Este deja pusa pe tracker!
Este deja pusa pe tracker!
Bai "banelilor", hai sa va dau o veste super tare, cam invechita... dar merge, nu?![]()
Am vazut la stirile de la 7 ca fostul portar al Stelei, Hamutovski, a zis ca peste 5 luni, daca Steaua inca mai are nevoie de portar, o sa vina el!
Hai ziceti nu v-am lasat paff?![]()
Si mai e ceva: mare pacat, mare valoare, mare Stelist... Paraschiv mai... a zis ca vrea sa plece in strainatate... si din pacate, s-ar putea sa plece si saracutul de Iacob, care abia acum a cazut in cap si a inceput sa joace ca inainte...
Am vazut ca de la Steaua pleaca jucatori de valoare, dar nici nu mai vin altii.
N-am inteles ce zici...
Mai Catavencule!!!
Abia acum am vazut. Hmmm... sper ca n-am exprimat in mod involuntar o prostie. De ce sunt Catavencu?? Sunt demagog, aia era o lozinca sau ce. Vezi ca nu-s inca presedinte. :lol: Am zis doar ca eu mi-am dat seama mai in urma ca cele 3 personaje sunt daunatoare (mai ales 2 dintre ele) dar voua v-a trebuit sa va faca vagabonzi pe fata sa va desteptati! (Oli ne-a adus in CL, Gigi baga bani)
Totusi daca stau bine sa ma gandesc, toata treaba asta cu Jiji are si un caracter pozitiv. Am invatat sa fim mai uniti, sa uram prostia. Inainte daca venea unul cu o propunere inteligenta raspunsul era cam asa :" Da tu ce vrei ma pana la urma, Barcelona?? Hai sa-i luam pe Ronaldinho, Eto'o, Deco " (asta cand cereau oamenii jucatori de 2 mil) :lol: :lol: Repet, vai de noi! ![]()
Mirel Radoi capitanul stelist si Sorin Ghionnea se recupereaza conform programului dupa accidentarile suferite.
Dupa entorsa de genunchi suferita in meciul cu CFR Cluj, pe 26 aprilie, Mirel Radoi se pregateste conform programului de reabilitare, el reluandu-si alergarile usoare, informeaza site-ul oficial al clubului Steaua.
Sorin Ghionea, operat la rotula genunchiului stang in urma cu doua luni si jumatate isi continua si el recuperarea, aceasta decurgand normal, fara alte complicatii.
Sursa: Ziare.com
Radoi isi revine ca e puternic, si a mai fost accidentat recent, dar de Ghionea nu am mai auzit de mult, sper sa isi revina cat mai repede, ca sa ii ia locu lu Goian in caz ca pleaca (sper din suflet sa nu plece ). Dae eu nu inteleg ceva: de ce il pune Oli pe Radoi fundas?
Ca Radoi e mai bun mijlocas, si in plus nu prea mai avem mijlocas asa buni, mai ales daca pleaca Paraschiv, care era intodeauna titular .
Oli il pune pe Radoi fundas central pentru ca asa doreste Becali(antrenorul "din umbra"). "Antrenorul" doar urmeaza ordine, neavand caracter nici cat e "negru sub unghie".
Io in locu lu Oli ias zice vreo doua vorbe de dulce "domnului" Becali , ca prea zice ca stie fotbal , si nu lasa antrenoru sa isi faca treaba , daca Oli ar fii un antrenor bun lar cam ignora pe Gigi , da cum Oli vrea sa il apuce retragerea la Steaua .....
Vine Gigi cu camatarii.
Radoi a jucat fundas pentru ca era Ghionea accidentat, stati linistiti, oricat de sluga ar fi, n-o sa-l tina Olaroiu pe Ghionea pe tusa ca sa-l bage pe Radoi fundas... O data cu recuperarea completa a lui Sorin, Radoi va fi din nou avansat in linia mediana, sunt sigur de asta.
Se pare ca Marius Constantin,fundas la Rapid,este aproape de Dinamo conform Sport.ro.
Mie imi miroase a manevra a fratilor Becali.Se tot zvonea ca Ajax ar fi interesat de Marius Constantin,spartanul lui Copos.Nu-i mai bine sa inhate Giovani o carca de bani vanzandu-l de la Dinamo pe Marius Constantin??..Se pare ca inca un zvon ar fi intoarcerea lui Giovani in CA a lui Dinamo.Incepe sa miroasa a bani la Dinamo.Daca intra in Liga sa vezi averi ce fac fratii Becali cu vanzarile de jucatori.Dupa o perioada de seceta,se arata iar banutu' la machidoni
Pai normal daca fratii Becali ar fi luati la controlat toate transferurile facute.... 1 nu este LEGAl.
On topic: Am vazut si eu la stiri... cred ca il ia si pasta cainii.
Pai cum asa ca Marius Constantin e rapidist mare... sau cel putin asa zicea Copos...
Si-n plus, sunt curios unde o sa joace... Ar fi cel putin 3 acolo, Moti, Radu Stefan, Constantin...
Da, el e marele spartan la Ligii 1. Sincer, nu m-ar deranja daca s-ar duce la Dinamo. Nu e un mare fundas...
stiu din surse sigure cum s-au eschivat fratii Becali la plata unor impozite pe jucatori.Chiar a fost un scandal,in care era implicat si Gica Popescu.Gica Popescu a platit imediat 1 milion de euro de frica Anafului.In schimb fratii Becali au primit un ajutor nesperat de la cineva din interiorul Anafului si au reusit sa eludeze legile.Mai multe nu vreau sa spun,si-asa am spus multe!
Becali: "Suporterii au mare noroc cã sînt implicat în politicã și m-am fãcut mai democrat"
2007-06-12 16:23:00
Gigi Becali s-a luat iar de suporterii Stelei. "Au mare noroc cã sînt implicat în politicã și m-am fãcut mai democrat", a declarat Becali, care este convins cã nu va avea parte de o atmosferã ostilã pe Ghencea la meciurile oficiale. "Nu va fi nici un scandal pentru cã vagabonzii nu vor intra. Vor fi filmați, monitorizați și vor primi acasã interdicția de a mai intra pe Ghencea. Se vor duce la pușcãrie unde vor fi bãtuți și de pușcãriași", a mai spus Becali.
S-a atabilit lotul de arbitrii care vor oficializa partidele din sezonul viitor al Ligii 1
Iata cei 18 arbitri, precum si lotul de rezerva:
1. Cristian Balaj
2. Sebastian Coltescu
3. Augustus Constantin
4. Sorin Corpodean
5. Alexandru Deaconu
6. Marian Salomir
7. Alexandru Tudor
8. Marius Avram
9. Dan Berbecaru
10. Aurelian Bogaciu
11. Mugurel Draganescu
12. Robert Dumitru
13. Ovidiu Hategan
14. Tiberiu Lajos
15. Marius Martis
16. Viorel Sandu
17. Ionica Serea
18. Orlando Trandu
Lotul de rezerva e format din 12 arbitri:
1. Marius Bocaneala
2. Silviu Bogdan
3. Vasile Bratu
4. Teodor Craciunescu
5. Lucian Dan
6. Stefan Erdei
7. Anton Helesteanu
8. Andrei Ionita
9. Radu Petrescu
In legatura cu ce zicea Becali ca va baga muzica religiosa pe Ghencea , si zicea ca nu o sa mai vina suporteri la stadion din cauza melodiei . Eu propun sa ne ducem la stadion , chiar daca nu ne convine muzica religioasa , sa nu injuram muzica (pentru ca e religioasa , am pacatui) ne comportam normal , ca nu murim daca ascultam 3 minute la inceputu meciului muzica religioasa , in fond nici macar nu aveam sa ascultam , ca nici nu aveam imn , si ascultam la melodia lu fredy mercuri , care nici macar nu ne reprezinta .......
bai baiatule tu esti in toate mintile?
@Danny sa mor de nu-mi faci orasul de ras ![]()
sorry de off topic da trebe sa explic la domnu .
Daca nu zicem nimic de melodia religioasa , nu o sa mai continue , daca chiar va pune muzica religioasa , o sa puna decat la un meci , pe urma daca vede ca nu zicem nimic , o sa caute alta metoda de a ne enerva .
@bodanelu Ce inseamna ramnicu valcea/ Bucuresti ?? ![]()
Ai doua locuinte ??
iama si pe me la Bucuresti cand e un meci cu Steaua in Ghencea
ca nu am fost nici o data in Ghencea
((
ma bufneste rasu =))
sorry de off topic da trebe sa explic la domnu .
Daca nu zicem nimic de melodia religioasa , nu o sa mai continue , daca chiar va pune muzica religioasa , o sa puna decat la un meci , pe urma daca vede ca nu zicem nimic , o sa caute alta metoda de a ne enerva .
el nu vrea sa ne enerveze, e constient ca are nevoie de voturi... dar incearca sa ne puna o eticheta de vagabonti, pe care lumea neutra sa o creada.
@bodanelu Ce inseamna ramnicu valcea/ Bucuresti ??Ai doua locuinte ??
iama si pe me la Bucuresti cand e un meci cu Steaua in Ghencea
ca nu am fost nici o data in Ghencea
((
sunt valcean, dar sunt student in BUC. Vin la Vl doar in vacantze.
Am o stire bomba
. Steaua vrea sa cumpere un laituanian care joaca fundas mijlocas si atacand
care costa in jucr de 3.5 mil ![]()
Domnilor moderatori imi cer iertare , dar trebuie sa afle lumea
http://www.sport.ro/stiri/9347/TRANSFER-BO...-DE-Steaua.html
Sursa : sport.ro
In legatura cu ce zicea Becali ca va baga muzica religiosa pe Ghencea , si zicea ca nu o sa mai vina suporteri la stadion din cauza melodiei . Eu propun sa ne ducem la stadion , chiar daca nu ne convine muzica religioasa , sa nu injuram muzica (pentru ca e religioasa , am pacatui) ne comportam normal , ca nu murim daca ascultam 3 minute la inceputu meciului muzica religioasa , in fond nici macar nu aveam sa ascultam , ca nici nu aveam imn , si ascultam la melodia lu fredy mercuri , care nici macar nu ne reprezinta .......
sa ne lamurim
in primul rand noi venim pentru Steaua pe stadion , pentru un meci de fotbal nu pentru a asculta muzica. si daca ar fi sa nu venim pe stadion in semn de protest crede-ma ca sunt alte motive serioase nu faza asta cu muzica, sunt lucruri ce tin de atitudine ,de respect fata de suporteri , de mentalitate si nu in ultimul rand de furaciuni.
ciobanul crede ca noi suntem asa de inapoiati mental , inculti si puerili ca si el. SA NU UITE CA NOI SUNTEM AICI DE CAND NE STIM iar el este de doar 5 ani. l
la petrecerea de la preoteasa nu avea ciobanul ce sa caute acolo pentru ca asa am spus noi , pentru ca nu a fost invitat( vai cat ilmai roada lucrul asta). el crede ca noi suntem prostii si milogii aia ca re vin de 5 ani pe stadionul asta doar pentru el ca sa-i ceara bani sau nu mai stiu eu ce. SE INSALA AMARNIC.
noi nu venim ca sa ascultam muzica sau ca sa il lingem in fund. nu venim pentru ca sa-l votam doar pentru ca baga el bani aici(politica nu are loc in fotbal).
in concluzie: NOI VOM VENI ACOLO PENTRU Steaua chiar daca ea nu mai e reprezentata de majoritatea celor ce fac parte din club in acest moment.
cum isi permite sa ne faca vagabonzi cand el ,acest personaj penibil, a adus vagabonteala de pe pasunile din pipera in oras!!!!!!!!! eu nu pot sa permit asa ceva! voi merge pe stadion cum am facut si pana acum si il voi sfida prin incurajarile pentru Steaua( nu pentru el) si il voi "injura" de cate ori va merita indiferent de cate matahale va aduce .
TREBUIE Oprita BATAIA DE JOC!!!!!!!!
Mai tineti minte ca a zis Becali acmu cateva zile ca el nu se mai uita la bani de acum in colo , acum vazui pe sport.ro (http://www.sport.ro/stiri/9347/TRANSFER-BOMBA-Marius-STANKEVICIUS-DORIT-DE-Steaua.html) ca Becali vrea sa il cumpoere pe un strain care costa in jur de 3.5 mil de euro , si el a oferit mai putin , si a zis ca asta e ca e prea scump . Cum sa zici ma ca e prea scump , cand acum cateva zile ai zis ca nu te mai uiti la bani . Io cred ca Becali are memoria pe 2 zile , si nu9 mai stie nimic din ce a zis mai ininte cu 3 zile sau mai mult .