FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1129130131132133689»
Dragoshel19.06.2007 08:52

Uite alta stire care mi-a placut:

Am citit in Cotidianul(pe situl lor) ca Jiji vrea sa construiasca camere la Muntele Athos ca sa ii duca acolo in cantonament pe jucatori! :D

Cititi mai multe aici.

ariell19.06.2007 08:55

Steaua afl? mîine dac? River Plate este de acord cu oferta f?cut? pentru Belluschi

Destina?ia argentinianului lui River Plate, Fernando Belluschi, se va decide mîine. Impresarul juc?torului, Alberto Meo, se va întîlni cu conducerea clubului pentru a discuta posibilitatea ca Belluschi s? ajung? la Steaua Bucure?ti. De altfel, clubul român este singurul care a f?cut o ofert? pentru Belluschi, sus?ine Clarin.

Cotat ini?ial la 25 milioane de dolari, River a sc?zut preten?iile la 16 milioane, în timp ce Gigi Becali nu era dispus s? ofere mai mult de 7 milioane de dolari. Dup? ce a v?zut o caset? cu argentinianul, patronul din Ghencea a sc?zut oferta pentru Belluschi la 5 milioane de dolari. Dac? va ajunge în Ghencea, argentinianul ar putea s? primeasc? un salariu de 600.000 de euro.

Sursa: Gsp

Iar ne intoxica astia cu supertransferuri! :mrgreen:

Sa ii vedem mai intai pe Neaga si pe Emeghara la noi in batatura...

stelista_yo19.06.2007 09:47

Neaga vine maine... :D

ariell19.06.2007 10:07

Asta e de pe sport.ro :

Emeghara refuza oferta Stelei

Nigerianul Emeghara, pentru care Steaua si Poli s-au inteles pentru un transfer in Ghencea, s-a intors din vacanta, dar nu la Bucuresti, ci la Timisoara. Impresarii fundasului au negociat timp de patru ore cu Gigi Becali, dar, potrivit Prosport, cele doua parti nu au ajuns la nici un acord.

Nigerianul a declarat in dese randuri ca nu va accepat oferta Stelei decat in cazul in care va avea un contract mai mare decat in Banat. Cum Steaua nu a fost de acord cu salariul de 150 de mii de euro cerut de fostul jucator al lui Partizan, Emeghara si-a amanat venirea in Bucuresti. Eme castiga la Poli 135 de mii de euro pe sezon.

"Oferta Stelei este sub ceea ce castiga Emeghara la Poli. Sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun", a declarat Aurel Damian pentru sursa citata.

Stiu ca in caz de avarie il avem pe Jijel Coman, dar tocmai asta ma ingrijoreaza ma tare.

weeezer19.06.2007 10:52
Conform sport.ro, Panathinaikos e dispusa sa ofere 2 milioane de euro pentru Thereau... sper sa nu fie adevarat, ca la banii astia GG il da sigur! :(

Acelasi Gigi care se caliceste pentru 15.000 la salariul lui Emeghara, crezi ca face o concesie de 500? Sa fie tembel, s-o faca...

forever_STEAUA19.06.2007 11:22

@weeezer

Da o sa faca, si stii de ce? Pentru ca in cazul lui Emeghara el trebuia sa dea bani, pe cand aici e vorba de a primi o suma de bani... Si oricum, ce sunt 500.000 de euroi la "valoarea" lui?

weeezer19.06.2007 11:59

Sa primesti 2.000.000 cand pretentiile si asteptarile tale tale sunt de 2.500.000, e ca si cum pierzi 500.000.

Si, se pare ca, la valoarea lui, 500.000 sunt un nimic. Dar 15.000 pentru Eme, n-are de unde.

Later edit:

"Nepotul lui Becali, tumefiat în strad?!

de Andrei Cr?i?oiu

În aceast? diminea??, nepotul lui Gigi Becali, Valentin Becali, s-a ales cu fa?a tumefiat? dup? ce un pieton cu care s-a certat l-a lovit în plin? figur? minute in ?ir, ca într-o adev?rat? r?fuial? în Pia?a Unirii din Bucure?ti, informeaz? InfoPro. Incidentul a avut loc în apropierea unei trecerii de pietoni. Agresorul l-a scuipat ?i înjurat încercînd s?-i cear? explica?ii. Zeci de martori au asistat la agresiune, îns? nimeni nu a intervenit pentru salvarea victimei care a fost abandonat? pe caldarîm. La fa?a locului au venit de urgen?? un echipaj al Poli?iei dar ?i o ambulan??. Agresorul a disp?rut f?r? urm?. Poli?i?tii încearc? s?-i dea de urm? acestuia. Valentin a fost internat în stare grav? la Spitalul Bagdasar. Dup? primele analize acesta nu va putea vedea cu ochiul stîng, cel pu?in trei s?pentru?mîni. Dac? victima va fi g?sit? vinovat?, risc? pedeapsa cu închisoarea.

"

Asta da derbedeu, oricare ar fi motivul!

c.ronaldo1719.06.2007 18:22
Contactat telefonic, Valentin Becali, nepot al patronului Stelei și antrenor al grupei '92 a juniorilor Stelei, a povestit, pentru stelisti.ro, incidentul în care a fost implicat, astãzi dimineațã, la ora 11. "Eram în mașinã, veneam spre stadionul Steaua și mã aflam la Piața Unirii, într-o coloanã de mașini. A trecut un individ, mi-a lovit cu pumnul capota și a scuipat geamul. Era îmbrãcat la costum, cu ochelari de soare, nu pãrea un individ capabil de așa ceva. Eu am coborât și l-am întrebat de ce face acele gesturi, moment în care mi-a tras un pumn, apoi m-a tras de tricou și m-a târât, iar asta în vãzul tuturor, nimeni nu a intervenit", a declarat Vali Becali pentru un rahat de ziar.

Mah, peste tot in jur dam numai de Becaliotzi....

Dj19.06.2007 18:28

daca nu ii da lu emeghara cat vrea..Jiji arata ca e un calic la fel de mare ca si Copos...desi jucatorul pare mercenar la faza asta..il intereseaza banii..si mai putin faptul ca va avea onoarea sa joace in LC cu Steaua..lucru pe care nu l`ar fi facut niciodata cu cacanarii aia din tm

vlad7519.06.2007 18:59

Dinamo l-a luat pe Chiacu,nepotul lui /Becali.

Matteo19.06.2007 19:02

unde sunt alea 15 mil euro pentru transferuri sau jucatorii aia de 5 stele?

gabrieluno19.06.2007 19:21

da multi nepoti are becaliotu :twisted: (poate gaseste vreo 11 si face echipa la Steaua)

Danntes19.06.2007 22:40
da multi nepoti are becaliotu :twisted: (poate gaseste vreo 11 si face echipa la Steaua)

Apropo de nepoti oierului....imaginile cu nepotu-sau batut m-a uns pe inima :D

Si-a meritat bataia cu varf si indesat...

cris20.06.2007 05:08

In sfarsit a ajuns si Neaga , dar nu stiu ce sa zic de Emeghara , sper sa vina si el . Daca Thereau are oferta din Grecia de 2 mil atunci eu cred ca din pacate va pleca , il vinde JJ de parca nici nu a fost la Steaua . Am vazut mai de cateva zile la stiri imagini din cantonament , iar Banel il injosea pe Gigel in ultimul hal , ii trecea mingea printre picioare . Ma mir cum dracu de nu l-au dat ca ii sub orice critica.

Dani200520.06.2007 06:34

Daca si Banel a ajuns sa dea urechi(la orice ma astept de la el numai la driblat nu).....inseamna ca Gigel chiar n-are treaba cu fotbalul :-x

bumbum20.06.2007 06:43
Daca si Banel a ajuns sa dea urechi(la orice ma astept de la el numai la driblat nu).....inseamna ca Gigel chiar n-are treaba cu fotbalul :-x

eu ma mir cum de il mai tin Gollum (o.l.a.ROIU) si Jiji pe Lovin(d) la echipa.....ba ca pleaka ba ca nu pleaka....si el cere salara de 400 de mii de parai in alte campionate.poate invata sezonul asta mcara sa dea o pasa de 20 de m....ca tre sa isi ia elan vreo 2 pasi sa poate lovi mingea......si la cat de inalta e pastaie asta ar trebui sa dea gol cu capu de la mijlocu' terenului....da nu stie saracu'...are multe lacune...cat despre Jijelinho...e clar....cred ca are antrenoru relatii intime cu el....ca altfel nu'mi explik....randamentul slab

inches20.06.2007 06:46

Hai sa fim seriosi, 15 000€ pe an nu vrea Gigi sai dea lui Eme ??? E complet stupid, si cel care vorbea de bani, asta este complet normal cind cineva isi schimba serviciu sau loc de munca sa vrea mai mult... Trebuie si Steaua adica Gigi sai demonstreze lui ca il vrea, nu numai sa-l cumpere pentru a face o marioneta.

Problema la Steaua este nepotismul, nu se face echipa pe merit, dar pe relatii, si nu e bine.

bumbum20.06.2007 07:07

eu unul ma bucur ca acel nepot (al catelea din cei zeci de mii!) a luat o bataie zdravana...nu ma bucur neaparat pentru el cat pentru calugarul, presedintele, spadasinul, razboinicul, imparatul si nu in ultimul rand.......ciobanul Jiji.....nu de alta dar sa vada ca nimeni din familia lui "regala" e invincibil.....

JDERUL20.06.2007 07:31

Nu stiu daca ,,nepotzelul"merita un astfel de tratament.Imaginile prezentate sunt socante,barbare chiar,dar poate a fost si o politza platita unchiuletzului.Dezaprob incidentul.Daca era jjjjjjjjj in locul celui mic,merita cu varf si indesat aceasta corectzie pentru ca in educatzia lui primita la stana respect inseamna sa stii de frica!

Si sa nu uitzi jjjjjjjj: CINE SEAMANA VANT,CULEGE FURTUNA!

fane_casieru20.06.2007 07:39
Nu stiu daca ,,nepotzelul"merita un astfel de tratament.Imaginile prezentate sunt socante,barbare chiar,dar poate a fost si o politza platita unchiuletzului.Dezaprob incidentul.Daca era jjjjjjjjj in locul celui mic,merita cu varf si indesat aceasta corectzie pentru ca in educatzia lui primita la stana respect inseamna sa stii de frica!

Si sa nu uitzi jjjjjjjj: CINE SEAMANA VANT,CULEGE FURTUNA!

Lasa-l ca si-a meritat-o....nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni,se grabea omu`-nici el nu se mai suporta ca e neamu` lu`Becali....sa zica mersi ca nu s-a urcat ala si cu picioarele pe el :biggrin: :biggrin: :biggrin:

c.ronaldo1720.06.2007 10:15

Nu e chiar stirea zilei, da' va anunt ca Danny a facut aproape tot la mate, si ca a fost batut de o profa. :biggrin:

Si ca sa nu fiu chiar OFF-Topic, nu prea a fost frumos, bataie in plina strada... pf... nebuni..

axl2320.06.2007 10:27

I-auzi, cica si azi au fost suporterii spanioli la antrenament si au afisat "Para, nu pleca!". Si cica au jucat volei pe plaja. Si Dica ar trebui sa se tunda. A inceput sa semene cu Lacatus, "in the late 80's". Ceea ce nu e chiar asa de rau, daca stau sa ma gandesc mai bine.

Bravo, Danny, tot asa!

Azzido20.06.2007 10:31
Rãzvan Lucescu, a fãcut o dezvãluire surprinzãtoare din perioada în care a stat pe banca Rapidului. Tehnicianul a povestit despre frustrãrile trãite anul trecut, dupã ce giuleștenii au ratat la mustațã, în fața Stelei, calificarea în semifinalele Cupei UEFA, dupã 1-1 acasã și 0-0 în deplasare.

Relaxat și bine dispus, Rãzvan a dat frîu liber sinceritãții: "Vã spus sincer cã am suferit mult dupã acel sfert de finalã cu Steaua, dar am simțit o bucurie imensã cînd Steaua a primit al patrulea gol la Midlesbrough și n-a ajuns în finala Cupei UEFA. Pur și simplu, am sãrit în sus de fericire. A fost un gest omenesc, pe care nici soția mea nu l-a înțeles pe momen

axl2320.06.2007 10:33

Mda, a fost un gest destul de omenesc. Frustratul!

fane_casieru20.06.2007 10:34

Asa tata,asa fiu - ce sa te mire !!!

tziganu`tot tzigan ramane si`n ziua de Pasti.

«1129130131132133689»