@dinamofob: cata dreptate ai, rar am vazut un lucru mai penibil decat acea sedinta foto a dinamovistilor. Uniforme romane toata ziua iar raportarea lor la spartani i-ar umple de rusine pe adevaratii spartani, care nu se laudau toata ziua, erau buni in ce faceau si gata. Dinamovistii se lauda de parca au castigat CL frate, nu gluma... dar frustrarea lor acum da in clocot pentru ca s-au vazut peste noi si acum profita.
Ce a tacut fraierul de Pulhac cand era pustiul ala la Mioveni parca si i-a zis cam asa "Pulhac, nu ma pricep eu la matematica dar stiu ca 23 e mai mare ca 18", mama ce am ras la faza aia, plus ca panarama aia de Vranijkovic i-a luat tricoul pustiului ala stelist, fiind frustrat ca pustiul ala facea misto de ei.
Alaturarea asta a dinamovistilor cu filmul 300 tinde sa devina din ce in ce mai penibila, va dati seama ca daca nu era strigatul ala in film javrele trebuiau sa gaseasca si ei ceva pentru care sa-i placa lumea. Stiu multi pusti tampiti care au inceput sa tina cu pechinezii doar pentru schelalaiala asta asa cum erau multi tampiti care puneau toata ziua Scooter pe mobil si se dadeau stelisti. E doar o moda si va trece.
Ma bucura declaratia lui Cyril cum ca vrea sa ramana in Ghencea dar ma ingrijoreaza ca il va impinge Becali sa plece, cu teoria lui imputita de "purificare etnica". Cineva ar trebui sa-i dea lui Jiji articolul lui Vochin din Gsp-ul de azi despre bascii de la Atletico si ce rezultate bune au dupa ce joaca numai cu basci.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori, **ue la dictatori(Jiji stie de ce).