FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1117118119120121689»
Virgil09.05.2007 06:12

Motivele pentru care se pare ca Adrian Ilie va fi instalat pe functia avuta de MM sunt urmatoarele :

- este o fosta glorie a Stelei, cunoa?te bine fenomenul, a fost unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai Stelei si ai României

- nu a fost niciodat? implicat în vreun scandal, având o imagine excelenta

- este independent financiar

E posibil ca noua formula a echipei administrative sa fie urmatoarea :

Adrian Ilie - manager general

Valeriu Argaseala - presedintele Consiliului de Administratie

Iulian Ghiorghisor - vicepresedinte Consiliu de Administratie

Gabi Popescu si Marcel Popescu - colaboratori ai lui Olaroiu(Hagi) în privinta transferurilor

bodanelu09.05.2007 06:31

Ghiorghisor e fostul contabil? Sau ce functie a mai avut la club?

Cat despre venirea lui Adi Ilie la Steaua, eu cred ca e mai mult o spalare de imagine, imagine negativa care si-a facut-o el ciobandante in ultima vreme.

Dar prin aceasta, nu pot decat sa zic ca face o mutare buna pentru el si o mutare unknown pentru noi (deoarece nu stim exact ce poate Cobra in cadrul conducerii unui club). Daca e sa-i analizez activitatea lui la Forex, cat timp a fost el acolo, echipa a fost aproape de o promovare in Liga I. Acum nu stiu daca se mai implica, dar cert e ca acea echipa e undeva la mijlocul clasamentului.

Adi Ilie e stelist, in comaratie cu altii, cum zicea si SSK pe alt topic, e iubit de suporteri.

Virgil09.05.2007 07:34

Gheorghisor e contabil si vicepresedinte al CA.

gone09.05.2007 08:06
si Meme nu e?

Totusi nu poti sa ii compari pe cei 2. Adi Ilie a fost unul dintre cei mai iubiti jucatori stelisti. Ma rog, asta ar trebui sa conteze mai putin. Dar eu cred ca ar face treaba buna la Steaua.

alpopa09.05.2007 11:39

Eu cred in continuare ca din vara vom avea alt antrenor. Iar Oli va fi doar un fel de director tehnic.

Flow_ultras4ever09.05.2007 13:21

E clar ca scapam de Oli de la vara... sper sa plece si Becali ai apoi e super.....

Bogdan4Steaua09.05.2007 13:42

Conform ultimelor declaratii ale patronului, Oli ramane si din vara. Sa speram ca sunt doar aiureli tipice.

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:24

Adrian Ilie este o alegere foarte buna, la Brasov la FOREX a facut treaba destul de buna, asa ca eu unul il astept la Steaua!!

forever_STEAUA10.05.2007 13:41
Steaua va juca fãrã spectatori pânã la finalul campionatului!

Întrunitã astãzi, Comisia de Disciplinã a FRF a decis ca echipele Politehnica Timișoara și Steaua sã dispute douã partide de pe teren propriu fãrã public, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul dintre cele douã echipe, din semifinalele Cupei României. Steaua a fost amendata cu suma de 30.000 RON. Steaua mai are de disputat o singurã partidã în acest sezon pe teren propriu, cea cu Pandurii Tg-Jiu.

Cum era de asteptat...

Dj10.05.2007 14:06

Socante... cel putin pentru mine... declaratiile ciobanului la conferinta de presa de azi..

Cum sa zica idiotul ca Dica are gandire de comunist?

Nu stiu ce... dar ceva trebuie facut...

Bogdan4Steaua10.05.2007 15:03
Cum era de asteptat...

Sunt convins ca lui Becali ii convine aceasta decizie. A si declarat ca ii place ca Steaua sa joace fara spectatori. Nu m-as mira sa nu fie contestata decizia comisiei.

Oricum, meciul cu FC National este echivalent cu unul jucat acasa. In mod normal protestul va continua. Prin declaratiile de azi Becali nu a facut altceva decat sa puna paie pe foc.

Flow_ultras4ever10.05.2007 16:30

E clar... cu el la club numai avem nici un viitor din pacate... am fost blestemati sa avem un jeg la club... este inacceptabil ce se intampla cu imaginea clubului... ar trebui sa fim fermi pe pozitii si sa nu cedam pentru ca sunt culorile noastre, este traditia, totul este al nostru... el sa se duca dracului cu banii lui multi... au bani dar nu si traditia culorilor ros-albastre, domnule Gigi Becali esti un jeg si dispari dracului din Ghencea!

SSK10.05.2007 16:34

Gicã Hagi: "Ca stelist, am simțit umilințã"

2007-05-10 16:30:00

Gicã Hagi a comentat astãzi câștigarea titlului de cãtre Dinamo, afirmând ca a simțit, ca stelist, "o umilințã". "O singurã echipã a avut liniște la noi, de aceea a câștigat campionatul la o diferențã așa mare de puncte. Daca Dinamo nu a meritat titlul nici anul acesta... Au demonstrat cã alcãtuiesc clubul cel mai puternic, cel mai bine organizat, cu cel mai bun joc. Dinamo a omorât campionatul acesta, iar eu, ca stelist, m-am simțit umilit", a declarat fostul internațional și component al Stelei.

Iata de ce ar fi bine ca Hagi sa vina la Steaua. Pe langa un cioban prost, care vorbeste despre Steaua LUI, Hagi macar ne-ar vorbi despre Steaua NOASTRA.

Si ce credeti, l-am vedea cu fularul spurcatilor la gat?

Flow_ultras4ever10.05.2007 16:36

Orice fost stelist e bun la club.....

AndyQ10.05.2007 16:43
Gicã Hagi: "Ca stelist, am simțit umilințã"

2007-05-10 16:30:00

Gicã Hagi a comentat astãzi câștigarea titlului de cãtre Dinamo, afirmând ca a simțit, ca stelist, "o umilințã". "O singurã echipã a avut liniște la noi, de aceea a câștigat campionatul la o diferențã așa mare de puncte. Daca Dinamo nu a meritat titlul nici anul acesta... Au demonstrat cã alcãtuiesc clubul cel mai puternic, cel mai bine organizat, cu cel mai bun joc. Dinamo a omorât campionatul acesta, iar eu, ca stelist, m-am simțit umilit", a declarat fostul internațional și component al Stelei.

Iata de ce ar fi bine ca Hagi sa vina la Steaua. Pe langa un cioban prost, care vorbeste despre Steaua LUI, Hagi macar ne-ar vorbi despre Steaua NOASTRA.

Si ce credeti, l-am vedea cu fularul spurcatilor la gat?

In momentul in care Hagi sau Laca vor purta fularul lui Dinamo sau Rapid la gat... inseamna ca a venit sfarsitul lumii.

Daca 2, poate cei mai iubiti stelisti din toate timpurile s-ar simti umiliti, noi cum ar trebui sa ne simtim?

danielcristian10.05.2007 16:54

Hagi are un caracter puternic, si niciodata nu ar vorbi Steaua de rau. Imi aduc aminte ca odata a venit tocmai din Turcia si a tinut o conferinta de presa impotriva lui M.Lucescu, care jignise Steaua! Ceea ce nu a mai facut nimeni pana acum.

I.N.Money10.05.2007 17:34

Venirea lui Hagi(desi nu il consider un mare antrenor) ar fi solutia salvatoare in acest moment pentru Elton,daca nu e prea tarziu. Cu siguranta Principele nu se va mai baga la echipa, pentru ca Gica nu accepta asa ceva, avand un caracter puternic cum am vazut de-a lungul timpului.

Intr-o luna vom vedea daca Gica va veni sau va continua Olaroiu.

c.ronaldo1711.05.2007 10:57

Deja m-am obisnuit sa ajung acasa si sa aud fenomene paranormale mai mult sau mai putin. Gigi cu fularul la gat a lui Dinamo, Gigi canta ca Mozart, Rapidul face schimb de jucatori cu Dinamo, Andrey aflu ca de fapt e imprumutat, Dinamo ia campionatul. Pana si termometrul arata 40 de grade.

dbd11.05.2007 21:07

Gigi cu fularu lu Dinamo... asta da stire! Care devine o obisnuinta...

Cat despre Hagi la Steaua...nu cred ca o sa fie prea de curand...

SSK12.05.2007 05:47

O veste buna si una proasta am auzit aseara la stirile din sport:

Vestea buna - Dica si-a serbat ziua si a scos echipa in oras. Se pare ca a venit si Becali, care atunci cand a ajuns a intrebat in gluma "unde e comunistu' de Dica?", dupa care l-a felicitat. Ceea ce inseamna ca intrei cei doi conflictul s-a aplanat. Asta nu poate fi decat un lucru bun.

Vestea proasta: de la petrecerea de aseara au lipsit doar doi jucatori: Andrey si Elton...

Bogdan4Steaua12.05.2007 06:38
Vestea proasta: de la petrecerea de aseara au lipsit doar doi jucatori: Andrey si Elton...

Din pacate se confirma teoria conform careia Elton si Andrey sunt exclusi din grup. Sunt dezamagit de atitudinea unor jucatori.

c.ronaldo1712.05.2007 09:34

Poate a racit Elton, ca a jucat prea mult cu PN.

se7en12.05.2007 10:50

amuzantule :|

daca pleaca Elton facem cea mai mare greseala, mai mare ca atunci cand l-am lasat pe Neaga sa plece.

alice4steauaBUC12.05.2007 12:15

Ma gandeam...ati vazut ce atitudine a avut Iancu?a zis ca el orice ar fi baga suporterii la meciul cu Craiova, ducandu-se si el in peluza, riscand chiar sa piarda cu 3-0 la masa verde...cu toata ca acest Iancu mi se pare un cretin as fi vrut totusi sa-l aud si pe oieru' nostru facand astfel de afirmatii...

Oare Jiji ar avea curajul sa vina in peluza fara niciun badigard? :-D

vlad7512.05.2007 12:18
amuzantule :|

daca pleaca Elton facem cea mai mare greseala, mai mare ca atunci cand l-am lasat pe Neaga sa plece.

Se pare ca pe Elton si l-a acontat o echipa din Brazilia pentru 2 milioane de dolari.De cate ori ati auzit publicul sa scandeze numele "Becali" asa cum o face cand il striga pe Elton???.Normal ca Principele este invidios si i-a gasit loc cat mai departe de Steaua.Sunt fan Barcelona ,dar cand nu joaca oameni precum Messi,Ronaldinho,Deco sau Et'o parca nu e fotbal-spectacol.Si la Milan a acelasi lucru fara Kaka.Fac aceasta comparatie cu acesti jucatori dar pastram proportiile.Elton are doar 1,58 :)

PS Elton chiar merita sa joace la Steaua.Are valoare si cel mai important lucru: iubeste fotbalul,ceea ce l-ar face sa aleaga alt club unde poate juca.

«1117118119120121689»