FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1122123124125126689»
MALDINI_STEAUA30.05.2007 15:01

16 milioane pe un jucator? Si salariu de 5.500.000... Hai mai, fiti seriosi ce dracu'... suntem in Romania!

Matteo30.05.2007 15:11
@Matteo

Gresit. Scrie in ziarele din Romania ca "scrie" in presa din Argentina. Diferenta mare, nu? :twisted:

E cel putin ciudat ca pretul jucatorului respectiv este acelasi cu cel al avionului recent achizitionat de Jiji, nu ti se pare?

PS: macar am ras bine :D

Nu, ca m-am uitat si eu pe net si chiar scrie...

c.ronaldo1730.05.2007 15:26

Ar insemna ca Gigi sa piarda 32 de milioane dintr-un foc. In ce tara traim?

Matteo30.05.2007 15:26

Hay ofertas importantes por Belluschi y Farías; según Aguilar, Ortega se quedará

Ayer llegaron al país los dirigentes de Steaua Bucarest Para intentar comprar a Fernando Belluschi, por el que ofrecerían unos 16 millones de dólares. Entre los dirigentes manejan el tema con cautela porque la oferta todavía no es oficial, pero la cifra la calificaron como "más que interesante". Como si fuera poco, los rumanos le pagarían un contrato de US$ 5.500.000 por tres años.

http://www.lanacion.com.ar/deportiva/nota....&origen=rss

FinalaUEFA30.05.2007 15:38

Ma... dar la noi presa de ce trebuie sa fie mai mereu atat de retardata?

"Copos joaca nebuneste, ii pregateste o oferta de 10 mil lui Mircea Lucescu..."

" Steaua DA MAREA LOVITURA A EUROPEI! Il pregateste pe Beluschi, noul Berkgamp!"

Imi vine sa ma prapadesc de ras. :))Suntem in Romania. Fa o plimbare de 5 minute afara si iti dai seama cum e pe aici. Vai de noi, ne mai si mistocarim cu articole ieftine din presa! La transferuri se stie ca e maxim 1 milion pe jucator si asta o data la 2 ani. M*** presa din Romania!

Sa se arunce in ocean tot fotbalul romanesc in frunte cu Fecali! :lol:

_yang01.06.2007 06:16

@FinalaUEFA

"Cainii" chiar se gândesc la achizitionarea belgianului Vincent Kompany

Asta e picatura ce umple paharul...

Virgil01.06.2007 07:58

Gloria Buzau si-a tras sef cu nume. Gigi Becali a achitat 500.000 de euro si este oficial noul actionar majoritar al clubului, informeaza ProSport.

Echipa condusa de Ion Viorel si Gabi Stan e aproape de promovarea in prima Liga, clubul fiind o achizitie foarte importanta in acest moment. Totusi, actiunile se vor imparti intre apropiatii lui Gigi Becali, pentru ca in regulament este interzis ca un patron sa detina actiuni la doua echipa care evolueaza in acelasi esalon.

Antrenorul Ion Viorel a confirmat informatia, spunand ca preluarea echipei se va produce dupa sfarsitul campionatului.

Sursa : http://www.sport.ro/stiri/8746/Gigi-Becali...ORIA-BUZAU.html

Dani200501.06.2007 08:55

Din cate scrie aici Steaua este interesata de Beluschi... asta daca pozele nu sunt facaturi! steagsahmic

http://www.sport.ro/stiri/8751/Fotbal-Inte...-Belluschi.html

inches01.06.2007 08:58

Este o porcarie, nu poate acelasi om sa fie proprietar si la Steaua si la alt club din aceasi divizie.

Mai bine tine Buzaul ca sa se faca Steaua B, iar satelitul din C ar deveni Steaua III sau Juniori! ;)

axl2301.06.2007 09:34

Deci e de asteptat ca sezonul viitor, daca Gloria promoveaza, sa pierdem niste meciuri ca s-o pastram in prima Liga. Frumos, ce sa zic.

c.ronaldo1701.06.2007 09:45

E bine ca i-am gasit echipa lui Gigel Coman.

strezahuzum01.06.2007 13:20

Nu, ca asta e om de baza la noi! :D

Intrebati-l pe Oli daca nu credeti. Mai curand as crede ca scapam de petarda aia de Elton dandu-l la Buzau.

weeezer01.06.2007 19:15
Deci e de asteptat ca sezonul viitor, daca Gloria promoveaza, sa pierdem niste meciuri ca s-o pastram in prima Liga. Frumos, ce sa zic.

Cred ca aici cam exagerezi. Nu cred sa se puna problema sa pierdem noi meciuri cu Buzaul, nu intentionat cel putin.

axl2301.06.2007 19:27

Ba se pune problema, se pune, o sa vezi ca o sa se puna.

FinalaUEFA01.06.2007 19:47
@FinalaUEFA

"câinii" chiar se gândesc la achizitionarea belgianului Vincent Kompany

Asta e picatura ce umple paharul...

Daca au 30 milioane si 5 mil pentru salariu felicitari... e unul dintre cei mai promitatori fundasi centrali din lume. Dar parca era alt Kompany... ma rog, doza de prostie zilnica. Nu suntem in stare sa luam un jucator tanar necunoscut din strainatate pe 1 milion, si sa-l crestem si vorbim de Belluschi si de altii... putina demnitate sa aiba si sa se impuste toti ciobanii din fotbalul romanesc.

IONUTZ-CIPRIAN02.06.2007 11:58

Eu sincer nici nu am auzit de ala pe care vor sa-l ia cainii, si nici nu ma intereseaza! Jiji FERNANDEL si-a mai tras o echipa? :-D

Asa sunt asigurate 6 puncte Stelei! :-D

Si asa se mai ruleaza jucatorii in Liga 1! :-D

c.ronaldo1702.06.2007 12:33

Haide ma lasati-o cu Kompany, ca nu vine ala la Dinamo.

gabrieluno02.06.2007 13:27

Eu zic sa-l dam si pe Oli la Gloria! :)

steagsahmic HAI Romania! steagsahmic

alice4steauaBUC02.06.2007 13:53
Nu, ca asta e om de baza la noi! :D

Intrebati-l pe Oli daca nu credeti. Mai curand as crede ca scapam de petarda aia de Elton dandu-l la Buzau.

Petarda... Elton petarda? Te rog frumos.... petarda e putin spus... poate ai vrut sa spui circar! :neutral:

Facem si noi haz de necaz... necazul nostru... din pacate!

IONUTZ-CIPRIAN02.06.2007 14:11

Vad ca multi au inceput cu jignirile la adresa lui Elton, oare sunt simpatizantii lui Jiji FERNANDEL?

axl2302.06.2007 14:18

Nu, cei care sunt, mai nou, impotriva lui Elton "just go with the flow". Chiar daca suvoiul ala e apa din bazinul wc-ului.

Nu stiu cine spunea ca Elton e cel mai bun fotbalist pe care l-a vazut vreodata, parca Bogdan, nu sunt sigur. Ii dau dreptate.

Bogdan4Steaua02.06.2007 15:21
Vad ca multi au inceput cu jignirile la adresa lui Elton, oare sunt simpatizantii lui Jiji FERNANDEL?

strezahuzum si alice4steauaBUC au spus-o ironic. Exista un singur contestatar al valorii lui Elton prin zona: c.Ronaldo17. :smile:

Oricum, tactica e stralucita: hai sa dam afara un talent precum Elton, titular la Corinthians iar in schimb, putem umbla dupa cai verzi pe pereti: Belluschi. Jucatorul argentinian nu va veni la Steaua, stati linistiti. Mult zgomot pentru nimic.

Dj02.06.2007 15:46

Pai de ce ar veni in Romania... daca are oferte din Italia sau Spania...

Sa fim realisti si seriosi... nu avem puterea de a cumpara vedete sud-americane in dauna marilor echipe din vest! :)

bodanelu02.06.2007 16:07
Mult zgomot pentru nimic.

Bogdan, cum nimic? Dar campania... cat costa campania? :D

axl2302.06.2007 16:11

@Bogdan

Sper ca iti dai seama ca n-o sa scriu niciodata asa cum vrei tu, cu majuscule la inceputul propozitiei. Anarhie!!!

Ai un punct la faza cu Thereau. (ti_rio) dar aici ramai. Pe cand eu o sa am milioane si milioane de posturi scrise cum vreau eu.

«1122123124125126689»