Si pana la urma care e stirea zilei, inafara ca voi va certati incontinuu , ca asta e ceva obisnuit .
Si pana la urma care e stirea zilei, inafara ca voi va certati incontinuu , ca asta e ceva obisnuit .
Oricum, tactica e stralucita: hai sa dam afara un talent precum Elton, titular la Corinthians i
Daca Elton era titular la Corinthians eu il votez pe Gigi in locul lui Bush. ![]()
Iar incepi cu Elton? ![]()
Daca Elton era titular la Corinthians eu il votez pe Gigi in locul lui Bush.![]()
Elton era titular la Corinthians. In sezonul 2004/2005, micutul brazilian a bifat 29 de meciuri, castigand titlul cu echipa braziliana. A fost imprumutat la Sao Caetano in 2005/2006, unde a jucat din nou titular 29 de meciuri. Prestatiile bune l-au adus inapoi la Corinthians, unde a fost titular pana s-a transferat la Steaua.
Totusi, sper sa nu il votezi pe Gigi... ar fi pacat! :wink:
Offtopic: @axl23: imi dai de lucru in plus, dar astea sunt riscurile "meseriei"(oricum, mesajul nu este cenzurat niciodata). Este de apreciat totusi faptul ca nu folosesti k in loc de ca, cu in loc de cu, etc. Limbajul gen mIRC sau messenger nu ne duce nicaieri. Nu trebuie incurajat. Generatiile urmatoare tind sa se indrepte spre analfabetism total.
Echipa la care Elton a fost titular, e echipa mare, asa ca Steaua? ![]()
Corinthians este una dintre cele mai titrate echipe din Brazilia.
Pai si de ce dracu il da oierul pe Elton, daca in Brazilia era titular, si echipa aia are si titrare. Ba da titrat = ?
Pai nu stiu cine a zis ca e cea mai "nu stiu ce" din Brazilia, Brazilia are pe Barselon ==> ca e mai buna! ![]()
O echipa titrata = o echipa cunoscuta, care a castigat trofee, o echipa cu istorie, cu un palmares bogat. Sper ca te-am lamurit.
Pai nuj cine zisa ca e cea mai nuj ce din brazilia , brazilia are pe barselon ==> ca e mai buna![]()
1.Invata sa scrii!
2.Cine-i "barselon"?
Stiu sa scriu, vroiam sa zic barselon, da m-am entuziasmat prea tare si sunt agitat, si mersi lui Bogdan4Steaua pentru explicati, stie sa predea! ![]()
Mi-am dat seama ca(t) stii.
Daca vroiai sa scrii corect, atunci era asa mesajul tau, anterior:
Stiu sa scriu. Vroiam sa zic "barselon"(nici acum nu m-am dumerit ce inseamna). Dar m-am entuziasmat prea tare si sunt agitat(!)(LoL). Si mersi(!) lui Bogdan4Steaua pentru explicatii. Stie sa predea. ![]()
Nu-i mai bine asa?
Terminati cu off topciul
Mi-am dat seama ca(t) stii.
Daca vroiai sa scrii corect, atunci era asa mesajul tau, anterior:
Stiu sa scriu. Vroiam sa zic "barselon"(nici acum nu m-am dumerit ce inseamna). Dar m-am entuziasmat prea tare si sunt agitat(!)(LoL). Si mersi(!) lui Bogdan4Steaua pentru explicatii. Stie sa predea.
Nuii mai bine asa?
Vroiam sa zic Barcelona. Si ce ma iei atata la misto ca orice om greseste, mai ales cand are tasta veche.
Scuze Dragoshel de OFF-Topic, dar pur si simplu greseste fratele meu de mai sus, Danny.
Danny, de fapt se zice (scrie) Barcelona.
Si ca sa nu se supere Dragoshel pe mine, voila:
Steaua VREA UN CUPLU DE FUNDASI DIN POLONIA Steaua vrea sa cumpere un cuplu de fundasi de la echipa poloneza Korona Kielce. Steaua este gata sa ofere 1 milion de euro pentru Pawel Golanski si Hernani Jose da Risa, pentru care clubul din Ghencea si-a manifestat interesul inca din iarna, cand cele doua formatii au s-au intalnit intr-un meci amical in Cipru, scrie cotidianul Sport. "Golanski si Hernani spre Bucuresti, unde ar putea juca in Champions League, alaturi de Steaua. Steua ii vrea pe fundasi la pachet pentru a ajunge in grupele Ligii, desi in campionat defesiva Stelei a fost buna, primind doar 22 de goluri. Tranzactia ar trebui sa fie rapida si satisfacatoare pentru ambele parti. Suma de transfer ramane secreta deocamdata, insa ar trebui sa ii descurajeze pe oficialii polinezi sa poarte negocieri de durata. Oferta pentru cei doi s-ar cifra la minim un milion de euro. Clubul din Kielce pare decis sa coopereze", a mai scris Sport.
E bine ca ii ia Steaua pe astia doi, dar o sa fie cam multi fundasi pe teren. O sa fie Contra, Goian, Ghionea(de care nu am mai auzit de mult de el). Oricum e bine ca i-a luat, ca sunt si accidentari in CL(Doamne fereste, bate in lemn!). Da noua ne trebuie si jucatori mai ofensivi, MULT MAI OFFENSIVI.
De ce nu mai zice nimeni nimic?
Talentul lui Elton este incontestabil dupa parerea mea, dar oricum nu are nici o sansa sa isi demonstreze valoarea... din ce cauza, stim noi. Cat despre jucatorul de la River Plate nici nu are rost sa vorbim, nu o sa vina la Steaua niciodata... este prea scump, salar prea mare si nu cred ca o sa accepte sa joace in campionatul nostru. Pacat de Elton si Thereau, care chiar ca erau utili echipei. Povestea asta cu jucatori de zeci de milioane la Steaua este doar praf in ochi ca sa mai poata face curatenie la club, ca sa se scape Becali de toti cei care nu i se supun.
"Bicfalvi spre Buzau
Dupa perioada de pregatire, Olaroiu va definitiva lotul cu care va aborda noul sezon, însa aproape sigur cei doi jucatori transferati de la Jiul, Bicfalvi si Teusan, vor fi împrumutati. "Cel mai probabil ei se vor duce la Gloria Buzau. Ar fi greu sa prinda prima echipa la Steaua si, decat sa stea pe margine, e mai bine sa joace meci de meci ", a declarat ieri unul dintre conducatorii ros-albastrilor."
Gsp
Foarte bine. Nu cred ca la Steaua puteau juca inca din primul an.
Si anume de ce?
Pentru ca emitem pretentii la titlul de campioana, nu la salvarea retrogradarii. Sau poate vrei sa ii vezi in minutul 93 cand intra...
Daca vrei sa promovezi tinerii, trebuie sa-i joci. La intalnirea AISS cu Belodedici, el povestea cum au crescut (el cu Laca) pe langa "batranii" Iordanescu, Stoica. Asa pot creste si Ochirosii, Bicfalvi, Simion... dar Oli e fricos si nu-i joaca! ![]()
Oli in sus, Oli in jos, Oli in stanga, Oli in dreapta... Peste tot Oli!
Peste tot Oli... si stii de ce? Pentru ca el e principalul vinovat pentru esecurile noastre! ![]()