FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1132133134135136689»
_yang23.06.2007 15:08

Prost e ala care nu stie sa vanda ce nu ii trebuie... Mai rau ce il trage in jos de fapt.

JDERUL23.06.2007 17:13

Pana la urma Dobrin s-a hotarat sa rupa tacerea si sa confirme ceea ce (neoficial) stiam cu totzii de 37 de ani si anume conspiratzia care l-a privat sa-i arate una din fentele sale marelui Pele la mondialul mexican.Inca un nume mare din fotbalul romanesc care acuza perfidia intrigantului Lucescu si nimicnicia ,,doctului" Dinu,ambii scolitzi si indoctrinatzi pana in maduva oaselor in cel mai pur spirit militzienesc.

Din aceeasi tagma cu cei doi,A.Niculescu,ajuns mare profesor intre timp,are cea mai mare vina.Fiind un antrenor de duzina,ajuns sa conduca natzionala in urma unor sforarii jalnice,acesta l-a privat de joc pe insusi cel caruia ii datora prezentza in Mexic.Si a facut acest lucru deoarece era incapabil sa se impuna in fatza jucatorilor.Cand toata tara il astepta pe Dobrin in teren ,,profesorul"nu i-a dat sansa.Ce a iesit am vazut cu totzii.Ce putea fi ?Din pacate nu vom sti niciodata ! Doar simple supozitzii.

Atentzie ! Si astazi cineva nu iese din cuvantul jucatorilor,si astazi cineva sfideaza suporterii !

Danny23.06.2007 17:34

Intrai acum 2 minute pe sport.ro , si cum intrai imi sari in ochi un titlu care suna cam asa : ca impresarii aia (mascarisi cum vrea sa le zicem preamaritu Gigi) s-au inteles cu Steaua , si deci Emeghara la Steaua . Si daca logica lui cronaldo e corecta ( ca daca zice sport.ro ca nu vine Emeghara , vine ) atunci inseamna ca nea scapat Emegara printre degete , cea c ce nu imi doresc , si nu cred ca e posibil .

Si mai vazui ca cica Dica la Lile pe 7 milioane de euro , sper ca Gigi sa nu mance iar rahat , si sa gafeze .......cum face de obicei .

Si mai vazui si multe alte aberati , cum ar fii Vieri la Steaua .......

Dar ceva m-a speriat rau , cand citi , ca Vali Badea (cel mai bun atacant din Romania ) a facut accident de masina , dar ma linisti cand auzi ca nu a patit nimic si ca poate sa se antreneze ca si pana acum .

OFFTOPIC : In sfarsit mi-a expirat perioada de BAN :D.....Freeeedommmm!!!!!!! Free Free Free !!!!!

Raul198823.06.2007 17:35

Simici, impresarul lui Emeghara: "Luni batem palma cu Steaua"

Emeghara poate sa isi faca de pe acum bagajele. 99% el vine la Steaua, zice impresarul sau, Nebosza Simici.

"Suntem in negocieri intense cu Steaua. Au aparut multe lucruri in presa, s-a speculat foarte mult, insa tratativele cu cei de la Steaua au fost OK, n-am ce sa le reprosez domnilor de acolo. Pana luni sper si cred ca vom ajunge la un acord, astfel incat jucatorul sa plece cu echipa in cantonament in Austria", a spus Simici.

sursa sport.ro

imi pare greu sa cred ca ii adevarat findca ieri situatia a fost alta

Danny23.06.2007 17:40

Pai nici nu ai cum sa crezi ......mai ales cand o auzi de pe sport.ro

JDERUL23.06.2007 17:56

Daca Emeghara ar fi semnat din prima,noi am fi avut un motiv de discutzii mai putzin.Sincer mie mi se pare mai bun portughezul ala al CFR-ului

Danny23.06.2007 17:59

Da si io am auzit ca portughezu de la CFR e mai bun , dar nu am luat in seama , dar acum o sa o iau in seama .....oricum pe portughez nu aveam cum sa il luam , ca nu ii dadea drumu CFR , si impresarii ,exact ca la Emeghra , numai mult mai complicat . Da e pacat ca s-a zgarcit atata Becali la bani , ca aa ratat Emeghara cantonamentu de la Valencia , unde Oli a integrat echipa , din pacat el Thereau si Neaga au lipsit , bine ca Neaga e deja integrat ....roman , a mai jucat la Steaua .

cristi_mold23.06.2007 18:02

Nu prea cred nici eu stirea asta cu Emeghara. Si cate s-au intamplat cu nigerianu o sa cred ca ii al Stelei doar cand o sa il vad in cantonament la Caprun!

Danny23.06.2007 18:09

Nici eu nu prea cred ..... mai ales ca am citit de pe sport.lro , dar cand o sa vad asta la stirile de pe Pro TV , o sa cred 100% ......

c.ronaldo1723.06.2007 18:11

Era normal ca Eme sa vina la Steaua dupa ce Iancu si Becali au batut palma.

OFFTOPIC : In sfarsit mi-a expirat perioada de BAN icon_biggrin.gif.....Freeeedommmm!!!!!!! Free Free Free !!!!!

Pe cat pariu ca in 2 zile mai iei un BAN?

Danny23.06.2007 18:17

OFFTOPIC : Pun pariu ca in 2 zile nu imi iau BAN !!!! Poate in mai multe :D . Pun pariu cu tine pe ID tau de mess ca nu imi iau BAN .

Za Best23.06.2007 18:30

GSP spune ca Olaroiu este noul antrenor al lui Al Hilal si Hagi e-n Ghencea!Voi ce credeti?Mi se pare socant...

c.ronaldo1723.06.2007 18:32

Eu am primit pe mess acum stirea asta. am luat'o ca pe'o gluma...

cristi_mold23.06.2007 18:34

si Pro TV au spus la stiri ca Oli este dorit de Al Ahly. Oare sa credem in miracole?

Tocmai a aparut la prosport stirea ca Oli paraseste Steaua pentru Al Hilal unde va avea un salare de 1.7 mil $ :)) , iar pe www.sport.ro ca Hagi a semnat pe 3 ani cu Steaua:(

gabrieluno23.06.2007 18:44

steagsahmic scapam de Oli gofren steagsahmic

JDERUL23.06.2007 18:48

OAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????????????????????????????????

Si totusi exista Dumnezeu ?

Raul198823.06.2007 18:50

sper sa nu fie adevarata stirea

daca Olaroiu se duce si Hagi vine am puso :sad2:

sile-jardel23.06.2007 18:51

ce bine-mi pareeeeeeeeee ca a plecat jegosu de zeroli

Matteo23.06.2007 18:51

[..] voi sunteti [......]? pana cum il urati pe Oli acum plangeti dupa el?

predatorpulse723.06.2007 18:52

Bai baieti cred ca e adevarat,uitati si o declaratie:"Cosmin Olaroiu nu mai este antrenorul Stelei! Tehnicianul a avut o discutie cu Gigi Becali in urma careia cele doua parti au acceptat sa se desparta. "Am mers la Gigi si i-am aratat oferta pe care o am de la Al Hilal. I-am spus ca sunt om de caracter si nu vreau sa plec decit daca e de acord. A spus ca la suma pe care mi-o ofera Al Hilal nu mai trebuie sa stau sa ma gindesc. Asa ca am decis sa incetam colaborarea", a declarat Olaroiu, in exclusivitate, pentru FANATIK".

Tind sa cred varianta pentru ca chiar il vad pe Jiji spunand "pai bine mai Oli,daca aia iti dau mai multa branza du-te",stiind firea mercantila a ciobanului. Plus ca Oli a luat in considerare presiunea ce urma sa fie pusa pe el asa ca a facut ce face orice antrenor care nu rezista,adica pleaca. Si pleaca la mai bine din pc de vedere financiar Olaroiu,pentru ca isi ia cele 1,7 milioane si dupa 1-2 ani pleaca mai bogat si gata s-a scos.

Eu incepusem sa ma obisnuiesc cu gandul ca va trebui sa-l mai suportam un an pe Oli,asa ca am sentimente ambigue in privinta plecarii. Daca s-ar fi intamplat asta acu' vreo 2 luni eram f fericit,acum sper doar ca Hagi sa faca o treaba buna in acest an. Si noul antrenor trebuie adus in decursul acestei saptamani ca sa nu se piarda stagiul de pregatire.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

balky9923.06.2007 18:52

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Afara Oli !!!

Za Best23.06.2007 18:52

Ar fi foarte bine,dupa parerea mea!Stiu,poate unii n-au incredere in Hagi,n-a avut mari rezultate pana acum in cariera de antrenor,dar sunt sigur ca va incerca sa imprime Stelei un fotbal ofensiv,el stie f. bine ce-si doresc suporterii Stelisti...eu sper sa fie adevarat!Si cred ca este!

c.ronaldo1723.06.2007 18:53

Ba deci ar fi culmea. Oli ne'a scos de multe ori din [...]... Sper sa nu fie adevarata stirea.

Din ce te-a scos Oli?

Atentie la limbaj!

Moderator

AmuntBoy23.06.2007 18:57

Ronaldo sper sa nu faci un gest necugetat :D

strezahuzum23.06.2007 19:06

Pe de o parte ... URAAA ... in sfarsit ... a plecat Turcaloiu .....

Dar ... Hagi ?? :no: :no: As vrea sa ma insel, dar ... nu prea reusesc sa vad ce va aduce Hagi la echipa ... Daca totusi vine Hagi, as mai avea sperante de doi bani ca va ramane Elton !

PS : Turcaloiule, vezi sa nu-l uiti cumva pe Gigel !!

«1132133134135136689»