FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1120121122123124689»
bodanelu22.05.2007 13:22

Nu am vazut declaratiile niciunuia, dar(din ce am citit prin presa):

Thereau cand s-a intors din Belgia a spus (EL) ca nu vrea sa plece!

La o saptamana apare Becali si zice ca Thereau vrea sa plece!

Deci cine are dreptate? Eu inclin sa-l cred pe jucator!

sorin_77722.05.2007 14:17

Becali e un mare MINCINOS... Inventeaza povesti pentru a arata ca nu el l-a dat afara pe Thereau ci francezul a vrut sa plece... Cred ca vrea sa scape de francez, ciobanu'...

manu7123.05.2007 12:07

Eu nu mai cred nimic din ce spune oierul, nu are nici un pic de credibilitate, nu vrea altceva decit sa fie zilnic pe prima pagina din orice cotidian, si cum nu se poate adresa poporului roman cu vreo platforma salvatoare(daca are asa ceva la PNG-CD) isi face reclama pe spatele Stelei si pe noi ne amageste in fiecare zi: il da pe ala, il ia pe ala, miine invers... nefiind un manager la club care sa aiba credibilitate, nu sunt in stare sa discern adevarul de minciuna... ciobane, o sa clachezi pe limba ta, pe plan politic... voi mai credeti circul asta ieftin de mahala al lui Jiji?

Oricum, perietorul de Olaroiu nu zice nimic, ce antrenor e si asta, care traieste in minciuna si slugarnicie! Ma, olilingirus, pe tine nu te intereseaza chiar deloc campania de vara? Esti el secondante pentru el ciobandante si nimic altceva, asa antrenor fara coloana nu a avut Steaua in toata istoria ei! fular-campionii

predatorpulse723.05.2007 19:57

Alta tampenie de-a ciobanului pe TvSport: vorbea cu Borcea la telefon si spuneau amandoi cum echipele lor au castigat campionatele pentru ca ei "au apasat pe butoane". Jijel spunea ca Dinamo a castigat campionatul asta pentru ca atunci cand el era cu politica l-a lasat pe Borcea sa "apese pe butoane" si d-aia Dinamo a luat acel avans.

Bineinteles ca apoi amandoi au precizat ca apasatul pe butoane este doar o metafora si ca de fapt asta inseamna ca-si motivau echipele. Daca tot se apasa pe butoane, oare bordul unde se afla aceste butoane o fi in sediul Ligii?

Sper ca ciobanul sa nu fi facut prostii ca sa fie Steaua pe 2, dar asemenea declaratii ma scarbesc, de asta nimic nu e transparent in fotbalul romanesc pentru ca totul se face in spatele usilor inchise.

Ciobandante e atat de prost incat nici nu stie sa minta, dupa mintea lui faptul ca l-a pus pe Cyril pe lista de transferuri inseamna ca jucatorul si-a dat acordul sa plece, cand l-am vazut la TV declarand cu Gurita lui ca vrea sa ramana. Oare ne minte Thereau sau Jiji, sau care dintre ei s-a sucit? Tind sa cred ca in ambele cazuri e oierul.

O alta tampenie este asta cu Daniel Niculae. E un jucator bun dar ne-a injurat de nspe' ori, si cica valoreaza 3,3 milioane + 700.000 clauza=4 milioane! Pai de banii astia il aducem inapoi pe Ogararu, un stelist adevarat si jucatorul de banda dreapta care ne lipseste, plus ca vine intarit din campionatul olandez. Si acum tin minte ce spunea George, ca dupa primele antrenamente la Ajax, l-a apucat febra musculara asa de tare ii alergau, deci cred ca la jocul romanesc n-ar avea probleme din punct de vedere al efortului. Iar faptul ca a jucat titular la Ajax de multe ori ne arata inca o data ce jucator am dat ca fraierii.

Vad ca rivalele se intaresc, eu astept transferurile noastre, sa vad ce jucatori o sa vrea ciobanul(probabil romani, nu?) la echipa noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

inches23.05.2007 20:53

Plus ca daca Niculae era asa de bun baga mai mult de 3 goluri in Liga1 Orange franceza...

predatorpulse723.05.2007 21:18

Felicitari lui Milan pentru al 7-lea trofeu CL si trebuie sa precizez ca am tinut in aceasta seara cu veteranii lui Milan pentru ce au insemnat ei pentru acest sport. Am vrut ca Milan sa ia trofeul pentru acesti batranei care probabil nu vor mai apuca inca o finala de cupa europeana. Cei de la Liverpool sigur vor mai ajunge aici pentru ca sunt o trupa tanara si capabila.

A fost o lupta intre spirit si stiinta. Spiritul lui Liverpool si stiinta de joc a Milanului, care au dat o lectie despre cum sa te aperi fara sa stai cu fundul in poarta.

Desi prefer sa nu-l bag pe D-zeu in fotbal, acest meci arata inca o data ca norocul se poate intoarce oricand si te poate lovi din plin.

Comentatorii au tot spus ca cei de la Milan sunt batrani si ca a avut noroc Inzaghi la gol, dar vin eu si va intreb: Liverpool nu a avut noroc cand a scapat Valdes ca prostu' mingea in poarta cand Barca avea 1-0, poate daca nu se intampla asta Liverpool nu mai ajungea in finala. Ca sa nu mai zic de aroganta site-ului Liverpool care ii dadea deja castigatori.

Comentatorii de la Pro TV sunt cei mai "vii" din televiziuni, dar mama mama cate tampenii pot sa debiteze. La sfarsit, spuneau ceva de genul "copii chiar daca n-aveti talent mergeti la fotbal ca Inzaghi ne-a aratat ca se poate daca esti oportunist". Chiar daca a fost in gluma, cum naiba sa spui o asemenea tampenie? Pentru cei ce au jucat fotbal in viata lor stiu ca e o arta sa fii oportunist ca atacant, foarte putini atacanti reusesc acest lucru, majoritatea trebuie sa traga din greu pentru a-si crea ocazii. Astazi Inzaghi a scos un gol din nimic, iar la al doilea gol s-a demarcat perfect si a trecut mingea exact sub bratul lui Reyna, printr-un spatiu cu putin mai mare decat mingea si dintr-un unghi dificil. Dar probabil dupa comentatorii Pro TV, nu trebuie sa ai mult talent ca sa faci asa ceva.

Nu sunt fan Milan, nu-mi place jocul economicos al italienilor in general, imi place mai mult stilul spaniol de joc, dar totusi respect Milan si echipele italiene pentru stiinta de joc pe care o arata.

Comentatorii ar fi trebuit sa-si mascheze macar putin simpatiile pentru Liverpool din acest joc, pentru ca din cate stiu eu, ar cam trebui sa fie impartiali...

Echipele englezesti castiga trofee cu spiritul lor inconfundabil, spaniolii cu jocul lor tehnic si in viteza iar italienii cu stiinta lor de joc.

Ce nervosi cred ca sunt englezii... au avut 3 echipe din 4 in semifinale si tocmai italienii au castigat titlul.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alex ripper24.05.2007 08:04

Asearã, într-o intervenție la Fanatik Show, Gigi Becali a spus cã îl va vinde pe brazilianul Elton la prima ofertã de transfer pe care o va primi! "În cazul în care îmi dã cineva pe el 500.000 de euro, îl dau imediat. Dacã șefii lui CFR Cluj îmi propun chiar și 400.000, îl las sã plece și la banii ãștia. Nu se pune problema sã-l ia Dinamo. Ce, Rednic e fraier? Elton e circar și eu nu vreau echipã de circari!", a spus Becali. Acesta a mai adãugat cã nu va mai plãti sumele restante pentru achizițiile lui Andrey și Elton, ce urmau sã fie virate cãtre anumite off-shore-uri: "Dacã va trebui sã rãspundã penal careva, s-o facã Mihai Stoica!".

Bisquit24.05.2007 08:42
Aseara, într-o interventie la Fanatik Show, Gigi Becali a spus ca îl va vinde pe brazilianul Elton la prima oferta de transfer pe care o va primi! "În cazul în care îmi da cineva pe el 500.000 de euro, îl dau imediat. Daca sefii lui CFR Cluj îmi propun chiar si 400.000, îl las sa plece si la banii astia. Nu se pune problema sa-l ia Dinamo. Ce, Rednic e fraier? Elton e circar si eu nu vreau echipa de circari!", a spus Becali. Acesta a mai adaugat ca nu va mai plati sumele restante pentru achizitiile lui Andrey si Elton, ce urmau sa fie virate catre anumite off-shore-uri: "Daca va trebui sa raspunda penal careva, s-o faca Mihai Stoica!".

Ce dobitoc... zice ca nu vrea circari la echipa si el e tatal lor... al circarilor (bine i-a zis Copos).

La ce dracu avem noi nevoie de spectacol? Spectacolul aduce bani? Huliganii aia de suporteri vin la stadion pentru spectacol... Nu mai e spectacol... a scapat de ei... Gata... a rezolvat problema... (doar in mintea lui)!

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

Dani200524.05.2007 17:18

Din cate am inteles din stirile sportive de la TVR... Cyril vrea sa plece! :cry:

cris25.05.2007 05:39

Am citit acum in PROSPORT ca inainte sa paraseasca Romania, Thereau a declarat ca nu se mai intoarce si ca pleaca la nu stiu ce club, din Belgia, cred . Nu stiu ce sa cred, este adevarat? Daca stie cineva ceva concret, dar nu din presa, daca l-a vazut careva la stiri pe Cyril sa zica ceva va rog sa imi ziceti si mie si banuiesc ca Elton se intoarce, nu?

Dani200525.05.2007 08:56

@cris: Cyril a dat o declaratie pe care am vazut-o la TVR la stiri in care spunea ca vrea sa plece deoarece se simte departe de familie, prieteni etc... printre altele a mai spus ca logodnica sa nu s-a acomodat cu Romania iar el nu s-a acomodat de asemenea cu limba, si a mai zis ca e foarte greu sa comunici cu jucatorii prin semne... In concluzie a mai declarat ca pretul de 3 mil pe care il cere Jiji e unu mult prea mare pentru o echipa din Belgia!

Cat despre Elton acesta era vizibil deranjat de declaratiile oierului... am pierdut doi jucatori! :cry:

_yang25.05.2007 14:14
Plus ca daca Niculae era asa de bun baga mai mult de 3 golurii in Liga1 Orange franceza...

O fi dat in Liga II-a Vodafone de-l vede MESIA asa de bun...

IONUTZ-CIPRIAN25.05.2007 14:22

Niculae la Steaua, ciobanul s-a stricat de tot la cap, ala a declarat ca nu va juca la alta echipa din Romania decat la Rapid, si oricum nu este o super vedeta! Ca daca era asa de grozav nu il lasau aia de la Auxerre sa plece!

Matteo25.05.2007 14:35

"Motivul pentru care Elton si Thereau au plecat

Mai multi jucatori stelisti sunt nemultumiti de faptul ca Gigi Becali nu s-a tinut de promisiune si nu le-a platit primele de 5.000 de euro, pentru indeplinirea obiectivului, ocuparea locului doi, ce duce in preliminariile Ligii Campionilor. In compensatie, patronul ros-albastrilor a marit contractele jucatorilor importanti, fotbalistii straini si cei care au evoluat mai putin pe acest final de sezon fiind insa nedreptatiti de acesta decizie. Elton, Andrey, Thereau, Saban, Bostina, Nesu, Stancu, Iacob, Ghionea, Baciu, Coman si Ovidiu Petre sunt jucatorii care nu si-au primit prima de 5.000 de euro!

"Gigi Becali a promis ca, daca vom termina pe locul doi, vom primi fiecare cite 5.000 de euro, dar ieri, la palat, nu ne-a dat decit primele pentru victoriile din acest retur, nu si prima de obiectiv. Nu este correct! Dar ce poti sa faci cind nu ai nimic trecut pe hirtie, ci doar verbal? Celor care au jucat mai mult in ultimele meciuri li s-au marit contractele si nu au mai fost nemultumiti, pentru ca oricum ies in avantaj. Dar noi care am jucat mai putin, ce vina avem? Am fost pacaliti, asta este!" M-au sunat prietenii sa ma intrebe ce fac cu miliardul de la nea Gigi. Le-am zis ca s-au scris numai prostii in presa si ca nimeni nu a luat nici un milliard nimic! Mirel s-a dus la domnul Argaseala si i-a spus ca nu este corect, dar el a raspuns ca nu are ce sa faca, pentru ca este decizia patronului. sunt suparat, pentru ca era munca noastra!", a declarat pentru FANATIK un jucator al Stelei, sub protectia anonimatului."

Sursa: Fanatik

IONUTZ-CIPRIAN25.05.2007 14:57

HA HA HA! :lol: S-a zgarcit ciobanul?

Nu mai are avere, s-a dus? :lol:

cris25.05.2007 19:08

Daca mai umbla si cu cioara vopsita cand este vorba de bani atunci chiar ca este cea mai josnica persoana, el care nu stie ce sa mai faca cu banii? Nici nu mai stiu ce sa mai cred, sincer eu cred ca asta are probleme grave de tulburari de memorie, sincer de la un personaj ca JJ nu mai stiu la ce sa ma mai astept!

Virgil28.05.2007 11:03

Asa arata un Boeing 737-300, tipul de avion pe care Becali spunea ca-l va cumpara pentru Steaua, cu numai... 16.000.000 euro :

Boeing_737-300-2.JPG

Replica realizatorului emisiunii de stiri de la sport.ro :

-Steaua nu are autocar si dvs. cumparati avion ?

Becali :

-Lasa-l naibii de autocar ca ala nu costa decat 2-300.000 euro....

c.ronaldo1728.05.2007 11:38

Cu Sfantu Gheorghe si cu numele Becali pe el. Penibil!

Dragoshel28.05.2007 12:20

Sa cumpere 1000 de avioane d'alea si apoi zice ca a bagat bani la Steaua! :evil: :twisted:

danielcristian28.05.2007 13:01

@ Virgil:

Pai daca nu costa decat 2-300.000, atunci de ce nu a cumparat unul de 6 ani de zile?

Cumpararea unui avion chiar este un moft aiurea, in sensul ca va fi nevoie de el din ani in paste.

Tinand cont de suma de doar 16 milioane, cred ca e second-hand si ii urez ciobanului sa zboare el si cu clanul lui cu acest avion...

Virgil28.05.2007 13:31

Nu cred nicio iota din ce-a spus Gigi. Ii place sa se laude. In primul rând un avion nou din acest tip, costa în jur de 50 milioane euro. Habar n-are ce spune.

strezahuzum28.05.2007 13:44

Virgil, lasa ca avionul ala nu are de efectuat decat un singur zbor :D .

Avion avand, ramane sa gasim un taliban de-asta voluntar pentru o misiune kamikaze. Dupa decolare, cu Becali si tot clanul inauntru, aparatul ia directia vilei impresarilor Becali si executa figura acrobatica "Plonjon in vila", cu viteza maxima admisa. S-ar putea sa fie chiar ieftin, ca nu trebuie instruit pilotul decat sa decoleze si sa indrepte aparatul spre tinta. De aterizare nu-i nevoie.

IONUTZ-CIPRIAN28.05.2007 14:49

Cred ca, kamikaze ala o va face pe moca! Este cu siguranta un moft, insa va fi un kitch cu caricatura aia pe el! Bineinteles ca o sa fim de rasul lumii, din nou, a nu stiu cata oara!

danielcristian28.05.2007 18:00
Virgil, lasa ca avionul ala nu are de efectuat decat un singur zbor :D .

Avion avand, ramane sa gasim un taliban de-asta voluntar pentru o misiune kamikaze. Dupa decolare, cu Becali si tot clanul inauntru, aparatul ia directia vilei impresarilor Becali si executa figura acrobatica "Plonjon in vila", cu viteza maxima admisa. S-ar putea sa fie chiar ieftin, ca nu trebuie instruit pilotul decat sa decoleze si sa indrepte aparatul spre tinta. De aterizare nu-i nevoie.

Pai daca lucrurile mai merg mult timp in felul acesta, cred ca sunt capabil sa ma ofer chiar eu... :-(

forever_STEAUA29.05.2007 11:50

Adrian Ilie este noul manager al Stelei

Finantatorul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat astazi, ca agentul FIFA Adrian Ilie va fi noul manager general al gruparii din Bulevardul Ghencea, el urmând sa-si preia oficial atributiile imediat dupa încheierea perioadei de transferuri. 

"O sa vina Adrian Ilie ca manager. Mai are transferuri de facut si nu vrea sa renunte la impresariat pe perioada transferurilor, apoi se va retrage. Acum mai are de onorat contracte. El deja lucreaza pentru Steaua, dar nu e si pe acte, pentru ca trebuie sa-si onoreze contractele pe care le are cu jucatorii, si-si încheie socotelile. De la 1 iunie intra deja în salariu", a subliniat Becali.

Becali a spus ca directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, i-a comunicat ca nu vine la Steaua. "I-am spus de fata cu Copos: Vii sau nu vii?Â?. - Pai aici, de fata cu Copos? - Da, aici, de fata cu Copos. Mi-a zis ca îmi era dator cu un raspuns, dar ca nu vine, ca taica-sau e cu Rapid, ca el a crescut acolo, ca s-a atasat de Rapid... Zotta e un conducator bun, îl doream la Steaua", a spus el.

Sursa: prosport

O veste mai buna ca cealalta, sa vedem daca se vor confirma.

«1120121122123124689»