Felicitari lui Milan pentru al 7-lea trofeu CL si trebuie sa precizez ca am tinut in aceasta seara cu veteranii lui Milan pentru ce au insemnat ei pentru acest sport. Am vrut ca Milan sa ia trofeul pentru acesti batranei care probabil nu vor mai apuca inca o finala de cupa europeana. Cei de la Liverpool sigur vor mai ajunge aici pentru ca sunt o trupa tanara si capabila.
A fost o lupta intre spirit si stiinta. Spiritul lui Liverpool si stiinta de joc a Milanului, care au dat o lectie despre cum sa te aperi fara sa stai cu fundul in poarta.
Desi prefer sa nu-l bag pe D-zeu in fotbal, acest meci arata inca o data ca norocul se poate intoarce oricand si te poate lovi din plin.
Comentatorii au tot spus ca cei de la Milan sunt batrani si ca a avut noroc Inzaghi la gol, dar vin eu si va intreb: Liverpool nu a avut noroc cand a scapat Valdes ca prostu' mingea in poarta cand Barca avea 1-0, poate daca nu se intampla asta Liverpool nu mai ajungea in finala. Ca sa nu mai zic de aroganta site-ului Liverpool care ii dadea deja castigatori.
Comentatorii de la Pro TV sunt cei mai "vii" din televiziuni, dar mama mama cate tampenii pot sa debiteze. La sfarsit, spuneau ceva de genul "copii chiar daca n-aveti talent mergeti la fotbal ca Inzaghi ne-a aratat ca se poate daca esti oportunist". Chiar daca a fost in gluma, cum naiba sa spui o asemenea tampenie? Pentru cei ce au jucat fotbal in viata lor stiu ca e o arta sa fii oportunist ca atacant, foarte putini atacanti reusesc acest lucru, majoritatea trebuie sa traga din greu pentru a-si crea ocazii. Astazi Inzaghi a scos un gol din nimic, iar la al doilea gol s-a demarcat perfect si a trecut mingea exact sub bratul lui Reyna, printr-un spatiu cu putin mai mare decat mingea si dintr-un unghi dificil. Dar probabil dupa comentatorii Pro TV, nu trebuie sa ai mult talent ca sa faci asa ceva.
Nu sunt fan Milan, nu-mi place jocul economicos al italienilor in general, imi place mai mult stilul spaniol de joc, dar totusi respect Milan si echipele italiene pentru stiinta de joc pe care o arata.
Comentatorii ar fi trebuit sa-si mascheze macar putin simpatiile pentru Liverpool din acest joc, pentru ca din cate stiu eu, ar cam trebui sa fie impartiali...
Echipele englezesti castiga trofee cu spiritul lor inconfundabil, spaniolii cu jocul lor tehnic si in viteza iar italienii cu stiinta lor de joc.
Ce nervosi cred ca sunt englezii... au avut 3 echipe din 4 in semifinale si tocmai italienii au castigat titlul.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.