Ce caterinca la sport.ro: "si acum avem legatura telefonica cu V. Becali, care se afla la Milano pentru a definitiva contractul lui Chivu". Si omu' era pe Floreasca.
Ce caterinca la sport.ro: "si acum avem legatura telefonica cu V. Becali, care se afla la Milano pentru a definitiva contractul lui Chivu". Si omu' era pe Floreasca.
nu stiu ce pregatire are Becali nepotul de e antrenor la juniori. si isi merita bataia.
cat despre Luce junior nu pot zice decat: sa-l manance ciorile!
Bravo Danny, stiam eu ca esti baiat destept!
Cred ca nu-l mai luam pe Emegara,il avem pe gigelus si pe baiatul lui zeroli.Ala ce cauta la antrenamentul Stelei?E fotbalist si ala?Era fotografiat alaturi de Adi Ilie la joc.Nu-mi vine sa cred.Daca tot se lauda taranu ca are bani,de ce nu-l tine pe Elton?Ce-i la el 500.000?De fapt el nu mai are 15.000 pentru Emegara si eu vprbesc de 500.000.La Eltone si treaba cu suporterii,ca-i prea iubit de lume.Daca vrea pace cu noi sa-i pastreze pe Thereau si Elton si scuze neaparat pentru ce-a zis.Altfel,la revedere.SI ALT ANTRENOR,nu asta care-l baga pe fii-su[legitim] si pe aia infiati[Gigel,ov.Petre]
"River Plate vrea sa-l vînda pe Belluschi cu orice pret
2007-06-20 11:53:00
River Plate tine mortis sa-l vînda pe Fernando Belluschi. Motivul este unul foarte simplu. Clubul argentinian detine drepturile de vînzare ale jucatorului pîna pe 30 iunie. De la acea data, River nu ar mai putea încasa nici un ban, proprietarul devenind elvetienii de la Lucerna, care detin si în acest moment 40% din drepturile federative ale jucatorului.
Conform publicatiei argentiniene Clarin, singura ofera concreta a facut-o Steaua Bucuresti. Impresarul jucatorului, Alberto Meo, a spus ca formatii din Italia si Spania ar fi interesate de transferul lui Belluschi. "În 15 zile vom sti unde va juca Belluschi. Eram la Roma cînd am fost anuntat de oficialii lui Steaua Bucuresti sa tinem cont de oferta lor", a declarat Alberto Meo în El Dia."
stelisti.ro
Acum vom vedea cat de interesat a fost Gigi de argentinian... Daca pluseaza un pic la transfer, poate sa il aduca.
Cat despre Emeghara, sincer nu ma deranjeaza ca nu mai vine. Sa vina si sa ce, sa il tina pe tusa pe Petre Marin?
Cica doi halterofili si antrenorul lor de la Steaua au fost suspendati 2, respectiv 4 ani, pentru falsificarea si complicitate la falsificarea probelor de urina. Oamenii au venit cu prezervative pline cu urina, lipite de antebrat, si "urinau" printr-un furtun. Fantastic. Si-au ales gresit cariera, trebuia sa-si canalizeze imaginatia spre alta meserie. (realitatea)
ALT ANTRENOR,nu asta care-l baga pe fii-su[legitim] si pe aia infiati[Gigel,ov.Petre]
Esti sigur ca e fiusu' legitim... ? ![]()
Cica doi halterofili si antrenorul lor de la Steaua au fost suspendati 2, respectiv 4 ani, pentru falsificarea si complicitate la falsificarea probelor de urina. Oamenii au venit cu prezervative pline cu urina, lipite de antebrat, si "urinau" printr-un furtun. Fantastic. Si-au ales gresit cariera, trebuia sa-si canalizeze imaginatia spre alta meserie. (realitatea)
Asta-i pe bune?
IF (nu) THEN "oricum, tare"
ELSE
wtf
LOL
Dinamo l-a luat pe Chiacu,nepotul lui /Becali.
bai,da' multi becalioti prin romanica asta!mai au putin si ii depasesc pe t.i.g.a.n.i ca numar!
nu stiu ce pregatire are Becali nepotul de e antrenor la juniori. si isi merita bataia.cat despre Luce junior nu pot zice decat: sa-l manance ciorile!
nepotul Becali (nr. 1,2-158.000,al citelea o fi si asta!) e toba de fotbal!cred ca a terminat coverciano,academia de la clairfontaine si alte vreo doua!nu cred ca e pus acolo doar pentru ca e nepotul oierului,altfel era la echipa mare!bravo ciobane,bunica-ta nu se pricepe si ea la fotbal,sa-i dai un post de secund pe undeva?
si despre rrazvanel,ce ar fi de spus?un cretin imatur,pacat de nevasta-sa aia,ca are ceva in cap, fata de milogul de barba-su!ce omulet penibil si muce asta mic!dute,bai rrazvanel,ia-ti un ursulet de plus si dormi cu el,iar atunci cind bate Steaua sa il ti in brate cind plingi de oftica!
NEPOATEEEEE !!!!
bunica-ta nu se pricepe si ea la fotbal,sa-i dai un post de secund pe undeva?
Bunicasa o sa antreneze la Buzau...
I wanna make a biiig change: in loc de Liga lu' Mitica.... Liga lu' Becali. Pacat ca nu's Nea Sandelu'...
@weeezer
E pe bune, mai, a dat la Realitatea.
Terminati cu OFF TOPIC-ul !!! :mad:
@forever
Exagerezi, draga, e o stire interesanta, mai ales ca cei doi apartin de clubul Steaua.
De fapt, unu' si-a facut nevoiele intr-un prezervativ, iar altu' s-a dus la doctor si a zis ca e ca*atul lui acela... Scarbos... Mai bine e cum a zis forever, hai sa schimbam stirea.
PS: Cica Zicu pleaca de la Dinamo =)).Zicu are cioc si pene ![]()
fac astia ce fac... si tot dau rateuri. oare ce patesc daca nu se califica? oare raman in 10 juc?
oare raman in 10 juc?
Nu e problema ca-i ajutam noi cu Lovin, Coman si Baciu...
Referitor la transferul lui Emeghara in Ghencea, patronul Stelei a declarat ca e posibil ca acesta sa nu mai ajunga la Steaua, deoarece impresarii acestuia i-au cerut un comision de 50 de mii de euro pentru a-l convinge pe jucator sa accepte un salariu de 150 de mii de euro. Gigi Becali ii inteapa pe impresarii din Romania, chiar si pe Adrian Ilie, si spune ca singurul impresar adevarat din tara este Giovani Becali.
"La Emeghara au venit impresarii si mi-au zis ca jucatorul vrea 200 de mii, dar mi-au zis ca il conving sa semneze pe 150 de mii si i-am dat afara. Daca vrea sa vina, vine, daca nu, sa se duca la Timisoara. Impresarii astia ai lui sunt niste mascarici. Singurul impresar adevarat din Romania este Giovani Becali. Ce impresar era si Adrian Ilie? Daca avea 40 de jucatori, ce?"
Patronul Stelei crede ca suporterii echipei sunt manipulati de catre oamenii politici din PSD si ii anunta pe acestia sa nu mai creada tot ce zic "securistii si comunistii", deoarece acestia nu dorm.
Mai mult aici
Si ce sa te mire daca pe langa vagabonzi o sa ne faca si securisti comunisti ???
ole.. ce bine ma simt .. sunt un securist comunist de 22 de ani .. OLE!!! ![]()
Si ce daca sunt securist si comunist el e un coban care se da cu oile pe giata da are noroc ca e vara si acuma se duce la picina cu oile
Ciobanul nu are scrupule cand este vorba sa-si apere familia.Jigneste in stanga si-n dreapta.Acum comenteaza si despre Adrian Ilie.Mare mitocan acest Cioban.
Nepoutl bautut pe Bulevardul Unirii este fiul lui Virgil Becali,mana dreapta la Steaua a lui Gigi.
PSStie cineva ce a patit un alt nepot a lui Becali,cel care a omorat acea femeie in statia de autobuz???
Nici 10000 de securisti comunisti si pesedisti nu i-ar putea afecta imaginea lui Jiji pe cat si-o afecteaza el insusi. Jiji e cel mai bun agent antibecali din Romania.
Gigi Becali este convins cã suporterii Stelei sînt manipulați. "Credeți cã au ceva cu Becali? Sînt manipulați de unii dintre ei care fac jocul PSD-ului. Ãia de la Valencia erau și ei manipulați, nu au nimic cu Becali", a declarat patronul Stelei la «Nașul».
"Au vrut sã discute cu mine, i-am invitat, politicos la mine la palat", a mai spus Becali. Suporterii Stelei au remis un comunicat prin care-i cer lui Gigi Becali sã-și cearã scuze public.
La Oliva, unde se aflã Steaua în cantonament, antrenamentul de duminicã a fost întrerupt de un grup de suporteri steliști care l-au contestat pe Gigi Becali. sursa gsp
Da asa e suntem manipulati ..... la mine a venit Geoana si mi-a promis daca voi striga impotriva lui Becali pe stadion va vorbi cu bombonel (nastase) sa-mi gaseasca si mie o matusa tamara, iar eu n-am putut sa rezist ofertei =))
.... ajungi din ce in ce mai penibil Jiji