FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1128129130131132689»
Dj17.06.2007 12:37

Ma uitam la niste poze de la antrenamentele echipei de azi de pe Gazeta... si era si Adi Ilie printre jucatori... parca nu s-ar fi lasat de fotbal... pare mai in forma decat multi din jucatorii vechi ai Stelei! :)

Sincer mie unul mi-ar placea sa il mai vad jucand... ce naiba... are 33 de ani... Gurita are 34 si abia l-am transferat...

ktalyn17.06.2007 15:34

Sincer m-am gandit si eu la o revenire a lui... Dupa 2 ani de pauza e greu sa revii, mai ales la Steaua!

As vrea sa-l vad macar pe final de meciuri! :P

adi_ilie.jpg

predatorpulse717.06.2007 22:09

Se pare ca Real Madrid a castigat titlul in Spania in dauna barcei,care daca ar fi luat titlul,ar fi fost al 3-lea consecutiv. Rezultatele serii au fost 3-1 pentru real si 1-5 pentru barca cu taragona.

Desi sunt stelist nu pot sa nu ma bucur putin pentru cei de la Real Madrid. Tin putin si cu Real pentru ca este cea mai buna din Spania si cum noi suntem cei mai buni din Romania prefer sa ma identific cu ei decat cu barca sau oricare alta echipa spaniola. Plus ca pentru mine Real Madrid va insemna mereu fotbalul-spectacol chiar daca nu prea l-a aratat in ultimele 2 sezoane decat arareori.Vad ca multi de pe forum se identifica cu Barca pentru ca avem aceleasi culori,insa nu-i inteleg,Real e tizul nostru in Spania,adica cei mai buni,Barca va fi mereu eternul loc 2,chiar si atunci cand ia campionatul,barcei i-am luat si o CCE.Toti ii vedeau pe barca campioni,faceau misto de Real si uite ca ei au ras mai bine la urma si barca n-a luat nimic in acest an.

Sper ca si Steaua noastra sa ia campionatul,desi va fi greu in acest an,din cauza anumitor lipsuri in lot si a luptelor de culise Borcea-Becali-Copos. Si chiar imi doresc si cupa Romaniei,macar sa ajungem in finala,ce naiba,mare competitie ce e si asta,practic incepe din sferturi,inainte dai numai de divizionare B sau echipa mediocre din campionat.

Sperand la un sezon mai bun,

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Dragoshel18.06.2007 13:42

Nu este chiar stirea zilei dar e ceva interesant:

Oprita vrea sa marcheze impotriva Stelei

Fostul stelist Daniel Oprita, adus in aceasta vara la Dinamo a declarat ca vrea sa marcheze impotriva fostei sale echipe.

"Sper sa inscriu in poarta Stelei si sa fiu bine primit de fanii lui Dinamo. Sper sa facem treaba buna in noul sezon si sa ne calificam in Liga Campionilor. Avem sanse sa intram in grupe, dar depinde foarte mult si de adversarul pe care il vom intalni"

Apoi el sustine ca Dinamo este favorita la castigarea campionatului:

"Dinamo e favorita la castigarea campionatului, pentru ca au venit jucatori foarte buni, de valoare. E bine ca exista concurenta, cei mai buni vor juca. Nu mai am probleme fizice, acum nu ramane decat sa ma pregatesc cat mai bine la antrenamente"

axl2318.06.2007 13:45

Sa fie sanatos.

sorin_daniel18.06.2007 14:59

Emerich Jenei si Hagi cica ar fi declarat ca Elton nu are fata de Steaua. Stie cineva ceva? Steaua, te iubesc!

Wally18.06.2007 15:09

Nea Imi a declarat ca Elton este un jucator interesant, cu mult peste ce avem in campionatul intern, dar care nu ar face fata in Liga Campionilor...

vlad7518.06.2007 15:14

Mutu la Barcelona?

Mie unul mi-ar placea sa mearga la catalani. E un campionat care se va potrivi lui Mutu. Va face senzatie la Barcelona daca va ajunge in Spania.

Alex_9118.06.2007 16:15

Da si imaginati-va... nu o sa mai fie cuplul Mutu - Consuelo... o sa fie cuplul Mutu - Ronaldinho! :D

Ar fi frumos sa plece Radoi la Liverpool dar sunt vise la care orce fotbalist ar visa:D

Opinia mea este sa nu mai discutam despre Mutu si unde ar vrea sa joace el noi trebuie sa-ne interesam de Steaua

Dinamo sar dori sa aiba magazin ca al nostru :D

Adevarat graieste gura ta danny:D

c.ronaldo1718.06.2007 17:40

Alex_91, ssssttttt, ca te aude ne-a moderatoru' si iti da BAN. :twisted:

stelist_4_ever9018.06.2007 17:41

wtf?! 5 posturi consecutive :)) cred ca il urmezi cat de curand pe danny.

axl2318.06.2007 18:00

Mai, Danny nu era tot din Valcea?

c.ronaldo1718.06.2007 18:09

@axl23

OFF TOPIC: De fapt Alex_91 este Danny de pe calculatorul unui vecin. Am primit mesaj(e) de la el azi cu kilogramul. A precizat sa va anunt ca a facut totul la testarea nationala de la romana si sa ii urati bafta la mate si geografie/ istorie! :lol: :lol:

Si o stire marfa rau, care ne face sa urlam de bucurie :evil: :

Gigi Becali: "Nu v?d pe cine am mai putea transfera la Steaua"

Referitor la transferurile pe care Steaua le mai poate realiza, Gigi Becali a declarat: "Ar mai fi fotbalistul ?la, de la Brescia, Stankevicius, s? vedem, altceva nu v?d ce am mai putea lua. Adrian Ilie ?tie mai bine". Oficialul vicecampioanei a comentat ?i posibilitatea ca Rapid s? îl transfere pe Herea. "S? dea Dumnezeu s?-l ia pe Herea", a conchis Becali.

Last Edit: Sunt 2 cei 2... Mah, dati un BAN si pe privat lu' nebun.

JDERUL18.06.2007 18:22

Are dreptate oierul!Pai la cate transferuri,,rasunatoare"a facut pana-acum de ce ar mai face inca?

Mai ales ca a trecut sezonul de reduceri.

c.ronaldo1718.06.2007 18:24

@Jderul

La inceputul sezonului zicea ca face transferuri de senzatie caci, citez: "Nu ma face pe mine Borcea si Copos asa de usor, or sa vada ei". Ah? Cu Baciu cel mai bun fundas central rezerva putem lua campionatul?

JDERUL18.06.2007 18:40

Cel putzin baiatul ala cu buteliile l-a cam facut pe oier.In timp ce jjjjjjjj se umfla in pene ca n-are cine sa ne bata prin campionatul intern,ca are antrenor ca.....borcelul aranja catziva arbitrii,motiva cateva echipe mercenare si cand s-a trezit si oierul nostru javrele aveau vreo 12 puncte avans.A urmat apoi cireasa de pe tort:jjjjjjjj cu fular spurcat la gat incurajand hienele. Si mai spune jjjjjj ca.....Mie mi se pare ca l-a facut si inca la modul cel mai umilitor cu putintza! Si l-a facut sa-si mai puna si suporterii in cap.

axl2318.06.2007 18:41
De fapt Alex_91 este Danny de pe calculatorul unui vecin. Am primit mesaj(e) de la el azi cu kilogramul. A precizat sa va anunt ca a facut totul la testarea nationala de la romana si sa ii urati bafta la mate si geografie/ istorie!

Last Edit: Sunt 2 cei 2... Mah, dati un BAN si pe privat lu' nebun.

Fac un cuplu pe cinste. Bafta, Alex si Danny, la mate, geografie, istorie! Ceea ce vi se intampla acum e normal, firesc, natural. Ni s-a intamplat tuturor. Nu va ingrijorati si nu intrati in panica. In primul rand veti observa ca vi se ingroasa vocea. Apoi veti observa ca va creste par in locurile rusinoase si ca uneori, noaptea, va veti trezi cu pijamaua uda. Daca se va intampla asa, si sigur se va intampla, vorbiti cu mamele voastre, va vor explica totul.

Dragoshel18.06.2007 18:47

Gata cu off topicul.

JDERUL18.06.2007 18:47
Nu va ingrijorati si nu intrati in panica. In primul rand veti observa ca vi se ingroasa vocea. Apoi veti observa ca va creste par in locurile rusinoase si ca uneori, noaptea, va veti trezi cu pijamaua uda. Daca se va intampla asa, si sigur se va intampla, vorbiti cu mamele voastre, va vor explica totul.

Hai mai nu fi rautacios si nu mai speria copiii! Lasa-i sa doarma fara cosmaruri!

axl2318.06.2007 18:49
Gata cu off topicul.

Dupa cum spunea un satean al carui sat era in pericol sa fie vizitat de obiecte zburatoare neidentificate (la stirile Pro TV), "nu mi-i frica, am lopata!"

Dragoshel, lasa-ma ca-s ametit. Tequila Olmeca!!!!

stelist100%18.06.2007 18:57

Gigi Becali: "Nu vad pe cine am mai putea transfera la Steaua"

Referitor la transferurile pe care Steaua le mai poate realiza, Gigi Becali a declarat: "Ar mai fi fotbalistul ala, de la Brescia, Stankevicius, sa vedem, altceva nu vad ce am mai putea lua. Adrian Ilie stie mai bine". Oficialul vicecampioanei a comentat si posibilitatea ca Rapid sa îl transfere pe Herea. "Sa dea Dumnezeu sa-l ia pe Herea", a conchis Becali.

Sursa: Gsp

Unde sunt jucatorii de 3-4 stele care ne-au fost promisi la sfarsitul sezonului?

Bogdan4Steaua18.06.2007 23:23

Pai am luat jucatori de 3 stele. Neaga, Emeghara si Gurita pentru Steaua, Pintilii pentru Steaua 2 si Bicfalvi pentru Steaua 3(Gloria Buzau).

Nu inteleg unde a dezinformat Principele. :)

Serios vorbind, nimeni nu mai crede balivernele lui Becali!

alice4steauaBUC18.06.2007 23:43
Pai am luat jucatori de 3 stele. Neaga, Emeghara si Gurita pentru Steaua, Pintilii pentru Steaua 2 si Bicfalvi pentru Steaua 3(Gloria Buzau).

Te cam grabesti cu Emeghara... inca nu e la noi... :blink:

Wally19.06.2007 07:03

Conform sport.ro, Panathinaikos e dispusa sa ofere 2 milioane de euro pentru Thereau... sper sa nu fie adevarat, ca la banii astia GG il da sigur! :(

bodanelu19.06.2007 07:39

alice4steauaBUC a zis de Emegara, eu zic de Neaga, care nici el nu e inca la noi! :D

«1128129130131132689»