FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1127128129130131689»
Danny13.06.2007 20:50

Saban e un jucator foarte bun , si pe bune chiar e foarte bun , dar sluga de Oli , nu stie pe ce post sa joace cu el , si din pacate este irosit un talent foarte mare , io am impresia ca Olaroiu cam strica jucatorii astia .... mai intai Carlos (parca la inceput nu era asa varza ) pe urma Saban ( la inceput era titular la toate meciurile si juca ff bine ) .....etc :D

scuze de offtopic , nu m-am putut abtine :D

_yang13.06.2007 21:11
poate adevaratul motiv pentru care il da e acela ca Saban nu e ortodox si asta il deranjeaza pe Jiji(cum sa cante ala vesnica pomenire la inceput de meci)

Chiar asta e motivul real... Asa cum Neaga a plecat ca s-a certat cu Hamu.

Dragoshel14.06.2007 06:04

Uitati si o stire despre Banel.

Protasov este dispus sa il achizitioneze pe Banel Nicolita pentru suma de 4 MILIOANE EURO

Cititi mai multe AICI

c.ronaldo1714.06.2007 06:28

Pentru 4 milioane cred ca Banel ar putea sa plece de la Steaua. E totusi o suma mare. Insa tare mi-e teama ca acei 4 milioane care vor veni vor fi investiti doar in Becali.

Virgil14.06.2007 06:33

Paraschiv a fost propus Fiorentinei. Aici.

_yang14.06.2007 10:57

Sper sa nu plece...

bogd4n14.06.2007 16:36

Patronul Stelei a trecut la atac. Gigi Becali l-a luat iar la rost pe prietenul din "Stefan cel Mare". Dupa scandalul de acum ceva zile, in care dinamovistul Cristi Borcea era acuzat ca si-a aranjat deja apele pentru sezonul viitor, Becali l-a impus iar pe "spartan": "Borcea este singurul ghimpe din fotbalul romanesc. Vorbeste de curatarea fotbalului, dar el e singurul care ar trebui curatat".

Patronul stelist spera astfel sa se impace cu fanii Stelei, pe care si i-a pus in cap dupa declaratiile din ultimul timp. Gigi Becali i-a chemat pe stelisti la palat, la negocieri. Urmeaza marea reconciliere din Ghencea. Spune ce crezi despre intentiile patronului din stelist.

sursa: sport.ro

Matteo14.06.2007 16:40

ne informati si pe noi ce-ati vorbit la palat cu majestatea sa?

vlad7514.06.2007 16:44
Uitati si o stire despre Banel.

Protasov este dispus sa il achizitioneze pe Banel Nicolita pentru suma de 4 MILIOANE EURO

Cititi mai multe AICI

Becali nu-l da nici pe 40 de milioane!!!Asa patriotule,acum hai gata cu minciunelele ca l-ai da si pe 1 milion.

Si inca una tare:Becali: "Imi place mult de Vieri. Daca vrea doar 300.000, il iau".

Eu zic ca daca-i place George Bush Jr. il ia si pe ala!Ce sunt la el cateva milioane de coco??!"pac,pac il iau si pe Figo,daca vrea doar 5 milioane de euro"!

c.ronaldo1714.06.2007 16:55

Pe Vieri l-as baga in aceiasi oala cu Gigel Coman, Stancu(care mai nou s-a dus la fulgeru' bragadiru') si Saban.

Danny14.06.2007 17:31

Vieri a fost un jucator bun la viata lui , dar retineti , a fost , acum e bostorog tata , are 34 de ani , ala abia poate sa joace o repriza , oricum ar fii super sa vina la Steaua , ca prea ne-au luato Dinamo inainte cu transferurile . Si ieri am realizat ceva :D Dica e mult mai bun decat Zicu :D

c.ronaldo1714.06.2007 17:39
Si ieri am realizat ceva :D Dica e mult mai bun decat Zicu :D

:roll: Dica nici nu se compara cu ala. Cand ratezi de 2 ori pe campionat cu poarta goala si pretul tau depaseste 500 000 de euro, atunci e clar ca e ceva la mijloc.

Nu mai fa comparatii intre un Opel nou (Dica) si un Opel busit (Zicu).

PS: "Zicu are cioc si pene" :smile:

Danny14.06.2007 17:43
PS: "Zicu are cioc si pene" :smile:

PS : " Zicu are picior de lemn "

gabrieluno14.06.2007 18:09

BOMBA PE PIATA TRANSFERURILOR

Celebrul Christian Vieri va juca la Steaua pe 1,5 milioane euro.

OARE E ADEVARAT ????

iote linku Christian Vieri

fularsteaua2

Danny14.06.2007 18:17

@gabrieluno

Stali linistit , nu asemena vis nu este realizabil in preahjma lui Becali , tu nu ai invatat pana acum sa nu il crezi nici o data pe Becali , pentru ca frange inimi.......restul e cancan

cris15.06.2007 05:47

Eu cred ca Becali vorbeste iar doar asa ca ii place sa isi auda vocea , a fost un jucator foarte bun dar i-a trecut vremea , poate la noi mai merge , nu stiu ce sa zic dar ma cam indoiesc ca o sa vina in Romania .

ant_ali15.06.2007 06:00

dc tot se lauda Jiji atata, sa aduca jucatori in forma, nu pe toti cere le-a cam trecut vremea. Asta e mentalitatea multora, sa aduca jucatori care fac tusa pe afara. sincer nu- i intelleg. Dar sa vedem ce vor aceste "minunatii" achizitionate acum, sa nu promita marea cu sarea si sa ne dea nisipu'

forever_STEAUA15.06.2007 08:36

În interviul din prosport Olaroiu a afirmat:

Se intoarce Massimo Pedrazzini!

Va veti implica si la echipa a doua a clubului?

La formatia a doua folosim numai jucatori nascuti în perioada '88-'90. In ultima parte a campionatului, am avut un jucator nascut în '92, ca un stimulent. Am stabilit un program de pregatire si pentru echipa a doua. Va fi un antrenor care va tine legatura între echipa întâi si echipa a doua. Va spun în premiera, acest tehnician va fi Massimo Pedrazzini (foto)! Inainte de a se termina campionatul, am încheiat un acord cu el.

Danny15.06.2007 15:40

Da, am citit si eu articolul ala. Cand am citit articolul cu Oli, nu stiu de ce, dar acum parca am mai multa incredere in el, ma hazardez sa spun ca anul asta trecem de optimi! :D

Dani200515.06.2007 15:45

Cred ca te hazardezi! :razz:

Sa dea Domnul sa ai totusi dreptate! :grin:

Danny15.06.2007 17:34

Am vazut azi la stiri ca s-a deschis magazinu oficial. Si arata imagini din interior... Eu credeam ca e micut... Dar e ditamai ala, si e modern... [...]

Nu mai posta doar ca sa te afli in treaba. Este ultimul avertisment. Urmeaza un ban temporar de cel putin 14 zile. Moderatorii

bodanelu15.06.2007 17:59

Danny... il citez pe un clasic in viata (axl23 :D): te rog, lasa-ma sa traiesc, sunt inca tanar! :D

Matteo15.06.2007 18:15

Eu incep sa cred ca asta-i vreun dinamovist care face misto!

Matteo16.06.2007 18:50

Zenga: "Steaua este una dintre marile echipe ale Europei"

de Adrian Popa

Walter Zenga a vorbit pe video-chat-ul Gazzettei dello Sport cu fanii sãi. Principalele subiecte: Inter, Steaua și Chivu

Legenda nerazzurrã a fost invitatã la video-chat-ul celui mai cunoscut ziar de sport din Europa, unde a trebuit sa pareze întrebãrile celor mai exigenți jurnaliști: suporterii. Ai lui Inter, Milan, Juve sau Napoli. "Merita Inter titlul acum doi ani?", "Care este cel mai frumos gol pe care l-ai primit?" sau "Care ar fi echipa din Italia la care nu ai antrena niciodatã", au fost doar cîteva dintre întrebãrile care i-au fost puse lui Walter. Iatã cele mai interesante întrebãri și rãspunsuri ale fostului antrenor din Ghencea.

- Vorbește-ne despre acestã experiențã un pic traumatizantã din țãrile Arabe?

- Cînd am ajuns acolo echipa era penultima în campionat, dar am reușit sã terminãm pe locul 9, fãrã probleme. La final, ªeicul, ãla mare, împreunã cu responsabilul care se ocupa de sectorul de fotbal au hotãrît sã încheiem conturile. Asta e, aceste lucruri se întîmplã în acest domeniu de activitate.

- Dupã acest periplu prin lume te simți în stare sã antrenezi unul dintre granzii Italiei?

- În ultimii ani am cîștigat douã campionate și o cupã cu echipele pe care le-am antrenat, mã rog, unul l-am cîștigat în proporție de trei sferturi (zîmbește). Am jucat trei finale de Cupã, am 28 de meciuri în cupele europene. Cred cã atît timp cît Steaua București și Steaua Roșie Belgrad au avut încredere sã mã punã pe banca tehnicã, nu au fãcut-o de nebune. Ușile în Italia nu-mi sînt încã deschise.

- Uite, un fan al lui Carerresse, te cheamã: "Walter, vino la noi!" Este un nivel prea scãzut?

- Nu existã prea scãzut... Existã o perioadã de acomodare și un program care trebuie fãcut. Existã voința de a te opri într-un loc și a te apuca de treabã.

"Steaua București are o mulțime de suporteri!"

- E presiune mai mare pe banca unei echipe din Italia sau pe cea a unei formații din strãinãtate?

- Peste tot e presiune. Chiar și la arabi, și în Turcia, ca sã nu mai vorbim de Steaua București și Steaua Roșie! Steaua București și Steaua Roșie Belgrad au foarte, foarte mulți suporteri. Anul trecut la Real Madrid-Steaua, în Ligã, au fost mai mult de 10.000 de suporteri români. Cînd eram eu antrenor și am jucat tot în Spania, cu Villarreal, au fost în tribune peste 8000 de suporteri români pe Madrigal. Presiunea e mare peste tot. Cred cã în strãinãtate e mai greu pentru un antrenor strãin pentru cã îi vine dificil sã se adapteze.

- Deși ai fost un mare portar și ai avut evoluții constante este o greșealã care ți-a marcat cariera: cea de la Campionatul Mondial din 1990.

- Îmi pare rãu pentru greșeala pe care am fãcut-o în 90'. Dacã nu fãceam acest lucru ajungeam în finalã fãrã sã primesc gol. Încã dețin recordul celor mai puține goluri luate la un Campionat Mondial.

- Unui suporter îi pare cel mai rãu cã a trebuit sã pleci de la Inter.

- Pellegrini, președintele meu de atunci, spunea cã i-a pãrut rãu cã a trebuit sã-l dea pe Matthaus. M-a durut. Eu mi-am petrecut 22 de ani la Inter, aproape jumate din viațã! Galliani a spus cã toți antrenorii lui Milan trebuie sã fie de-ai casei. Este un lucru frumos...

"Am declarat cã în România n-o sã antrenez decît pe Steaua. Ea este vîrful!"

- Merita Inter titlul acum doi ani?

- Inter a meritat titlul. Cã n-a fost așa frumos ca atunci cînd l-ar fi cîștigat pe teren este altceva...

- Care a fost golul cel mai frumos pe care l-ai primit?

- Interesantã întrebare. Îmi aduc aminte multe faze haioase care mi s-au întîmplat pe terenul de fotbal. Þin minte o partidã pe care am jucat-o la Brescia, cînd la o loviturã liberã executatã de Branco n-am vãzut mingea. Aceasta a lovit un panou publicitar și eu nici nu apucasem sã mã arunc dupã ea. Unul dintre coechipieri m-a atenționat: "Vezi cã mingea e deja afarã". Norocul meu cã n-a fost pe poartã. Îmi aduc aminte multe faze comice, dar nu goluri (rîde în hohote).

- Ce portar poate fi noul Zenga?

- Cred cã Buffon îmi seamãnã foarte mult. Dar și Carrizo de la River sau Cassillas. Nici Amelia nu e rãu, mi-ar plãcea sã-l vãd în poarta lui Inter.

- La ce echipa n-ai antrena niciodatã în Italia?

- În Italia, nu știu. În România am spus cã n-aș antrena în altã parte decît la Steaua. Pentru cã Steaua este vîrful. În Italia n-am mai antrenat, așa cã nu pot spune cã n-aș antrena o anumitã echipã. În plus sînt cîteva echipe care nu mi-ar oferi șansa de a le antrena.

Este pentru Chivu la Inter

- Este Chivu de Inter sau perechea Cordoba-Materrazzi este cea mai indicatã?

- Chivu, v-am spus cã va fi un jucator mare de pe cînd juca la Ajax. Acoperã trei posturi: fundaș central, fundaș stînga și mijlocaș la închidere. Materrazzi - Cordoba este o pereche de fundași centrali excepționalã, dar trebuie sã ne gîndim și la viitor.

- Ce ai fi dat ca sã poți Para penalty-urile Argentinei în 1990?

- Aș fi dat orice. De asemenea, aș fi dat orice și colegilor mei care au ratat pentru a reuși sã marcheze.

Matteo16.06.2007 19:49
«1127128129130131689»