de campion cu Steaua, 23.

*o calificare in Liga Campionilor, dupa o dubla foarte incinsa cu Standard

*o victorie rasunatoare, 1-4 la Kiew.

*2 meciuri superbe pe Santiago Bernabeu si Lyon.

Partile mai putin bune, care apar la orice antrenor:

*infrangere in ultimul minut la Boro, dupa ce am condus cu 3-0 pe general.

*locul 2 in acest sezon

*2-4 acasa cu Dinamo.

*3 meciuri (Dinamo, Gloria, Aek) in care nu prea am jucat nimic.

*pastrarea lui Gigel Coman in lot.

In rest, nu imi aduc aminte parti proaste din era Olaroiu. La parti buna, cred ca 3-2 in Giulesti si 1-2 la Cluj sunt rezultate normale.

Succes Cosmin Olaroiu mai departe!

PoWeR23.06.2007 19:43

ai uitat la partile rele cel mai important aspect, si anume faptul ca a fost mereu sub papucul lui Gigi si l-a lasat pe acesta sa se bage in stabilirea echipei

fansteaua4623.06.2007 19:51
Pe de o parte ... URAAA ... in sfarsit ... a plecat Turcaloiu .....

URA ! fularsteaua2fular-campionii

Za Best23.06.2007 20:18

Hagi va antrena Steaua cu sufletul!Asta-i marele avantaj!Si d-asta cred ca va si reusi...succes Gica ''El Rey'' Hagi...si arrivederci ZerOLI,cu tot cu fotbalul tau italian!Invata-i nitel si pe araboi cum se antreneaza italieneste!Si nu-l uita pe Jijel,te rog...

c.ronaldo1723.06.2007 20:48

Apai de ce nu m'a facut Gigi pe mine antrenor, ca si eu tot cu sufletu' antrenam.

Za Best23.06.2007 21:03

Cristiano,hai sa avem rabdare!Oricum,mai prost decat a jucat Steaua in 90% din meciurile din retur cu Oli pe banca nu cred ca se putea juca...in plus,Hagi este un caracter adevarat si-n primul rand un mare STELIST!Eu am incredere in el...

zyder23.06.2007 21:18

La revedere Oli, ai fost un antrenor bun spre foarte bun,rezultatele o arata,iar cei care cobesc sa se gandeasca ce va face Hagi daca se rupe Dica,Ghionea,nesu sau Radoi si ii are pe Baciu,Coman,Saban,Bostina pe banca de rezerve...oricum Forzzzaaaa Steaua,Hai Gica,ii ultima ta sansa sa arati ca esti antrenor ;)

JDERUL23.06.2007 21:20

Pe pariu ca O(l)isorul nu va termina campionatul pe banca lui Al Hilal.

Dragoshel23.06.2007 21:20

Under 21: Olanda, campioana europeana

Echipa de tineret a Olandei a castigat, in aceasta seara, finala Campionatului European Under 21, intr-un meci disputat la Groningen.

Olanda a reusit sa confirme asteptarile si sa castige turneul disputat la ea acasa.

In finala, jucatorii olandezi i-au invins pe jucatorii Serbiei, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Bakkal (min.20), Babel (min.64), Rigters (min.70) si Bruins (min.89), respectiv , Mrdja (min.83).

sursa

JDERUL23.06.2007 21:25

Ce meci a fost ! O bijuterie! Imi pare rau pentru cei ce nu l-au putut urmari,dar le recomand sa nu scape o eventuala reluare.

sorin_daniel24.06.2007 06:19

am scapat de Olaroiu!!!!!!!!!!!!!!!!!sa-l ia si pe Gigel Coman!!!!!!!!!!!!!!!!!!este cea mai buna veste din ultimele luni ,daca transferuri nu,macar ........la revedere Olaroiu.urmeaza sa scapam de Gigi(glumesc ).Steaua te iubesc!!!

Danny24.06.2007 06:27

[..................................] , voua nimic nu va convine !!!!!ce naiba sunteti asa prosti ma ma enervati la culmea , imi vine sa ma injur ......BAAAA !!!!!pana acum ziceasti sa pleci Oli sa plece ....si acum va e dor de el , voua nimic nu va convine [............], pana acum ziceati ca orice antrenor e bun la Steaua , inafar de Oli . Si oricum Hagi e bun antrenor , pentru ca antreneaza cu sufletu , si el a jucat la echipe mari , si stie cum il antrenau atunci aia ....[...................] , ba daca veniti aici sa faceti caterinca , mai bine nu mai intrati ope forum !!!!!

Nu ai voie sa te enervezi, sa injuri,

sa-ti iei la rost colegii de forum.

Fiecare are dreptul la o opinie si vrei-

nu vrei, trebuie sa o respecti.

Moderator

c.ronaldo1724.06.2007 06:30

[...], tu citesti ce scrii?! Eu nu eram deloc confuz, am fost destul de clar mereu afirmand ca Oli e cel mai bun antrenor al Stelei care a fost in ultimii 5, 6 ani.

Fara bah!

Danny24.06.2007 06:38

Da da oricum Hagi e mai bun decat el , si am auzit ca Hagi e al dreacu ii cearta pe jucatori rau ..... da macar nu mai sta sub papuc la Becali , si tot o sa faca performante mai mari ca Oli !!!

SCUZE DE OFFTOPIC : Sunt tare fericit !!!!!!!! Am luat note prea mari la examene !!!!!!! Roamana : 8.50 Matematica : 8.95 Geografie : 9.50 !!!!!!!! :D:D:D:)) fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii

Dj.P@uL24.06.2007 10:24

Am plans dupa Oleg ... acum o sa plangem dupa Oli :(

Alex_9124.06.2007 12:05

Trebuie sa-i multumim lui Oli pentru tot ce a facut la Steaua si tebuie sa-i uram suces la noua lui echipa pentru ca merita ''Dumnezeu sa fie cu tine Oli '' fularsteaua2

amarel24.06.2007 12:19

Oli a est un antrenor caruia nu prea ii iese jocul ofensiv,in rest aparare mijloc,...se descurca bine,chiar foarte bine, problema e ca Hagi , cu toata stima pentru el, cel putin pana acum ca antrenor n-a prea reusit sa fie constant in rezultate .

Tare mi-e teama sa nu fie o palarie prea mare pentru el Steaua in acest moment , . Ce nu am inteles eu la Hagi-antrenorul,e de ce a vrut sa inceapa antrenoratul direct cu echipe de top,si nu a inceput asa cum se incepe cu echipe mici, vezi cazul Lacatus, Dan Petrescu,etc.

Eu din pacate sunt sceptic in acest moment, Hagi nu are experienta necesara ca antrenor, de spirit pedagogic....ce sa mai vorbim,nu are tact in relatia cu jucatorii, ceea ce conteaza f mult,....sper totusi sa nu ajungem sa-l regretam pe Olaroiu.

axl2324.06.2007 14:35

Nu poate omul sa se duca doua zile in Vama sa se imbete ca i se si tranteste una buna.

Oli, drum bun, cale batuta, ia-l si pe Gigel cu tine, cand te intorci sa antrenezi Dinamo.

Hagi, mult succes, raman sceptic.

_yang24.06.2007 15:02
ia-l si pe Gigel cu tine

Nu-l vor aia ca e cam betiv din cate stiu eu...

JDERUL24.06.2007 16:10

Sa ii uram cu totii "CASA DE PIATRA" internationalului nostru Sorin Ghionea care astazi se casatoreste religios!

cristi_mold24.06.2007 16:28
Sa ii uram cu totii "CASA DE PIATRA" internationalului nostru Sorin Ghionea care astazi se casatoreste religios!

Corect! Casa de piatra Ghionea si Claudiu Niculescu !

sile-jardel24.06.2007 16:34

Cum sa-i urez zdrentei de Claudiu casa de piatra?Multa m<<e lui si Dianei.Casa de piatra pentru Ghionea

«1133134135136137689»