FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1119120121122123689»
predatorpulse718.05.2007 18:45

@dinamofob: cata dreptate ai, rar am vazut un lucru mai penibil decat acea sedinta foto a dinamovistilor. Uniforme romane toata ziua iar raportarea lor la spartani i-ar umple de rusine pe adevaratii spartani, care nu se laudau toata ziua, erau buni in ce faceau si gata. Dinamovistii se lauda de parca au castigat CL frate, nu gluma... dar frustrarea lor acum da in clocot pentru ca s-au vazut peste noi si acum profita.

Ce a tacut fraierul de Pulhac cand era pustiul ala la Mioveni parca si i-a zis cam asa "Pulhac, nu ma pricep eu la matematica dar stiu ca 23 e mai mare ca 18", mama ce am ras la faza aia, plus ca panarama aia de Vranijkovic i-a luat tricoul pustiului ala stelist, fiind frustrat ca pustiul ala facea misto de ei.

Alaturarea asta a dinamovistilor cu filmul 300 tinde sa devina din ce in ce mai penibila, va dati seama ca daca nu era strigatul ala in film javrele trebuiau sa gaseasca si ei ceva pentru care sa-i placa lumea. Stiu multi pusti tampiti care au inceput sa tina cu pechinezii doar pentru schelalaiala asta asa cum erau multi tampiti care puneau toata ziua Scooter pe mobil si se dadeau stelisti. E doar o moda si va trece.

Ma bucura declaratia lui Cyril cum ca vrea sa ramana in Ghencea dar ma ingrijoreaza ca il va impinge Becali sa plece, cu teoria lui imputita de "purificare etnica". Cineva ar trebui sa-i dea lui Jiji articolul lui Vochin din Gsp-ul de azi despre bascii de la Atletico si ce rezultate bune au dupa ce joaca numai cu basci.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori, **ue la dictatori(Jiji stie de ce).

vlad7518.05.2007 19:24

Mi-ar placea sa ii vad si in costume de eunuci pe spartanii din Stefan cel Mare... Cu cat dadea Leonidas butelia pe vremea aceea? Stie cineva sa-mi spuna?

flo220318.05.2007 19:30
mi-ar placea sa ii vad si in costume de eunuci pe spartanii din Stefan cel Mare...Cu cat dadea Leonidas butelia pe vremea aceea??? Stie cineva sa-mi spuna?

Era moca, pentru ca o incarcau spartanii cu emanatii!

Za Best18.05.2007 21:24

Spartanii erau niste adevarati luptatori, aveau curajul in sange! Dar cu toate acestea, erau departe de faima si civilizatia Atenei... ei bine, noi suntem Atena fotbalului romanesc! Sau eram... pentru ca Jiji a transformat-o in propria-i stana!

Dar nu pentru mult timp, sunt sigur...

predatorpulse718.05.2007 22:39

@Za best: Atena era mai faimoasa dar de Sparta le era tuturor frica. Atena a fost cucerita de Sparta, de cateva ori daca nu ma insel, dar nu au putut sa o pastreze mult timp pentru ca atenienii refuzau sistemul strict de guvernare al spartanilor.

Eu unul admir foarte mult si Atena si Sparta, toata civilizatia greceasca cu tot ce inseamna, si mituri si istorie. De aceea mi se par penibile comparatiile cu raboinicii din antichitate ale fotbalistilor de astazi, fie ei romani, fie straini. Ce treaba are sleahta vanzatorului de butelii cu barbatii adevarati de pe taramuri grecesti fie ei atenieni, spartani sau oricare altii.

Cei din lumea antica erau barbati adevarati, este adevarat ca traiau mai putin, dar erau curajosi pentru ca erau obligati sa fie de vremurile respective. Fotbalistii din ziua de azi se bat ca sa castige un joc cu mingea ca sa-si ia salariul, atat si nimic mai mult.

Cum au mai zis altii pe site abia astept anul viitor dupa ce luam titlul sa-i vad pe cei din groapa luandu-si supranumele de eunuci.

Eu as vrea ca baietii nostri sa fie Stelisti si atat, pentru ca numai renumele Stelei ar trebui sa inspire frica in adversar, fara sa ne asemanam cu razboinici cu care nu avem nici o legatura.

Lacatus este cel mai bun exemplu. El a fost o fiara in teren inainte sa-i spuna cineva fiara, si nu l-am vazut niciodata laudandu-se cu asta, sa zica uite ba ce fugeam, cat fugeam. Nu s-a laudat pentru ca stia ca asta trebuie sa faca, pentru asta e platit si trebuie sa-si onoreze munca.

Daca jucatorii stelisti din ziua de azi ar avea o farama din determinarea lui Laca si n-ar mai juca cu mentalitatea de mercenari, unii dintre nu numai ca ar ajuta clubul ci s-ar ajuta pe ei insisi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

forever_STEAUA19.05.2007 07:28

Sunteti OFF TOPIC.

IONUTZ-CIPRIAN19.05.2007 07:52

Sunt curios cum rezistau "spartanii" pe vremurile alea de razboi, fara femei prin preajma!! :D;)

strezahuzum19.05.2007 08:13
Sunt curios cum rezistau "spartanii" pe vremurile alea de razboi,fara femei prin preajma!! :D;)

Spartanii erau... minoritati sexuale, daca intelegi ce vreau sa spun.

Personal, ma prapadesc de ras cand il vad pe Borcea strigand "suntem spartani". Saracu' vanzator de butelii nu-si da seama ca striga "suntem homosexuali".

IONUTZ-CIPRIAN19.05.2007 08:47

La asta ma refeream! :D

In fine, cred ca pancartele cu ei nu vor rezista mult timp prin capitala!

dinamofob20.05.2007 00:22

Intrebare:

De ce n-a mai aparut in Gazeta semnatura lui Dan Udrea, reporterul Gsp ce se ocupa de Steaua?

Raspuns:

In "calitate" de caine, a fost la petrecerea din groapa...

P.S.: L-ati vazut vreodata pe Mitica Dragomir impartind cupe Stelei?... Si, Slava Domnului, ar fi avut ocazia!

strezahuzum20.05.2007 06:07

Conducatorul iubit a executat ieri o frumoasa intoarcere de 180 de grade ! Ia cititi aici :

Poziția lui Cyril Thereau (foto), "vreau sã rãmîn la Steaua, nu mã intereseazã nici o ofertã", l-a fãcut pe Gigi Becali sã-și schimbe atitudinea fațã de atacant. "M-a impresionat, Thereau e om de bazã la Steaua! Victoraș Iacob la fel, chiar și Elton e jucãtorul Stelei".

Gigi Becali nu va renunța la strãnii pe care îi are în lot. "Dacã am zis cã voi face o echipã de români, asta nu înseamnã cã voi renunța la strãinii care sînt acum în lotul Stelei", a declarat patronul Stelei la sfîrșitul partidei.

c.ronaldo1720.05.2007 06:48
P.S.: L-ati vazut vreodata pe Mitica Dragomir impartind cupe Stelei?... Si, Slava Domnului, ar fi avut ocazia!

Mitica a si declarat ca e dinamovist.

inches21.05.2007 09:54

Ce ar putea fi numita gluma zilei:

Olaroiu: "Gigel Coman e fotbalist de Steaua si este un jucator foarte bun!

"Gigel Coman e fotbalist de Steaua si este un jucator foarte bun", a declarat Cosmin Olaroiu. "Nu stiu de ce s-a creat ideea ca Gigel Coman si Ovidiu Petre sunt oamenii lui Olaroiu. Cei doi au fost doriti de Gigi Becali. Patronul Stelei l-a vrut pe Ovidiu Petre si a oferit mai mult decît negociasem eu cu Poli Timisoara. Vroia sa fie sigur ca ajunge în Ghencea", a spus Olaroiu.

Sursa: GSP

The Flyer21.05.2007 11:38

Olaroiu si nulitatile sale, asa zisii copii de suflet, ar trebui sa taca! Dupa ce ca e un idiot, Steaua nu mai joaca nimic, mai vine si cu tampeniile astea!

Bogdan4Steaua21.05.2007 12:33

In emisiunea de aseara Olaroiu practic l-a desfiintat pe Elton, iar despre Coman a avut cuvinte de apreciere. Asta spune multe despre viziunea si priceperea acestuia.

IONUTZ-CIPRIAN21.05.2007 14:33

Eu cred ca se ia dupa Jiji FERNANDEL(la prostie), daca JIJEL Coman este o valoare, atunci eu o sa am un X5 anul asta, sa fim seriosi, vedem toti ce joaca nulitatea aia si ce joaca Elton!!

bogdan_4steaua21.05.2007 17:57
Ma frate, trag apa si strig ''spartani''. Se dau rotunzi incultii dar sa vezi ca vor fi eliminati fara sa ajunga in grupe si atunci toata tara va trage apa la closet cu gandul la ei! :P

Lasa-i sa se bucure si ei ca oricum dau de dracu'... :-P

Piesa noastra e de sute de ori mai ca lumea.

Oli a facut istorie in Ghencea, dar daca vine altul cred ca nu va ajunge la o astfel de performanta in termen asa de scurt, ma bucur ca are curaj sa continue, ca astfel da dovada ca are valoare. Nu credeti?

Cum se explica ultimele rezultate daca nu avea valoare si mai ales daca jucatorii nu il respectau nu jucau trup si suflet pentru el.

Merita sa fim cu el si cred ca va face lucruri mari pentru Steaua in urmatoarea vreme.

korynna21.05.2007 18:05

Oli a facut istorie in Ghencea pe spinarea altora, iar ultimele 7 victorii se datoreaza faptului ca trebuia sa ajungem pe locul 2 neaparat, iar Jiji a zis ca le suspenda primele pana o sa fim sigur pe acest loc 2. Deci nu au facut-o pentru Oli, ci pentru bani si nu mai e nevoie sa adaug ca jucatorii nu mai joaca trup si suflet pentru nimeni in ultima vreme. Nu o sa fiu alaturi de el pentru ca este un las si cu toate ca a fost o vreme cand l-am sustinut, acum regret enorm. Doar ii urez succes in cazul nefericit in care o sa ramana la Steaua si asta doar pentru binele echipei. Oricum, o sa ne macine nervii...

Dj.P@uL21.05.2007 18:33

Mihai Stoica va fi numit joi în functia de presedinte al Unirii Urziceni

"Joi, la hotelul Phoenecia, va fi organizata o conferinta de presa la care vor participa Mihai Stoica si antrenorul Dan Petrescu", a anuntat Aurelian Sandulescu, directorul de imagine al clubului.

Mai mult ca sigur, întâlnirea cu presa va fi organizata pentru oficializarea numirii la Unirea a fostului manager general de la Steaua.

Sursa Prosport

cris22.05.2007 06:23

Si eu cred ca Oli a facut istorie pe spatele altora la Steaua , iar in meciurile mai importante a clacat , cat despre ce a declarat despre Elton si cum l-a ridicat in slavi pe jenantul ala de Coman m-a facut sa imi pierd si picul ala de respect ce il mai aveam fata de el.

Matteo22.05.2007 11:21

"Thereau vrea sa plece

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, ca atacantul francez Cyril Thereau vrea sa plece de la echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, dar a precizat ca ii va da drumul jucatorului numai in schimbul a trei milioane de euro.

"Thereau vrea sa plece. E, n-a spus! V-a spus voua ceva de bun simt, dar s-a sucit ca vrea sa plece. I-am spus sa plece atunci. Sa dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretara prin MM Stoica. Nu putea MM sa puna mana pe telefon sa spuna ca a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sa sune la secretara de la palat sa-i faca programare, il trimite din secretara in secretara", a spus Becali.

Becali a afirmat ca doar patru jucatori sunt netransferabili. "Asa cum n-aveti voi nevoie de programare, asa nici el nu avea nevoie. Mi-a zis ca si-a dat seama ca Dumnezeu i-a dat o palma, ca vrea sa devina credincios, dar cand colo e mai rautacios. Thereau e jucator de baza, am spus,Â?imi place, dar daca vrea sa plece nu e obligatoriu sa stea nimeni cu forta, dar trebuie sa vina cu Â?materialÂ?. Sunt doar patru jucatori pe care ii oblig eu si care nu au voie sa sufle: Radoi, Dica, Badea si Nicolita, ca am eu prietenie mai are cu ei, pe ceilalti nu-i pot obliga", a precizat Becali.

Thereau a declarat, saptamana trecuta, ca se simte foarte bine la gruparea din Bulevardul Ghencea si ca nu este interesat de un transfer. Ulterior, el a afirmat ca se teme pentru viitorul sau la Steaua dupa ce managerul Mihai Stoica, cel care l-a adus la echipa, a fost dat afara.

Finantatorul stelist a mai declarat ca vrea o echipa care sa semene cu Chelsea. "Eu la Steaua vreau o echipa gen Chelsea. Nu ma intereseaza sa dau trei goluri si sa iau patru, ci sa dau un gol si sa nu iau niciunul. Vreau echipa de luptatori. A ca vreau 3-0 e altceva, vreau sa castig fara emotii. Ce, o echipa de luptatori nu face spectacol? Nu vreau o echipa de supervedete gen Real Madrid. Vreau o echipa gen Chelsea sau Liverpool, echipe luptatoare, de muncitori. Rapid a fost gen Real Madrid, dau doua goluri, dar iau trei. Jucatori tehnici care nu fac bine faza de aparare. Am luat si noi trei-patru goluri, dar cu Elton in teren. Bine, nu poti da vina pe Elton, imi place, ne distreaza, il punem 15-20 de minute acolo, dar nu e genul de jucator pe care il vreau eu, de luptator. Jucatori straini nu o sa mai treaca des pe la noi. E posibil sa luam unul acum, dar luptator si e fundas. Nu mai iau nimic din tarile occidentale", a spus Becali.

Intrebat daca jucatorul respectiv e sarb, Becali a raspuns: "Bravo, sa vedem daca putem sa-l luam".

Sursa: Mediafax

Imi pare a manevra securisto-comunista, pare a lucratura marca cioban schizofrenic... a vazut cat de mult iubit e si ca nu vrea sa plece si acum vrea sa creeze impresia ca vrea Thereau sa plece pentru a nu fi taxat de fani...

alice4steauaBUC22.05.2007 12:21

Eu una nu mai inteleg nimic... Thereau ba zice ca nu vrea sa plece, acum citesc ca a zis ca vrea sa plece... :roll: Oli a zis ca nici el si nici Elton nu pleaca... nu mai inteleg nimic! :oops:

forever_STEAUA22.05.2007 12:24

@alice4steauaBUC

Unde ai citit ca Thereau vrea sa plece? A, ca asa a spus Jiji? Sa fim seriosi!

I.N.Money22.05.2007 12:27

Bine, bine, dar totusi Banel jucator de baza si netransferabil?! :smile:

c.ronaldo1722.05.2007 12:30

Banel mai important ca Thereau de-acum?! In ce lume traim! :twisted:

«1119120121122123689»