FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1138139140141142689»
razvan9306.07.2007 09:56

@alex91

off topic:mai invata sa scri tata,daca nu vrei sa scri cat de cat sa inteleaga lumea dute pe messenger sau pe mirc

on topic:sper ca pana la urma macar 3 din cele 5 achiziti dorite de Gica vor veni sa ne intarim pengru grupele UCL

forever_STEAUA06.07.2007 10:08

Rade ciob de oala sparta...

Terminati cu OFF TOPIC-ul.

cris06.07.2007 16:54

Nu inteleg de ce pe unii ii intereseaza asa mult meciurile amicale , daca aici nu testam jucatorii noi atunci unde sa ii vedem la lucru , intr-un meci oficial ?

amarel06.07.2007 18:01
Nu inteleg de ce pe unii ii intereseaza asa mult meciurile amicale , daca aici nu testam jucatorii noi atunci unde sa ii vedem la lucru , intr-un meci oficial ?

Se pare ca Golanski si inca un portughes (nu stiu care ) au semnat deja pentru Steaua !!

Z3US06.07.2007 18:35

Spaniolii de la AS au descoperit jucatorul spaniol pe care Gigi Becali il tinea sub secret. Este vorba despre Ruben Pulido, coleg cu Contra la Getafe.

"Ruben Pulido va juca in sezonul viitor in afara Spaniei. In ciuda faptului ca Almeri si Deportivo i-au facut oferte, fundasul este decis sa inceapa o noua aventura in strainatate si Steaua Bucuresti este pozitionata cel mai bine in cursa pentru serviciile sale. Exista un acord de principiu pentru ca Pulido sa joace acolo in urmatoarele trei sezoane. Posibilitatea de a juca in Liga Campionilor si sfaturile primite de la Craioveanu si Cosmin Contra, l-ar putea face sa ia o decizie in urmatoarele ore"

Ruben Pulido are 28 de ani, 1,87 m si 80 de Kg si vine liber de contract. El este asteptat sa soseasca in Romania cel tarziu luni.

@sport.ro

Z3US06.07.2007 18:38
Se pare ca Golanski si inca un portughes (nu stiu care ) au semnat deja pentru Steaua !!

@amarel nu e portughez e spaniol si a juca la Getafe

amarel06.07.2007 18:44
@amarel nu e portughez e spaniol si a juca la Getafe

acum am vazut , pe transferuri 2007 !! :) ,oricum sper sa fie ceva de capul lui !!!

Dani200507.07.2007 15:14

Conform caracatitei "Steaua este interesatã de sîrbul Dragan Mrdja, susține Fanatik. Internațional de tineret, atacantul de 23 de ani a marcat douã goluri pentru naționala sa la turneul final, reprezentativa Serbiei pierzînd finala cu Olanda, cu 4-1.

Mrdja, cotat la 750.000 de euro, a jucat trei sezoane pentru Steaua Roșie Belgrad, dupã care s-a transferat, în 2005, în Belgia, la SK Lierse."

Eu nu mi-l aduc aminte sa-l fi vazut la europeanul acesta :mellow:

Khalid07.07.2007 15:40

A dat golul de 2-0 in semifinala cu belgienii si golul de 4-1 in meciul cu olandezii din finala. Da un search pe youtube Mrdja si vezi golurile ;).

steaua_cristian07.07.2007 15:41

astazi e reluare niste meciuri ale Stelei vechi vechi pe sport .ro la ora 19:00 deci sa va uitati

volodia07.07.2007 16:29
Conform caracatitei "Steaua este interesatã de sîrbul Dragan Mrdja, susține Fanatik. Internațional de tineret, atacantul de 23 de ani a marcat douã goluri pentru naționala sa la turneul final, reprezentativa Serbiei pierzînd finala cu Olanda, cu 4-1.

Mrdja, cotat la 750.000 de euro, a jucat trei sezoane pentru Steaua Roșie Belgrad, dupã care s-a transferat, în 2005, în Belgia, la SK Lierse."

Eu nu mi-l aduc aminte sa-l fi vazut la europeanul acesta :mellow:

Problema este ca aceia care au scris despre asa-zisul interes al Stelei pentru internationalul sarb U-21 Dragan Mrdja nu cunosc un aspect si anume ca Mrdja s-a transferat deja la o proaspat promovata in prima Liga din Rusia, FK Kimki

c.ronaldo1707.07.2007 16:49

@volodia

Si Thereau s'a transferat vara trecuta de la Le Mans la Charleroi, si apoi a venit la Steaua... Totul in doar 2 luni de zile... Deci, se poate!

I.N.Money07.07.2007 17:21

De la Angers vrei sa spui..

Matteo07.07.2007 17:36

Managerul ros-albastrilor, Adrian Ilie, a confirmat informatia dezvaluita in exclusivitate de www.fanatik.ro privind interesul Stelei pentru jucatorul sirb Dragan Mrdjia.

"Cu Golanski si Pulido mai avem citeva detalii de rezolvat, in rest totul e in ordine. In privinta lui Dragan Mrdja este vorba doar de un interes din partea noastra, dar nu am facut nici o oferta. Mai sunt trei jucatori cu care sintem in discutii si incercam sa-i aducem cit mai repede, pentru a prinde stagiul din Olanda", a spus Ilie pentru NewsIn.

Raul198807.07.2007 17:59

eu am auzit ca Steaua ii interesata de un portar

Steaua a vrut sa il cumpere pe portarul luis garcia de la getafe dar pretul lui de 1 million de euro a fost pentru conducatori Stelei prea mult

eu as propune pe postul de portar pe damir kahriman de la echipa Vojvodina Novi Sad

el a jucat la campionatul european sub 21 de ani pentru serbia si mie ma placut de el

el are 22 de ani si ii 1,91 de inalt

cota lui ii la 550000 euro

ce ziceti voi de el?

Z3US07.07.2007 18:49

Steaua a vrut sa il cumpere pe portarul luis garcia de la getafe dar pretul lui de 1 million de euro a fost pentru conducatori Stelei prea mult

eu as propune pe postul de portar pe damir kahriman de la echipa Vojvodina Novi Sad

el a jucat la campionatul european sub 21 de ani pentru serbia si mie ma placut de el

ce ziceti voi de el?

Sincer n`am auzit de el deci n`am ce parere sa zic...Am sa dau acum search pe youtube sa vad daca gasesc cva

DanStan07.07.2007 18:51

Portarii buni sunt foarte rari. Si deci nu prea sunt sanse sa gasim portari de valoare liberi de contract sau ieftini.

p.s : Peste 6 luni ii expira contractul lui Hamutovski la Tomsk. Decat un nou Carlos ar fi de preferat un portar serios cum e Hamu. Cel putin cu Hamu stiam ca nu face minuni dar nici nu primeste meci de meci goluri parabile.

Z3US07.07.2007 19:00
Portarii buni sunt foarte rari. Si deci nu prea sunt sanse sa gasim portari de valoare liberi de contract sau ieftini.

p.s : Peste 6 luni ii expira contractul lui Hamutovski la Tomsk. Decat un nou Carlos ar fi de preferat un portar serios cum e Hamu. Cel putin cu Hamu stiam ca nu face minuni dar nici nu primeste meci de meci goluri parabile.

Aici ai dreptate...Putem astepta sa vedem daca merge cu Hamutovski, stim cu totii ce poate. :tongue:

Z3US07.07.2007 19:15

Steaua este în tratative foarte avansate cu fundașul central al lui Getafe, Ruben Pulido, care ar putea semna mîine. Probleme din defensivã l-au fãcut pe noul antrenor al roș-albaștrilor, Gicã Hagi, sã-i cearã lui Gigi Becali achiziționarea unui fundaș central. Accidentarea lui Ghionea, care este indisponibil încã o lunã și jumãtate, le-a dat mari bãtãi de cap steliștilor. "Sîntem în discuții cu un jucãtor spaniol, dar nu pot sã vã spun numele lui. Este posibil ca în acest weekend sã perfectãm transferul", a declarat managerul Adi Ilie, la sosirea de la Kaprun.

Gazeta a aflat cã jucãtorul dorit de Steaua este fundașul central de la Getafe, Ruben Martin Pulido (28 de ani). Ziarul madrilen "As" anunțã în ediția electorincã de vineri cã fotbalistul a primit referințe bune despre Steaua și pare tentat sã dea curs ofertei venite din partea roș-albaștrilor. Crescut la școala lui Real Madrid, Pulido a mai jucat la Rayo Vallecano și, din 2004, este la actuala sa echipã. Colegul lui Cosmin Contra nu a început sezonul trecut ca titular, el nejucînd nici un minut pentru Getafe pînã în etapa a șasea, cînd a fost introdus în teren pe finalul meciului cîștigat de Getafe cu 1-0 în fața celor de la Real Madrid. Ruben Pulido a încheiat însã sezonul ca titular, fiind integralist în ultimele patru meciuri. Spaniolul va ajunge duminicã la București și va semna un contract pe trei ani cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Steaua - 7 iulie 2007 1:53

@gsp.ro

amarel07.07.2007 19:51

ce ziceti voi de el?

Nu am avut ocaia sa-l urmaresc la treaba, dar mie Andrey nu mi se pare un portar slab,Vasile Iordache ar fi spus de el ca...promite f mult si ar avea o foarte buna priza la minge !!

Z3US07.07.2007 19:54
Nu am avut ocaia sa-l urmaresc la treaba, dar mie Andrey nu mi se pare un portar slab,Vasile Iordache ar fi spus de el ca...promite f mult si ar avea o foarte buna priza la minge !!

L`am vazut la antrenamentele lu Steaua 2...Se descurca bine cu priza la minge. Nici mie nu mi se pare un portar slab sunt de`acord cu tine. :biggrin:

amarel07.07.2007 19:59
L`am vazut la antrenamentele lu Steaua 2...Se descurca bine cu priza la minge. Nici mie nu mi se pare un portar slab sunt de`acord cu tine. :biggrin:

Eu am vazut golurile ce i se imputa, cu Bistrita cel putin , nu cred ca el ar fi fost6 vinovatul principal!

Z3US07.07.2007 20:04
Eu am vazut golurile ce i se imputa, cu Bistrita cel putin , nu cred ca el ar fi fost6 vinovatul principal!

Ai dreptate aici cat de cat...Dar in meciul cu Dinamo la golul lui Catalin Munteanu ala nu prea mi se pare gol de luat...La fel si la Niculescu..Parerea mea. :mellow:

cristi_mold07.07.2007 20:20

@Z3US

Poate doar golul lui Niculescu i se poate imputa. In rest nu cred. La Bistrita cred si eu ca a gresit. Am fost in tribune, chiar in spatele portii. Cred ca putea totusi sa respinga acea minge in lateral. Nu a fost sutata puternic, insa este drept Muresan a plasat-o foarte bine. Un alt gol care cred ca i se poate imputa este cel de la Vaslui. Sa nu uitam ca acel gol s-a luat din 6 metri unde se presupune ca portarul face legea. Una peste alta nu este un portar rau.

amarel07.07.2007 20:22
Ai dreptate aici cat de cat...Dar in meciul cu Dinamo la golul lui Catalin Munteanu ala nu prea mi se pare gol de luat...La fel si la Niculescu..Parerea mea. :mellow:

Cu Dinamo e totusi discutabil, la Catalin Munteanu, .....ce sa spun,.....asa si asa,oricum era mascat si apoi imi pare mai degraba neglijenta si nehotararea fundasilor, la Niculescu chiar nu imi adus aminte faza !

«1138139140141142689»