FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1118119120121122689»
bodanelu12.05.2007 12:49
Ma gandeam...ati vazut ce atitudine a avut Iancu?a zis ca el orice ar fi baga suporterii la meciul cu Craiova, ducandu-se si el in peluza, riscand chiar sa piarda cu 3-0 la masa verde...cu toata ca acest Iancu mi se pare un cretin as fi vrut totusi sa-l aud si pe oieru' nostru facand astfel de afirmatii...

Oare Jiji ar avea curajul sa vina in peluza fara niciun badigard? :-D

nu ai vazut ca nici recurs nu a facut...

Se pare ca pe Elton si l-a acontat o echipa din Brazilia pentru 2 milioane de dolari.

nu mai credeti tot ce scriu unele fituici de rahat...sa asteptam sa vedem la vara. daca pleaca e jale!

forever_STEAUA12.05.2007 13:11
Ma gandeam...ati vazut ce atitudine a avut Iancu?a zis ca el orice ar fi baga suporterii la meciul cu Craiova, ducandu-se si el in peluza, riscand chiar sa piarda cu 3-0 la masa verde...cu toata ca acest Iancu mi se pare un cretin as fi vrut totusi sa-l aud si pe oieru' nostru facand astfel de afirmatii...

Oare Jiji ar avea curajul sa vina in peluza fara niciun badigard? :-D

Bun exemplu ti-ai gasit... A vandut biletele si s-a razgandit... Meciul se joaca fara spectatori...

Oricum esti OFF TOPIC.

bodanelu12.05.2007 21:05

Manifest anti Becali în sectorul 4 al Capitalei

Gigi Becali a atras antipatia suporterilor stelisti
Mai mul?i tineri au împ?r?it, sâmb?t? diminea??, trec?torilor din apropierea unui complex comercial de lâng? Pia?a Sudului afi?e prin care îndeamn? suporterii echipei Steaua s? protesteze împotriva patronului grup?rii "ro?-albastre", Gigi Becali.

"Am ales aceast? form? de protest pentru c? ultimele ac?iuni ale lui Gigi Becali au terfelit imaginea unui club care, de-a lungul anilor, s-a remarcat prin rezultate ?i onoare. Manifest?rile domnului Becali au p?tat imaginea celui mai mare club din România", a declarat unul dintre ini?iatorii ac?iunii de protest.

"Noi am fost un club cu prestan??, cu demnitate. Când a r?mas în afara cupelor europene, Steaua nu s-a înscris în Cupa Intertoto, c?ci era nedemn pentru o fost? campioan? a Europei. Sub ?zodia oerului?, Gigi Becali a ridicat fularul marii rivale, Dinamo. S? se duc? ?i s? depun? jur?mânt în ?tefan cel Mare. Ca suporter al echipei Steaua, m? simt jignit de comportamentului lui Becali. S? cear? scuze, altfel nu va avea pace cu noi. În timpul liber, vom continua în câte o zon? mare a Bucure?tiului", a spus suporterul.

Titlul manifestului, încadrat de emblema FC Steaua, este: "STELI?TI - HAI S? NE TREZIM!!!", urmat de mai multe întreb?ri, redate mai jos:

"* Pân? când ne vom mai l?sa c?lca?i în picioare de acest cioban?

* Câte jigniri vom mai accepta din partea acestui agramat?

* Cât îl vom mai l?sa s? batjocoreasc? emblema clubului nostru drag?

* Unde sunt mândria ?i orgoliul nostru?

* Oare nu ne-am s?turat de minciun?+ho?ie+prostie+amenin??ri ?i alte mizerii marca "oier"?

* Pân? când??? Cât??? De ce???

* Pentru imaginea, orgoliul ?i viitorul echipei noastre hai s? spunem STOP incultului

* Acum!!! Aici!!! Cu orice risc!!!"

În încheiere, cu litere mari este scris: To?i pentru unul ?i unul pentru to?i.Numai împreun? vom reu?i".

Sursa: Prosport!

Virgil12.05.2007 21:32

Interesant. A cui sa fie ideea? A unor anonimi? Cine e în spatele ei? Ar trebui sa revendice cineva aceasta actiune. Eu asa cred ca e normal. Altfel nu are nicio valoare.

bodanelu12.05.2007 21:44

Eu nu am facut decat sa preiau o stire de pe Prosport. Cred ca vor sa ramana anonimi mai mult de frica ciobanului.

Offtopic: @Virgil, daca preiau un articol complet de la o sursa ce sa folosesc? Code sau quote?

Virgil12.05.2007 21:48

Cred ca mai nimerit e Cod pentru ca atrage mai mult atentia. Quote poate fi privit ca un citat obisnuit.

forever_STEAUA15.05.2007 10:59

Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, vine la Fanatik Show de la 20:30 pe Telesport

sursa: gsp

Bogdan4Steaua15.05.2007 15:35

"Steaua se va infrati cu AC Milan

"Steaua Bucuresti se va infrati cu AC Milan, iar acordul urmeaza sa fie semnat in saptamanile ce vor urma, dupa cum informeaza Antena 3.

In luna februarie, patronul echipei Steaua, Gigi Becali, s-a intalnit la Milano cu Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan. Cei doi au vorbit despre fotbal si politica si, se pare ca, Berlusconi va veni la Bucuresti pentru ca cele doua echipe sa semneze actele de colaborare.

"Am vorbit de multe lucruri cu el si la final m-a intrebat ce face Steaua. A zis ca va tine minte numele Stelei pentru ca primul trofeu castigat de el cu Milan a fost in 1989 in fata Stelei", declara Becali in luna februarie, la intoarcerea de la Milano.

Daca acordul se va semna, la Steaua ar putea ajunge jucatori care nu fac parte din planurile lui Carlo Ancelotti la AC Milan, iar gruparea milaneze ar avea prioritate de transferuri in cazul fotbalistilor de la Steaua. "

Sursa: Onlinesport

Poate iese Kaka din planurile lui Ancelotti si il luam noi la Steaua. :)

forever_STEAUA15.05.2007 15:38
Daca acordul se va semna, la Steaua ar putea ajunge jucatori care nu fac parte din planurile lui Carlo Ancelotti la AC Milan, iar gruparea milaneze ar avea prioritate de transferuri in cazul fotbalistilor de la Steaua.

Nu cred ca vor veni jucatori de la Milan... Au un "defect" care cantareste greu: NU sunt romani! :roll:

Later edit: @Bogdan: poate pentru el va face o exceptie :)

Wally15.05.2007 16:39

Hmm... nu ne-ar strica daca ni l-ar da pe Kalac! :P

inches15.05.2007 23:42

Becali isi va gasi si el scuze daca vrea un italian. O sa zica: "bai, ce, noi suntem urmasii romanilor, nu? Eu vreau numai români, si italieni, suntem urmasii razboinicilor!" .

Apropo, sa radem un pic, sau sa plangem... Carlos va veni probabil la Clujao cu un antrenor portugez fost de la Boavista...

c.ronaldo1716.05.2007 10:55
Poate iese Kaka din planurile lui Ancelotti si il luam noi la Steaua. :)

:) :) :):D :D :D

Ar fi foarte bine ca acest lucru sa se intample. Sunt jucatori care pot face fata in primul 11 la Steaua fara probleme.

Sincer, nu mi-ar surade un schimb de fundasi laterali: Oddo-G.Coman :twisted:

inches17.05.2007 01:11

Nu mai aveti vise frumoase, pe Gigi il interezeaza numai romanii si banii(banii in primul rind). Deci pentru el interesant este ca o sa poata sa vinda mai usor stelisti.

cris17.05.2007 08:05

Nebunul asta nici nu merita sa mai stea la Steaua asta gandeste doar cu portofelul , nu contest ca nu a bagat bani in echipa dar tot ce face acum este da isi ridice pe toata lumea in cap.

Foarte intelept ar fii sa isi ceara scuze fata de toata lumea sa recunoasca fata de toti ca foloseste Steaua doar pentru scopuri politce.

De cand este Becali asa priceput la fotbal , a jucat si eu nu stiu , a antrenat cumva ?

Eu vad ca ii cam place sa se joace cu ce nu trebuie , cu sufletele stelistilor si asta o sa il coste fffffffoarte scump , asa de scump incat nici el nu o sa isi permita cu toti banii lui cu tot.

sorin_77718.05.2007 09:32

Thereau ofera declaratia zilei in GSP:

Thereau: "De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea?"

REALITATEA TV / Pe Thereau îl lasã rece pânã și propunerea Fiorentinei. Nici mãcar faptul cã ar putea evolua alãturi de Adrian Mutu nu-l impresioneazã pe francez.

"De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea? Joc alãturi de Dicã, Goian , Ghionea deci totul este cum nu se poate mai bine", a mai declarat Thereau.

Thereau spune cã se simte ceva mai bine chiar dacã merge în continuare ajutat de cârje: "Încã nu știu exact când voi reveni pe gazon însã doctorii m-au asigurat cã o voi face cu siguranțã înainte de startul sezonului"

Asta e mai roman decat multi romani care s-au perindat la Steaua si GG vrea sa il dea... Arata-ne tu GG o declaratie mai nationalista facuta de un roman decat ce a zis acest minunat baiat FRANCEZ!!!

Matteo18.05.2007 09:36

Thereau nu vrea sa plece de la Steaua

Cyril Thereau nu a mai jucat pentru Steaua de la meciul cu CFR Cluj. Francezul a mers în Belgia pentru a-?i trata fisura de metatarsian dar ?i pentru a încerca s?-l conving? pe Camus s? vin? la Steaua.

Thereau a dat lovitura de start a unei partide disputate de fosta sa echip?, Charleroi ?i spune c? nu a discutat cu nimeni un transfer la Brugges.

"Nu ?tiu ca vreo echip? din Belgia s? fie interesat? de mine. Am avut telefonul închis ?i nu am discutat cu absolut nimeni despre un transfer la Brugges. Nu am absolut nicun motiv s? plec de la Steaua cu care vreau s? joc iar în Champions League ?i s? câ?tig titlul", a declarat Thereau despre posibila lui desp?r?ire de Steaua.

I.N.Money18.05.2007 10:05

Conform N24, cotidianul german Bild a dat publicitatii un clasament al celor mai titrate cluburi ale lumii. In aceasta ierarhie Steaua ocupand locul 17, lider fiind Boca Juniors cu 78 de trofee castigate.

dinamofob18.05.2007 10:25

Parerea mea este ca pentru o oferta buna, Thereau ar fi dispus sa plece... Insa modul in care le raspunde ziaristilor, evidentiaza caracter, cultura, superioritate. In contrast, Dica, pe care il respect fff mult pentru ce a facut la Steaua, s-a aratat dispus imediat sa plece pentru a juca alaturi de Mutu.

Diferenta de culturi, civilizatii, istorie... Diferenta dintre Sarkozy si Basescu... Diferenta dintre romani si francezi, pana la urma...

Off topic:

Mare sedinta foto la Media Pro!... Numai ca nu s-au gasit uniforme spartane si au fost folosite cele romane, ca nu se prind cainii de diferenta... Penibilul raportarii la istorie a atins apogeul!

Ii asteptam deghizati in ieniceri, teutoni, cruciati, folosind ca tactica de joc falanga macedoneana sau careul din care de la Bobalna! De ce oare cei care se cred Napoleon sunt tratati ca atare, iar multimea de Leonidas nu se afla inca in camasa de forta?...

:twisted: :twisted: :twisted:

Dj.P@uL18.05.2007 12:42

Exclusiv / Mihai Stoica este noul presedinte al Unirii Urziceni

Mihai Stoica, Fostul presedinte al Stelei, Mihai Stoica, a preluat incepand de azi fraiele formatiei Unirea Urziceni. Pentru sezonul viitor, echipa antrenata de Dan Petrescu are ca obiectiv participarea in cupele europene.

Becali: "Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul"

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat imediat dupa aflarea vestii ca se bucura pentru fostul sau angajat: "Ma bucur pentru Mihai. Stiu ca mai avea o oferta de la Porumboiu. Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul deoarece este mai aproape de Bucuresti si Bucsaru este un patron cu ambitie. Nu ii consider rivali pentru ca Steaua niciodata nu o sa se bata la titlu cu Unirea Urziceni" a declarat in exclusivitate pentru www.prosport.ro latifundiarul din Pipera !

Sursa ProSport

bodanelu18.05.2007 12:57

Ce mor eu pe ziaristi astia... daca manca MM un rahat... se duceau repede la Becali sa vada daca a mancat si el...

c.ronaldo1718.05.2007 13:06

Cu siguranta Cyril Thereau este unul dintre cei mai mari fotbalisti straini care au jucat in Romania de-a lungul timpului.

alice4steauaBUC18.05.2007 13:46
Exclusiv / Mihai Stoica este noul presedinte al Unirii Urziceni

Mihai Stoica, Fostul presedinte al Stelei, Mihai Stoica, a preluat incepand de azi fraiele formatiei Unirea Urziceni. Pentru sezonul viitor, echipa antrenata de Dan Petrescu are ca obiectiv participarea in cupele europene.

Becali: "Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul"

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat imediat dupa aflarea vestii ca se bucura pentru fostul sau angajat: "Ma bucur pentru Mihai. Stiu ca mai avea o oferta de la Porumboiu. Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul deoarece este mai aproape de Bucuresti si Bucsaru este un patron cu ambitie. Nu ii consider rivali pentru ca Steaua niciodata nu o sa se bata la titlu cu Unirea Urziceni" a declarat in exclusivitate pentru www.prosport.ro latifundiarul din Pipera !

Sursa ProSport

Se pare ca nu este deloc adevarat... MM-ul a intrvenit telefonic la o emisiune, cea de pe SPORT.RO si a dezmintit toate aceste afirmatii... a zis ca are oferte atat de la Urziceni, cat si de la Vaslui, in cadrul aceleiasi emisiuni intervenind si finantatorul clubului moldovean, Adrian Porumboiu, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului manager stelist... din toate cele spuse se pare ca totul este o gogoasa aruncata de ziaristii nostri...

Sincer mi-ar placea ca MM-ul sa mearga la Urzicei alaturi de Dan Petrescu si sa faca o treaba buna acolo... BAFTA MM!

alice4steauaBUC18.05.2007 17:28

Dinamovistii au un nou imn... suna cam asa... "vine Borcea cu spartanii, FUGE toti miliardarii"! :lol: :lol: :lol:

weeezer18.05.2007 18:01

E o manea, nu? Stiu ca auzisem fragmente acu' vreo 2 saptamani pe la Stile Sportive, la Pro TV parca... m-am amuzat teribil! :lol:

Za Best18.05.2007 18:23

Ii reprezinta! Pacat ca, in trecut, ni s-au '' inchinat'' si noua diverse piese(cata ironie) din acest gen(mahala) de muzica(zgomot)! Si asta datorita ciobanului incult...

«1118119120121122689»