Aici nu e vorba de Steaua sau Dinamo. E vorba de cine merita sa joace in CL, noi si Rapid am muncit din greu, Steaua 2-3 ani si Rapid un 1 an in timp ce Dinamo se face de ras constant, abia dupa 17 ani s-au mai calificat intr-o primavara europeana. Ei profita de pe munca altora si se mai si bucura intr-un mod indecent. In fotbal, in general, cel mai bun castiga si cei ce merita inving. Acum, vine o echipa care si-a asigurat punctele din tur, care este la o distanta mincinoasa de noi, dar eu ca stelist am puterea sa spun ca noi nu meritam titlul anul asta deci javrele il merita, dar nu merita sa joace in CL pentru ca N-AU FACUT NIMIC ca sa ajunga acolo, ei acum vin la pomana.
Cum naiba sa te califice altii, pentru Dinamo asta asteapta, mergeti pe GSP sa-l vedeti pe "stelistul" Danciulescu in slapi cum se lamenteaza ca Chelsea a fost eliminata. Pai bine mai putoare, voi de ce nu munciti ca sa ajungeti acolo? Si mai radeau de noi ca am luat bataie de la Real si Lyon, pe ei i-au calcat in picioare Tottenham-ham si se viseaza alaturi de cei mari. Sa zica mersi ca avem un antrenor catastrofa si prea multi accidentati ca nici anul asta nu pupau nimic.
Mie ca stelist mi-ar fi rusine sa fi intrat in CL pe munca rapidistilor si a dinamovistilor. De asta sunt mandru ca sunt stelist, noi ne-am castigat bataliile nu am asteptat la mila altora, 4 participari in CL, 2 finale europene, 23 titluri iar tata imi spunea ca daca nu dadeam de Milan atunci, aveam 2 CCE in vitrina acum. Ca sa nu mai zic ca trebuia sa avem o Cupa Intercontinentala cu River Plate dar ne-a anulat arbitrul aiurea un gol.
Palmaresul european al Stelei e la ani lumina distanta fata de orice echipa din Romania, de asta trebuie sa revenim in CL dar cu un lot nou si mai ales antrenor nou, si sa iesim din grupe, chiar daca este greu numai noi putem sa o facem.
Concluzia: Dinamo sa munceasca si dup-aia sa vorbeasca de CL, si sa pupe ghetele stelistilor ca le-au dat sansa asta.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.