nu trebuie sa te mai mire nimic....omu e psihopat, eu deja m-am obisnuit si nu-mi mai fac nervi pentru ca la cate prostii debiteaza pe secunda as ajunge inaintea lui la balaceanca
nu trebuie sa te mai mire nimic....omu e psihopat, eu deja m-am obisnuit si nu-mi mai fac nervi pentru ca la cate prostii debiteaza pe secunda as ajunge inaintea lui la balaceanca
Mai tineti minte ca a zis Becali acmu cateva zile ca el nu se mai uita la bani de acum in colo , acum vazui pe sport.ro (http://www.sport.ro/stiri/9347/TRANSFER-BOMBA-Marius-STANKEVICIUS-DORIT-DE-Steaua.html) ca Becali vrea sa il cumpoere pe un strain care costa in jur de 3.5 mil de euro , si el a oferit mai putin , si a zis ca asta e ca e prea scump . Cum sa zici ma ca e prea scump , cand acum cateva zile ai zis ca nu te mai uiti la bani . Io cred ca Becali are memoria pe 2 zile , si nu9 mai stie nimic din ce a zis mai ininte cu 3 zile sau mai mult .
nu este vorba despre faptul ca uita de la mana pana la gura.
el minte , se da in spectacol, vrea sa apara in prim-plan cu declaratii de genul asta, cauta publicitate gratuita prin minciuni de genul asta pentru ca sunt multi , din pacate, care pun botul la asta. si asta e o mare lipsa de respect fata se sustinatorii acestei echipe. PENTRU ASTA SI MULTE ALTELE EL TREBUIE SA PLECE!!!!!
Pentru Becali ii doar publicitatea , ma mir ca nu face si el un Reality show sau ceva de genul asta . Iar in legatura cu muzica religioasa pe stadionul Ghencea imi vine sa rad , nu cred ca stadionul este cel mai potrivit loc pentru astfel de muzica . Cred ca ii cam nebun dar asta este , parca vad ce o sa se intample cand o sa vina ceva echipa mai mare si o sa apara Becali cu muzica lui bisericeasca de o sa rada tot globul de noi si o sa ramanem in istorie .
Pai asta ar fii bine
sa ramanem in istorie , sa ne facem de ras , de fapt sa se faca de ras , Becali , ca el a pus muzica religioasa pe stadion , si pe urma adio publicitate buna lu Becali ![]()
Sunt singurul pe care nu-l incãlzește aducerea vreunui clãmpãu de genul ãsta? Tot respectul pentru el, o fi bun, nu știu... dar de la un jucãtor gen Belluschi, la unul ca acest Stankievicius... parcã e cale lungã. Chiar asa de radical se schimbã planurile tactice ale lui Oli? In caz cã are așa ceva...
Lovin si Iacob vor sa ramana la Steaua. O veste buna
Stati un pic, ce Belluschi ? Ala nu este de Steaua este prea slab a zis Becali, dar cica ca este bun pentru Fiorentina ...
Poate ca Becali a cautat pe Net pe Google la "Belluci" si a dat de Monica?
Stankievicius cica nu vine, si imi pare bine nu zicea nimic, un Lituanian ... Am facut o incercare cu un Israelian si n-a mers (adevarul este ca nici nu prea i sa dat o sansa reala de a demonstra ceva lui Klemi Saban ...).
Lui Klemi i s-au dat cateva sanse, vreo 10 meciuri titular, din care 9 au fost proaste. Inafara de Kiew-Steaua Saban nu a prea mai jucat nimic in restul partidelor.
Bine bine...Saban n-a jucat nimik...dar Gigel ce a jucat? :evil: (si din cate am vazut nu a zis nimic Jiji de el)
pentru Gigel a insistat Olaroiu in mod special sa nu fie disponibilizat. Like dooohhh...
Lui Klemi i s-au dat cateva sanse, vreo 10 meciuri titular, din care 9 au fost proaste. Inafara de Kiew-Steaua Saban nu a prea mai jucat nimic in restul partidelor.
Care au fost alea 9 proaste? Si te rog exemplifica cu faze clare... nu povesti de adormit copiii...
Steaua - Gorica 3-0
Klemi Saban se vedea clar ca nu mai poate alerga, nu ducea ritmul jocului. A resusit cateva faze spectaculoase, insa a fost doar apa de ploaie...
Steaua - Real Madrid 1-4
Robinho a fost "marcat" de Raul mai mult decat de Saban. In retur, Stancu a jucat mult mai bine.
Steaua - Otelul 3-3
Klemi Saban a fost depasit in toate fazele. Parerea mea a fost cel mai prost meci al sau la Steaua.
Poate doar in meciul cu UCV si Kiew Klemi a miscat bine, in rest, nu imi amintesc de meciuri de-ale sale bune.
In principiu nu mi se pare omul potrivit pentru partea dreapta chiar daca baiatul are un pic de talent.
@forever_STEAUA
Nici daca le numaram Saban nu a jucat 10 meciuri.
@c.ronaldo17
Suntem OFF TOPIC dar o sa iti raspund: Meciul cu Gorica a fost (din cate tin minte eu) primul meci al lui Saban la Steaua... Era in urma cu pregatirea fizica deci e de inteles...
In turul cu Real toti au fost depasiti de situatie... In retur doar Nicolita si Cernea...
Lui Stancu i s-au dat mult mai multe sanse decat lui Klemi...
PS: ti-am mai zis ca tu iti schimbi parerile dupa cum bate vantul, dar se pare ca am vorbit degeaba...
mai tarziu:
Nici daca le numaram Saban nu a jucat 10 meciuri.
cu.E.D.
@forever_STEAUA ai o bila alba ![]()
@c.ronaldo17 meciul cu Gorica l-am vazut pe stadion. Saban s-a miscat excelent pentru un nou venit la echipa.
Lu` Stancu i s-au dat mult mai multe sanse. Banel a jucat jalnic un sezon intreg, si a facut un meci bun cu Jiul in ultima etapa.
Saban a fost in media echipei. Nici nu a excelat, nici nu a impresionat. Avem alti jucatori mult mai pleve ca el...
@forver_STEAUA
Mi-am vazut si eu postul anterior celui cu meciurile, si am vazut ca am scris de 10 meciuri. Am gresit mai inainte cand am afirmat asta, fiindca nu eram informat bine. Poate a fost si o greseala de exprimare(de fapt a fost, fara poate!). Din 10 meciuri la Steaua, Saban va face doar unul bun (poate asa e mai bine!).
PS: ti-am mai zis ca tu iti schimbi parerile dupa cum bate vantul, dar se pare ca am vorbit degeaba...
ah, Cand?
In turul cu Real toti au fost depasiti de situatie... In retur doar Nicolita si Cernea...
Mda, i-ar aceiasi scuza.
Lui Stancu i s-au dat mult mai multe sanse decat lui Klemi...
A jucat mai bine Stancu decat Saban. (a nu se intelege ca imi place de Stancu)
@bodanelu
Banel a jucat jalnic un sezon intreg, si a facut un meci bun cu Jiul in ultima etapa.
Nu chiar un sezon intreg, 2/3 din el. Insa jalnicul cu care a jucat Banel a fost mai eficient decat jocul lui Klemi.
Saban a fost in media echipei
Who? Saban? Poate in media echipei de rezerve. Nu poti compara pe Saban cu Cristocea de exemplu.
Avem alti jucatori mult mai pleve ca el...
Nici el nu e unul mai bun... (repet, a nu se intelege ca sunt fan Gigel Coman, ca am mai gasit mesaje ca eu sunt pro-Becali sau pro-Lovin).
Hai sa nu mai vorbim prostii.Cu Gorica,Saban a scos penalty-ul din care a marcat Ochirosii(la meciul de debut) si a avut si multe actiuni ofensive.Cu Real a fost singurul meci prost al sau,cu Otelul a jucat in media echipei deci nu avem ce sa ii reprosam.
Sa nu uitam ca singura persoana care il foloseste pe Saban fundas dreapta e marele strateg Olaroiu,in rest israelianul jucand ori fundas stanga ,ori mijlocas stanga ,rareori fiind utilizat pe postul de fundas dreapta de selectionerul din Israel,doar cand Yoav Ziv nu poate juca,abia atunci Klemi devine fundasul dreapta.
Este clar ca Saban e cu o clasa peste Stancu,cu cel din urma am pierdut o caruta de puncte pe prostiile sale(si la Vaslui si cu Bistrita),cu alt antrenor puteam vedea un alt Klemi Saban
Si daca ploua e vina lui Olaroiu. Acum nu mai e buna pozitia pe care joaca... alta scuza!
Evident,pune-l pe idolul tau Cristiano Ronaldo fundas dreapta,sa vezi debandada in apararea lui Manchester daca tu spui ca pozitia nu conteaza.La noi la echipa se promoveaza prostia,Saban nu o fi el Revivo,dar nici un jucator extrem de slab nu este ca in prima echipa sa fie inlocuit jumatate de sezon de Stancu.
Tu chiar crezi ca Oli nu il vede la antrenamente pe Saban? Daca juca asa bine mijlocas stanga crezi ca nu-l introducea?!
Ps: un admin imi schimba si mi-e numele va rog?
Doamne cata incredere poti sa ai in Oli.Ce vrei sa-ti mai faca omul ala sa-ti demonstreze ca a dat peste cap jumatate de echipa.Uite asa schimba la unul,doi pozitia si se duce draq tot.I-a vazut Oli la antrenamente si pe Theareau si Elton...s-a gandit ca nu ne-ar fi de folos si de ce sa-i mai tina.Sa fim seriosi,chiar daca l-ar fi vazut pe Klemi,Jiji tot pe romanul Stancu l-ar fi preferat.Adevarul e ca Oli stie ca in strafundul fiintei lui,Gigel e foarte talentat...sau poate l-a vazut la antrenamente...A trecut ceva timp de cand lucrurile nu mai intra in normal la Steaua asa ca e destul de greu sa-ti dai seama daca un jucator este bun sau nu pentru ca nu i se ofera ocazia.
Imi cer mii de scuze pentru off topic
Tu chiar crezi ca Oli nu il vede la antrenamente pe Saban? Daca juca asa bine mijlocas stanga crezi ca nu-l introducea?!Ps: un admin imi schimba si mi-e numele va rog?
De ce vrei sa iti fie schimbat numele ??
Un admin , nu ii schibati numele , ca e masi usor de recunoscut cu numele asta ![]()
Daca Saban s-ar "bucura" de aceeasi indulgenta ca si Carlos atunci poate ar reusi sa demonstreze de ce e in stare...
Da si pe urma o sa se chinuie Steaua sa scape de el , nu mai tii minte ce goluri lua Carlos , doamne ce portar ..........
Chiar crezi ca Saban e asa de slab ???
ati vazut cum a tinut Saban in meciu de l-a avut nationala lui cu Franta? Nu s-a intrat pe partea lui...Marele Henry nu a reusit sa faca o faza pe partea lui....dar daca se baga lumea in echipa in fctie de cum ne place mai mult asta e...poate adevaratul motiv pentru care il da e acela ca Saban nu e ortodox si asta il deranjeaza pe Jiji(cum sa cante ala vesnica pomenire la inceput de meci)